2011 Ekim Anneleri

Olsun canımcım birimiz hepimiz için içime mi doğdu nedir, bi bakıyım dedim seni gördüm sevindim hayırdır nerelerdesin sen kaç gündür.. inş bi sıkıntı yoktur. grip mi oldun?...

Ciddi miiii o zaman ipek şal falan diktirilebilir kumaşçılardan alınıp kenarına sadece dikiş geçecekler ne var Şu sınav telaşelerimi bir atlatayım da bir de önümü göreyim sınavı geçemezsem elveda çalışma hayatı durumu olacak çünkü Filizciim ben uyuyayım da erken kalkıp ders çalışayım yine amaaan son 4 gün sıkayım dişimi azcık ne olursa olsun artık duaa etttt öpüyorummm

ooo kimler gelmiş. hoş geldin canım sen de yoktun bugün hiç nettin bakalım?

nam- ı diğer gece kuşu yani eskiden, henüz gençkenn valla ben iyyim canım, seni merak ediyordum, telepati varmış bak aramızda bugün ben biraz tembellik yaptım, eşim evdeydi sabah balkonda güzelce kahvaltı yaptık sonra sağlık ocağına gidip benim aşımı yaptıracaktık ama hiç halim yoktu birazda korktum galiba gitmedik.. sonrada işte bildiğin ev hali, yemek yaptım, biraz reçel yaptım şimdide ocakta marmelat var onu bekliyorum.. ayy ne hamaratım bak yaa

Son düzenleme:

tabi olabilir bi bak sen sınavdan sonra. Hadi git yat Allah yar ve yardımcın olsun canım. kpssye çalışırken ben de çok sıkı çalıştım ve çok stresliydim anlıyorum seni. Allah yardımcın olsun canım. ben derece yaptıydım senden de aynı performansı beklerik

Olsun canımcım birimiz hepimiz için içime mi doğdu nedir, bi bakıyım dedim seni gördüm sevindim hayırdır nerelerdesin sen kaç gündür.. inş bi sıkıntı yoktur. grip mi oldun?...

saol canım ya temizliğe başladım ev göçüyo bi de pikniğe falan gittik çok gerildim buraya girip kimsenin canını sıkmak istemedim.
temizlikçi bulamıyorum ya sinir oldum halıları verdim bugün yıkatmaya. kadın alacam ama yok. birini ardım bugün ay sonuna kadar doluyum dedi hesap ettik iyi para kırıyo ama işi zor tabi.
baklaım yarın birini ayarlayacam inş. gelir.
bende ufak tefek şeyler yapıyorum çamaşırları hallettim kışlıkları hurçlara kaldırdım. balkonlarımı temziledim bi güzel. yarın da banyo tuvaleti yıkarım baştan sona. işim yardımcıya kaldı artık. duvalar, camlar, kapılar, koltuklar hep silinecek gelmezse temizlik de klaır (((

vavvvvvv ama reçel için erken değil mi kız.
ben yaptım aşımı kolum çoook ağırıyo dün gece uyutmadı zati inş. sende olmaz ağrı sancı

aman gelseydin, biz seni yumuşatırdık canikom ne için varız burda.. maşallah, benimde o dediklerini yapmaya ihtiyacım var, üstün körü yapmayla olmuyor.. burda hava sıcak olduğu için benim kışlıklar dolabın bi köşesinde duruyor, arasına sabun koyuyorum ev havalandıkça havalanıyor onlarda.. ama şöyle bi çıkarıp güneşlendirmem lazım, güvelenme ihtimali çok yüksek burda.. dediğin gibi toparlanacak yerleri halledip, benimde acilen başlamam lazım.. artık biz kocişle yaparız, o önden ben arkadan şöyle kabasını alırsa bana kolay olur gerisi..

vavvvvvv ama reçel için erken değil mi kız.
ben yaptım aşımı kolum çoook ağırıyo dün gece uyutmadı zati inş. sende olmaz ağrı sancı

yok zaten çok yapmadım, geçen pazardan aldığımız çileklerin tadı yoktu.. halbuki ben burdayım diyordu görünüşü, iki kilo kadardı, birazını yedik işte gerisini de reçel yapıverdim.. valla baya da güzel olmuştu, kendimi tebrik ettim

ay sorma irem de kötü olmuştu benimde gözüm korktu, güya işlerimi yaptım bugünde yemeği filan yapıyımda demiştim ama bakalım inş yatırmaz bu aşı bizi.. geçmiş olsun canım ama bünyeden bünyeye değişiyormuş...

biliyorum canım sağ olasın da arada okuyup çıktım öyle ne bilim kendime döndüm biraz sanırım.
ben naftalin koydum aralarına hepsini yıkadım zaten mis kokulu.dolapta çok dağınık durdu benim. sen adanadasın tabi daha sıcak orası.
canım inan evin havası değişti sanki. psikolojik mi bilmiyorum ama evden koku alıyorum acilen her yeri, her şeyi temizlemem lazım. benim eşim tembel ya kaçıyo işten yapınca iyi yapıyo da işin başına getirene kadar akla karayı seçiyorum. misal peluş battaniye bastım suya gidip çiğniyecek güya uyumuş paşam kanepede :)))
ben gidip uyandırayım. namaz da kılmadım daha kılıp yatayım. dua edin bu gece uyuyabileyim nooluur

Allah rahatlık versin canım

Son düzenleme:

öyle canım benim, aynen bende sen gibiyim.. yorganlara yastıklara ancak naftalin götürüyo zatende kıyafetlere koymuyorum bayıyor beni:) bizimkide mecbur yani, söyleyince yapar sağolsun.. hadi yat bari sen bende biraz bakınıyım, sonrada ocağı kapatır yatarım:) ederim dua sende bize et emi
hadi Rabbim şifa versin, üstad said nursi gibi ya şafi diyerek uyumaya çalış...

Son düzenleme:
geçmişe bi dalsam sabaha kadar çıkamam heralde.. hem bi buluşma sezdim benn:95:
neyse sabah görüşürüz.. hepinize şimdiden günaydın diyelim, ilk aydınlığınız oğlumla bende olsun

cnm benim baba gibisi yok dimi allah başımızdan eksik etmesin olmayanlarada allah sabırlar versin mekanlarını cennet eylesin inş sende çektiğin resimlerle güzel güzel albümler yaparsın arkadaşım allah gönlüne göre versin herşeyi.....
üzerime ayrıntılı ultrason için aldığım tunik

hanzade sen üzerine 4 lü için ne alıcaksın
ben şeker yüklemesi için mavi bi bluz düşünüyorum ama gidermiki

leyna seni seviyorum yaaa
ya siz ne cadısınız en güzel muhabbetleri kaçırmışım
sende benim gibi erken hissetmissin cnm bende erken hissetmeye başlamıştım son 2 3 haftadırda karnımı açıp izleyebiliyorum hareketlerini :)))
göbişime sakladım zehra teyzesi dualarımız seninle tatlım seninde işin zor valla şöyle klasik bi etek bluz falan alsan yada bi elbise alsan olmuyomu dediğin gibi doğumdan sonra aldıkların büyük gelecek kullanamayacaksın takımlarda pahalı
Canım bildiğim kadarıyla Anadolu yakasında oturan 3 kişi daha var. ealtin uğurmumcu, duygu pendik, endleeslove sancaktepe.
eyttt işte be hafızaya geeeel :)))
ne çok red ediliyorum her buluşma talebim kursağımda kalıyo
siz beni çağırın ben gelim yiter ya bu nedir yaa :85:
merak etme cnm ya benim bi ayağım sizin orda biliyosun bi gün çat kapı gelcem ben sana
yok cnm rüzgar değil o geçen sağlık ocağında kalp atışlarını dinlerkenebem önce benim kalp atışımı duydu karnımda dediki bu seninki, bebeğinki daha hızlı attığı için senin vücudun şimdi ona ayak uydurmaya çalışıyo dedi onun için karından böyle hissediliyo dedi ben demedim ebem öyle dedi :))

kısss ben senin göbikinide bebikinide yirim yirim :))) sende kendini abarta abarta bi hal oldun cnm ya bence en son eklediğin fotoğrafta göbikin daha büyüktü burda sanki küçülmüş gibi göründü gözüme....

allahtan çok konuşmayın dedik heee çeneniz düşmüş gene el insaf 70 sayfa okudum....
ama görev başarıyla tamamlanmıştır hepiciğini okudum bitirdim bazılarından alıntı yaptım bazılarındanda yaptığımı sanıyordum ama çıkmamış iyi gelen hastane haberlerine çok sevindik kızımla devamlarını bekliyoruz
buluşma için konuşmussunuz kızlar bende anadolu yakasındayım kartal uğurmumcuda oturuyorum nacizane fikrim metrobüsle kolay ulaşılacak bi yer olması bizim burdan karşıya geçmemiz en az 2 saat sürüyo çünkü bide çok fazla araç değiştirirsek çok yorucu olur ama nereye karar verirseniz gelmeye çalışırım neyse hepinizi öpüyoruz tatlı rüyalar

orda bi mucize var zehram ay o tonde benimde bi eteğim vardı, pek severdim kendisini annem hep onu giydiğim için kızardı eşarbımıda sen gibi takardım..ah aahh gençlik:82:

maşallah maşallah sizeee...

Di miii aheste bebek olduğu için öyle bebek doğduktan sonra gidecek o göbek de kilolar da di miii Doğumdan bir hafta sonra diyetisyendeyim kimse tutmasın beniii

Bu arada günaydın kızlarr çok sohbet etmeyin 5 güncük daha tutun kendinize bir iki sayfa baştan bir iki sayfa sondan okuyarak olaylara vakıf olamıyorum

İnşallaaaah çok güzeeeel, stressiz ve aşırı sıcaktan bunaltmayan bir gün oluuur :86:

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri , herkese hayırlı cumalar olsun. umarım herkes iyidir.

Ayçam arkadaş için okunan tefriciyeden 100 adet almıştım ben. onu bitirdim , haber vermek istedim.

herşey gönlünüzce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…