huu huuuuu:82::87:
Elazığ'a da bekleriz uçakla 1,5saat :)))
Sağ olsun ahestem beni sormuş yoksa topik unutmuş anacım bizi iki günde.
kolum acıyo hala yatağa geçmeye korkuyorum dün geceki gibi olur diye. burun akıntım hapşuruğum daha iyi çok şükür. bebişim de tekmeleyip duruyo.
dün sağlık ocağındaki hemşire bebek çok oynarsa da gel dedi. ne alaka ki şimdi? ben doktoruma dedim çok oynuyo diye ne güzel sağlıklı demek ki dedi. kafam karıştı şimdi.:44::44:
zehracım sınavına az kaldı. inş. her şey gönlünce olur. göbişin de çok güzelmiş maş. tuniğine de bayıldım. benimkiler olmuyo artık bana diktirmeye verdim bi tane, bağlamalı olacak yandan ki karnım büyüdükçe genişletebileyim.
canım valla kumaşçılarda var burda. arminenin kumaşı dedim gösterdiler. bana da b, arkadaş tavsiye etmişti o diktirmiş. çok hoşuma gitti. aynı modeli diktirmeye verdim ben de. 24ünde provam var. bi bak sen de kumaşçalarda bulursun.
metre işi ipek eşarp bile satıyolar.
ooo kimler gelmiş. hoş geldin canım sen de yoktun bugün hiç nettin bakalım?
huu huuuuu:82::87:
Ciddi miiii o zaman ipek şal falan diktirilebilir kumaşçılardan alınıp kenarına sadece dikiş geçecekler ne varŞu sınav telaşelerimi bir atlatayım da bir de önümü göreyim sınavı geçemezsem elveda çalışma hayatı durumu olacak çünkü Filizciim ben uyuyayım da erken kalkıp ders çalışayım yine amaaan son 4 gün sıkayım dişimi azcık ne olursa olsun artık duaa etttt öpüyorummm
Olsun canımcım birimiz hepimiz içiniçime mi doğdu nedir, bi bakıyım dedim seni gördüm sevindim hayırdır nerelerdesin sen kaç gündür.. inş bi sıkıntı yoktur. grip mi oldun?...
Yarım ekmek ahestem gelmişGeç geldiin geeeç tam çıkıyordum seni de muju öpiiimmm ve zehra kaçarrr
nam- ı diğer gece kuşuyani eskiden, henüz gençkenn valla ben iyyim canım, seni merak ediyordum, telepati varmış bak aramızda bugün ben biraz tembellik yaptım, eşim evdeydi sabah balkonda güzelce kahvaltı yaptık sonra sağlık ocağına gidip benim aşımı yaptıracaktık ama hiç halim yoktu birazda korktum galiba gitmedik.. sonrada işte bildiğin ev hali, yemek yaptım, biraz reçel yaptım şimdide ocakta marmelat var onu bekliyorum.. ayy ne hamaratım bak yaa
tabi olabilir bi bak sen sınavdan sonra. Hadi git yat Allah yar ve yardımcın olsun canım. kpssye çalışırken ben de çok sıkı çalıştım ve çok stresliydim anlıyorum seni. Allah yardımcın olsun canım. ben derece yaptıydım senden de aynı performansı beklerik
saol canımya temizliğe başladım ev göçüyo bi de pikniğe falan gittik çok gerildim buraya girip kimsenin canını sıkmak istemedim.
temizlikçi bulamıyorum ya sinir oldum halıları verdim bugün yıkatmaya. kadın alacam ama yok. birini ardım bugün ay sonuna kadar doluyum dedihesap ettik iyi para kırıyo ama işi zor tabi.
baklaım yarın birini ayarlayacam inş. gelir.
bende ufak tefek şeyler yapıyorum çamaşırları hallettim kışlıkları hurçlara kaldırdım. balkonlarımı temziledim bi güzel. yarın da banyo tuvaleti yıkarım baştan sona. işim yardımcıya kaldı artık. duvalar, camlar, kapılar, koltuklar hep silinecek gelmezse temizlik de klaır(((
vavvvvvv ama reçel için erken değil mi kız.
ben yaptım aşımı kolum çoook ağırıyo dün gece uyutmadı zati inş. sende olmaz ağrı sancı
aman gelseydin, biz seni yumuşatırdık canikomne için varız burda.. maşallah, benimde o dediklerini yapmaya ihtiyacım var, üstün körü yapmayla olmuyor.. burda hava sıcak olduğu için benim kışlıklar dolabın bi köşesinde duruyor, arasına sabun koyuyorum ev havalandıkça havalanıyor onlarda.. ama şöyle bi çıkarıp güneşlendirmem lazım, güvelenme ihtimali çok yüksek burda.. dediğin gibi toparlanacak yerleri halledip, benimde acilen başlamam lazım.. artık biz kocişle yaparız, o önden ben arkadan şöyle kabasını alırsa bana kolay olur gerisi..
Kızçeler bunu izleyin mutlaka şu ana kadar izlemediyseniz bayıldım çok şekerlerrr
YouTube - ‪Yüreğir İÖO Pump it Altyazılı‬‏
biliyorum canım sağ olasın da arada okuyup çıktım öyle ne bilim kendime döndüm biraz sanırım.
ben naftalin koydum aralarına hepsini yıkadım zaten mis kokulu.dolapta çok dağınık durdu benim. sen adanadasın tabi daha sıcak orası.
canım inan evin havası değişti sanki. psikolojik mi bilmiyorum ama evden koku alıyorum acilen her yeri, her şeyi temizlemem lazım. benim eşim tembel ya kaçıyo işten yapınca iyi yapıyo da işin başına getirene kadar akla karayı seçiyorum. misal peluş battaniye bastım suya gidip çiğniyecek güya uyumuş paşam kanepede :)))
ben gidip uyandırayım. namaz da kılmadım daha kılıp yatayım. dua edin bu gece uyuyabileyim nooluur
Allah rahatlık versin canım
Ühühüh bu da eski halim hadi iki resim arasındaki 7 farkı bulun
Eki Görüntüle 207427 Eki Görüntüle 207428
cnm benim baba gibisi yok dimi allah başımızdan eksik etmesin olmayanlarada allah sabırlar versin mekanlarını cennet eylesin inş sende çektiğin resimlerle güzel güzel albümler yaparsın arkadaşım allah gönlüne göre versin herşeyi.....bızım dedemiz yok bende dedemı hiç görmedım ıkı dedemıde benım babam vefat edelı 3 yıl olcak kızım benım gıbı dedesını göremıcekk o nasıl duygu bılemıcek ama eşimin babası hayatta allah ona uzun ömür versin de hayalım gerçek olur çok istiyordum baabm kızımı parka götürsün ben kenarda onları izlim fotoğraflarını çekim isterdim inşallah dedemiz götürür parka kızımı
ya siz ne cadısınız en güzel muhabbetleri kaçırmışımüzerime ayrıntılı ultrason için aldığım tunik
hanzade sen üzerine 4 lü için ne alıcaksın
ben şeker yüklemesi için mavi bi bluz düşünüyorum ama gidermiki
leyna seni seviyorum yaaa
sende benim gibi erken hissetmissin cnm bende erken hissetmeye başlamıştım son 2 3 haftadırda karnımı açıp izleyebiliyorum hareketlerini :)))ekim anneleri merhaba..aranıza daha yeni katıldım bebeğim 22 haftalık,yalnız son bir haftadır bebeğimin hareketleri dışarıdan gözlenecek duruma geldi,kim elini koyarsa koysun vuruyo,doktoruma söyledim daha bunun için çok erken dedi,aklım çok karışık ben 17. haftada hissetmeye başladım acaba ben son adet tarihimi yanlış mı hatırlıyorum?nolur yardım edin benim gibi olan var mı?
göbişime sakladım zehra teyzesiKızçeler güzel anneler hepinize merhaba;
Kimseler beni sormuyor hamileyim agresifim ona göreee hıhh der küserim sonra
Eliiiiiiifffff kız bu halin ne böyle bebeği nerene sakladınBen mi çok göbekliyim neyim ühühüh kendimi şişko hissediyorum artık ceketlerim de olmuyor denetim camiasının yüz karası oldum Sınava da az kaldı son 5 gün bana çok dua edin artık ders çalışmaktan, stresten böö geldi.
Mülakatta ayyy sancım tuttu deyip çıkmayı falan planlıyorum kötü giderse bakalım, mülakat için güzel de bir takım elbise almam lazım 42 beden alsam ancak olur zannedersem ama doğumdan sonra da giyemem kafam karışık yaniHerkesi çok çok öpüyorum dua ediiiiinnnn..
eyttt işte be hafızaya geeeel :)))Canım bildiğim kadarıyla Anadolu yakasında oturan 3 kişi daha var. ealtin uğurmumcu, duygu pendik, endleeslove sancaktepe.
merak etme cnm ya benim bi ayağım sizin orda biliyosun bi gün çat kapı gelcem ben sanane çok red ediliyorum her buluşma talebim kursağımda kalıyo
siz beni çağırın ben gelim yiter ya bu nedir yaa :85:
yok cnm rüzgar değil o geçen sağlık ocağında kalp atışlarını dinlerkenebem önce benim kalp atışımı duydu karnımda dediki bu seninki, bebeğinki daha hızlı attığı için senin vücudun şimdi ona ayak uydurmaya çalışıyo dedi onun için karından böyle hissediliyo dedi ben demedim ebem öyle dedi :))kızlar ya bişi sorcam ben elimi göbeğime her koyuşumda pıtpıtpıt kalp atışı gibi bişi hissediyorum
ablam kardeşim annem ve eşimde hissetti (göbeğe bak yolgeçen hanı)
geçen gelen bilgilendirme msjında bebeğin kalbinin daha kuvetlendiği yazıyodu ya bu pıtpıtlar rüzgarımın kalbimi acaba :26:
Edaaacıım haftaya Kayseri de olmazsam ben de gelirim sınav süreci 17 Haziran da bitecek. Beraber gideriz hatta ben seni alırımAma benim durumum henüz kesin değil ben kesinleşince sana mesaj atarım.
Bu arada ne o öyle koyuyorsunuz sanki gazınız varmış gibi göbüklerinizi alın size bebek+göbeeek
Eki Görüntüle 207142
orda bi mucize var zehramay o tonde benimde bi eteğim vardı, pek severdim kendisini annem hep onu giydiğim için kızardı eşarbımıda sen gibi takardım..ah aahh gençlik:82:
maşallah maşallah sizeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?