Edaaacıım haftaya Kayseri de olmazsam ben de gelirim sınav süreci 17 Haziran da bitecek. Beraber gideriz hatta ben seni alırımAma benim durumum henüz kesin değil ben kesinleşince sana mesaj atarım.
Bu arada ne o öyle koyuyorsunuz sanki gazınız varmış gibi göbüklerinizi alın size bebek+göbeeek
Eki Görüntüle 207142
günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri , herkese hayırlı cumalar olsun. umarım herkes iyidir.
Ayçam arkadaş için okunan tefriciyeden 100 adet almıştım ben. onu bitirdim , haber vermek istedim.
herşey gönlünüzce olsun.
bu arada avatarda ki resim minik prensesime aitt nazlı kızım benimmm :)
tesekkurlerr teyzesıı senın oglunda cok yakısıklıııı....kardelen maşallah prensesine çok güzel görünüyor
günaydın güzel anneler :)
fındık burunlu oğluşumla biz geldik size güzel haberlerimiz varrr
ayrıntılı ultrasonumuz çok güzel geçti bebeğim çok sağlıklı şükürler olsun boyu 23.cm 421 gram
şeker gibi bir oğlum var hatta o kadar şeker ki ayak parmağını ağzından çıkarmakta biraz zorlandı demekki çok tatlıydı :) iki büklüm olmuş ayak parmağını ağzına almış emiyordu oyun oynuyormuş kendince :) ağzını oynattı tekmeler savurdu :)
resimlerini görenler bana çok benzediğini söylüyorlar bir de siz bakın :)
Eki Görüntüle 207529 Eki Görüntüle 207528 Eki Görüntüle 207527 Eki Görüntüle 207526
O KADAR güzel ki yarım saat sürdü ultrason ama doyamadım o ağzı burnu nasıl güzeldi içimden çıkarıp mıncıklayıp geri sokasın geldi :)leyna maasallah oğlunaa..çok tatlıymışş yaa ayakları agzında :).rabbim saglık versın ıkınızedee.dakıkalarcaultrasonda onu ızlemek tarıfsız bır duygu dımıı....rabbim herkese nasıp eylesın anne olmayııııı.....
tesekkurlerr teyzesıı senın oglunda cok yakısıklıııı....
ayrıca bulusacaksınız anneler ne guzell.bende rize den kalkıp gelsem mı kıı
ne guzel olurduuu :)
oy oy oy maşallah minik oğluşuna. çok kibar bi yüzü var annesi, kızların çok canını yakcağa benzer. ismini düşündünüz mü? artık ismiyle hitap edelim baksana kocaman herif olmuş artık. herseyin güzel geçmesine çok sevindim. darısı benim başıma. artık videoyu izleye izleye her hareketini ezberlersin.
Günaydın arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?