2011 Ekim Anneleri

kızlar herkese günaydın..........
bugun birazcık vakit bulabildim bir derdim yokken girip hepinize merhaba demek istedim....
nasılmış bakalım bugun annecikler... tekmeler le aranız nasıl.....
benim çok hoşuma gidiyor yani onu hissetmek allah ım isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin....
Tekme yiypte bu kadar sevineceğim başka bir olay daha olamazdı herhalde.... :)
alıs verıs yapanınız varmı? ben hala hiç bir şeye başlamadım...son dakıkaya kalacak herşeyim gene ...

Günaydın annişler.
Geçmişi okudum geldim. He hee hala karar verilmemiş buluşma yerine Ohhh içimin yağları eridi. Ben diyim size patlar bu buluşma (Fıstık benim olacak, binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı)

Vaaaauww Züleyha. Maşallah tatlım. Hiiiç bişicin yok da benim göbekten çok üstündekiler gözüme battı. :92:

günaydınlar kerkeseeee hayırlı cumalarr.rabbim tüm annelere ve bebeklerimize sağlık sıhhat versin,9 ayı hayırlısıyla tamamlayıp bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin.dualarda buluşalım annelerrr.....

günaydın güzel anneler :)
fındık burunlu oğluşumla biz geldik size güzel haberlerimiz varrr
ayrıntılı ultrasonumuz çok güzel geçti bebeğim çok sağlıklı şükürler olsun boyu 23.cm 421 gram
şeker gibi bir oğlum var hatta o kadar şeker ki ayak parmağını ağzından çıkarmakta biraz zorlandı demekki çok tatlıydı :) iki büklüm olmuş ayak parmağını ağzına almış emiyordu oyun oynuyormuş kendince :) ağzını oynattı tekmeler savurdu :)
resimlerini görenler bana çok benzediğini söylüyorlar bir de siz bakın :)

Son düzenleme:

günaydın canım.çok teşekkür ederim dualarınız için.allah kabul etsin.

leyna maasallah oğlunaa..çok tatlıymışş yaa ayakları agzında :).rabbim saglık versın ıkınızedee.dakıkalarcaultrasonda onu ızlemek tarıfsız bır duygu dımıı....rabbim herkese nasıp eylesın anne olmayııııı.....

O KADAR güzel ki yarım saat sürdü ultrason ama doyamadım o ağzı burnu nasıl güzeldi içimden çıkarıp mıncıklayıp geri sokasın geldi :)
rabbim bütün isteyenlere yaşatsın bu güzel duyguyu:)
tesekkurlerr teyzesıı senın oglunda cok yakısıklıııı....
ayrıca bulusacaksınız anneler ne guzell.bende rize den kalkıp gelsem mı kıı
ne guzel olurduuu :)

canım ben ankaradayım buluşmadan haberim yok ama dün istanbullular buluşma ayarlamaya çalışıyorlardı yoksa ankarada bir buluşma var da benim mi haberim yok
evet ne güzel olurdu hepimiz aynı şehirde olsak buluşsak vakit geçirsek insan bazen sanal konuşmalardan daha fazlasını istiyor...

canıımmmm
darısı senin başına çok çok çok güzel bir şey çok ilgilendiler doktor bile söyledi çok güzel bir bebek olacak diye bakalım çıkınca nasıl olcak :)) güzel olsun çirkin olsun o benim canım dan can çok sevdim oğluşumu
video da çok güzel büyün hareketleri net ama yükleyemedim maalesen
hadi bakalım şimdi senin haberlerini bekliycez
ha bu arada çok kilo almışım 69 kilo olmuşum tahmin edersin bülent hoca beni ne bu kilo diyerek karşıladı geçen kontrolden bu yana tam 3,5 ilo almışım normal insan bu kadar kilo alamaz dedi neredeyse diyet verecekti çok kızdı şimdi akşam 7 den sonra leblebi bile yemek yasak günde 2 dilim tuzlu yada tuzsuz ekmek akşam yemeğinden en erken 4 saat sonra yatıcam

Herkese günaydıın. Şükürler olsun bugün Cuma. son çalışma günümüz. çok zor geldim bu hafta çok kötü geçti benim için, iş bir yandan sıcak bir yandan... şimdiden çok yorgunum gözlerim kapanıyor Hepimize güzel bir diliyorum.

günaydınlaaarrrrr.bebişlerinizin resimleri çok güzelmiş arkadaşlar.biz daha alamadık böyle fotoğraflarını kızımın.bugün inşallah alırız.teyzoşları kızım bugün renkli ulrtasona girecek.dua edin bize olur mu

kızlarrrrrrrrrr,,biraz evvel rüyamdan eşimin yanagımdan öpmesıyle uyandım:78:

ne goruyordum bılıyomusunuz..ayy şaka gibi..düğün günümüz de ben hazırlanmısım ınanılmaz orjınal bır gelınlıgım var ustumde..nasıl ozenılmıs nasıl guzel..mısafırler gelmıs nıkahımız kıyılacak..kaynanamın sebep oldugu seyler yuzunden bır turlu kıyılamıyor nıkah..düşünün saatler ce sarkıyo vakıt..ve ben oyle bır cıldırıyorum kı sonunda bana bak kadın dıyorum bugun bu nıkah kıyıldı kıyıldı Allah canımı alsın bır daha sana oglunun yuzunu gostermem dıyorumduydun mu benı dıye de bagırıyorum yuzune kadın bakakalıyo suratıma aha boyle bıktım senden de senın sebeplerınden de dıyorum ..baya baya cıldırmısım ..
sonra eşim benı uyandırınca hayırdır askım ne goruyordun dedı bende anana kızıyodum dedım..adam öldü gülmekten ne istiyon anamdan dıye..

kalk sen en ıyısı yatma dedı..

Günaydın arkadaşlar...

Günaydın aytencim, ne yaptın kıyafet meselesini.. Dün gece hepsini okuyamam diye geçmişe bakmayım demiştim ama dayanamadım seçtiğin elbiseler hoştu gerçekten yakışmış da, bende ücüncüyü beğendim ama sondaki daha hoştu sanki.. :82:

Şey bi de bu wenice den aldıkların ulaştı mı sana, bizim ki hala gelmedi.. En son eşim aramıştı ordan oraya bağladılar, bi ara çaycı bayan ben yetkili değilim kusura bakmayın diyordu neyse bi kaç günde ulaşır dediler ama o bi kaç günü geçti biraz.. sizin ki ne durumda?....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…