kızlarrrrrrrrrr,,biraz evvel rüyamdan eşimin yanagımdan öpmesıyle uyandım:78:
ne goruyordum bılıyomusunuz..ayy şaka gibi..düğün günümüz de ben hazırlanmısım ınanılmaz orjınal bır gelınlıgım var ustumde..nasıl ozenılmıs nasıl guzel..mısafırler gelmıs nıkahımız kıyılacak..kaynanamın sebep oldugu seyler yuzunden bır turlu kıyılamıyor nıkah.. düşünün saatler ce sarkıyo vakıt..ve ben oyle bır cıldırıyorum kı sonunda bana bak kadın dıyorum bugun bu nıkah kıyıldı kıyıldı Allah canımı alsın bır daha sana oglunun yuzunu gostermem dıyorum duydun mu benı dıye de bagırıyorum yuzune kadın bakakalıyo suratıma aha boyle bıktım senden de senın sebeplerınden de dıyorum ..baya baya cıldırmısım ..
sonra eşim benı uyandırınca hayırdır askım ne goruyordun dedı bende anana kızıyodum dedım..adam öldü gülmekten ne istiyon anamdan dıye..
kalk sen en ıyısı yatma dedı..
ayy irem Allah iyiliğini versin:) ne düşündün de yattın sende benim gibi.. Hayr olsun inş.. Benimde dün tatsız bişiler aklımda kalmış dizi film gibi sündü de sündü rüyam.. Ayy ölecektim
canıımmmm
darısı senin başına çok çok çok güzel bir şey çok ilgilendiler doktor bile söyledi çok güzel bir bebek olacak diye bakalım çıkınca nasıl olcak :)) güzel olsun çirkin olsun o benim canım dan can çok sevdim oğluşumu
video da çok güzel büyün hareketleri net ama yükleyemedim maalesen
hadi bakalım şimdi senin haberlerini bekliycez
ha bu arada çok kilo almışım 69 kilo olmuşum tahmin edersin bülent hoca beni ne bu kilo diyerek karşıladı geçen kontrolden bu yana tam 3,5 ilo almışım normal insan bu kadar kilo alamaz dedi neredeyse diyet verecekti çok kızdı şimdi akşam 7 den sonra leblebi bile yemek yasak günde 2 dilim tuzlu yada tuzsuz ekmek akşam yemeğinden en erken 4 saat sonra yatıcam
Günaydın annişler.
Geçmişi okudum geldim. He hee hala karar verilmemiş buluşma yerineOhhh içimin yağları eridi. Ben diyim size patlar bu buluşma (Fıstık benim olacak, binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı )
Di miii aheste bebek olduğu için öyle bebek doğduktan sonra gidecek o göbek de kilolar da di miiiDoğumdan bir hafta sonra diyetisyendeyim kimse tutmasın beniii
Bu arada günaydın kızlarr çok sohbet etmeyin 5 güncük daha tutun kendinize bir iki sayfa baştan bir iki sayfa sondan okuyarak olaylara vakıf olamıyorum
İnşallaaaah çok güzeeeel, stressiz ve aşırı sıcaktan bunaltmayan bir gün oluuur :86:
evet hayatım çok dikkat et akşam 7 den sonra birşey yememeye çalış yürüyüş yap benim işittiğim azarları sende işitme ben havalanıyordum kilo almadım diye fııssss söndü havam :)))of of ben yandım ozaman. salıya kadar dikkat edeyim de, kocamın da eline koz vermeyim. zaten her gün bana bakıp hayretler içinde sen kimsin karım nerde gibi kendince komik bence sinir bozucu espriler yapıyo. bi de bülentten güç alırsa tüm hamileliğimi sinir içinde geçiricem. aşı olucakmısın? sordun mu onu?
Leynaaaa, maşallah canım kuzuyaaa... Ayy pek mutlusun demi, yavruyu görünce ağzı kulaklarında oluyor insanındemek sende benim gibi bir anda kilo aldın, bende dr dan bu yana fazla yememeye çalışıyorum. yani en azından akşamları dikkat ediyim diyorum çünkü daha ayda 3-4 kilo alabileceğimiz amanalr varmış.. neyse canım çok şükür sağlınız yerindeymiş, Rabbim yine sağlıkla buluştursun sizi inş
evet hayatım çok dikkat et akşam 7 den sonra birşey yememeye çalış yürüyüş yap benim işittiğim azarları sende işitme ben havalanıyordum kilo almadım diye fııssss söndü havam :)))
gerçekten öyle ahesteciğim yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum çok mutluyum sağlık haberlerini aldığım için ...
ben kendime çok güzendim yarım ekmek aralarını götürdüm meğer kıyafetlerimin altında kalan fazla kilolarımı görmemişişim
(bu arada sabah tereyağı sürüp yediğim 1 bazlamayı sakın doktor duymasın :)))
kızlar veremeycegınızıde dusunun kılo alırken...herkes veremıyor sızde bılıyosunuz kı...ben sıze dıkkat edın sımdıden kılo alırsanız sonunda facıa olur dedıgımde benı tefe koyuyordu bazı arkadaslar...dogumdan sonra zayıflama topıclerıne takılırlar heralde...
yok canı9mcım ben sana katılıyorumda, sende biraz fazla kasıyon kendinibiz hamileliğin bize verdiği yetkiyi kullandık azcıııkkk:78: bende senin gibi domates salatalık yedim ilk zamanlar.. ekmekten bile tiksinmiştim, hatta eşim çok üzülüyordu ben bişi yemediğimde sevdiğim şeyleri bile yemeyince.. neyse sorun şu ki bu aldığım bi kaç kiloyu son bir buçuk ay gibi bir süreçte almam.. neyse ağzımıza azcık fermuar çekicek artıkkk:82:
emelcim önemli olan uzun mesafe çekmesi, hassasiyet derecesi ayarlanması, lcd ekran olması, titreşimli olması falanmış. wewell 800m, lcd ekran, 16 pilot ton,şarjlı hepsiburadada 127 lira.
wewel dijital 300m, huzurlu uyku için gece lambası,şarjlı,interkom(anne bebek arasında sesli iletilim) 109 lira.
wewel dijital 250m, titreşimli ve annedeki telsiz saat şeklinde kola takılabiliyor 100 lira
kraft 800 m,dijital 92 tl
bu saydıklarım şuana kadar nerdeyse hiç şikayet almayan ürünler. en ufak bir cızırdama olmuyormuş bebeği çok net duyabiliyormuşsun. yıllardır kullananlar memnuniyetlerini yazmışlar nete. ayrıca lcd ekran olanlarda bebeğin ağlama,gülme v.b mimik ifadeleri annenin ekranında görülüyor. ben bunlardan birini alıcam sanırım 800 m lcd ekranlardan birini seçicem çünkü çekim alanı uzadıkça iletişim pürüzsüz oluyormuş.
rumuzcummseninle aynı hissiyatı paylaşıyorum desem çok mu kötü oluruz:82:
ama parantez içine bayıldımbirden sezerciğin o masum gözleri geldi aklımaaa...
valla canım sıkıyosa kasma kendını..doktor sızı sımdı azarlıyo benı yok yere 3 kılo aldım topu topu dıye neler neler soyledı sınırden aglıcaktım..sımdı de canım oyle aman aman yemek cekmıyor su ve meyveyle yasıoyorum dıyebılırım..normaldede yemekle cok arası olan bırı degıldım halen de oyle..kımse ınanmıyor hamıle olduguma..hele 6. aya gıordık dedıgımde gobegın nerde dıyolar..bende içime dogru buyutuyorum kızımı dıuyorum..
Leynacık maşşalah bebişine ve sana. Benim randevum da saat 2de bugün. Nasıl heyecanlıysam sabah uyuyamadım. Ben heyecan yapmadığımı zannediyordum ama sanırım sizden etkilendim. Şimdi de hiiç iş yapasım yok.
Ben duygularımı saklayamıyorum napiiim.
Şaka bir yana hakikaten önce İstanbul ardından ankaraya geçip çoğunuzla tanışmayı çok isterdim. Seviyorum ben topikimi yaaa
günaydın güzel anneler :)
fındık burunlu oğluşumla biz geldik size güzel haberlerimiz varrr
ayrıntılı ultrasonumuz çok güzel geçti bebeğim çok sağlıklı şükürler olsun boyu 23.cm 421 gram
şeker gibi bir oğlum var hatta o kadar şeker ki ayak parmağını ağzından çıkarmakta biraz zorlandı demekki çok tatlıydı :) iki büklüm olmuş ayak parmağını ağzına almış emiyordu oyun oynuyormuş kendince :) ağzını oynattı tekmeler savurdu :)
resimlerini görenler bana çok benzediğini söylüyorlar bir de siz bakın :)
Eki Görüntüle 207529 Eki Görüntüle 207528 Eki Görüntüle 207527 Eki Görüntüle 207526
Leynacık maşşalah bebişine ve sana. Benim randevum da saat 2de bugün. Nasıl heyecanlıysam sabah uyuyamadım. Ben heyecan yapmadığımı zannediyordum ama sanırım sizden etkilendim. Şimdi de hiiç iş yapasım yok.
Ben duygularımı saklayamıyorum napiiim.
Şaka bir yana hakikaten önce İstanbul ardından ankaraya geçip çoğunuzla tanışmayı çok isterdim. Seviyorum ben topikimi yaaa
Fırsatçılık yapayım heheh :) madem iş yapasın yok, bu krizi bir fırsata çevirme zamanı
Rumuzcum sende kilo listesi vardı ya, onu güncelleyip yayınlayabilir misin rica etsem. göresim geldine haldeyim sizlerle karşılaştırayım. aldım başımı gidiyorum onu biliyorum..
Ne güzel oğluş görmesi yapacaksın bugünHer şey yolunda gider ve için rahat bir şekilde gelirsin inşallah canım çok öpüyorum.
şimdiden ellerine sağlık mmuckss
leyna çok tatlı yavrucugun hele o en alttakı ayagını kaldırmıs resmıne bayıldım allahım esırgesın.....
darısıda bize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?