2011 Ekim Anneleri

ayy irem Allah iyiliğini versin:) ne düşündün de yattın sende benim gibi.. Hayr olsun inş.. Benimde dün tatsız bişiler aklımda kalmış dizi film gibi sündü de sündü rüyam.. Ayy ölecektim

ayy irem Allah iyiliğini versin:) ne düşündün de yattın sende benim gibi.. Hayr olsun inş.. Benimde dün tatsız bişiler aklımda kalmış dizi film gibi sündü de sündü rüyam.. Ayy ölecektim

işin garibi..benım kaynanam melek gıbı kadındır...etlıye sutluye karısmaz..ruyamdada elınde olmayan seylerle aslında baskaları yuzunden uzuyordu nıkahh..ama ben kabagı onun basına patlattım ..cadı gelın..

of of ben yandım ozaman. salıya kadar dikkat edeyim de, kocamın da eline koz vermeyim. zaten her gün bana bakıp hayretler içinde sen kimsin karım nerde gibi kendince komik bence sinir bozucu espriler yapıyo. bi de bülentten güç alırsa tüm hamileliğimi sinir içinde geçiricem. aşı olucakmısın? sordun mu onu?

Leynaaaa, maşallah canım kuzuyaaa... Ayy pek mutlusun demi, yavruyu görünce ağzı kulaklarında oluyor insanın demek sende benim gibi bir anda kilo aldın, bende dr dan bu yana fazla yememeye çalışıyorum. yani en azından akşamları dikkat ediyim diyorum çünkü daha ayda 3-4 kilo alabileceğimiz amanalr varmış.. neyse canım çok şükür sağlınız yerindeymiş, Rabbim yine sağlıkla buluştursun sizi inş

rumuzcumm seninle aynı hissiyatı paylaşıyorum desem çok mu kötü oluruz:82:
ama parantez içine bayıldım birden sezerciğin o masum gözleri geldi aklımaaa...

Gider inş canım sıkıntı yapma şimdiden.. yani gitmesi gerekiyor, arkadaşım hiç kiloyu sıkıntı yapma emzirirken atıyorsun demişti.. bakalım yani:)
benimde görümcem sık görüşmeyiz görüştüğümüzde de kilomu soruyor, doğumdan sonra kalıyorda diyor bide.. insanın iradesine bağlı birazda demiii:44:

sende fazla sterese girme emi, Rabbim kolaylık versin duru bi zihin güçlü bi hafızayla geçersin inş sınavlardan.. Rabbim yavrunun hatrına sana yardım eder merak etme

evet hayatım çok dikkat et akşam 7 den sonra birşey yememeye çalış yürüyüş yap benim işittiğim azarları sende işitme ben havalanıyordum kilo almadım diye fııssss söndü havam :)))

gerçekten öyle ahesteciğim yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum çok mutluyum sağlık haberlerini aldığım için ...
ben kendime çok güzendim yarım ekmek aralarını götürdüm meğer kıyafetlerimin altında kalan fazla kilolarımı görmemişişim
(bu arada sabah tereyağı sürüp yediğim 1 bazlamayı sakın doktor duymasın :)))

kızlar veremeycegınızıde dusunun kılo alırken...herkes veremıyor sızde bılıyosunuz kı...ben sıze dıkkat edın sımdıden kılo alırsanız sonunda facıa olur dedıgımde benı tefe koyuyordu bazı arkadaslar...dogumdan sonra zayıflama topıclerıne takılırlar heralde...

ya dr çıkıyor onun acısı işte bende bu ara epey kızartma yedim, canım patates istiyordu sürekli.. kızartıp yeyincede kilo yaptı hemen heralde, bi de kurabiye tarzı bişiler yapmıştım açıktığımda yerim diye meğer yapmamak lazımmış... ayy bazlama haa, benimde buzlukta var çıkarsam mı ne

yok canı9mcım ben sana katılıyorumda, sende biraz fazla kasıyon kendini biz hamileliğin bize verdiği yetkiyi kullandık azcıııkkk:78: bende senin gibi domates salatalık yedim ilk zamanlar.. ekmekten bile tiksinmiştim, hatta eşim çok üzülüyordu ben bişi yemediğimde sevdiğim şeyleri bile yemeyince.. neyse sorun şu ki bu aldığım bi kaç kiloyu son bir buçuk ay gibi bir süreçte almam.. neyse ağzımıza azcık fermuar çekicek artıkkk:82:

valla canım sıkıyosa kasma kendını..doktor sızı sımdı azarlıyo benı yok yere 3 kılo aldım topu topu dıye neler neler soyledı sınırden aglıcaktım..sımdı de canım oyle aman aman yemek cekmıyor su ve meyveyle yasıoyorum dıyebılırım..normaldede yemekle cok arası olan bırı degıldım halen de oyle..kımse ınanmıyor hamıle olduguma..hele 6. aya gıordık dedıgımde gobegın nerde dıyolar..bende içime dogru buyutuyorum kızımı dıuyorum..

canım çok teşekkür ederim çok aydınlatıcı oldu benim için şimdi yazdıklarını bir yere kopyalıyorum almama yakın bunlardan yararlanıcam...eğer bizden önce alırsan fikirlerini yaz yine tatlım olurmu?

Leynacık maşşalah bebişine ve sana. Benim randevum da saat 2de bugün. Nasıl heyecanlıysam sabah uyuyamadım. Ben heyecan yapmadığımı zannediyordum ama sanırım sizden etkilendim. Şimdi de hiiç iş yapasım yok.

rumuzcumm seninle aynı hissiyatı paylaşıyorum desem çok mu kötü oluruz:82:
ama parantez içine bayıldım birden sezerciğin o masum gözleri geldi aklımaaa...

Ben duygularımı saklayamıyorum napiiim.
Şaka bir yana hakikaten önce İstanbul ardından ankaraya geçip çoğunuzla tanışmayı çok isterdim. Seviyorum ben topikimi yaaa

Öyle tabi canım sende haklısın... Bende meyve ve yoğurda koşuyorum.. Zaten yaz geldi, sıcaktanda canımız bişey istemez gibi, soğuk şeylerle idare ederiz.. Bünye meselesi işte ne güzel senin ki, benim bi derdim sıkıntım olmaza kolay kilo alırım eğer dikkat etmezsem ama dikkatli gidersim o kiloyu epey korurum.. bakalım yavru için daha ne kadar alıcaz

senin bu tabirinde güzelmiş ama içime doğru büyütüyorum:82:

gel bi öpiyim seni insanın nasıl kanı kaynıyor değil mi canım.. ben çok memnunum sizleri tanıdığım için, inş irtibatta oluruz da yavrularımızı da yine beraber büyütürüz

hayırla git gel canım, mübarek cuma bende öğleden sonra aşıya gitcem, çok tırstım ama

Son düzenleme:

Fırsatçılık yapayım heheh :) madem iş yapasın yok, bu krizi bir fırsata çevirme zamanı
Rumuzcum sende kilo listesi vardı ya, onu güncelleyip yayınlayabilir misin rica etsem. göresim geldi ne haldeyim sizlerle karşılaştırayım. aldım başımı gidiyorum onu biliyorum..
Ne güzel oğluş görmesi yapacaksın bugün Her şey yolunda gider ve için rahat bir şekilde gelirsin inşallah canım çok öpüyorum.
şimdiden ellerine sağlık mmuckss

denizcik neden benim benim oğluma yorum yapmadı bakiimm

yine kendimiz çalıp kendimiz oynucaz heralde.. nerde herkeslerrr:95: madem kimsecikler yok, ben kalkıyım işimi yapıyım bari:97: hadi görüşürüz bakalım, Rabbe emanet olun:80:

bereketli cumalar olsun inş.......

leyna çok tatlı yavrucugun hele o en alttakı ayagını kaldırmıs resmıne bayıldım allahım esırgesın.....
darısıda bize....

amin deyancım allah hepimizin yavrusunu esirgesin kötülüklerden şerlerden kazadan beladan...
teşekkür ederiz teyzemiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…