gel bi öpiyim seniinsanın nasıl kanı kaynıyor değil mi canım.. ben çok memnunum sizleri tanıdığım için, inş irtibatta oluruz da yavrularımızı da yine beraber büyütürüz
hayırla git gel canım, mübarek cumabende öğleden sonra aşıya gitcem, çok tırstım ama
Öp beniiiGel bende seni öpiim ohh
Detaylıdan sonra bende aşıya gitcem. Ama Koykmuyoyum kiiii:18:
günaydın güzel anneler :)
fındık burunlu oğluşumla biz geldik size güzel haberlerimiz varrr
ayrıntılı ultrasonumuz çok güzel geçti bebeğim çok sağlıklı şükürler olsun boyu 23.cm 421 gram
şeker gibi bir oğlum var hatta o kadar şeker ki ayak parmağını ağzından çıkarmakta biraz zorlandı demekki çok tatlıydı :) iki büklüm olmuş ayak parmağını ağzına almış emiyordu oyun oynuyormuş kendince :) ağzını oynattı tekmeler savurdu :)
resimlerini görenler bana çok benzediğini söylüyorlar bir de siz bakın :)
Eki Görüntüle 207529 Eki Görüntüle 207528 Eki Görüntüle 207527 Eki Görüntüle 207526
Fırsatçılık yapayım heheh :) madem iş yapasın yok, bu krizi bir fırsata çevirme zamanı
Rumuzcum sende kilo listesi vardı ya, onu güncelleyip yayınlayabilir misin rica etsem. göresim geldine haldeyim sizlerle karşılaştırayım. aldım başımı gidiyorum onu biliyorum..
Ne güzel oğluş görmesi yapacaksın bugünHer şey yolunda gider ve için rahat bir şekilde gelirsin inşallah canım çok öpüyorum.
şimdiden ellerine sağlık mmuckss
Günaydın aytencim, ne yaptın kıyafet meselesini.. Dün gece hepsini okuyamam diye geçmişe bakmayım demiştim ama dayanamadımseçtiğin elbiseler hoştu gerçekten yakışmış da, bende ücüncüyü beğendim ama sondaki daha hoştu sanki.. :82:
Şey bi de bu wenice den aldıkların ulaştı mı sana, bizim ki hala gelmedi.. En son eşim aramıştı ordan oraya bağladılar, bi ara çaycı bayan ben yetkili değilim kusura bakmayın diyorduneyse bi kaç günde ulaşır dediler ama o bi kaç günü geçti biraz.. sizin ki ne durumda?....
maaşallah supanallah canım ben yerim senin o yakışıklı, şeker oğluşunudünyanın en güzel duygusu yaa onları böyle izlemek resimlerine bakmak Allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah...
denizcik neden benim benim oğluma yorum yapmadı bakiimm
Leynacık maşşalah bebişine ve sana. Benim randevum da saat 2de bugün. Nasıl heyecanlıysam sabah uyuyamadım. Ben heyecan yapmadığımı zannediyordum ama sanırım sizden etkilendim. Şimdi de hiiç iş yapasım yok.
denizcik eksi moralle başladı güne, konuşası yok, uyuz gününde canım sana denk geldi kusura bakma. seninle ilgili özel bir sebebi yok, sakın yanlış anlama. yoksa senin dünya güzeli oğlunun güzelliğine diyecek söz yok ki. o bir gerçek zaten canım benim. ikinize de maşallahsenin güzel yanaklarından, yakışıklımın ağzına soktuğu ayak parmağından iştahla öpüyorum canım.
Leynacık maşşalah bebişine ve sana. Benim randevum da saat 2de bugün. Nasıl heyecanlıysam sabah uyuyamadım. Ben heyecan yapmadığımı zannediyordum ama sanırım sizden etkilendim. Şimdi de hiiç iş yapasım yok.
Ben duygularımı saklayamıyorum napiiim.
Şaka bir yana hakikaten önce İstanbul ardından ankaraya geçip çoğunuzla tanışmayı çok isterdim. Seviyorum ben topikimi yaaa
Layna tatlım, maşallah oğluna doğursak da sevsek kucaklaşsak...
leynaa canım maşallahh o ne mu7ntazam ağız burun ölee maşallahhh oğluşunaaa
benımde akşam 6 da detaylım var kızlarrr inşallah güzel çıkarrrrr
kızlar veremeycegınızıde dusunun kılo alırken...herkes veremıyor sızde bılıyosunuz kı...ben sıze dıkkat edın sımdıden kılo alırsanız sonunda facıa olur dedıgımde benı tefe koyuyordu bazı arkadaslar...dogumdan sonra zayıflama topıclerıne takılırlar heralde...
evet canım çok güzel miş ağzı burnu videolarda daha belli fındık gibi burnu zaten bebekler hep öyle olur hepimizin bebeği çok güzel
inşalah sen de çoook çok güzel haberlerle gelirsin :80:
Canım ben o listeyi kaydetmedimkiiii. Kağıda yazmıştım. Size yazdıktan sonra yırtıp attııım.
Ama kilo ortalamamız 5 di onu iyi biliyorum.
Ara ara yoklamalarımız devam etsin bence ama. Hem farkettik ki haftalar çok önemli rol oynuyor. Bundan sonra haftayı dakilonun yanına iliştiririz. Mesela Hanzade ve ben 1 hafta içinde 1 kilo aldık. ben şuan 6,5 kilo almış durumdayım.
Günaydın canım... Wenice siparişlerim ayın 6 sında geldi benim...
Elbiseye de vakıflar sarayının oralara bakacağım bir de, daha hesaplı olabilir orada; vaktim olmazsa son resimdeki beyazlı olanı alacağım...
:)
estağfurullah kusur ne demek beğeniyorsun yazılanları ben yazmadan önce de yorum yapmışsın şaşırdım tabii ben kendimce düşündüm bizde seni öperiz güzel teyzemizhayrdır sana ne oldu neden bozuk moralin bir kaç gündür yoğunsun sanırım ..
leynaa canım maşallahh o ne mu7ntazam ağız burun ölee maşallahhh oğluşunaaa benımde akşam 6 da detaylım var kızlarrr inşallah güzel çıkarrrrr
günaydın güzel anneler :)
fındık burunlu oğluşumla biz geldik size güzel haberlerimiz varrr
ayrıntılı ultrasonumuz çok güzel geçti bebeğim çok sağlıklı şükürler olsun boyu 23.cm 421 gram
şeker gibi bir oğlum var hatta o kadar şeker ki ayak parmağını ağzından çıkarmakta biraz zorlandı demekki çok tatlıydı :) iki büklüm olmuş ayak parmağını ağzına almış emiyordu oyun oynuyormuş kendince :) ağzını oynattı tekmeler savurdu :)
resimlerini görenler bana çok benzediğini söylüyorlar bir de siz bakın :)
Eki Görüntüle 207529 Eki Görüntüle 207528 Eki Görüntüle 207527 Eki Görüntüle 207526
Hmm anladım. Peki o zaman ara ara yapılacak yoklamalara katılayım ben. Haftalık açıklamalarla daha güzel olur evet haklısın.teşekkürler.
Ayten'cim öncelikle gözünüz aydın ve hayırlı olsun abinin düğünü. Çok mutlu olurlar inşallah.
Elbiselerden ben de 3 ve sonuncuyu beğendim ama sonuncusunu daha rahat giyersin sanki sıcakta daha dar bir model bana fenalık geçirtir. Hepsi birbirinden güzeldi bu arada çok zevklisin.
Öpün bizi, öpünn biziii. Sevgiye, şefkate, öpülmeye ihtiyacımız var bugün bize ne oluyosa :)
Ne oldu bilmiyorum leynacım yaa noldu banaa. Haftanın en yorgun günü oldu galiba bugün. Bir de ilk defa kontrol öncesi endişeye kapıldım. Minnoşum hiç hareket etmiyor çünkübir kere kıpırtı hissetmiştim geçen hafta, o kadar kocaman oldu artık ama hiç ses vermiyor onu biraz sıkıntı yaptım..
Evet leynacım çok güzel, hatları çok belli tam bir yakışıklı maşallah
MiniEtek detaylıda her şey yolunda gider ve güzel haberler alırsın inşallah ikiniz de iyisinizdir.
:))ayy utandımm:78:sağol hanzadem boyunu söyledi de kilosunu benim ısrarlarım sonucu söyledi onun hesaplanması çok zormuş formülleri varmış bende kızlara özendim de sordum zatan :78:Hepiciğinize hayırlı cumalar :) Hava serince biraz bugün çok şükür birazda yağmur yağsa başımdaki berbat ağrıda gidicek ve rahatlayacağım ama olsun bu gün cuma haftanın son günü yarında tatiil :)
Leyna kuzum o ilk resimdeki ifade aynı senin tipini andırıyor :) Maşşalah ya allah nazarlardan saklasın paşamızı o ne güzellikler şirinlikler öyle annesine şımarmışta şımarmış yavrum, senin özene bözene gitmenin nedeni belli oldu, oğluşunda özene bözene karşılamış seni kuzum ya, rabbim inşallah kucağındada nasip etsin :) Ben çok safım ya bir boyunu kilosunu sormuyorum yada o anda aklımda tutamıyorum korkudan :)) Birdahakine sorayım bende...
bu haftalarda böyle olması çok normalmiş ben de 2 gündür hissetmiyordum ama bir baktım ki ultrasonda kıpır kıpır seninde öyle olacak bak görürsün hiç sıkıntı yapma yarın senin de güzel heberlerini alırız inşallah...Hmm anladım. Peki o zaman ara ara yapılacak yoklamalara katılayım ben. Haftalık açıklamalarla daha güzel olur evet haklısın.teşekkürler.
Ayten'cim öncelikle gözünüz aydın ve hayırlı olsun abinin düğünü. Çok mutlu olurlar inşallah.
Elbiselerden ben de 3 ve sonuncuyu beğendim ama sonuncusunu daha rahat giyersin sanki sıcakta daha dar bir model bana fenalık geçirtir. Hepsi birbirinden güzeldi bu arada çok zevklisin.
Öpün bizi, öpünn biziii. Sevgiye, şefkate, öpülmeye ihtiyacımız var bugün bize ne oluyosa :)
Ne oldu bilmiyorum leynacım yaa noldu banaa. Haftanın en yorgun günü oldu galiba bugün. Bir de ilk defa kontrol öncesi endişeye kapıldım. Minnoşum hiç hareket etmiyor çünkübir kere kıpırtı hissetmiştim geçen hafta, o kadar kocaman oldu artık ama hiç ses vermiyor onu biraz sıkıntı yaptım..
Evet leynacım çok güzel, hatları çok belli tam bir yakışıklı maşallah
MiniEtek detaylıda her şey yolunda gider ve güzel haberler alırsın inşallah ikiniz de iyisinizdir.
öpülmüş gibi oluk bizde bende minik kuzunla seni öptümmmmaşallah fındık burunlu miniğine
ayak parmakları tek tek öpesim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?