2011 Ekim Anneleri

Öp beniii Gel bende seni öpiimohh
Detaylıdan sonra bende aşıya gitcem. Ama Koykmuyoyum kiiii:18:

Son düzenleme:
Öp beniii Gel bende seni öpiimohh
Detaylıdan sonra bende aşıya gitcem. Ama Koykmuyoyum kiiii:18:

korkma korkma bak ben korkuyomuyum ben de öğleden sonra gidicemmm
güzel haberlerle gel inşallah canım..

Son düzenleme:

Canım ben o listeyi kaydetmedimkiiii. Kağıda yazmıştım. Size yazdıktan sonra yırtıp attııım.
Ama kilo ortalamamız 5 di onu iyi biliyorum.
Ara ara yoklamalarımız devam etsin bence ama. Hem farkettik ki haftalar çok önemli rol oynuyor. Bundan sonra haftayı dakilonun yanına iliştiririz. Mesela Hanzade ve ben 1 hafta içinde 1 kilo aldık. ben şuan 6,5 kilo almış durumdayım.

Günaydın canım... Wenice siparişlerim ayın 6 sında geldi benim...
Elbiseye de vakıflar sarayının oralara bakacağım bir de, daha hesaplı olabilir orada; vaktim olmazsa son resimdeki beyazlı olanı alacağım...

maaşallah supanallah canım ben yerim senin o yakışıklı, şeker oğluşunu dünyanın en güzel duygusu yaa onları böyle izlemek resimlerine bakmak Allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah...

canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için gerçekten bu duygu hiç bir şeyle kıyaslanamaz şimdiden böyleysek biz onlar doğunca nasıl oluruz tahmin bile edemiyorum

denizcik neden benim benim oğluma yorum yapmadı bakiimm

denizcik eksi moralle başladı güne, konuşası yok, uyuz gününde canım sana denk geldi kusura bakma. seninle ilgili özel bir sebebi yok, sakın yanlış anlama. yoksa senin dünya güzeli oğlunun güzelliğine diyecek söz yok ki. o bir gerçek zaten canım benim. ikinize de maşallah senin güzel yanaklarından, yakışıklımın ağzına soktuğu ayak parmağından iştahla öpüyorum canım.

canım ALLAH hayırlı güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah sende bizim gibi sevinçten hoplaya zıplaya çık doktorun yanından

:)
estağfurullah kusur ne demek beğeniyorsun yazılanları ben yazmadan önce de yorum yapmışsın şaşırdım tabii ben kendimce düşündüm bizde seni öperiz güzel teyzemizhayrdır sana ne oldu neden bozuk moralin bir kaç gündür yoğunsun sanırım ..

leynaa canım maşallahh o ne mu7ntazam ağız burun ölee maşallahhh oğluşunaaa

benımde akşam 6 da detaylım var kızlarrr inşallah güzel çıkarrrrr

leynaa canım maşallahh o ne mu7ntazam ağız burun ölee maşallahhh oğluşunaaa

benımde akşam 6 da detaylım var kızlarrr inşallah güzel çıkarrrrr

evet canım çok güzel miş ağzı burnu videolarda daha belli fındık gibi burnu zaten bebekler hep öyle olur hepimizin bebeği çok güzel
inşalah sen de çoook çok güzel haberlerle gelirsin :80:

Lütfen arkadaşım herkesin şartlarını düşünerek yaz... burda bir çok hamilenin farklı şekillerde hamilelik

geçirdiğini unutmayalım.. Seni tefe koyan arkadaşlar keyiflerinden değil hastalıklarından ve kullandıkları

ilaçlardan kilo alıdıkları için tepki verdiler iremcim... İfadelerini biraz daha yumuşatarak yazarsan istem dışı kilo

alan arkadaşlarıda kırmamış olursun. "zayıflama topiklerinde takılırlar"? diye tiye alman hiç hoş değil ...

Kimse ben yiyimde duba gibi olayım istemiyor. Ama elde değilse yapıcak bir şey yok.. Önce sağlıklı bebekler

sonra kilolar....... Sürekli yatmaktan ve kanamdan dolayı 10-15 KİLO ALMIŞ arkadaşlar var, + hamile

kalmadan önce kilolu olan arkadaşlarımızda var... Uyarı olur elbet ama yorumlarımızın kırıcı olmamasına

özen gösterelim lütfen...

Son düzenleme:
Hepiciğinize hayırlı cumalar :) Hava serince biraz bugün çok şükür birazda yağmur yağsa başımdaki berbat ağrıda gidicek ve rahatlayacağım ama olsun bu gün cuma haftanın son günü yarında tatiil :)

Leyna kuzum o ilk resimdeki ifade aynı senin tipini andırıyor :) Maşşalah ya allah nazarlardan saklasın paşamızı o ne güzellikler şirinlikler öyle annesine şımarmışta şımarmış yavrum, senin özene bözene gitmenin nedeni belli oldu, oğluşunda özene bözene karşılamış seni kuzum ya, rabbim inşallah kucağındada nasip etsin :) Ben çok safım ya bir boyunu kilosunu sormuyorum yada o anda aklımda tutamıyorum korkudan :)) Birdahakine sorayım bende...

evet canım çok güzel miş ağzı burnu videolarda daha belli fındık gibi burnu zaten bebekler hep öyle olur hepimizin bebeği çok güzel
inşalah sen de çoook çok güzel haberlerle gelirsin :80:

evet bütün bebekler güzel özellıkle doğduktan 3 ay sonra falan yüzlerı güzelce şekıl almaya başlıyoryaaa ayy çok tatlı oluyoolarr

Hmm anladım. Peki o zaman ara ara yapılacak yoklamalara katılayım ben. Haftalık açıklamalarla daha güzel olur evet haklısın.teşekkürler.

Ayten'cim öncelikle gözünüz aydın ve hayırlı olsun abinin düğünü. Çok mutlu olurlar inşallah.
Elbiselerden ben de 3 ve sonuncuyu beğendim ama sonuncusunu daha rahat giyersin sanki sıcakta daha dar bir model bana fenalık geçirtir. Hepsi birbirinden güzeldi bu arada çok zevklisin.

Öpün bizi, öpünn biziii. Sevgiye, şefkate, öpülmeye ihtiyacımız var bugün bize ne oluyosa :)
Ne oldu bilmiyorum leynacım yaa noldu banaa. Haftanın en yorgun günü oldu galiba bugün. Bir de ilk defa kontrol öncesi endişeye kapıldım. Minnoşum hiç hareket etmiyor çünkü bir kere kıpırtı hissetmiştim geçen hafta, o kadar kocaman oldu artık ama hiç ses vermiyor onu biraz sıkıntı yaptım..

leynaa canım maşallahh o ne mu7ntazam ağız burun ölee maşallahhh oğluşunaaa benımde akşam 6 da detaylım var kızlarrr inşallah güzel çıkarrrrr

Evet leynacım çok güzel, hatları çok belli tam bir yakışıklı maşallah
MiniEtek detaylıda her şey yolunda gider ve güzel haberler alırsın inşallah ikiniz de iyisinizdir.

inşallahh ilk defa akşam 6 da görcem kızımı inşallah uyumuyordur o saatte :))

:))ayy utandımm:78:sağol hanzadem boyunu söyledi de kilosunu benim ısrarlarım sonucu söyledi onun hesaplanması çok zormuş formülleri varmış bende kızlara özendim de sordum zatan :78:
hanzade biliyormusun ben çok kilo almışım çok üzüldüm akşam 7 den sonra bir lokma bişey yemeyi yasakladı doktor ayaklarım çok şiş hayatımdan tuzu da çıkarıyorum (69 kilo yum şimdiden böyleysen doğuma kadar 30 alırsın dedi ama bir de şu var doktor bana bunları söyledikten sonra benim iştahım daha da açıldı
bu haftalarda böyle olması çok normalmiş ben de 2 gündür hissetmiyordum ama bir baktım ki ultrasonda kıpır kıpır seninde öyle olacak bak görürsün hiç sıkıntı yapma yarın senin de güzel heberlerini alırız inşallah...
maşallah fındık burunlu miniğine
ayak parmakları tek tek öpesim geldi
öpülmüş gibi oluk bizde bende minik kuzunla seni öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…