2011 Ekim Anneleri

bu arada avatarda ki resim minik prensesime aitt nazlı kızım benimmm :)
.

41 kere maşşallah canım. Rabbim kucağınızada almayı nasip etsin

ayçacım atladım kusura baka aşıyı sormayı unuttum ama çıkınca sekreterine sordum doktorumuz önermiyor ama sizin tercihiniz dedi ben de yaptırmaya kararlıyım zaten bu gün öğleden sonra gidicem yaptırmaya

yaa eytim benim oğlanın ayakaları şekerli ya çok sevmiş tadını sıpam
sağol canım amin

Bu arada herkese günaydın hayırlı cumalar.

Ben çok kötü başladım güne çalıştığım yerde inanılmaz şimşekler çakıyor , bilgisayarım poverlerı yandı, vede yeni powwer taktığımızda çökmüş olduğunu anladık. Ve bunların hepsi ben daha işyerime gelmeden pc kapalıyken oldu. Hayretler içindeyim. Şuan patronumun laptobunu esir aldım

canım siz hala hamilelik öncesi kıyafetlerinizi mi giyiyorusunz. ben 1 aydan hamile giysisi giyiyorum.hiç kilo almadınız demek ne güzel.

Tatlım 6 kilo aldım ama kendime uygun rahat istediğim gibi kıyafet bulamadım malesef :) Bulmam lazım artık.

Ühühüh bu da eski halim hadi iki resim arasındaki 7 farkı bulun
Eki Görüntüle 207427 Eki Görüntüle 207428

Aradaki fark bebiş :)))

Bende istemiyorum o hamile kıyafetlerini ama napıcaz ya çok az vaktim kaldı haftasonuda bakamadım, çok bunaldım dün gecede rüyamda sürekli elbise deniyordum olmuyordu :)

uykum geldi. yatağa girmek istemiyorum. dün gece çok kötüydü ya

Oku güzelce kendine, zemzem suyu vardı evde sürdüm bismillah dedim yattım, gecede hiç kalkmamışım çok şükür :)

Az kaldı akşama, az kaldı :)

Öp beniii Gel bende seni öpiimohh
Detaylıdan sonra bende aşıya gitcem. Ama Koykmuyoyum kiiii:18:

Beni öpen yokmuuuuu İğne hiç acıtmıyo korkma aslında öyle kolun kopçak gibide değilde romatizmal ağrı gibi oluyor :)

korkma korkma bak ben korkuyomuyum ben de öğleden sonra gidicemmm
güzel haberlerle gel inşallah canım..

Korkma tabi romazitma ağrısı gibi vurulduğunuz gün bir şey yok gece üstüne yatmamaya dikkat edin biraz ağrıyor birde ertesi gün birazcık ağrın oluyor...

hayırlı cumalar güzel arkadaşlarım
bugün acayip yoğunum bi girip selam verim dedim 10 sayfa geçmiş birikmiş şimdiden henüz bakamadım
canım patronum barter sistemiyle hepimizi eşlerimizle kuşadasına tatile yolluyormuş
bu şevkle fena çalışıyorum tutmayın beni gittim ben çoook çalışmam lazım
öpüyoruz rüzgar oğluşla teyzelerrr

elif bebeğim söylemeden geçemiycem 33 beğeninin 33 ü de senden sayende bende kendimi beyendim ayol

Yok yok denizle seni patronun birer melek bizimkiler kelek.

ekim anneleri selam bende aranıza yeni katıldım beni de ekleyin listenize SAT: 25 Aralık hamile kaldığımda ki kilom 60 :)) şimdi ise 67 24 haftalık hamişim kızımız olucak inşallah kilosu 650 gr :)) minicik daha oo :)

valla şaşkınlıktayım nasıl patron bu sizinlilerr yaaaa

kızlarr 4 ay izinli oldugumuz gunlerde maaşımızı asgarıden yattıgı ıcın devlet verıcek asgarının yüzde 2 sını maasımızın kalan 3 te 2 sinide patrondan alcakmısız haberınız olsunn

eslemden ses çıkmadı bugün kontrolü bugün değilmiydi :26:
leynada akşamdan yassa keşke

kız cadısın madısın ama vefalı hatunsun vesselam bi sen merak etmişsin tebriklerimiz sunuyorum sana balım

Son düzenleme:

Maşşallah bambamla çakılımıza anneleri iyi bakıyor onlara. Bu arada hani resim yokmu

canım benim kocaman olmuşlar maşallah yerim ben onları nasıl güzeller değilmi allahım korusun onları..boşver kilo alma ne güzel nasılsa ilerde istemesende alıcan benim doktorun deyimiyle fit hamilesin sende :))bende havalanıyodum kilo almadım diye almışım malesef hemde fazlasıyla
benim ki rahat gibi görünüyor inşallah kendisi de öyle düşünüyrdur paşam

Beğenmene sevindim canım... Teşekkür ederim iltifatın için de... İnşallah cumartesi halledeceğim elbise alımını... ))

Maşşallah bambamla çakılımıza anneleri iyi bakıyor onlara. Bu arada hani resim yokmu

saol eytimmm resimleri getirmedim ama benimkiler leynanınki kadar net değil yüz hatları falan gerçi anneleri gibi burunları büyük ou anladım ama çok net değil:)))

amin cnm benimkilerin yeri biraz dar tabi doğal olarak kızım iki elini yanağına koymuş düşünüyodu oğluşumda kordonunu kulağından geçirmiş ama bacaklarını sallayıp duruyodu

hayırlı cumalar kızlarr
bıgun pek yokum öpüldünüzzzz.....

Denizcim seni böyle görmeye alışkın değiliz tatlım. Silkin ve kendine gel.
Bu hafta benin bebikim de çok az hareket etti.
Bu arada benimde çok keyfim yok aslında. Dünden komşum gördü "ay çok iyi görünüyorun, bayağı düzelmişin "dedi. Akşamda eşim bu ara bööö lerin iyice kesildi dedi. Bugün kalktığımdan beri ne yediysem midemde durmadı. Şimdi öğlen yemeğinde bol a bol acı yedim. Bulantıya iyi geliyordu bende. Umarım ultrason çekilirken wc ye koşmak için kalkmam
Ve bundan sonra makyj yapmıcam, aman çok iyiyim demicem kimseye öfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…