.bu arada avatarda ki resim minik prensesime aitt nazlı kızım benimmm :)
günaydın güzel anneler :)
fındık burunlu oğluşumla biz geldik size güzel haberlerimiz varrr
ayrıntılı ultrasonumuz çok güzel geçti bebeğim çok sağlıklı şükürler olsun boyu 23.cm 421 gram
şeker gibi bir oğlum var hatta o kadar şeker ki ayak parmağını ağzından çıkarmakta biraz zorlandı demekki çok tatlıydı :) iki büklüm olmuş ayak parmağını ağzına almış emiyordu oyun oynuyormuş kendince :) ağzını oynattı tekmeler savurdu :)
resimlerini görenler bana çok benzediğini söylüyorlar bir de siz bakın :)
Eki Görüntüle 207529 Eki Görüntüle 207528 Eki Görüntüle 207527 Eki Görüntüle 207526
.
41 kere maşşallah canım. Rabbim kucağınızada almayı nasip etsin
Ayy ayyy ayyy kimler varmış burda. Afacanada da bakın ayakları almış ağzına..
Allah nazarlardan saklasın canım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip tsin.
canım siz hala hamilelik öncesi kıyafetlerinizi mi giyiyorusunz. ben 1 aydan hamile giysisi giyiyorum.hiç kilo almadınız demek ne güzel.
Ühühüh bu da eski halim hadi iki resim arasındaki 7 farkı bulun
Eki Görüntüle 207427 Eki Görüntüle 207428
Ben de hamile kıyafeti giymek istemiyorum öyle tuniklerle idare ediyoruz nereye kadar bakalımOlmazsa ben de diktiririm mecbur napalım. Benimki de çok oynuyor özellikle tuvalete sıkışınca daha da çok oynuyor rahatsız oluyor herhalde yeri mi daralıyor ne Oynasın kuşlarımız her bebek farklı sonuçta doktor problem görmedikçe benim için de no problem
uykum geldi. yatağa girmek istemiyorum. dün gece çok kötüydü ya
Herkese günaydıın. Şükürler olsun bugün Cuma. son çalışma günümüz. çok zor geldim bu hafta çok kötü geçti benim için, iş bir yandan sıcak bir yandan... şimdiden çok yorgunum gözlerim kapanıyorHepimize güzel bir diliyorum.
Öp beniiiGel bende seni öpiim ohh
Detaylıdan sonra bende aşıya gitcem. Ama Koykmuyoyum kiiii:18:
korkma korkma bak ben korkuyomuyum ben de öğleden sonra gidicemmm
güzel haberlerle gel inşallah canım..
:))ayy utandımm:78:sağol hanzadem boyunu söyledi de kilosunu benim ısrarlarım sonucu söyledi onun hesaplanması çok zormuş formülleri varmış bende kızlara özendim de sordum zatan :78:
hanzade biliyormusun ben çok kilo almışım çok üzüldüm akşam 7 den sonra bir lokma bişey yemeyi yasakladı doktor ayaklarım çok şiş hayatımdan tuzu da çıkarıyorum(69 kilo yum şimdiden böyleysen doğuma kadar 30 alırsın dedi ama bir de şu var doktor bana bunları söyledikten sonra benim iştahım daha da açıldı
Toplamda kaç kilo almışsın canım sen? Bana sağlıklı iyi normal desinde doktor başka bir şey sorasım gelmiyor zaten, cinsiyeti bile 19. hafta öğrendim :) Tuzu banada kes dediler sağlık ocağında, kilo konusuna gelince moralini bozma bence üstlerinde hiç bişi yok, sadece ekmeği çok yeme ama bende başından beri hiç ekmek tıkıp tıkıştırmadığım halde 6 kilo cuk oldum :))) Hayırlısı bakalım kaçla bitircez maratonu, çok takma kafana meyve ve sebzeye ağırlık ver bol karpuz ye şişiriyor tok tutar :)
Tatlım 6 kilo aldım ama kendime uygun rahat istediğim gibi kıyafet bulamadım malesef :) Bulmam lazım artık.
Aradaki fark bebiş :)))
Bende istemiyorum o hamile kıyafetlerini ama napıcaz ya çok az vaktim kaldı haftasonuda bakamadım, çok bunaldım dün gecede rüyamda sürekli elbise deniyordum olmuyordu :)
Oku güzelce kendine, zemzem suyu vardı evde sürdüm bismillah dedim yattım, gecede hiç kalkmamışım çok şükür :)
Az kaldı akşama, az kaldı :)
Beni öpen yokmuuuuuİğne hiç acıtmıyo korkma aslında öyle kolun kopçak gibide değilde romatizmal ağrı gibi oluyor :)
Korkma tabi romazitma ağrısı gibi vurulduğunuz gün bir şey yok gece üstüne yatmamaya dikkat edin biraz ağrıyor birde ertesi gün birazcık ağrın oluyor...
:))ayy utandımm:78:sağol hanzadem boyunu söyledi de kilosunu benim ısrarlarım sonucu söyledi onun hesaplanması çok zormuş formülleri varmış bende kızlara özendim de sordum zatan :78:
hanzade biliyormusun ben çok kilo almışım çok üzüldüm akşam 7 den sonra bir lokma bişey yemeyi yasakladı doktor ayaklarım çok şiş hayatımdan tuzu da çıkarıyorum(69 kilo yum şimdiden böyleysen doğuma kadar 30 alırsın dedi ama bir de şu var doktor bana bunları söyledikten sonra benim iştahım daha da açıldı
Toplamda kaç kilo almışsın canım sen? Bana sağlıklı iyi normal desinde doktor başka bir şey sorasım gelmiyor zaten, cinsiyeti bile 19. hafta öğrendim :) Tuzu banada kes dediler sağlık ocağında, kilo konusuna gelince moralini bozma bence üstlerinde hiç bişi yok, sadece ekmeği çok yeme ama bende başından beri hiç ekmek tıkıp tıkıştırmadığım halde 6 kilo cuk oldum :))) Hayırlısı bakalım kaçla bitircez maratonu, çok takma kafana meyve ve sebzeye ağırlık ver bol karpuz ye şişiriyor tok tutar :)
canım kıyafeti çok dert etme çok güzel tunikler var seninde giyebileceğin bol aynı hamilelik gibi göğüs altından bollaşıyor ben öyle giyiniyorum ...
ben hamile kaldığımda 62 yada 64 tüm tam hatırlamıyorum
karpuz da çok şirşiriyor ama şekeri yükseltiyormuş arkadaşım söyledi ammann herşeyin bir bahanesi var yaaa:44:
hayırlı cumalar güzel arkadaşlarım
bugün acayip yoğunum bi girip selam verim dedim 10 sayfa geçmiş birikmiş şimdiden henüz bakamadım
canım patronum barter sistemiyle hepimizi eşlerimizle kuşadasına tatile yolluyormuş
bu şevkle fena çalışıyorum tutmayın beni gittim ben çoook çalışmam lazım
öpüyoruz rüzgar oğluşla teyzelerrr
hayırlı cumalar güzel arkadaşlarım
bugün acayip yoğunum bi girip selam verim dedim 10 sayfa geçmiş birikmiş şimdiden henüz bakamadım
canım patronum barter sistemiyle hepimizi eşlerimizle kuşadasına tatile yolluyormuş
bu şevkle fena çalışıyorum tutmayın beni gittim ben çoook çalışmam lazım
öpüyoruz rüzgar oğluşla teyzelerrr
eslemden ses çıkmadı bugün kontrolü bugün değilmiydi :26:
leynada akşamdan yassa keşke
ayrıntılı ultrasonumuz çok güzel geçti bebeğim çok sağlıklı şükürler olsun boyu 23.cm 421 gram
şeker gibi bir oğlum var hatta o kadar şeker ki ayak parmağını ağzından çıkarmakta biraz zorlandı demekki çok tatlıydı :) iki büklüm olmuş ayak parmağını ağzına almış emiyordu oyun oynuyormuş kendince :) ağzını oynattı tekmeler savurdu :)
Eki Görüntüle 207529 Eki Görüntüle 207528 Eki Görüntüle 207527 Eki Görüntüle 207526
kız cadısın madısın ama vefalı hatunsun vesselam bi sen merak etmişsin tebriklerimiz sunuyorum sana balım
Leynacım maaşallah oğluşuna pek tatlı ohh yeri rahat tabi ister ayağını ağzına sokar ister elini ne ala paşama.
kızlar herkese hayırlı cumalar Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
Bende dün bütün işlerimi hallettim aşımı oldum idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon yokmuş ayrıntılı ultrasonumuda çektirdim 45 dk falan sürdü ayaklarım uyuştu resmen Allaha şükürler olsun bebiklerimin gelişimi iyi herşey yolunda biri 494 gr diğeri kızım 460 gr biri 2 gün biri 3 gün gelişim öndeymiş şu anda bütün organları ve kan akışı herşey normal ve bütün ölçüleri haftalarıyla uyumlu dedi yanlız hala anlayamıyorum ben kilo almıyorum bu bebişler nasıl alıyo 70 kg olmuşum ebe çok iyi dedi ha bu arada aşıdan korkmayın bende pek etkisi ve acısı olmadı söylemesi ayıp ağrı eşiğim biraz yüksektir:))9
Allah hepimizin yavrularını korusun bizlere onlarla birlikte sağlıklı huzurlu yaşamlar nasip etsin:nazar:
ekim anneleri selam bende aranıza yeni katıldım beni de ekleyin listenize SAT: 25 Aralık hamile kaldığımda ki kilom 60 :)) şimdi ise 6724 haftalık hamişim kızımız olucak inşallah kilosu 650 gr :)) minicik daha oo :)
kız cadısın madısın ama vefalı hatunsun vesselam bi sen merak etmişsin tebriklerimiz sunuyorum sana balım
Leynacım maaşallah oğluşuna pek tatlı ohh yeri rahat tabi ister ayağını ağzına sokar ister elini ne ala paşama.
kızlar herkese hayırlı cumalar Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
Bende dün bütün işlerimi hallettim aşımı oldum idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon yokmuş ayrıntılı ultrasonumuda çektirdim 45 dk falan sürdü ayaklarım uyuştu resmen Allaha şükürler olsun bebiklerimin gelişimi iyi herşey yolunda biri 494 gr diğeri kızım 460 gr biri 2 gün biri 3 gün gelişim öndeymiş şu anda bütün organları ve kan akışı herşey normal ve bütün ölçüleri haftalarıyla uyumlu dedi yanlız hala anlayamıyorum ben kilo almıyorum bu bebişler nasıl alıyo 70 kg olmuşum ebe çok iyi dedi ha bu arada aşıdan korkmayın bende pek etkisi ve acısı olmadı söylemesi ayıp ağrı eşiğim biraz yüksektir:))9
Allah hepimizin yavrularını korusun bizlere onlarla birlikte sağlıklı huzurlu yaşamlar nasip etsin:nazar:
Ayten'cim öncelikle gözünüz aydın ve hayırlı olsun abinin düğünü. Çok mutlu olurlar inşallah.
Elbiselerden ben de 3 ve sonuncuyu beğendim ama sonuncusunu daha rahat giyersin sanki sıcakta daha dar bir model bana fenalık geçirtir. Hepsi birbirinden güzeldi bu arada çok zevklisin.
:
Maşşallah bambamla çakılımızaanneleri iyi bakıyor onlara. Bu arada hani resim yokmu
canım benim kocaman olmuşlar maşallah yerim ben onları nasıl güzeller değilmi allahım korusun onları..boşver kilo alma ne güzel nasılsa ilerde istemesende alıcan benim doktorun deyimiyle fit hamilesin sende :))bende havalanıyodum kilo almadım diye almışım malesef hemde fazlasıyla
benim ki rahat gibi görünüyor inşallah kendisi de öyle düşünüyrdur paşam
denizcik eksi moralle başladı güne, konuşası yok, uyuz gününde canım sana denk geldi kusura bakma. seninle ilgili özel bir sebebi yok, sakın yanlış anlama. yoksa senin dünya güzeli oğlunun güzelliğine diyecek söz yok ki. o bir gerçek zaten canım benim. ikinize de maşallahsenin güzel yanaklarından, yakışıklımın ağzına soktuğu ayak parmağından iştahla öpüyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?