2011 Ekim Anneleri

Senin patronu çoook sevdiğimi ve İstanbula gelirsen yanında çalışmak istediğmi söylermisin??

Hanzadem seni de öperim mis yanaklarından gel kıskanma tatlııım

Ben çıkıyorum kızlar. Bana dua edin. öpüldünüzzz

Geçmiş olsun eyt'cim umarım tüm bilgileri yeniden bilgisayarına girmek zorunda kalmazsın.

Teşekkürler canım sana da hayırlı cumalar. Ben çok yoğun değilim ama sanki tonla işim varmış da yapmamışım gibi bir iç huzursuzluğum var :)
Yaa senin bu patronunu klonlasak, hepimizin şirketine birer tane kargoya versen biz alırız. hem de karşı ödemeli gönder, hiç sorun değil :) Maşallah canım ohh ne güzel gidin gidin. iyi tatiller :)

Yok yok denizle seni patronun birer melek bizimkiler kelek.

Yok yok ahmet abi bambaşka :) en melek o şimdilik :)

Hoşgeldin deryasin hayırlı olsun Miniciğini çok öpüyorum, kendinize iyi bakın.

Ay ay ayy maşallah senin güzellerine :) Allah nazardan saklasın eslemcim dışarda kimseye kilo almadım ama çocuklarım çok iyi gelişiyor filan deme canım ne olur ne olmaz.
Aşı yaptırmadım ben henüz. benim de ağrım sızım olmaz inşallah ama benim ağrı eşiğim düşük, senin gibi atlatamam herhalde. bu konuda da bir maşallahı hak ettin :)

Beğenmene sevindim canım... Teşekkür ederim iltifatın için de... İnşallah cumartesi halledeceğim elbise alımını... ))

Güle güle iyi günlerinde giy canım :)

hu huuuu biz geldik cadı kızımla

Yerim senin cadını ben yaa.
Elif süpersin yaa o fizik ne o öyle :) Çıtır hamişler sizi, bir emel bir sen valla çok iyi gidiyosunuz. benim göbeğim aldı başını gidiyor, başka yerde kilo pek yok ama ufaktan kilolanmalar başladı...

Rumuzum ben de kendimi böyle görmeye alışık değilim, kendime şaşıyorum ama geçicek. yarın bir olsun, kızımı bir göreyim, iyi olduğundan emin olayım eski neşemi bulucam inşallah. Bir de burda hava kapalı, yağmurlu filan. onun etkisi de melankolik yaptı bir miktar, bir de ciddi anlamda yorgunum eve gitmek için can atıyorum. neyse ki az kaldı.
Canım sana nazar değmiş. Bol dua terapisiyle hemen toparlanırsın inşallah, geçmiş olsun kuzucum. Gerçi sen oğlunu, ben de kızımı görünce bir şeyimiz kalmayacak muhtemelen bomba gibi olucaz :) Ultrason sonrası detayları bekliyorum canım çok öpüyorum seni.

cnm 18. haftamda kntrole gittiğimde aramızda şöyle bi diyalog geçmişti....
bebiş ultrasonda hareket ediyo
ben: hareket ediyo iyi dimi ???
dr: evet çok sağlıklı görünüyo sende bunumu taktın herşeyin çok şükür iyi gidiyo sorun yapacak bişeyinde yok rahatla artık....
ben: ne bileyim ara ara hissediyorum çok hissetmiyorum da....
dr: daha küçükte ondan biraz büyüsün görürüm ben seni :)))
ondan sonrasınıda biliyosun cnm anlattım nasıl hareketlendiğini gerçi ne desem sen yarın görmeden rahatlamayacaksın ama....

kızlar ben geldim ya ben ayrıntılıya girmedim sadece 24ünde başka doktora gidicem oda renkli ultrasonla bakıyomuş boşuna birdaha ayrıntılıya gitmeme gerek varmı?

merhaba kızlaarrr,
öncelikle leynacım maşaallah size senin adına çok sevindim :)) darısı yarın benim başıma ... denizcim nedenini anlayamadım ama senin canın sıkkın galiba, ama en kısa zamanda moralinin düzeliceğine inanıyorum nede olsa yarın kızını görüceksin tatlım. eslemcim sana ve çakılla bambamınada maaşallah canım eytcim sanada geçmiş olsun cnm umarım bilgileri kurtarabilirsin :))
umarım unuttuğum birileri kalmamıştır kızlar.. dün ana kucağını verip yerine portbebe,kanguru,giderli küvet,kova,maşrafa,yıkama süngeri ve cibindirik aldım(tabi üzerine biraz daha ödeme yaptık) bugü
nde doğum için gecelik baktım maşallah sabahlık ve gecelikler 150-200 arası uçuyor ama ben bitane 150 ye beğenmiştim sonra başka yerde aynı marka ama lila rengini gördüm benim bedenimdi ve tekti, kuşağı kaybolmuş adam lilanın bir ton koyu renkli kuşağını verdi ve kuşağı olmadığı için bir ton koyu kuşağıyla vereyim peşindede 50 liraya vereyim deyince üstüne atladım vee adımmm.......

Öncelikle merhabalar güzel anneler,

Biraz yoğunum o yüzden çok geriye gidip okuyamadım ama bebişlerinin hareketlerini pek hissetmeyip huzursuz olan anneler var sanırım. 23+2de olan bir anne olarak belirtmek isterim ki ben 21+lı günlerimde hafif hafif hissetmeye başladım. Ama çok belli belirsizdi. Hatta burda 15-16.cı haftalarında hissedenleri okudukça şüpheleniyordum. Asıl olarak geçen hafta emin oldum bebişin hareketlerini hissettiğimden. İlk hamileliklerde çoğu anneler 21. haftaya kadar hissetmezlermiş, bu gayet normal bir şeymiş.

Haklısın Elif'cim. sonrasında anlattıkların da çok güzel, biliyorum evet. ama burda herkes çok erken hissetti. benim geçenlerde küçük bir kıpırtım oldu, o kadar. eşimin izmirden geleceği gündü. sanki babasının geleceğini hissetmiş de heyecandan öyle yapmış gibi gelmişti bana. o gün ilkti ve sonrasında olmadı. ben de bunu düşündükçe dün gece saat 10 gibi ağlamaya başladım :'( ne olduğunu anlamadı eşim şaşırdı, çok kötü bi şey oldu zannetti korktu. anlattım. hadi gidiyoruz dedi 2 dk içinde hazırlandık, eşofmanlarla doktora gittik
sürekli gittiğim yerin acil servisi de var. nöbetçi doktora yalan söyledim üç haftadır bebeğimi hissediyorum, ama 3-4 gündür hiç hareket etmiyor dedim. gelmekle iyi etmişsiniz dedi, usg yi karnıma koyar koymaz direkt kalbi geldi karşımıza. pır pır pırrr son sürat atıyordu. bu kız mı hareket etmiyor dedi. o kadar hareketli ki sabitleyemiyorum, gayet sağlıklı dedi.
dünyanın yolunu gittik ama toplamda usg de görmemiz 2 dk sürdü. içim rahatladı biraz daha iyiyim şimdi. birkaç gündür bunu da dert ediyordum kendime. bu da benim itirafım işte ben böyle bi şey yaptım :78:

selam kızlar ben geldim.daha hiç geçmişede bakmadım inş herşey yolundadır.
bende bugün şeker yükleme testini yaptırdım sabah.sonucunu hafta içi eşim gelince almaya gideriz.
bu arada yarında inş eşim geliyor.

canım inan her gün aynı olmuyor son 2 haftadır hissediyorum bende ve şuan 22. haftanın içindeyiz bazen iki gün çok hareketli oluyor bazende 2 gün hiç hissetmiyorum senin gibi bende endişelenip üzülüyorum ama sonra ertesi gün kızım yerinde durmuyor :)) ozaman boşu boşuna hem kendimi hemde kızımı üzdüğümü anlıyorum takma kafana bunları bikaç hafta sonra hep hissedicez yarın da uzun uzadıya görücez bebişlerimizi ))))

canım endişelenme öyle oluyor bazen benim bıdık 1 saat boyunca hareketleniyor bi gün sonra hiç hareket etmiyor sanki beyin gelişimi olduğu için hareketleri düzensiz olabiliyormuş bende 19.haftada hissettim kızımıı :)) şuabn 23+6 dayız...

Denizcim bir rivayete göre kız bebeklerin hareketleri daha geç hissediliyormuş. Bilmiyorum ne kadar doğrudur ama..

Ben de öyle duymuştum haklısın maricim. ama bu kız içerde ne yapıyor hep mi yatıyor hep mi yatıyor diye de düşünüyor yani insan. Neyse ki çok hareketli olduğunu görerek rahatladım ama hep böyle gidip görmeler olmaz ki, biraz hissettirsin kendini diye bekliyor insan. Şimdiden anneyi babayı parmağının ucunda oynatmalar filan, olmuyor yani.

kıyamam ben sana cnm benim ağlama sen niye ağlıyosun bak cadı kızının keyfi yerindeymiş ne güzel yavrum üzülmesin orda annem benim yüzümden ağlıyo diye sen yarın bi git iyice gör kuzunu sonra bize ballandıra ballandıra anlat boyu şu kadar olmuş kilosu bu kadar diye bizde sana gönderelim :)))

İnsan biraz çok erkenden ve sürekli hissedenlerden dolayı da huzursuz oluyor bence. Yani onlar hissediyorlar da ben niye hissedemiyorum hissiyatına kapılıyor. Ama gereksiz bir huzursuzluk şu an seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de 3-4 hafta aynı hissiyatı yaşadım. Bir de akrabadan soranlar oluyordu hissediyor musun artık hissetmen lazım gibisinden hepten panik oluyordum. Bence çalıştığımız için gün içersinde hareketlerini anlamıyoruz. Ben açıkçası eve gidip koltuğa uzandığımda en çok hissediyorum. Bir de gece yatağa yattığımda. Yanılmıyorsam bebişler gündüz anneleri hareket ettikçe uyurlarmış. Annelerin hareketleri onlara beşik etkisi yaparmış. gece anneleri uyuduğunda da hareket etmeye başlarlarmış. Şekerim 21-22. haftaya kadar sık dişini. Boşuna üzme kendini.

kızlar herkese hayırlı cumalar Allah dualarımızı kabul etsin inşallah

Bende dün bütün işlerimi hallettim aşımı oldum idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon yokmuş ayrıntılı ultrasonumuda çektirdim 45 dk falan sürdü ayaklarım uyuştu resmen Allaha şükürler olsun bebiklerimin gelişimi iyi herşey yolunda biri 494 gr diğeri kızım 460 gr biri 2 gün biri 3 gün gelişim öndeymiş şu anda bütün organları ve kan akışı herşey normal ve bütün ölçüleri haftalarıyla uyumlu dedi yanlız hala anlayamıyorum ben kilo almıyorum bu bebişler nasıl alıyo 70 kg olmuşum ebe çok iyi dedi ha bu arada aşıdan korkmayın bende pek etkisi ve acısı olmadı söylemesi ayıp ağrı eşiğim biraz yüksektir:))9

Allah hepimizin yavrularını korusun bizlere onlarla birlikte sağlıklı huzurlu yaşamlar nasip etsin:nazar
:
[/QUOTE]

Amin canım senin haberlerini daha bir ilginç okuyorum şimdiden 1 kilo oldular maşallah kızınada oğlunada rabbim nelere kadir yaa :) Allah hayırla kucağıdna görmeyide nasip etsin, rabbim anzarlardan saklasın inşallah :) Ve

Hanzadem seni de öperim mis yanaklarından gel kıskanma tatlııım

Ben çıkıyorum kızlar. Bana dua edin. öpüldünüzzz

Bende seni öpim canım ummah İnşallah sağlıklı güzel haberlerle gelirsin koştura koştura...

ben bu hafta bebeğin hareketlerini daha net hissediyorum artık dışarıdan karnıma bakınca bile belli oluyor..bu haftalarda daha net hissediliyor artık ..

oooo şükür kavuşturana nejlamız tadından yenmez artık :))

öyle bi oluyoki valla cnm gece göbek deliğim nasıl acıyo karnımda çok ağrıyodu yatağımıza gittik saat 4 e geliyo bu arada eşim başladı biraz karnıa masaj yapmaya bizimki bi hareketlendi anlatamam babasına adam bile şaşırdı daha öncede hissetti ama bu kadar uzun ve şiddetli değildi hissettikleri baba kız iletişim kurmaya başladılar eşim karnıma vuruyo parmağıyla 2 3 kez kızı ona tekmeyle karşılık veriyo 10 dak. yakın oynadılar öyle sonra bi dakika ya benim karnım ağrıyodu dedim :)) ne masaj kaldı ne ağrı ah ahhh....

hayırlı Cumalar kızlar...oğlum küstü bugün bana...dün onu hareketli diye herkeze şikayet edince bugün çok durgun( o kadar özür diledim yok..inadı bana çakcek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…