hayırlı cumalar kızlar...oğlum küstü bugün bana...dün onu hareketli diye herkeze şikayet edince bugün çok durgun( o kadar özür diledim yok..inadı bana çakcek galiba
Denizcim seni böyle görmeye alışkın değiliz tatlım. Silkin ve kendine gel.
Bu hafta benin bebikim de çok az hareket etti.
Bu arada benimde çok keyfim yok aslında. Dünden komşum gördü "ay çok iyi görünüyorun, bayağı düzelmişin "dedi. Akşamda eşim bu ara bööö lerin iyice kesildi dedi. Bugün kalktığımdan beri ne yediysem midemde durmadı. Şimdi öğlen yemeğinde bol a bol acı yedim. Bulantıya iyi geliyordu bende. Umarım ultrason çekilirken wc ye koşmak için kalkmam
Ve bundan sonra makyj yapmıcam, aman çok iyiyim demicem kimseye öfff
merhaba kızlaarrr,
öncelikle leynacım maşaallah sizesenin adına çok sevindim :)) darısı yarın benim başıma ... denizcim nedenini anlayamadım ama senin canın sıkkın galiba, ama en kısa zamanda moralinin düzeliceğine inanıyorum nede olsa yarın kızını görüceksin tatlım. eslemcim sana ve çakılla bambamınada maaşallah canım eytcim sanada geçmiş olsun cnm umarım bilgileri kurtarabilirsin :))
umarım unuttuğum birileri kalmamıştır kızlar.. dün ana kucağını verip yerine portbebe,kanguru,giderli küvet,kova,maşrafa,yıkama süngeri ve cibindirik aldım(tabi üzerine biraz daha ödeme yaptık) bugü
nde doğum için gecelik baktım maşallah sabahlık ve gecelikler 150-200 arası uçuyorama ben bitane 150 ye beğenmiştim sonra başka yerde aynı marka ama lila rengini gördüm benim bedenimdi ve tekti, kuşağı kaybolmuş adam lilanın bir ton koyu renkli kuşağını verdi ve kuşağı olmadığı için bir ton koyu kuşağıyla vereyim peşindede 50 liraya vereyim deyince üstüne atladım vee adımmm.......
Ben de öyle duymuştum haklısın maricim. ama bu kız içerde ne yapıyor hep mi yatıyor hep mi yatıyor diye de düşünüyor yani insan. Neyse ki çok hareketli olduğunu görerek rahatladım ama hep böyle gidip görmeler olmaz ki, biraz hissettirsin kendini diye bekliyor insan. Şimdiden anneyi babayı parmağının ucunda oynatmalar filan, olmuyor yani.
benımkıde bugun daha oynamadı dr a gıdıcez ya akşam korkusumu yavrumun acabaa
günaydın güzel anneler :)
fındık burunlu oğluşumla biz geldik size güzel haberlerimiz varrr
ayrıntılı ultrasonumuz çok güzel geçti bebeğim çok sağlıklı şükürler olsun boyu 23.cm 421 gram
şeker gibi bir oğlum var hatta o kadar şeker ki ayak parmağını ağzından çıkarmakta biraz zorlandı demekki çok tatlıydı :) iki büklüm olmuş ayak parmağını ağzına almış emiyordu oyun oynuyormuş kendince :) ağzını oynattı tekmeler savurdu :)
resimlerini görenler bana çok benzediğini söylüyorlar bir de siz bakın :)
Eki Görüntüle 207529 Eki Görüntüle 207528 Eki Görüntüle 207527 Eki Görüntüle 207526
dalga geçiyor kız bunlar bizle:))) içerden kıskıs gülüyorlar kesin
dimee yemeğe dayanamazdı yemek yerken oynardı kesın kaç gundur yemek yedıgım zaman mınık mınık vuruyodu bugun onun için yarım lıtre süt içtim kahvaltıyla bırlıkte yokk tık bıle demedı cadıı
ama şuanda bitter yedım bunada ses çıkarmazsa artıkın sopayı yıcekk
selam kızlar ben geldim.daha hiç geçmişede bakmadım inş herşey yolundadır.
bende bugün şeker yükleme testini yaptırdım sabah.sonucunu hafta içi eşim gelince almaya gideriz.
bu arada yarında inş eşim geliyor.
canım inan her gün aynı olmuyor son 2 haftadır hissediyorum bende ve şuan 22. haftanın içindeyiz bazen iki gün çok hareketli oluyor bazende 2 gün hiç hissetmiyorum senin gibi bende endişelenip üzülüyorum ama sonra ertesi gün kızım yerinde durmuyor :)) ozaman boşu boşuna hem kendimi hemde kızımı üzdüğümü anlıyorum takma kafana bunları bikaç hafta sonra hep hissedicez yarın da uzun uzadıya görücez bebişlerimizi ))))
canım endişelenme öyle oluyor bazen benim bıdık 1 saat boyunca hareketleniyor bi gün sonra hiç hareket etmiyor sanki beyin gelişimi olduğu için hareketleri düzensiz olabiliyormuş bende 19.haftada hissettim kızımıı :)) şuabn 23+6 dayız...
İnsan biraz çok erkenden ve sürekli hissedenlerden dolayı da huzursuz oluyor bence. Yani onlar hissediyorlar da ben niye hissedemiyorum hissiyatına kapılıyor. Ama gereksiz bir huzursuzluk şu an seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de 3-4 hafta aynı hissiyatı yaşadım. Bir de akrabadan soranlar oluyordu hissediyor musun artık hissetmen lazım gibisinden hepten panik oluyordum. Bence çalıştığımız için gün içersinde hareketlerini anlamıyoruz. Ben açıkçası eve gidip koltuğa uzandığımda en çok hissediyorum. Bir de gece yatağa yattığımda. Yanılmıyorsam bebişler gündüz anneleri hareket ettikçe uyurlarmış. Annelerin hareketleri onlara beşik etkisi yaparmış. gece anneleri uyuduğunda da hareket etmeye başlarlarmış. Şekerim 21-22. haftaya kadar sık dişini. Boşuna üzme kendini.
kıyamam ben sana cnm benim ağlama sen niye ağlıyosun bak cadı kızının keyfi yerindeymiş ne güzel yavrum üzülmesin orda annem benim yüzümden ağlıyo diyesen yarın bi git iyice gör kuzunu sonra bize ballandıra ballandıra anlat boyu şu kadar olmuş kilosu bu kadar diye bizde sana gönderelim :)))
Nazarlayanların gözleri totona :))) Bizde hep göyle derler tabi başka tabirle :)
Seni tebrik ediyorum fatoş maşallah canım herşeyi tamamladın. Benim gibi tembeller napıcaz bilmiyorum :76:
Ahh denizicm tek değilsin canım :)) Bende sabah doktora gittim
Kızlar hani size geçn gün tis babtım filan diyordum ya o tis değilmiş, beyaz süt gibi bir şeymiş... Birde dün akşam mutfaktan meyve tabağı ile çıkarken mesanemde çok şiddetli baskı hissettim, aklım çıktı o anda tabağı fırlatmamak için zor tuttum kendimi... Bu son 3 gündede, 4 defa tis sandığım durum olunca doktoru aradım, sabah gel bakalım ne akıntısı dedi, akıntı değli idrar olan yer dedim. Hayır idrar değildir o dedi. Sonra inceledim hakikaten değil. Bu defada akşam acaba suyummu geliyor, bu sıvı ne diye kendimi yedim durdum...
Neyse bugün öğleden sonra ancak gidebildim işim yüzündengittim hemen alttan sıvı aldı, sonra alttan ultrasonla rahim ağzına baktı.. Sonra karnımdan bebeğe baktı, ben bebeğin çok aşağıda olup olmadığını sordum, değilmiş.. birde sıvının idrar yolumdan geldiğine emin olduğumu söyledim tamam ordan geliyor olabilir ama idrar değil mantar dedi yine kafam karıştı... Neyse bana GYNO-LOMEXIN 600 MG Ovül verdi 2 adet fitil var içinde. Hiç istemesemde bu gece ve yarın gece koyucam, plesantaya gitmez korkma rahat kullan dedi. Doktoruma güveniyorum, dediğini yapıcam ama başka kullanan oldumu? Rumuz muydu kullanan emin değilim...
Neyse Birde ferro sanol duodenal ve Magvital verdi.. Elevitede devam .. Yanlız kan hapı olan ferro ile eleviti bir gün arayla al dedi, yani bir gün birini diğer gün birini al dedi sanırım.. Yoksa magnezyumla elevitimi dedi?
Deniz senmiydin iki ilacı farklı günelrde alan? Ne şekilde alıyorsunuz bu ilaçları alan varmı içinizde?
kıyafetlerim olmuyor kızlar 2 tane lastikli eteğim oluyor öbür eteklerim dar hep karnımın fermuarını kapatamıyorumyeni bir tanede elbise aldım şimdi bide dışarıda giymek için yandan bağlamalı pardüse diktiriyorum yoksa paspal geziyom..bir anda karnım fırladı benim hep yok derdim sanki bebek birden mi büyüdü ne karnım pörtledi
beyaz akıntı bendede oluyor hatta bazen çamaşırımda belli oluyor..
Kızlar hani size geçn gün tis babtım filan diyordum ya o tis değilmiş, beyaz süt gibi bir şeymiş... Birde dün akşam mutfaktan meyve tabağı ile çıkarken mesanemde çok şiddetli baskı hissettim, aklım çıktı o anda tabağı fırlatmamak için zor tuttum kendimi... Bu son 3 gündede, 4 defa tis sandığım durum olunca doktoru aradım, sabah gel bakalım ne akıntısı dedi, akıntı değli idrar olan yer dedim. Hayır idrar değildir o dedi. Sonra inceledim hakikaten değil. Bu defada akşam acaba suyummu geliyor, bu sıvı ne diye kendimi yedim durdum...
Neyse bugün öğleden sonra ancak gidebildim işim yüzündengittim hemen alttan sıvı aldı, sonra alttan ultrasonla rahim ağzına baktı.. Sonra karnımdan bebeğe baktı, ben bebeğin çok aşağıda olup olmadığını sordum, değilmiş.. birde sıvının idrar yolumdan geldiğine emin olduğumu söyledim tamam ordan geliyor olabilir ama idrar değil mantar dedi yine kafam karıştı... Neyse bana GYNO-LOMEXIN 600 MG Ovül verdi 2 adet fitil var içinde. Hiç istemesemde bu gece ve yarın gece koyucam, plesantaya gitmez korkma rahat kullan dedi. Doktoruma güveniyorum, dediğini yapıcam ama başka kullanan oldumu? Rumuz muydu kullanan emin değilim...
Neyse Birde ferro sanol duodenal ve Magvital verdi.. Elevitede devam .. Yanlız kan hapı olan ferro ile eleviti bir gün arayla al dedi, yani bir gün birini diğer gün birini al dedi sanırım.. Yoksa magnezyumla elevitimi dedi?
Deniz senmiydin iki ilacı farklı günelrde alan? Ne şekilde alıyorsunuz bu ilaçları alan varmı içinizde?
Bende aynı dertten muzdaribim eteklerimden sadece 1 tanesi oluyor, oda olmadığı zaman çıplağımolsun olsun şişsin göbüşlerimiz kocaman olsun bebeklerimiz büyüsün... Kıyafeti halledicez bi şekilde bakalım.
Kaşıntın varmı şeymacım, benim kaşıntım yoktu yani olsada çook az az oluyordu o yüzden şüphelenmedim çok fazla mantardan, birde akıntı vajinal değildi diye düşünüyordum ben idrar yıolumdan geliyor diye neyse o mantar oluyormuş işte... Gittiğinde vajinal bir muayene ol istersen, uzun zaman sonra ilk kez alttan muayene oldum, gerdi beni biraz ama doğru tespit için ifadenin yeterli olmadığını düşünüyor doktorum rahiö boyuna filanda baktı hem içim rahatladı gerçi hala kasıklarımda huzursuzluk var ama magnezyum iyi gelicekmiş hadi bakalım inşallah :)
Aaa çok şaşırdım ve üzüldüm hanzade. Mantarsa kaşıntı, akıntıda koku filan olmuyor muydu peki?
Hatırladığım kadarıyla rumuz ve filiz_fidan rahatsızlandı, gelince görürler inşallah yazdığını.
Evet ben farklı günlerde alıyorum. eleviti her akşam alıyorum. gyno ferro sanol u gün aşırı alıyorum. balık hapını da haftada iki kez. son ikisini aynı günlere denk getirmiyorum.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine, çabucak iyileşir inşallah.
canım ben bu ilaçları alıyorum ama hergün alıyorum. Feero sanol fort, elevit ve magnezyum alıyorum. Ben de 3-4 defa çok şiddetli kramp oldu gece uyurken doktorum o yüzden magnezyum verdş bana. Bu arada magnezyum bağırsaklarıma da çok iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?