2011 Ekim Anneleri

hayırlı cumalar kızlar...oğlum küstü bugün bana...dün onu hareketli diye herkeze şikayet edince bugün çok durgun( o kadar özür diledim yok..inadı bana çakcek galiba

benımkıde bugun daha oynamadı dr a gıdıcez ya akşam korkusumu yavrumun acabaa

kızlar joker bebede chisso ürünleri alırsanız 100 tl lik 25 tl indirim kuponu veriyormuş bilginize

Nazarlayanların gözleri totona :))) Bizde hep göyle derler tabi başka tabirle :)

Seni tebrik ediyorum fatoş maşallah canım herşeyi tamamladın. Benim gibi tembeller napıcaz bilmiyorum :76:

Ahh denizicm tek değilsin canım :)) Bende sabah doktora gittim

Kızlar hani size geçn gün tis babtım filan diyordum ya o tis değilmiş, beyaz süt gibi bir şeymiş... Birde dün akşam mutfaktan meyve tabağı ile çıkarken mesanemde çok şiddetli baskı hissettim, aklım çıktı o anda tabağı fırlatmamak için zor tuttum kendimi... Bu son 3 gündede, 4 defa tis sandığım durum olunca doktoru aradım, sabah gel bakalım ne akıntısı dedi, akıntı değli idrar olan yer dedim. Hayır idrar değildir o dedi. Sonra inceledim hakikaten değil. Bu defada akşam acaba suyummu geliyor, bu sıvı ne diye kendimi yedim durdum...

Neyse bugün öğleden sonra ancak gidebildim işim yüzünden gittim hemen alttan sıvı aldı, sonra alttan ultrasonla rahim ağzına baktı.. Sonra karnımdan bebeğe baktı, ben bebeğin çok aşağıda olup olmadığını sordum, değilmiş.. birde sıvının idrar yolumdan geldiğine emin olduğumu söyledim tamam ordan geliyor olabilir ama idrar değil mantar dedi yine kafam karıştı... Neyse bana GYNO-LOMEXIN 600 MG Ovül verdi 2 adet fitil var içinde. Hiç istemesemde bu gece ve yarın gece koyucam, plesantaya gitmez korkma rahat kullan dedi. Doktoruma güveniyorum, dediğini yapıcam ama başka kullanan oldumu? Rumuz muydu kullanan emin değilim...

Neyse Birde ferro sanol duodenal ve Magvital verdi.. Elevitede devam .. Yanlız kan hapı olan ferro ile eleviti bir gün arayla al dedi, yani bir gün birini diğer gün birini al dedi sanırım.. Yoksa magnezyumla elevitimi dedi?

Deniz senmiydin iki ilacı farklı günelrde alan? Ne şekilde alıyorsunuz bu ilaçları alan varmı içinizde?

Son düzenleme:
kızlar bugün herkesi pek bir durgun gördüm haftanın son iş günü(bazıları için) olmasından sanırım.

dalga geçiyor kız bunlar bizle:))) içerden kıskıs gülüyorlar kesin

dimee yemeğe dayanamazdı yemek yerken oynardı kesın kaç gundur yemek yedıgım zaman mınık mınık vuruyodu bugun onun için yarım lıtre süt içtim kahvaltıyla bırlıkte yokk tık bıle demedı cadıı

ama şuanda bitter yedım bunada ses çıkarmazsa artıkın sopayı yıcekk

kıyafetlerim olmuyor kızlar 2 tane lastikli eteğim oluyor öbür eteklerim dar hep karnımın fermuarını kapatamıyorumyeni bir tanede elbise aldım şimdi bide dışarıda giymek için yandan bağlamalı pardüse diktiriyorum yoksa paspal geziyom..bir anda karnım fırladı benim hep yok derdim sanki bebek birden mi büyüdü ne karnım pörtledi

Bu bebişlerinhepsi aynı sanırım, bazen gerçekten annecim burdayım diyor bazen sanki hiç bir şey yok... İnsan gerçekten çok tedirgin oluyor. Allahtan hepimiz aynıdönemlerin hamişleriyizde birbirimizden bilgi edinip rahatlıyoruz. Benimde öyle bir gün hissediyorsam diğer gün hissetmeyebiliyorum.. Bende uyuduğunu düşünüyorum artık çünkü insan gerçekten telaşlanıyor... Ah bir doğrusak hayırlısıyla, kucaklasak kuzuları bir an evvel :)

Hoşgeldin nejlacım. Benim minnoşumun narinliği yüzünden endişelenmem haricinde bir problemim yok benim :)
Sonucunuz güzel çıkar inşallah canım. Gözün aydın, ohh ne güzel geliyormuş eşin. çok sevindim canım. Allah ayırmasın.

Bizimki her gün aynı olmuyor da değil, sizler şanslısınız benim bir oldu o kadar :) Dr 20.haftada hareketlilik başlar demişti ama ııhh. oralı olmuyor kızımın gönlü ne zaman isterse o zaman tadıcaz bu güzel duyguyu. Olsun canım canı sağ olsun, iyi olsun da geç olsun artık ne yapayım... Ama evet fatoşcum bunu sıkıntı haline getirip üzülmemem, üzmemem lazım. Yarın görüşelim bunun hesabını bi soriim ben ona.

Maşallah derya sana da kızına da maşallah. Biz 19'u da geçtik, 20'yi de bitiriyoruz ama henüz uygun görmedi nazlı kızım.

Aslında ben de 20-22.haftalar arasında en net haliyle hissedilebildiğini duymuş, okumuştum. Doktorum da öyle söyledi ama tecrübe ettikleriniz daha öncesi de olabileceğini gösterince bir sürü acaba oluyor içimde. Ben de bundan endişe edip kendimin bile şaşırdığım bir tepkiyle doktorda aldım soluğu :) Annesi biraz hareketli olunca her anım ona beşik gibi geliyor demek ki. biraz rölantiye alayım kendimi, kendimi dinleyim. ama eve gidince hemen uzanıyorum ayaklarımı kaldırıp yatıyorum yine de yok. Neyse ben biraz daha bekleyeyim en iyisi, stres yapmadan tabi..Teşekkür ederim canım.

Tamam Elifim üzmek ve üzülmek yok. Dediğim gibi nasıl olsa iyi olduğunu gördüm çok şükür. varsın geç hissettirsin... Yeter ki iyi olsun. Tamam canım gidip öğreneyim hepsini anlatırım inşallah gönül rahatlığıyla :) mmmuckss

Fatoş atom karınca gibi yaa maşallah ne kendinin, ne kızının tek bir eksiği kalmayacak bu ay sonu itibariyle :) bravo fatoşcum ben daha yeni başlamayı düşünüyorum, yarınki kontrolümüzü atlatalım ondan sonra alışveriş turlarına başlicaz inşallah. Engin tecrübenden faydalanıcam, seni sömürücem, çok sorucam haberin olsun :)
Sen de mi sabah doktora gittiin :) ahh yalnız olmadığıma sevindim vallahi. sen de mi hareket hissetmiyorsun, hayırdır?

beyaz akıntı bendede oluyor hatta bazen çamaşırımda belli oluyor..

Bende aynı dertten muzdaribim eteklerimden sadece 1 tanesi oluyor, oda olmadığı zaman çıplağım olsun olsun şişsin göbüşlerimiz kocaman olsun bebeklerimiz büyüsün... Kıyafeti halledicez bi şekilde bakalım.

beyaz akıntı bendede oluyor hatta bazen çamaşırımda belli oluyor..

Kaşıntın varmı şeymacım, benim kaşıntım yoktu yani olsada çook az az oluyordu o yüzden şüphelenmedim çok fazla mantardan, birde akıntı vajinal değildi diye düşünüyordum ben idrar yıolumdan geliyor diye neyse o mantar oluyormuş işte... Gittiğinde vajinal bir muayene ol istersen, uzun zaman sonra ilk kez alttan muayene oldum, gerdi beni biraz ama doğru tespit için ifadenin yeterli olmadığını düşünüyor doktorum rahiö boyuna filanda baktı hem içim rahatladı gerçi hala kasıklarımda huzursuzluk var ama magnezyum iyi gelicekmiş hadi bakalım inşallah :)

Aaa çok şaşırdım ve üzüldüm hanzade. Mantarsa kaşıntı, akıntıda koku filan olmuyor muydu peki?
Hatırladığım kadarıyla rumuz ve filiz_fidan rahatsızlandı, gelince görürler inşallah yazdığını.
Evet ben farklı günlerde alıyorum. eleviti her akşam alıyorum. gyno ferro sanol u gün aşırı alıyorum. balık hapını da haftada iki kez. son ikisini aynı günlere denk getirmiyorum.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine, çabucak iyileşir inşallah.

canım ben bu ilaçları alıyorum ama hergün alıyorum. Feero sanol fort, elevit ve magnezyum alıyorum. Ben de 3-4 defa çok şiddetli kramp oldu gece uyurken doktorum o yüzden magnezyum verdş bana. Bu arada magnezyum bağırsaklarıma da çok iyi geldi

geçen pijamalarım kirlideydi zaten topu topu 3 tanesi oluyor baktım giyicek bişey bulamadım eşimin pijamasını giydim eşim gördü beni nasıl gülüyor yakışmış falan diyorbiryere gidiyorum şık bişey bulamıyorum kendimi o zaman kötü hissediyorum..neyse çok güzel elbise aldım şimdilik onu giyicem heryerde napalım

kaşıntım yok ama beyaz akıntım oluyor..hatta ben hamile kalmadan mantar vardı diye 1 kutu fitil kullandım umarım tekrarlamamıştır doktora gittinmi bende alttan muayene olurum çok kötü ama napıcam

canım kan hapıyla elevıttır o bakarsan elevıtın ıcındede demir var onun için demiştir

Hayır canım ya ne koku ne aşırı bir kaşıntım vardı, hani az oluyordu ama abartçak rahatsız etçek bir kaşıntı olmadı kokuda olmadı aslına bakarsan aşırı bir akıntıda olmadı sadece idrar yolumdan geldiği için şüphelendim ben garip ama böyle, aslında vajinal muayene olmak lazım arada bir kontorl amaçlı anlayamayadabiliriz..

kramp girme olmuyor bacaklarıma. huzursuz bacak sendromu dışında sıkıntım yok, son zamanlarda kollarımı da etkilemeye başladı. bugünlerde yorulduğum için oluyor galiba. yarın sorucam doktoruma, kramp için değil de, hbs ye iyi gelecekse ben de alayım. hem kronik kabızlık sorunumu da çözer belki. gerçi iki akşamdır yürüyoruz eşimle, o yüzden az da olsa barsak hareketleri başladı. magnezyum daha da iyi gelecekse yarın görüşeyim, not alıyorum hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…