canım kan hapıyla elevıttır o bakarsan elevıtın ıcındede demir var onun için demiştir
Hoşgeldin nejlacım. Benim minnoşumun narinliği yüzünden endişelenmem haricinde bir problemim yok benim :)
Sonucunuz güzel çıkar inşallah canım. Gözün aydın, ohh ne güzel geliyormuş eşin. çok sevindim canım. Allah ayırmasın.
hoş buldum denizcim.okudum bugünün geçmişini evet sen biraz endişe etmişsin ama senin kızın topiğin küçüklerinden şimdi hareketlerini hissetmemen çok normal. kızların daha geç hareketleri hissedilirmiş ve daha 20.haftanın içindesin yeni yeni hissedeceksin.
inş canım.sağol çok şükür yarın 13,30 da uçağı vareşimin.akşama hayırlısıyla yanımda olacak.normalde bugün gelecekti ama uçak bileti yokmuş.yarına kaldı..
amin canım hepimizi inş.
geçen pijamalarım kirlideydi zaten topu topu 3 tanesi oluyor baktım giyicek bişey bulamadım eşimin pijamasını giydimeşim gördü beni nasıl gülüyor yakışmış falan diyor biryere gidiyorum şık bişey bulamıyorum kendimi o zaman kötü hissediyorum..neyse çok güzel elbise aldım şimdilik onu giyicem heryerde napalım
Hayır canım ya ne koku ne aşırı bir kaşıntım vardı, hani az oluyordu ama abartçak rahatsız etçek bir kaşıntı olmadı kokuda olmadı aslına bakarsan aşırı bir akıntıda olmadı sadece idrar yolumdan geldiği için şüphelendim ben garip ama böyle, aslında vajinal muayene olmak lazım arada bir kontorl amaçlı anlayamayadabiliriz..
kramp girme olmuyor bacaklarıma. huzursuz bacak sendromu dışında sıkıntım yok, son zamanlarda kollarımı da etkilemeye başladı. bugünlerde yorulduğum için oluyor galiba. yarın sorucam doktoruma, kramp için değil de, hbs ye iyi gelecekse ben de alayım. hem kronik kabızlık sorunumu da çözer belki. gerçi iki akşamdır yürüyoruz eşimle, o yüzden az da olsa barsak hareketleri başladı. magnezyum daha da iyi gelecekse yarın görüşeyim, not alıyorum hemen.
geçen pijamalarım kirlideydi zaten topu topu 3 tanesi oluyor baktım giyicek bişey bulamadım eşimin pijamasını giydimeşim gördü beni nasıl gülüyor yakışmış falan diyor biryere gidiyorum şık bişey bulamıyorum kendimi o zaman kötü hissediyorum..neyse çok güzel elbise aldım şimdilik onu giyicem heryerde napalım
kaşıntım yok ama beyaz akıntım oluyor..hatta ben hamile kalmadan mantar vardı diye 1 kutu fitil kullandım umarım tekrarlamamıştır doktora gittinmi bende alttan muayene olurum çok kötü ama napıcam
canım ben bu ilaçları alıyorum ama hergün alıyorum. Feero sanol fort, elevit ve magnezyum alıyorum. Ben de 3-4 defa çok şiddetli kramp oldu gece uyurken doktorum o yüzden magnezyum verdş bana. Bu arada magnezyum bağırsaklarıma da çok iyi geldi
Anladım. Hayy Allah. keşke bir belirtisi olsaymış.Neyse ki erken müdahale bile sayılabilir bu gidişin çok iyi olmuş.
Benim bir arkadaşım da sistit olur farkına varmazdı. İdrar tahlilinde mikrop, bakteri kaynarmış. Ağrı eşiği çok yüksekti. Ben sistit olduğumda ölürüm içimin acısından. Kişiden kişiye değişiyor demek ki. Ara sıra idrar tahlili ve vajinal muayene şart. Hazırlıklı gideyim ben yarın çok çekinmezsem bu yönde bir talebim olur artık ruh halime göre bir bakim
hanzadecim GYNO-LOMEXIN ben de kullandım hem de iki kutu 3er gün arayla kullnadım bi de krem vermişti doktor TROSYD. onu da kullandım ama çok da düzenli değil. çok şükür geçti valla. benim de beyaz akıntım oluyodu ama nasıl günde 2-3 çamaşır değişiyodum. çantamda yedek bile bulundurdum onun için.şimdi yine akıntı oluyo ama öncekinin yanında devede kulak.Kızlar hani size geçn gün tis babtım filan diyordum ya o tis değilmiş, beyaz süt gibi bir şeymiş... Birde dün akşam mutfaktan meyve tabağı ile çıkarken mesanemde çok şiddetli baskı hissettim, aklım çıktı o anda tabağı fırlatmamak için zor tuttum kendimi... Bu son 3 gündede, 4 defa tis sandığım durum olunca doktoru aradım, sabah gel bakalım ne akıntısı dedi, akıntı değli idrar olan yer dedim. Hayır idrar değildir o dedi. Sonra inceledim hakikaten değil. Bu defada akşam acaba suyummu geliyor, bu sıvı ne diye kendimi yedim durdum...
Neyse bugün öğleden sonra ancak gidebildim işim yüzündengittim hemen alttan sıvı aldı, sonra alttan ultrasonla rahim ağzına baktı.. Sonra karnımdan bebeğe baktı, ben bebeğin çok aşağıda olup olmadığını sordum, değilmiş.. birde sıvının idrar yolumdan geldiğine emin olduğumu söyledim tamam ordan geliyor olabilir ama idrar değil mantar dedi yine kafam karıştı... Neyse bana GYNO-LOMEXIN 600 MG Ovül verdi 2 adet fitil var içinde. Hiç istemesemde bu gece ve yarın gece koyucam, plesantaya gitmez korkma rahat kullan dedi. Doktoruma güveniyorum, dediğini yapıcam ama başka kullanan oldumu? Rumuz muydu kullanan emin değilim...
Neyse Birde ferro sanol duodenal ve Magvital verdi.. Elevitede devam .. Yanlız kan hapı olan ferro ile eleviti bir gün arayla al dedi, yani bir gün birini diğer gün birini al dedi sanırım.. Yoksa magnezyumla elevitimi dedi?
Deniz senmiydin iki ilacı farklı günelrde alan? Ne şekilde alıyorsunuz bu ilaçları alan varmı içinizde?
ben ya günde 1 ya da günaşırı çıkıyordum tuvalete. 2 gündür alıyorum magnezyumu dün 3 kez çıktım tuvalete. Gerçi akşam yemeğinde tavuklu salata yemiştim belki onun da etkisi vardır ama yine de etkiliyor bence. Kramplar genelde son aylarda oluyor. Benimki biraz erken başladı. Günde min. 2 lt su içmek gerek.
kızlar herkese hayırlı cumalar Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
Bende dün bütün işlerimi hallettim aşımı oldum idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon yokmuş ayrıntılı ultrasonumuda çektirdim 45 dk falan sürdü ayaklarım uyuştu resmen Allaha şükürler olsun bebiklerimin gelişimi iyi herşey yolunda biri 494 gr diğeri kızım 460 gr biri 2 gün biri 3 gün gelişim öndeymiş şu anda bütün organları ve kan akışı herşey normal ve bütün ölçüleri haftalarıyla uyumlu dedi yanlız hala anlayamıyorum ben kilo almıyorum bu bebişler nasıl alıyo 70 kg olmuşum ebe çok iyi dedi ha bu arada aşıdan korkmayın bende pek etkisi ve acısı olmadı söylemesi ayıp ağrı eşiğim biraz yüksektir:))9
Allah hepimizin yavrularını korusun bizlere onlarla birlikte sağlıklı huzurlu yaşamlar nasip etsin:nazar:
kızlar bugün herkesi pek bir durgun gördüm haftanın son iş günü(bazıları için) olmasından sanırım.
kübracım çok tatlı gözüküyor oğluşun aynı senin gibi.41 kere
boyunada kilosunada.
AMİN cnm inşallah akıntı bendede oluyo ama idrar tahlilinde bişey çıkmadı neden acaba
sanırım Eslemde gitmiş ayrıntılıya dünü okuyamadım onun çakılına
bambamınada maaşaallah.
mini etek inş seninde ayrıntılın güzel geçer canım.
Kızlar iki gecedir nedensiz uyanıyorum ve iki bacağımda damar çekilmesi oluyor kramp gibi. Bugüne kadar hiç böyle bir şey başıma gelmemişti. Bu tip şeyler yaşadınızmı hiç?
yaa çokk güzelmiişş. gerçi yine bu kadar etkili bir ilaç verdi bana doktorum. ismi Magnesie Calcinee. Kabızlık için, her gün içebilirsin bir zararı yok dedi ama 1 kez içtim korkumdan. Gerçi bu gece içicem ki çok kilolu çıkmayım yarın tartıda:78: Salata her gün yiyorum, öğle ve akşam yemeğinde ekmeği kestim. suyu da min. 2 lt, hatta daha fazla içiyorum. yürüyüş kesinlikle etkili.
canım bana oldu 3 sefer, doktor magnezyum verdi. bol bol su iç, bir de her gün 1 tane muz yemeye çalış. Magnezyum kalsiyum ve potasyum eksikliğinde oluyormuş. min 2 lt. su içmek lazım, yaz geldi malum terlemelerimiz arttı.
Kızlar iki gecedir nedensiz uyanıyorum ve iki bacağımda damar çekilmesi oluyor kramp gibi. Bugüne kadar hiç böyle bir şey başıma gelmemişti. Bu tip şeyler yaşadınızmı hiç?
Hiç çekinme denizcim , sonra 1 ay için içini yemesin, gitmişken kontrolünü ol akıntım var kaşıntım var de baktır :)) Bu arada rahim ağzınada bakmış olur...
Amin canım senin haberlerini daha bir ilginç okuyorum şimdiden 1 kilo oldular maşallah kızınada oğlunada rabbim nelere kadir yaa :) Allah hayırla kucağıdna görmeyide nasip etsin, rabbim anzarlardan saklasın inşallah :) Ve
Bende seni öpim canım ummahİnşallah sağlıklı güzel haberlerle gelirsin koştura koştura...
Magnesie Calcinee'yi gönül rahatlığıyla içebilirsin. Zaten prospektüsünü de okursan hamilelikle rahatlıkla kullanabilir gibi birşeyler yazıyor.
canım çok şükür su konusunda hiç sıkıntım yok. Zira senelerdir kışın günde en az 2 yazları 3 buçuk litreye yakın içiyorum. Aslında fazlası zarar ama bünye istiyor. Haftaya doktoruma da söylim belki ilaç verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?