2011 Ekim Anneleri

hayırlı olsun seyma güle güle giy. benim pijamalarım oluyor ama eşofmanlarla ilgili problem yaşıyoruz :) gerçi onun da mevsimi geçti çok şükür üzerimize hafif bir şeyler alıp dolaşırız artık :) gecelik tarzı elbiseler giycem izne ayrıldığımda evde. ani kapı çalmalarına karşı da uzun sabahlık edinirim diye düşünüyorum. dışarı için de daha üsturuplu birkaç elbiseyle yazı geçiricem. pantolonla olacak gibi değil, iki gündür dolmuşlarda helak oluyorum sıcaktan.

Anladım. Hayy Allah. keşke bir belirtisi olsaymış. Neyse ki erken müdahale bile sayılabilir bu gidişin çok iyi olmuş.
Benim bir arkadaşım da sistit olur farkına varmazdı. İdrar tahlilinde mikrop, bakteri kaynarmış. Ağrı eşiği çok yüksekti. Ben sistit olduğumda ölürüm içimin acısından. Kişiden kişiye değişiyor demek ki. Ara sıra idrar tahlili ve vajinal muayene şart. Hazırlıklı gideyim ben yarın çok çekinmezsem bu yönde bir talebim olur artık ruh halime göre bir bakim

ben ya günde 1 ya da günaşırı çıkıyordum tuvalete. 2 gündür alıyorum magnezyumu dün 3 kez çıktım tuvalete. Gerçi akşam yemeğinde tavuklu salata yemiştim belki onun da etkisi vardır ama yine de etkiliyor bence. Kramplar genelde son aylarda oluyor. Benimki biraz erken başladı. Günde min. 2 lt su içmek gerek.

Ay evet ya bende aynen öyle kendimi çok pasaklı hissediyorum bu hafta almam lazım artık insanlardan utanıyorum ya her gün aynı etekle Bende eşimin tişortlerini giyiyorum sürekli rahat oluyor ama ya serin serin efül efül napalım :) Dışarıda giydiklerini giymemeye çalışıyorum tabi o zaman kızıyo haha)

kaşıntım yok ama beyaz akıntım oluyor..hatta ben hamile kalmadan mantar vardı diye 1 kutu fitil kullandım umarım tekrarlamamıştır doktora gittinmi bende alttan muayene olurum çok kötü ama napıcam

Napıcaz artık sağlık için mecburen olcaz, valla bende uzun süre sonra vajinal muayene oldum biraz kastı açıkçası ama sağlık için razıyım :)

Hepsini hergünmü içiyorsun? Magnezyumun adı ne? Magvital verdi bana. Hepsi tok karnınamı bunlaırn hiç sormak aklıma gelmedi benim..

Kızlar iki gecedir nedensiz uyanıyorum ve iki bacağımda damar çekilmesi oluyor kramp gibi. Bugüne kadar hiç böyle bir şey başıma gelmemişti. Bu tip şeyler yaşadınızmı hiç?

Hiç çekinme denizcim , sonra 1 ay için içini yemesin, gitmişken kontrolünü ol akıntım var kaşıntım var de baktır :)) Bu arada rahim ağzınada bakmış olur...

hanzadecim GYNO-LOMEXIN ben de kullandım hem de iki kutu 3er gün arayla kullnadım bi de krem vermişti doktor TROSYD. onu da kullandım ama çok da düzenli değil. çok şükür geçti valla. benim de beyaz akıntım oluyodu ama nasıl günde 2-3 çamaşır değişiyodum. çantamda yedek bile bulundurdum onun için.şimdi yine akıntı oluyo ama öncekinin yanında devede kulak.
ben çok tereddüt ettim kullanmakta. hatta doktor 3, ayımda vermişti.okudum prospektüsü 4. aydan önce kullanılması tavsiye edilmez falan yazıyodu galiba tırstım ben de. 1 ay bekledim kullandım işte sonra geçen hafta sonu bitti.
tabi o arada fik fik de yasak :))) Canom sen çok yaşa emi :))) litaratürüme yeni bi ikileme kattım sayende :)
hatta eşin de krem falan varsa kullnasın mantar için. biz öyle yaptık. kremi ortak kulandık canım.

Valla bana sadece demir hapını ve eleviti süt-süt ürünleriyle beraber alma dedi. Ben de eleviti kahvaltıdan 2-3 saat sonra alıyorum. Magnezyumu akşam işten eve geldiğimde kafama göre bir saatte, demir hapını yatmaya yakın. Evt canım hepsini her gün alıyorum. Hap manyağı oldum anlayacağın. Magnezyumun markası Osteocare calcium magnesium. Ama forumda gördüğüm kadarıyla ilerki ayların hamilelerine hep magvital vermişler.

yaa çokk güzelmiişş. gerçi yine bu kadar etkili bir ilaç verdi bana doktorum. ismi Magnesie Calcinee. Kabızlık için, her gün içebilirsin bir zararı yok dedi ama 1 kez içtim korkumdan. Gerçi bu gece içicem ki çok kilolu çıkmayım yarın tartıda :78: Salata her gün yiyorum, öğle ve akşam yemeğinde ekmeği kestim. suyu da min. 2 lt, hatta daha fazla içiyorum. yürüyüş kesinlikle etkili.

Amin canım senin haberlerini daha bir ilginç okuyorum şimdiden 1 kilo oldular maşallah kızınada oğlunada rabbim nelere kadir yaa :) Allah hayırla kucağıdna görmeyide nasip etsin, rabbim anzarlardan saklasın inşallah :) Ve

Bende seni öpim canım ummah İnşallah sağlıklı güzel haberlerle gelirsin koştura koştura...[/QUOTE]

saol neclacım Allaha şükür bi problem yokmuş

denizzzzzzzzzzz kendine geldinmi kuşummmmm bebişin kıpır kıpır ama sen daha farkemeyebilirsin annesi siz daha topiğin küçüklerindensiniz üzme kendini henüz kem,kleri çok güçlü değillll

Kızlar iki gecedir nedensiz uyanıyorum ve iki bacağımda damar çekilmesi oluyor kramp gibi. Bugüne kadar hiç böyle bir şey başıma gelmemişti. Bu tip şeyler yaşadınızmı hiç?

canım bana oldu 3 sefer, doktor magnezyum verdi. bol bol su iç, bir de her gün 1 tane muz yemeye çalış. Magnezyum kalsiyum ve potasyum eksikliğinde oluyormuş. min 2 lt. su içmek lazım, yaz geldi malum terlemelerimiz arttı.

Magnesie Calcinee'yi gönül rahatlığıyla içebilirsin. Zaten prospektüsünü de okursan hamilelikle rahatlıkla kullanabilir gibi birşeyler yazıyor.

canım çok şükür su konusunda hiç sıkıntım yok. Zira senelerdir kışın günde en az 2 yazları 3 buçuk litreye yakın içiyorum. Aslında fazlası zarar ama bünye istiyor. Haftaya doktoruma da söylim belki ilaç verir.

hanzedecim çok saol cnm sanada yazdım ama almamış nedense inşallah yavrular en azından 9 ayı beklerler

acı oluyorsa kramp olmalı eyt cim, acı yoksa huzursuz bacak sendromu olabilir. umarım huzursuz bacak saçmalığı değildir canım. geçmiş olsun.

Hiç çekinme denizcim , sonra 1 ay için içini yemesin, gitmişken kontrolünü ol akıntım var kaşıntım var de baktır :)) Bu arada rahim ağzınada bakmış olur...

evet haklısın. tüm cesaretimi toplayıp, eşimi odadan çıkarıp böyle bir şey isteyeyim ben.

saol neclacım Allaha şükür bi problem yokmuş

denizzzzzzzzzzz kendine geldinmi kuşummmmm bebişin kıpır kıpır ama sen daha farkemeyebilirsin annesi siz daha topiğin küçüklerindensiniz üzme kendini henüz kem,kleri çok güçlü değillll[/QUOTE]

geldim canım benim, daha iyi hissediyorum kendimi. bu konuyu birkaç gün sizlerle ya da eşimle konuşmadım içime attım attım dün gece patladım sanırım. açılıp konuştukça rahatlıyor insan, bu gerçekmiş. evet bebeğim kıpır kıpır ama henüz sizlerden küçük olduğu için hissetmiyorum eslemcim çok haklısın. mmuckkss :)

Magnesie Calcinee'yi gönül rahatlığıyla içebilirsin. Zaten prospektüsünü de okursan hamilelikle rahatlıkla kullanabilir gibi birşeyler yazıyor.

Evet canım bana da rahatlıkla içebilirsin dedi, eve gider gitmez içeyim ki sabaha kadar ancak etki eder bende :) iki beden incelmiş olarak giderim, hatta kahvaltıyı da hafif yapim biraz üç kağıt katayım işin içine, tartıda az çıkayım

Şekerim o zaman sen içinde magnezyum olan şeyler tüketmeye çalış. Fındık, muz fln..

ayy bendede oluyo o akıntıdan,beyaz ama azcık azcık oluyo ,ben mantar problemi çok çektim aslında bayada ilaç kullandım ,hala ped falan kullandığımda kaşıntı oluyo başlıyo tekrardan diyorum( geçmiş olsun ...
bu arada kıyafetten bahsetmişiniz kızlar ben buhafta pazardan çok cici bi etek aldım ,bek kısmı 4 parmak ince lastik ,hiiiç sıkmıyo ,pazardanda çok güzel şeyler bulabilirsiniz yani ,ama bitane kot almak istiyorum lcw dışında varmı bildiğiniz güzel biyer??

doktor bide bana magnezyum (toz biçiminde) calsiyum (oda suda eriye) birde kan hapı verdi, eleviti kesti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…