Valla bana sadece demir hapını ve eleviti süt-süt ürünleriyle beraber alma dedi. Ben de eleviti kahvaltıdan 2-3 saat sonra alıyorum. Magnezyumu akşam işten eve geldiğimde kafama göre bir saatte, demir hapını yatmaya yakın. Evt canım hepsini her gün alıyorum. Hap manyağı oldum anlayacağın. Magnezyumun markası Osteocare calcium magnesium. Ama forumda gördüğüm kadarıyla ilerki ayların hamilelerine hep magvital vermişler.
Kızlar iki gecedir nedensiz uyanıyorum ve iki bacağımda damar çekilmesi oluyor kramp gibi. Bugüne kadar hiç böyle bir şey başıma gelmemişti. Bu tip şeyler yaşadınızmı hiç?
hanzadecim GYNO-LOMEXIN ben de kullandım hem de iki kutu 3er gün arayla kullnadım bi de krem vermişti doktor TROSYD. onu da kullandım ama çok da düzenli değil. çok şükür geçti valla. benim de beyaz akıntım oluyodu ama nasıl günde 2-3 çamaşır değişiyodum. çantamda yedek bile bulundurdum onun için.şimdi yine akıntı oluyo ama öncekinin yanında devede kulak.
ben çok tereddüt ettim kullanmakta. hatta doktor 3, ayımda vermişti.okudum prospektüsü 4. aydan önce kullanılması tavsiye edilmez falan yazıyodu galiba tırstım ben de. 1 ay bekledim kullandım işte sonra geçen hafta sonu bitti.
tabi o arada fik fik de yasak :))) Canom sen çok yaşa emi :))) litaratürüme yeni bi ikileme kattım sayende :)
hatta eşin de krem falan varsa kullnasın mantar için. biz öyle yaptık. kremi ortak kulandık canım.
Hafif hafifi çekilme hissettim ama beni rahatsız etmedi çok fazla, şimdide magnezyum verdi doktor umarım olmaz, kızlar hamilelik gittikçe zorlaşıyor farkındamısınız? :)
Benim canım hafadaşım biz birbirimizi takip ediyoruz sanırım :) Bende kullanıcam içinde iki adet var zaten, inşallah geçer senin kaşıntın oldumu? Birde illaki kullanmak lazımmış erken doğuma filan sebebiyet veriyomuş, iyileşmene sevindim seninde :) Krem vermedi canım bana fik fik zaten başından beri yasak bizede :) İyide oldu bide bu halde fik fik mik mik hiç cazip gelmiyor ya :) Ben sormadım ya 3 gün ara ilemi koyucam filiz? Yoksa iki gün üst üstemi?
Bizimki her gün aynı olmuyor da değil, sizler şanslısınız benim bir oldu o kadar :) Dr 20.haftada hareketlilik başlar demişti ama ııhh. oralı olmuyor kızımın gönlü ne zaman isterse o zaman tadıcaz bu güzel duyguyu. Olsun canım canı sağ olsun, iyi olsun da geç olsun artık ne yapayım... Ama evet fatoşcum bunu sıkıntı haline getirip üzülmemem, üzmemem lazım. Yarın görüşelim bunun hesabını bi soriim ben ona.
Fatoş atom karınca gibi yaa maşallahne kendinin, ne kızının tek bir eksiği kalmayacak bu ay sonu itibariyle :) bravo fatoşcum ben daha yeni başlamayı düşünüyorum, yarınki kontrolümüzü atlatalım ondan sonra alışveriş turlarına başlicaz inşallah. Engin tecrübenden faydalanıcam, seni sömürücem, çok sorucam haberin olsun :)
Sen de mi sabah doktora gittiin :) ahh yalnız olmadığıma sevindim vallahi. sen de mi hareket hissetmiyorsun, hayırdır?
Valla bana sadece demir hapını ve eleviti süt-süt ürünleriyle beraber alma dedi. Ben de eleviti kahvaltıdan 2-3 saat sonra alıyorum. Magnezyumu akşam işten eve geldiğimde kafama göre bir saatte, demir hapını yatmaya yakın. Evt canım hepsini her gün alıyorum. Hap manyağı oldum anlayacağın. Magnezyumun markası Osteocare calcium magnesium. Ama forumda gördüğüm kadarıyla ilerki ayların hamilelerine hep magvital vermişler.
hanzedecim çok saol cnm sanada yazdım ama almamış nedense inşallah yavrular en azından 9 ayı beklerler
doktor bide bana magnezyum (toz biçiminde) calsiyum (oda suda eriye) birde kan hapı verdi, eleviti kesti
ayy bendede oluyo o akıntıdan,beyaz ama azcık azcık oluyo ,ben mantar problemi çok çektim aslında bayada ilaç kullandım ,hala ped falan kullandığımda kaşıntı oluyo başlıyo tekrardan diyorum( geçmiş olsun ...
bu arada kıyafetten bahsetmişiniz kızlar ben buhafta pazardan çok cici bi etek aldım ,bek kısmı 4 parmak ince lastik ,hiiiç sıkmıyo ,pazardanda çok güzel şeyler bulabilirsiniz yani ,ama bitane kot almak istiyorum lcw dışında varmı bildiğiniz güzel biyer??
Benim için sıcaktan ötürü zorlaşıyor hanzadecim, tahammülüm olmuyor sıcağa. klimalarımız 1 hafta sonra devreye girecek ve o zamana kadar eriycez herhalde. Allah'tan önümüzdeki hafta ankara yağmurlu gözüküyor.
yaa bişey diycem ama kızma, kızmayın nolur. aklıma geldi. burda bir arkadaş bir gün şey sormuştu :) "yaa doktor bana fitil verdi ama ben bunu nereye şey yapıcam" demişti ya hani (idrar yaptığımız kısım mı yoksa vajinal kısım mı onu kastetmişti) o geldi aklıma :) sen de yol göstermiştin hani :) ayy çok utandım kendimden, sil deniz bunu sillll hemen hafızandan hemen :)
benim karın ağrım hala geçmedi
denizcim bugün vaktim varken gecelik işini halledeyim dedim ama artık bebekle ilgili alışveriş yapmıycam. Çünkü dün gittiğim arakadaşım 2 yıl önce doğum yaptı tecrübeli aldıklarımı bile çok buldu ve alma dedi. çünkü çok az zaman giyebiliyormuş ve nette gördüğümüz bir çok şey hiç bir işe yaramıyormuş. birara yazarım işe yaramayan şeyleri.Arkadaşım su filtreli bir süpürkge almamı söyledi havayı temizleyenlerden, eğer sezeryan olmak zorunda kalırsam bebeğim büyük ihtimal bronşiyal astımlı doğacakmış buda uzunca bir zaman toza alerjisi olucak demekmiş, bunun için en doğru şeyin havanın temiz olmasıymış. ayrıca burda nem yüzünden kışın çamaşır dışarda bir hafta kalsa bile kurumaz arkadaşım bir sürü kıyafet alıp 1 ay giydireceğini 3-4 tane al birde kurutma makinesi al yıkayıp kurut kışın sürekli kusup, altını kirletip üstünü batırınca yıkıyosun ama kurutamıyosun evde müsait bir odan yoksa çamaşırların kokusu ve nemi bebeği olumsuz etkiliyor dedi ve dediği çok mantıklı geldi. oturma odamdaki orta yer sehpasını kaldırmıştım çünkü camdı ama halı küçüktü parkeli alanda büyük, içine birşeyler kaçamıyacağını düşündüğün büyük bir halı alki bebeğin apallandığüı zaman için rahat olsun çünkü parkeyle temasında çok çabuk hastalanıyor dedi tüm bunlara ek olarak çok hastalandığını birçok ilacını ssknın ödemediğini ve yüzlerce liranın öylece gittiğini, bezini,sütümün olmayıp mamaya para harcayabileceğimizi söyledi yani aslında asıl masraf doğunca oluyormuş tüm bunlara birde az önce bahsettiğim ev gereçleri eklenince gerçekten zorluyormuş. sakın bizim yaptıüğımız hatayı yapma bir sürü şeye gereksiz yere para verip sonrada doğumdan sonra gereklileri farkedip almaya kalktık ama çok zorlandık dedi. söyledikleri çok mantıklı geldi kızlar bundan sonra onlara bakıcam hem onunda dediği gibi tombulmu, zayıfmı, kusanmı nasıl bir bebek olşduğunu ancak doğumdan sonra görebilicem eğer böyle olursa çarşıdan acil olanı eşim bile alıp gelebilir. zaten birçok şeyini aldım....
ayrıntılı ultrasona giren kızlar bişi sorucam, ayrıntılı ultrason nekadar sürüyor ortalama. nette biraz araştırdım 5 dk sürdü diyende var 1 saat sürdü diyende ama 5 dk bana kısa geldi yani ortalama nekadar olmalı malum ben şanssızım birazcık :)) süre tutim yarın kısa olursa sorrarım hesabını :))))
Ahh nolcak bizim bu ağrılarımız, kızı olacak olanların dahamı çok karın kasık ağrısı oluyor ne? Benimde kukumun üstü öyle magnezyum alıcam artık inşallah geçer..
ayrıntılı ultrasona giren kızlar bişi sorucam, ayrıntılı ultrason nekadar sürüyor ortalama. nette biraz araştırdım 5 dk sürdü diyende var 1 saat sürdü diyende ama 5 dk bana kısa geldi yani ortalama nekadar olmalı malum ben şanssızım birazcık :)) süre tutim yarın kısa olursa sorrarım hesabını :))))
Kontrole gidenler gelin hadi ufaktan ufaktan ben sizin üzerinize gittim geldim anlattım bile
Kızlar ferrumu aç karnınamı alıyorsunuz? Ben bu eczacıyı tarayacam akşama, hiç bir şey yazmadan göndermiş çocukla ilaçları
Magnezyum tok mu?
Eleviti hep tok aldım ben :)
ne bileyim cnm ya ben kendi kendime nazar değdirdim herhalde çok iyiyim çok rahatım diye diye bu hafta bacak ve karın ağrısıyla geçti((
Ferrum'u aç karna almak daha iyiymiş ama hamilelere mide bulantısı yapıyormuş,benim mide bulantılarım olmadığı için aç karna alıyorum.
Magnezyum tok karna tüketiliyor,
Eleviti önceleri tok alıyordum ama mide bulantın yoksa bunu da aç karnına iç dedi eczacı
Ahh nolcak bizim bu ağrılarımız, kızı olacak olanların dahamı çok karın kasık ağrısı oluyor ne? Benimde kukumun üstü öyle magnezyum alıcam artık inşallah geçer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?