Bebekler büyüdükçe bunlar olucak artık elifçim kaçınılmaz yani, ama magnezyum filan vermedimi doktorun?
yok tatlım yeni başladı bunlar dra söylemedim daha kontrolümede 20 gün var bakalım kötü olursam ararım artık
benimde adet agrısına benzer agrılrım oluyor hergün benimde kızım olcak.
cnm benimki 50 55 dak. kadar sürdü anlamadık bile o kadar zaman nasıl geçmiş :)))
heyecan tavan yaptı dimi saat kaçta randevun cnm???
Kontrole gidenler gelin hadi ufaktan ufaktan ben sizin üzerinize gittim geldim anlattım bile
Kızlar ferrumu aç karnınamı alıyorsunuz? Ben bu eczacıyı tarayacam akşama, hiç bir şey yazmadan göndermiş çocukla ilaçları
Magnezyum tok mu?
Eleviti hep tok aldım ben :)
Ooohhh bitti şükürler olsuunnn
ben çıkıyorum kızlar kendinize çooook iyi bakın. hepinize iyi haftasonları.
sabah yazamazsam dr kontrolü olanlardan güzel haberler duyarız inşallah fatoşcum, edacım öpüyorum sizleri ve hepinizi. mmuckkss bay bayyy :)
canım ferrumu gece yatmadan hemen önce alıyorum ben mide ağrısı ve yanma yapıyo çünkü ,genel etkilerindede bu varmış zaten görğümcem eczacı bana o önerdi öyle al diyeKontrole gidenler gelin hadi ufaktan ufaktan ben sizin üzerinize gittim geldim anlattım bile
Kızlar ferrumu aç karnınamı alıyorsunuz? Ben bu eczacıyı tarayacam akşama, hiç bir şey yazmadan göndermiş çocukla ilaçları
Magnezyum tok mu?
Eleviti hep tok aldım ben :)
benimde adet agrısına benzer agrılrım oluyor hergün benimde kızım olcak.[/QUOTE
Bu anne anne sözleri doğru demekki :)
[QUOTE
yok tatlım yeni başladı bunlar dra söylemedim daha kontrolümede 20 gün var bakalım kötü olursam ararım artık
Benimde 10 gün vardı ama enfeksiyondan korktuğum için hemen gittim iyide oldu aslında... İlaçlarımıda almış oldum, inş. ağrılarıma iyi gelir, sende ara yada dediğin gibi erken git bu defa 20 gün baya bir uzun zaman :)
slm bacılar sağlık ocagına gittik bugun izlem yapıldı tansiyon 10/5
çıktı düşük dedi kadın bebişimizin kalp atışlarını duydukksırtı
bize dönük oldugu için derinden geliyodu ama çok güzeldii vee
sıkı durunnnn 63 kilo olmuşumhahayy 1 haftada 2
kilo ama hemşire üzerindekileri çıkarınca 62 falandır dedi neyse
oradan çıktık wenice dogru yazdım inşallahh oraya gittik eşimle
bakınmaya 8 takım 40 liraydı almak istedim ama eşim pek istekli
olmayınca bıraktık işte günüm böle geçtii
Maşallah canom oğluna, kaç kilo almışsın yani şimdi :) Eşimde eşin gibi canım naapsınlar korkuyorlar, doğmuş olsa dünyayı sererler önlerine evlatlarının eminim :) Az kaldı o günleride görürüz inşallah hayırlısıyla.. Kazasız belasız....
hemde ne heyecan, şimdiden kabim pır pır atmaya başladı. zaten bu kontrollerdeki heyecanım yüzünden tansiyonum hep 7-4 lerde çıkıyor. doktorum yoruldunmu, dinlenmedinmi diye sormaya başlıyor....
randevum saat 14:30 da. normalde hep sabaha alırdım randevuyu, ezan okunurken kalkar bidaha uyuyamazdım heyecandan. Ama şimdi eşim yarın 13:30 a kadar çalışıcak mecbur öğleden sonraya aldım. o saate kadar nasıl dayanıcam bakalım vakit geçmek bilmez artık banaaaa.....
Dünyadaki en güzel buluşma bu buluşma sanırım, anne bebek buluşması :) Benimde bu gün 8-12 çıktı, ayaklarım şişti tuzu kesicem ama artık çok katmıyorum zaten napçaz bakalım.. Bende hep sabah saatlerine alırım randevumu, bir defa detaylı için 4,30 a verdi detaylıları o saatte alıyormuş çünkü benim elimde olmadı... Ama akşama kadar tavuk gibi döneledim o gün, hatta erken çıktık babamlarla beraber gezdik biraz :)
tatlım ben eleviti sabah kahvaltıdan hemen sonra alıyorum. Ferrumuda gece yatmadan önce. çocukluğumdan beri kronik demir eksikliği anemim var malesef buyüzden yıllardıor gece yatmadan önce alırım çünkü almış olduğun demirin vücutta etkili bir şekilde emlebilmesi için ferrumu içtikten sonra en az 2 saat bir şey yeyip içmemen en doğrusu ( su dahil) buda ancak gece yatarken içersen mümkün olabilir.yani beni düzenli takip eden doktorum hep yatmadan içmemi tavsiye ederdi. elevitide kahvaltıdan sonra almamı doktorum tavsiye etmişti :)) ama henüz magnezyum kullanmıyorum fakat kullandığın ilaçlşarın etkili emilimi için aralarında en az 2 saat olması gerektiğini biliyorum. umarım yardımcı olabilmişimdir...
Yazdığın iyi oldu fatoş bizim eczacı sabah aç karnına al dedi ben bu adama çok kızıcam ama neyse, bende öyle yapayım tamam..
benimde yarın kontrolüm vaarr:))) gerçi hafta başlında gördüm daha kızcağızımı,5. hastalık musibeti yüzündenyarın benden rankli görüntü için biyere gitmemi isticekti ama galiba ben istemicem onu ,her defasında bebeğime zarar veriyo neticede ....bu arada kızlar 2li test için gittiğim doktorda söylemişti:Türkiye kadar bebekleri görmeye orasına burasına bakmaya ,renkli ultrasona meraklı bi ülke daha görmedim diye ,bencede öyle ,okadar aleniyete gerek yok aslında karnımdayken nasıl göründüğü önemli değil sağlıklı olsun yeter bana
İyi akşamlar kızlar... Kociş halı sahada bağlarını koparmış 2 hafta raporlu. Karı-koca raporluyuz anlayacağınız. O bana bakıyordu, işler değişti şimdi. Nazda yapamıyorum artıkEvde olduğu içinde pek girmeye fırsatım olmuyor ama sizi takip ediyorum. Çok şükür kötü birşey yok okuduğum kadarıyla, olmaz da inşallah. Ayrıca buralar çok sıcak, bu yaz Allah yardımcımız olsun.
merhaba.ben de şimdi okuyunca rahatladım biraz o adet ağrısı gibi ağrılar bana da oluyo ve çok korkuyodum.kontrolümde gene de sorcam doktora ama herkeste var hemen hemen.benim de kız olacak. kızlarda fazla sanırım.
İyi akşamlar canım benimde gözüm seni aradı nerelerde bu kız diye, benim kocamda aynısını yaptı ve çok çekti ağrısını hemen düzelmiyor.. Eğer bandaj verirse bir iki ay takması için tembellik yapmasın eşin mutlaka taksın ve bir müddet sahalardan çekilsin. Eşim tam aksini yaptı, 2 yıl çekti fitnıs bile yapamadı sonra... Geçmiş olsun senin için kötü olmuş gerçi kocan içinde kötü olmuş ama neyse artık, idare ediceksiniz birbirinizi :)
Annem ve kayınvalidem hep kızda kasık erkekte belden vurur derler ağrı.. Ne kadar gerçek bilmiyorum onlarda ninelerinden öyle öğrenmişler ama sanırım doğruluk payı var :)
yemeğimizi yedik geldik keyifler nasıl hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?