2011 Ekim Anneleri

slm bacılar sağlık ocagına gittik bugun izlem yapıldı tansiyon 10/5
çıktı düşük dedi kadın bebişimizin kalp atışlarını duydukksırtı
bize dönük oldugu için derinden geliyodu ama çok güzeldii vee
sıkı durunnnn 63 kilo olmuşumhahayy 1 haftada 2
kilo ama hemşire üzerindekileri çıkarınca 62 falandır dedi neyse
oradan çıktık wenice dogru yazdım inşallahh oraya gittik eşimle
bakınmaya 8 takım 40 liraydı almak istedim ama eşim pek istekli
olmayınca bıraktık işte günüm böle geçtii

cnm benimki 50 55 dak. kadar sürdü anlamadık bile o kadar zaman nasıl geçmiş :)))
heyecan tavan yaptı dimi saat kaçta randevun cnm???

hemde ne heyecan, şimdiden kabim pır pır atmaya başladı. zaten bu kontrollerdeki heyecanım yüzünden tansiyonum hep 7-4 lerde çıkıyor. doktorum yoruldunmu, dinlenmedinmi diye sormaya başlıyor....
randevum saat 14:30 da. normalde hep sabaha alırdım randevuyu, ezan okunurken kalkar bidaha uyuyamazdım heyecandan. Ama şimdi eşim yarın 13:30 a kadar çalışıcak mecbur öğleden sonraya aldım. o saate kadar nasıl dayanıcam bakalım vakit geçmek bilmez artık banaaaa.....

tatlım ben eleviti sabah kahvaltıdan hemen sonra alıyorum. Ferrumuda gece yatmadan önce. çocukluğumdan beri kronik demir eksikliği anemim var malesef buyüzden yıllardıor gece yatmadan önce alırım çünkü almış olduğun demirin vücutta etkili bir şekilde emlebilmesi için ferrumu içtikten sonra en az 2 saat bir şey yeyip içmemen en doğrusu ( su dahil) buda ancak gece yatarken içersen mümkün olabilir.yani beni düzenli takip eden doktorum hep yatmadan içmemi tavsiye ederdi. elevitide kahvaltıdan sonra almamı doktorum tavsiye etmişti :)) ama henüz magnezyum kullanmıyorum fakat kullandığın ilaçlşarın etkili emilimi için aralarında en az 2 saat olması gerektiğini biliyorum. umarım yardımcı olabilmişimdir...

iyi akşamlar tatlım. yarın ilk randevu seninki önce sen gör bakalım tatlı kızını sonra bize anlat :)) yarın akşamda biz anlatalım minnoşlarımızı.. umarım yarın hepimiz için çok iyi geçer...
bende çıkıyorum artık kızlar hepinizi öptüm Allaha emanet olun..

İyi akşamlar kızlar... Kociş halı sahada bağlarını koparmış 2 hafta raporlu. Karı-koca raporluyuz anlayacağınız. O bana bakıyordu, işler değişti şimdi. Nazda yapamıyorum artık Evde olduğu içinde pek girmeye fırsatım olmuyor ama sizi takip ediyorum. Çok şükür kötü birşey yok okuduğum kadarıyla, olmaz da inşallah. Ayrıca buralar çok sıcak, bu yaz Allah yardımcımız olsun.

canım ferrumu gece yatmadan hemen önce alıyorum ben mide ağrısı ve yanma yapıyo çünkü ,genel etkilerindede bu varmış zaten görğümcem eczacı bana o önerdi öyle al diye

kontrole gidenler mi vardı bugun,
güzel haberlerle dönün anneler inŞallah...

Ben 1 aya indi kontroller alışmışım 15 güne 1, pek uzun geldi bu ara

benimde yarın kontrolüm vaarr:))) gerçi hafta başlında gördüm daha kızcağızımı,5. hastalık musibeti yüzünden yarın benden rankli görüntü için biyere gitmemi isticekti ama galiba ben istemicem onu ,her defasında bebeğime zarar veriyo neticede ....bu arada kızlar 2li test için gittiğim doktorda söylemişti:Türkiye kadar bebekleri görmeye orasına burasına bakmaya ,renkli ultrasona meraklı bi ülke daha görmedim diye ,bencede öyle ,okadar aleniyete gerek yok aslında karnımdayken nasıl göründüğü önemli değil sağlıklı olsun yeter bana

Evet sansecim sağlıklı olsun yeter gerçekten çok doğru ama zaten bu detaylılar sağlıkları için yapılıyor canım :) Renkliye, bebeğimi görmek neye benziyor diye bakmak içinn ekstra gitmem sanırım bende ama gidenlerinde heyecanını anlarım.. Eğer doktorun senide detaylı tarama tetkik için gönderiyorsa git canım, bu bebeklerin ölçümü yapılırken anneler içinde adeta bir görsel şölen oluyor yani iki taşla bir kuş misali :)

merhaba.ben de şimdi okuyunca rahatladım biraz o adet ağrısı gibi ağrılar bana da oluyo ve çok korkuyodum.kontrolümde gene de sorcam doktora ama herkeste var hemen hemen.benim de kız olacak. kızlarda fazla sanırım.

İyi akşamlar canım benimde gözüm seni aradı nerelerde bu kız diye, benim kocamda aynısını yaptı ve çok çekti ağrısını hemen düzelmiyor.. Eğer bandaj verirse bir iki ay takması için tembellik yapmasın eşin mutlaka taksın ve bir müddet sahalardan çekilsin. Eşim tam aksini yaptı, 2 yıl çekti fitnıs bile yapamadı sonra... Geçmiş olsun senin için kötü olmuş gerçi kocan içinde kötü olmuş ama neyse artık, idare ediceksiniz birbirinizi :)

Annem ve kayınvalidem hep kızda kasık erkekte belden vurur derler ağrı.. Ne kadar gerçek bilmiyorum onlarda ninelerinden öyle öğrenmişler ama sanırım doğruluk payı var :)

Son düzenleme:

Sağol canım, yatıyor o da şimdi. Ev zaten koğuş gibi, bi tarafta o bi tarafta ben. Bilgisayar kavgası yapıyoruz sürekli Şuan bile gözümün içine bakıyor vereyim pcyi diye

Annem ve kayınvalidem hep kızda kasık erkekte belden vurur derler ağrı.. Ne kadar gerçek bilmiyorum onlarda ninelerinden öyle öğrenmişler ama sanırım doğruluk payı var :)

Galiba doğru demişler büyükler, bende de bel ağrısı oluyor. Bu arada yeni gördüm dr.a gitmişsin, geçmiş olsun. Alttan benimde muayne olmam lazım galiba. Akıntım devam ediyor. Offf bide erkek dr. Çok zor olacak benim için.

yemeğimizi yedik geldik keyifler nasıl hatunlar

Ben henüz yemeğimi yemedim, pek acıkmadımda daha açıkçası... iş çıkışı markete uğradım iki dakika, milföy filan aldım börek yapıcam totomu kaldırırsam tabi... Ayaklaırmı uzattım oturuyorum biraz dinleneyimde kalkarım az sonra milföyde biş yok iki dakikalık bişi zaten :)

selam kızlarr ben geldim
yarın kontrolümüz var, ayrıntılı ultrason için randevu istedim ama ptesi gününe verdiler, belki yarın radevusuz alırlar diye umuyorum, yanlız nisa hastanesinde ayrıntılı ultrasonu yapan doktoru kimse beğenmemiş, hep 10dkda geçiştirmiş ve bebeği 3 boyutlu bir an gösterip kapatıp 10 dakkada yolluyomuş,,
canom sen nisaya gidiyodun galiba yaptırdınmı ayrıntılı, nasıldı bi anlatıversene, belki başka yerde yaptırıcam bende.

bi geçmişe bakayım neler kaynatmışsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…