2011 Ekim Anneleri

:80:hayirli aksamlar
bugun okadar yorgun halsizim ki dunyanin temziligini ben yapmis gibi kolumu kaldiracak gucum yok

Fatmacım sana çok gülüyordum :) Hatta bir kaç kere yazdım değişik kişilik ayrı bir renksin diye ama kk nın gazabına uğradım bakım vs diye kapandı sayfa :)) Böyle sakin bir yorum beklemiyordum senden :))

Son düzenleme:

bende pek acıkmadım sanıyordum ama tabağı önüme alınca hiçte öyle olmadığını görmüş oldum

Hımm erkek annesi olcaksın sende evet evet bu tez doğru sanırım.. Sibelcim bakmıyorlar bile sadece işlerini yapıyorlar.. Benim doktorum kadınama bakmadı bile inan rahatsız olmayayım diye hemen aleti takıp çıkardı...:) Onlar bıkmıştır artık vijinden Sende ol kontrolünü, demekki her akıntı normal değilmiş beyazda olsa kokusuzda olsa :)

Öyle artık yapacak bişi yok, dişimi sıkacam bunun içinde. Tabi kontrol edelim derse. Daha öncedende söylemiştim benim dr. prof. olduğu için doğumu çok pahalı. Bugün ssk ile anlaşmalı bir hasteneye gittik fiyat sormaya, 750 dedi herşey dahil Oranında ünlü bir kadın doğumcusu var aslında. Bizimkinin ne kadar uçuk olduğunu bir kere daha anladım. Artık canım prof.umu bırakmak zorundayım galiba. Prof.un doğum maliyeti 4000-4500 arası. Eşimde yazık o kadar para vermeyelim diyor, ona vereceğimiz parayı bebiş için harcarız diiyor. Kafam karma karışık. Napcaz biz yaa:44:

eşin aslında haklı cnm ya çok pahalıymış eğer sende bırakmak istiyosan bir an önce bırak ve yeni druna alışmaya çalış ne kadar erken bırakıp yenisine gidersen o kadar kolay olur senin için

eşin aslında haklı cnm ya çok pahalıymış eğer sende bırakmak istiyosan bir an önce bırak ve yeni druna alışmaya çalış ne kadar erken bırakıp yenisine gidersen o kadar kolay olur senin için

Aslında hiç bırakmak istemiyorum ama aile bütçesini kasarım baya. Bakalım bu yeni dr.a randevu alacam en kısa zamanda, bir göreyim onu. Çok ilgiliymiş o da öyle söylüyorlar. İnşallah içime siner. Sonra da dr.cuğumu terkedecem

Bende aynı durumdayım bir sonraki kontrolümde doktorumla görüşücem, sonra başka bir hastane ve doktorada gidicem doğuma kadar inşallah. Aradaki fark fahiş canım benim eşimde senin eşin gibi düşünüyor bende katılıyorum tabi, yazık günah sokaktan toplamıyoruz ki parayı.. Bebeklerimize harcarız inşallah doğduktan sonra :) Ama doğuma kadar şu anki doktoruma kontrollerime gitmeye devam edicem. Onu aksatmak istemiyorum. Bu arada doğum için seçeceğim doktorada aylık kontrollere gitmeye devam ederim.

slm güzellikler iki gündür uğrayamadım geçmişte maşallah dedirtti bana okuyamadım inşallah bi aksilik yoktur herkes iyidir ve inşallah geçmişte eklenmiş resim yoktur üzülürüm çoooooooooookkk:84::84:

bugün benim ayrıntılı vardı şükür olumsuz bişeyden bahsedilmedi ama olumlu bşieyde sölenmedi aklım karışık başıma ağrılar dikildi düşünmekten
içeri girdim toplam 7,8 dk içinde baktı dr.herşey yolunda dedi bu kadar evet evet bu kadar düşünebiliyormusunuz bırakın bebeğimi görmeyi bilgisayarın ekranını dahi göremedim
bana verilen sonuç kağıdında ayne şöyle yazoyor benzeri bulunan varmı arkadaşlar

mm hafta

BPD 46 20

FL 31 19

FKA POZİTİF
PLESENTA SOL LATERAL

SONUÇ GEBELİĞİN NORMAL GÖZLEMİ
kafama takılan iki şey var dr gıcık olduğumiçin soramadımda plesenta sol lateral ne demek bilen varmı arkadaşlar
brde bpd de haftası 20 iken fl de 19 çıkması acaba gelişimde sorun olduğu anlamınamı geliyo başımın ağrısından ekranazorbakıyorum bir an önce pzts olsunda başka bir hekime koşayım içim rahat değil
öpüyorum herkesi çok dualarımdasınız,dualarınızda olmak dileğiyle

Öyle çıkmaz bir durum ki, doğuma kadar bende bırakmak istemiyorum ama 7. aydan sonra daha sık çağıracaklar, hele ki son ay daha da sık, ikisine gitmek hem zor olacak hemde ultrasona o kadar da girmek zarar verirmiki acaba. Aman ne bileyim ne zamandır bunu düşünüyorum. Allah hayırlı karar almamızı nasip etsin. Çokta düşünmemek lazım aslında böyle şeyleri, akışına bırakmak lazım...

inşallah siner cnm ya 2 falan olsa gene iyide 4.5 çok fazla git bak beğenmezsen içine sinmezse yapcak bişey yok gitmezsin bi daha

prof olunca böyle oluyo demekki acep onlar nasıl doğurtuyo çok merak ettim acısız ağrısız garanti tek ıkınmada bebek kucakta

Canım niye olumsuz düşünüyorsunki ne var sol lateral yazmasında. Bence rahatla, aksi bişey olsa doktor söylemezmi hiç, bunun riskini alırmı üstüne. Anlıyorum seni panikliyorsun ama kötü olan hiçbirşey yok içini ferah tut.

Evet 2000 deseydi hiç düşünmezdim ama prof. olunca işler değişiyor. Neyse bakalım yenisini göreyim bi karar verecem artık, sizede söylerim.

cnm senin raporun sadece bu kadarmı benim raporum 2 sayfa nerdeyse ama yazdıklarını karşılastırdım benimkiyle bendede var birinde 20 birinde 21 yazan plesanta sol leteral ne demek bilmiyorum ama benim raporumda plesanta yeri arka sol yazıyo leteral arka demek olabilir diye düşündüm ben eğer öyleyse bile çıkan sonuçlar gayet normal cnm drum bana öyle demişti içini rahat tut yani

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin kocana

yok canım daha nisaya gidemedim ben detaylımı 16.haftada yaptırmıştım o yüzden bir daha isterlermi bilmem

selammm milletttttt..bız kocısle sımdı geldık yuruyusten ..cevız aldık kızımın beynı gelıssın dıye..dun aksam da canım eksı yesıl elma ıstemıstı canım kocam oglen cumaya gıttıgınde teeeeee nerdekı pazara gıtmıs almıs gelmıs....kızlar ayaklarım şişiyor ayakkabılarım dar gelmeye basladı..bılhassa da aksamları..bukadar erken baslıcagını dusunmemıstım..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…