selammm milletttttt..bız kocısle sımdı geldık yuruyusten..cevız aldık kızımın beynı gelıssın dıye ..dun aksam da canım eksı yesıl elma ıstemıstı canım kocam oglen cumaya gıttıgınde teeeeee nerdekı pazara gıtmıs almıs gelmıs .. ..kızlar ayaklarım şişiyor ayakkabılarım dar gelmeye basladı..bılhassa da aksamları..bukadar erken baslıcagını dusunmemıstım..:26:
slm güzellikleriki gündür uğrayamadım geçmişte maşallah dedirtti bana okuyamadım inşallah bi aksilik yoktur herkes iyidir ve inşallah geçmişte eklenmiş resim yoktur üzülürüm çoooooooooookkk:84::84:
bugün benim ayrıntılı vardı şükür olumsuz bişeyden bahsedilmedi ama olumlu bşieyde sölenmedi aklım karışık başıma ağrılar dikildi düşünmekten
içeri girdim toplam 7,8 dk içinde baktı dr.herşey yolunda dedi bu kadar evet evet bu kadar düşünebiliyormusunuz bırakın bebeğimi görmeyi bilgisayarın ekranını dahi göremedim
bana verilen sonuç kağıdında ayne şöyle yazoyor benzeri bulunan varmı arkadaşlar
Sorun yok canım niye üzüyorsun kendini, yanlız benim 4 sayfa raporum var. Bu değerler kol bacnak göbek kordonu karın çevresi, baş çevresi değerleri filan oluyor ve hepsine haftalrı ile uyumlumu diye bakılıyor ayrı ayrı ölçümlerde.. Bir hafta ileri yada bir hafta geri çıkması çok doğal bendede 1 haftalık fark var boşuna üzme kendini ama benim 3 lü testim 15 dakika sürmüştü. Detaylı için çok kısa bir süre olmuş bu. Neyse sıkma canını bebeğin gayet iyi :)
Öyle çıkmaz bir durum ki, doğuma kadar bende bırakmak istemiyorum ama 7. aydan sonra daha sık çağıracaklar, hele ki son ay daha da sık, ikisine gitmek hem zor olacak hemde ultrasona o kadar da girmek zarar verirmiki acaba. Aman ne bileyim ne zamandır bunu düşünüyorum. Allah hayırlı karar almamızı nasip etsin. Çokta düşünmemek lazım aslında böyle şeyleri, akışına bırakmak lazım...
Evet bende aynı durumdayım, bakalım yaşayıp görcez sibelcim napıcağımızı :)
hanzade 57 ile hamile kaldım 63 dedi ama düz 62 yazdı kagıdımayanii düz hesapla 5 kilo
E hadi gözün aydın o zaman canom :))
çokmu yürüyosun ondanmı oluyo acaba ??? ben daha şişmeye başlamadım ama bu sıcaklarda kesin şişicez
Pc yi sehpaha bırakmışım bir güzel uyumuşum yemek yedikten sonra ealtin burda görünüyorum ama sızmışım demekki yemekte yiyince rehavet çöktü :))
Pc yi sehpaha bırakmışım bir güzel uyumuşum yemek yedikten sonra ealtin burda görünüyorum ama sızmışım demekki yemekte yiyince rehavet çöktü :))
Yarın doktora gidiyorum kızlar çok heyecanlıyım bu son günlerde stresten sanırım hareketleri azaldı kuzumun bir de şu ayrıntılı ultrasonu sorucam zamanımız geçmesin sonraSaat 8 de randevum erken aldım ki dönünce hemen derse başlayayım uyanamadım durumu olmasın
bugün renkli ultrasona girdik.bebeğimin boyun çevresine kordon dolanmış.ağlamaktan bir hal oldum.kendi doktorum rahatlatmaya çalıştı beni ama hala aklımda bi dolu soru işareti var.
bugün renkli ultrasona girdik.bebeğimin boyun çevresine kordon dolanmış.ağlamaktan bir hal oldum.kendi doktorum rahatlatmaya çalıştı beni ama hala aklımda bi dolu soru işareti var.
erdememi gideceksin gene tatlım ???
Erdem miiiii hayıııırrrr Hisar a gidiyorum yarın orada doğum yapamayacak olmak çok koyuyor Eliiiffff
hisara başka giden varmıydı peki bide pahalı diyolardı oraya galiba erdem kötü oldu cnm senin için ya evine 5 dak. neyse yarana tuz basmayayım ama hemen karar vermeseydin cnm bi şans daha verseydin erdeme :)))
Canım ne kadar söylensem de eninde sonunda orada doğum yapıcam galiba babam illa orayı tercih et diyor artık ben de tanıdık hesabı diye her gittiğimde aralardan dalıcam doktorun odasına
Bende ayrıntılıya girdikten sonra eve gelince hemen hazırlıklara başladım resmini koyucaktım ki kocam içine doğmuş gibi aradı kızımın resmini internete koyma göz alır dedi önce anlamadım ne almış kim almış felan oldum sonra anladım ne demek istediğini adam şimdiden kızını kıskanmaya başladıbu arada avatarda ki resim minik prensesime aitt nazlı kızım benimmm :)
Dediğin gibi canım sadece bi rivayet kızım olucak ve 16.haftada başladım hissetmeyeDenizcim bir rivayete göre kız bebeklerin hareketleri daha geç hissediliyormuş. Bilmiyorum ne kadar doğrudur ama..
Benim canım hafadaşım biz birbirimizi takip ediyoruz sanırım :) Bende kullanıcam içinde iki adet var zaten, inşallah geçer senin kaşıntın oldumu? Birde illaki kullanmak lazımmış erken doğuma filan sebebiyet veriyomuş, iyileşmene sevindim seninde :) Krem vermedi canım bana fik fik zaten başından beri yasak bizede :) İyide oldu bide bu halde fik fik mik mik hiç cazip gelmiyor ya :) Ben sormadım ya 3 gün ara ilemi koyucam filiz? Yoksa iki gün üst üstemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?