2011 Ekim Anneleri

çokmu yürüyosun ondanmı oluyo acaba ??? ben daha şişmeye başlamadım ama bu sıcaklarda kesin şişicez

Son düzenleme:
Pc yi sehpaha bırakmışım bir güzel uyumuşum yemek yedikten sonra ealtin burda görünüyorum ama sızmışım demekki yemekte yiyince rehavet çöktü :))

Yarın doktora gidiyorum kızlar çok heyecanlıyım bu son günlerde stresten sanırım hareketleri azaldı kuzumun bir de şu ayrıntılı ultrasonu sorucam zamanımız geçmesin sonra Saat 8 de randevum erken aldım ki dönünce hemen derse başlayayım uyanamadım durumu olmasın

çokmu yürüyosun ondanmı oluyo acaba ??? ben daha şişmeye başlamadım ama bu sıcaklarda kesin şişicez

Yuruyus ve bol su alımı şişliği asgarıye ındırıyormus..ama şişliğim yürüyüşten degıl azcık boyle 5 dk ayakta duruyum şişiyorum hele aksamları falan sımdı ayakkabılarım da dar gelmeye basladı..

erdememi gideceksin gene tatlım ???

bugün renkli ultrasona girdik.bebeğimin boyun çevresine kordon dolanmış.ağlamaktan bir hal oldum.kendi doktorum rahatlatmaya çalıştı beni ama hala aklımda bi dolu soru işareti var.

bugün renkli ultrasona girdik.bebeğimin boyun çevresine kordon dolanmış.ağlamaktan bir hal oldum.kendi doktorum rahatlatmaya çalıştı beni ama hala aklımda bi dolu soru işareti var.

cok uzuldum canım ama bebekler sureklı hareket halınde yanı belkı bızımkılerde bıcok kez kordona dolanıyolardır ..senınkıde sorun halıne gelmeden hallolacaktır..canını sıkma..olurmu..?

canım korkutma kendini ve bebegini oyun oynuyodur bıdıgın kordondan kurtulmuştur endişelenme

Erdem miiiii hayıııırrrr Hisar a gidiyorum yarın orada doğum yapamayacak olmak çok koyuyor Eliiiffff

hisara başka giden varmıydı peki bide pahalı diyolardı oraya galiba erdem kötü oldu cnm senin için ya evine 5 dak. neyse yarana tuz basmayayım ama hemen karar vermeseydin cnm bi şans daha verseydin erdeme :)))

doktorlarınızdan dogumla alakalı fıyat aldınızmı arkadaslarrr..assagı yukarıı..sezeryanda bu normal dogumda bu olur dıye bı bılgı varmı elınızde..ben sorucam haftaya ama erken mı acaba..:26:

cnm ağlama hemen bebeğin daha çok küçük şimdi onlar kordonlarıyla oynuyorlarmış ne yapsınlar neleri varki başka oynayacak bedenlerini tanıyorlar o ara merak edip atmıştır boynuna bu kordon dolanması doğumda riskli diye duymustum ben bebişin şimdi çoktan kurtulmuştur ondan keyfi yerindedir bence

hisara başka giden varmıydı peki bide pahalı diyolardı oraya galiba erdem kötü oldu cnm senin için ya evine 5 dak. neyse yarana tuz basmayayım ama hemen karar vermeseydin cnm bi şans daha verseydin erdeme :)))

Canım ne kadar söylensem de eninde sonunda orada doğum yapıcam galiba babam illa orayı tercih et diyor artık ben de tanıdık hesabı diye her gittiğimde aralardan dalıcam doktorun odasına

Canım ne kadar söylensem de eninde sonunda orada doğum yapıcam galiba babam illa orayı tercih et diyor artık ben de tanıdık hesabı diye her gittiğimde aralardan dalıcam doktorun odasına

senin baban drdu dimi cnm yanlış hatırlamıyorsam....
hem evine yakın bişey olsa hemen gidersin hemde madem tanıdıklar boşver tanıdık olması daha iyi aslında

Sadece 1 gün boş bıraktım sizi ertesi gün geçmişin yarısını okuyabildim daha ertesi gün hiç giremedim Bugün de sabahtan beri o günleri okumaya çalışıyorum çok şükür bitirebildim Allahım bu ne kadar çok konuşmak böyle 100 sayfadan fazla okudum Maşallah

bu arada avatarda ki resim minik prensesime aitt nazlı kızım benimmm :)
Bende ayrıntılıya girdikten sonra eve gelince hemen hazırlıklara başladım resmini koyucaktım ki kocam içine doğmuş gibi aradı kızımın resmini internete koyma göz alır dedi önce anlamadım ne almış kim almış felan oldum sonra anladım ne demek istediğini adam şimdiden kızını kıskanmaya başladı
Denizcim bir rivayete göre kız bebeklerin hareketleri daha geç hissediliyormuş. Bilmiyorum ne kadar doğrudur ama..
Dediğin gibi canım sadece bi rivayet kızım olucak ve 16.haftada başladım hissetmeye

hiç sorma canım ya aynı sıkıntılar aynı mutluluklar, aynı gün doğursak ne güzel olur de mi :)
bende kaşıntı olmadı canım ama af edersin süt kesiği gibi birikme oluyodu haznede. ilacını muhakkak kullan ihmal etme
kutuda iki tane var canım benim doktor iki günde bir kullan dedi ama prospektüsü okuyunca 3 günde bir yazıyodu ben de öyle kullandım. bana iki kutu yazdı yani toplam 12 günlük bi tedavi oldu hamd olsun ki geçti sonunda.
ama hanzadecim benim de idrarım çok koyu. su iyi tüketiyorum. günde 2 litreyi buluyo. enfeksiyon mu sence??

canım önemli olan doğum anı. yengemede olmuştu kordon dolanması ama doğumda geçmişti. dua edelim inş. doğumda öyle bi sıkıntı olmaz ki olsa bile sezeryanla alırlar bebeği tehlikeye atmamak için.
Dua et canım, Allah kolaylık versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…