2011 Ekim Anneleri

bitsin artık şu temizliiiiiik.
daha yeni başladım ama çok sıkıldım ve yoruldum ben temizlikten. hiç sevmem zaten.
10 çeşit yemek yapayım temizlik yapmayayım o derece yani. ama işin içine girince de titizliğim tutuyo duramıyorum anacım :)
banyo tuvalet temizliğimi yaptım bugün bi güzel boydan boya. yarın da kadın gelecek duvar, cam, kapı halledilcek. bi mutfak kalıyo ona da Allah kerim :)
ay temiz olsun da bi haftam böyle geçsin napim, evi af edersini m.k götürüyo

ben yatayım erkenden gelir yardımcım. herkese iyi geceler

ALLAH kolaylık versin canım bende temizlikten nefret edrim ama yapıncada iyice titizlenirim.

düğünden geldim ,bide güzel oynadımhafif nazar değer gibi oldu ayağım takıldı bıraktım...ya bende daha ayak şişmesi başlamadı ama yemekten sonra midem acayip şişiyo nerdeyse 6-7 aylık olcam ...yarında kontrolüm var inşallah su toplama falan olmamıştır biliyosunuz şu 5.hastalıktan dolayı takipte olcam bi süre daha

Son düzenleme:
ayy kızlaarr kocamın canı makarna çekmiiişş hemde salçalı malçalıı...eee şimdi yemesemde olmaz dimi ama ..canım neyin çekebilir

Son düzenleme:
bugün renkli ultrasona girdik.bebeğimin boyun çevresine kordon dolanmış.ağlamaktan bir hal oldum.kendi doktorum rahatlatmaya çalıştı beni ama hala aklımda bi dolu soru işareti var.

Canım daha çok minikler, sürekli yer değiştiriyorlar, eminim bir sonraki kontrolünde kordonu bacaklarının arasında olacak. Ne zaman gidiceksin bi daha kontrole. Hepimiz dua edicez bebişin için. Sen gönlünü ferah tutmaya çalış.

bugün renkli ultrasona girdik.bebeğimin boyun çevresine kordon dolanmış.ağlamaktan bir hal oldum.kendi doktorum rahatlatmaya çalıştı beni ama hala aklımda bi dolu soru işareti var.

güzelim sakın üzülme....bebeklerimizakciğer solunumu yapmıyor..emin ol sorun yok...bazen açılıyormuş açılmama durumunda da sezeryanla alıyorar zaten...göz yaşın daha çokk zararlı bebeğine diyeyem

günaydın hanzadeeee....bizimde bugün şeker yüklelelmiz ve kontrolümüz var...aslında çarşamba gitmiştim ama 2 doktor olunca böyl...bu sefer seçeceğim hangisine devam edeceğime:)) aslında ikiside sinmiyor içime kısmet.....bir yandan da baby mozart dinliyoruz oğlumla sevdi galiba:))

Ben bir sızsam 3 gün uyanmam sanırım Geçmiş olsun bu arada canım rahatsızlanmışsın galiba, ilaçlarını ihmal etme.

Sağol canım geçer inşallah, akşam fitilin birini kullandım bakalım geçer umarım :)

Uyanık senii bebiş görüp doping yapacaksın kendine dimiii:)) En güzelini yapmışsın için huzurlu çalışırsan daha verimli olur Allah zihin açıklığı versin canım Az kaldı sanırım sınavına sık dişini biraz daha sonra puff kuş gibi rahatlayacaksın :)

afiyet bal şeker olsun cnm benim yarasın miniğine :)) neyli yaptın böreğini bakiyim

Kız börek mörek yalan oldu bir güzel uyumuşum, :) dünden yemeklerim vardı onları yedim sonrada börek yapıcaktım amaa sızmışım :)))))))

Son düzenleme:

Günaydın edutçuum :) geçmişi cevaplarken geç görmüşüm, aç karnına gidiceksin muhtemelen şekerli su içiriyorlarmış sanırım hiç hoş olmasa gerek neyse iştahını kaçırmayayım dün doktorum bana böyle söyledide.. Bilgin olsun dedim :) Bu iki doktor durumları benimde kafamı kurcalıyor bir sonrkai kontrolümde diğer doktoruma gidicem, bakalım artık nasıl olucak :) Sabah sabah ne güzel dimi oğluşunun hareketlerini hissetmek insna yanlız olmadığını anlıyor.. Bizim kız uyuyor sanırım kaldırmadı totoşu henüz :) Eee anası karga gibi sabahın köründe kalkıyor naapsın kuzum :)

Çalışanlar bile işe gelmemiş, neyse bari bugün kapıları camları ben açayım, günaydın haftasonunun uykulu anneleri ve dün kontrolden gelip hala yazmamış olanlarrrr sizede inceden bir günaydın :)) Artık bu günkülerle beraber bir hayli kalabalık bir kontrol grubumuz olcak sanırım em hadi züleyha tanıdık diye erkenden giricektin gelirsin az sonra en erken seni bekliyorum :)

Günaydın.
yahu sen yatıp dinlensen hafta sonunun keyfini çıkarsan.Acelen neydi biz çalışanlardan önce çıkmışsın yataktan:96:

selamllar
bizde birazdan kontrole gidicez bebişim ve babacığıyla.. uyuyamadım geldim size bakiyim dedim.
bakalım ayrıntılıyı bugün yaptırabilecekmiyiz ve nisanın doktoru reyhan hanım bize nasıl davranacak

dün bi sürü hastaneyi aradım detaylı ultrason için hepside yarın arayın dedi, yapacak bişi kalmadı yani bana nisada giricez ayrıntılıya.

Ben geldiiiiiiimmm

Bebişimle buluştuk güzel yavrumla herşeyi iyi Allahıma çok şükür boyu 28 cm kilosu da (ayh pardon gramı) 550 ye yakın. Benim utangaç yavrum renkli dopplerde yüzünü dönmedi bana profilden çok az gösterdi o bile yetti bana yirim ben onuu teyzeleri yaaa. Bir de Emel'in kızı gibi uzun bacaklı olacakmış doktorumuz öyle dedi. Tatil mevzusunu sordum Kayseri'ye ancak uçakla gidersem izin verdi Ay Leyla gibi oldum aklıma geldikçe yazıyım yine

günaydıııııın anneler. Geçmişi okudum, geldiim.

Dün ayrıntılıya girdim ama 10-15 dk bişey sürdü. Zaten radyolog çok suratsız bişeydi. Sorduğum sorulara bi lütfen ya cevap verdi ya vermedi. hep organlarını inceledi. Midesi, safra kesesi, kalbi şunu bunu. Baktım ama ben bişi anlamadım tabi. Bi ara yüzünü gösterdi ama çok kısa sadece burnu gözüme çarptı. Ellerini gördüm, saydım tam 5 parmağı vardı. Ayak uzunluğu, bacak uzunluğu falan bakıldı. Tam görüntüyü göstermicek misiniz dedim. "Bizim öyle bir amacımız yok " dedi. Yılışarak "Ama benim vaaar dedim." Tınlamadı
Ben bebek hareketlerini çok aşağıda hissediyorum ,bebek aşağıda mı dedim. Midemin oraya kadar cihazı çıkarıp, "buraya kadar çıkabiliyor,aşağıda değil dedi" Niye hareketleri orada hissediyorum sorum, cevapsız kaldı. Uyuz oldum.
Sonuçları druma verdim. Herşey normalmiş şükür.
Kiloma baktı.1 ayda 3 kilo almış olmamın iyi olmadığını söyledi ama kızmadı. Kocam yoğurt yemediğimi isbitledi. O da tam ilaç yazacaktı."tamam tamam her gün 1 kase yiyeyim de ilaç yazmayın" dedim. Güldü, yazmadı.
Ayyy ne çok yazdım. Neyse bizden haberler bu kadarrr. Bugün kontrolü olan fatoş, eda ve denizimin dehayırlı haberlerle gelmesini nasip etsin Allah. Çok öpüldünüz..

günaydın kızlarrr....
bugün bende işyerindeyim öğleye kadar işlerim var yapmam gereken. aslında iyi oldu ama yinede vakit geçmiyor ufff çok heyecanlıyım tansiyonum kaça düştü Allah bilir.. kızımı görücem 14:30 da umarım herşey yolundadır ve kendini saklamaz bende onu doya doya görebilirim. bazılarının doktoru 5-10 dk bakıyormuş yaa korkuyorum ya benim doktorumda öyle yaparsa. büyük konuşmiim ama kavga edebilirim. zaten geçen haftaki aksilikler yüzünden bugüne kaldık.. buarada turkuazcım geçmiş olsun cnm üzülme solunum yapmadıkları için herhangi bir riski yok kordon dolanmasının sadece doğuma kadar düzelmesse sezeryan olmak zorunda kalıyorsun okadar sıkma canını... yaa öyle heyecanlıyımki çalışmak bile istemiyorum puf.............

Ay güya ders çalışacaktım yalan oldu Leyla gibiyim CD sini izledim 3 kere yirim yavrumuu ben yaa şimdiden böyle seviyorsam ileride ne olur bilmiyorum Şu kalan 4 ay çabuk geçsiiiin :2:

Rumuz senin bebeğin de iyiymiş çok sevindiim ben de haftaya Cuma günü giriyorum detaylıya çok heyecanlıyım. Ben de bebeğimi aşağıda hissediyorum bazen ama kıpır kıpır onlar ayak nerede kol nerede belli değil o yüzden öyle hissediyor olabiliriz Ay bu arada eşim bebeğin tipini kayınvalideme benzetti illa Kayseri ye memleketime götürücem diyor :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…