bitsin artık şu temizliiiiiik.
daha yeni başladım ama çok sıkıldım ve yoruldum ben temizlikten. hiç sevmem zaten.
10 çeşit yemek yapayım temizlik yapmayayım o derece yani. ama işin içine girince de titizliğim tutuyo duramıyorum anacım :)
banyo tuvalet temizliğimi yaptım bugün bi güzel boydan boya. yarın da kadın gelecek duvar, cam, kapı halledilcek. bi mutfak kalıyo ona da Allah kerim :)
ay temiz olsun da bi haftam böyle geçsin napim, evi af edersini m.k götürüyo
ben yatayım erkenden gelir yardımcım. herkese iyi geceler
bugün renkli ultrasona girdik.bebeğimin boyun çevresine kordon dolanmış.ağlamaktan bir hal oldum.kendi doktorum rahatlatmaya çalıştı beni ama hala aklımda bi dolu
soru işareti var .öncelikle herkese selam arkadaşlar kordon dolanması konusunu okuyunca aklıma geldi hamileyken sırt üstü yatmak iyi değilmiiş bebeğe kordon dolanıyomuş diyolar sağa veya sola yatıcaz zaten başka bi alternatifimiz yok canım sen nasıl yatıyosun en çok doğruluk payı varmı acaba doktoru böle söyleyen varmı?
ayy kızlaarr kocamın canı makarna çekmiiişş hemde salçalı malçalıı...eee şimdi yemesemde olmaz dimi ama ..canım neyin çekebilir
bugün renkli ultrasona girdik.bebeğimin boyun çevresine kordon dolanmış.ağlamaktan bir hal oldum.kendi doktorum rahatlatmaya çalıştı beni ama hala aklımda bi dolu soru işareti var.
bugün renkli ultrasona girdik.bebeğimin boyun çevresine kordon dolanmış.ağlamaktan bir hal oldum.kendi doktorum rahatlatmaya çalıştı beni ama hala aklımda bi dolu soru işareti var.
Ben bir sızsam 3 gün uyanmam sanırımGeçmiş olsun bu arada canım rahatsızlanmışsın galiba, ilaçlarını ihmal etme.
Yarın doktora gidiyorum kızlar çok heyecanlıyım bu son günlerde stresten sanırım hareketleri azaldı kuzumun bir de şu ayrıntılı ultrasonu sorucam zamanımız geçmesin sonraSaat 8 de randevum erken aldım ki dönünce hemen derse başlayayım uyanamadım durumu olmasın
afiyet bal şeker olsun cnm benim yarasın miniğine :)) neyli yaptın böreğini bakiyim
hiç sorma canım ya aynı sıkıntılar aynı mutluluklar, aynı gün doğursak ne güzel olur de mi :)
bende kaşıntı olmadı canım ama af edersin süt kesiği gibi birikme oluyodu haznede. ilacını muhakkak kullan ihmal etme
kutuda iki tane var canım benim doktor iki günde bir kullan dedi ama prospektüsü okuyunca 3 günde bir yazıyodu ben de öyle kullandım. bana iki kutu yazdı yani toplam 12 günlük bi tedavi oldu hamd olsun ki geçti sonunda.
ama hanzadecim benim de idrarım çok koyu. su iyi tüketiyorum. günde 2 litreyi buluyo. enfeksiyon mu sence??
Evet süper olur, gerçekte olabilir filiz :) Benimde süt kesiği denemez tam ama ona yakındı sanırım çok değildi.. İdrarın koyu ise tükettiğin sıvı yeterli gelmiyor demektir canım daha fazla içmeye çalış.. Kontrolünden önce tahlil yaptır istersen bende dün istedim yok dedi birdahaki randevumda yapıcakmış.. Şeker idrar kan filan.. Filiz bide ne dicem, fitili gece kullandım ama şimdi kukumun dışlarında yanma var, yanıyo birazda kaşınma kaşınma mantardan muhtemelen ama yanma fitildenmi vajinal kısımlar cıyır cıyır yanıyo.. Birde karbonatlı su yapıp onunla taharet alıcam bir süre, kem filan peçete kullanmak istemiyorum yeni beyaz 20 adet çamaşır almam lazım yıkayıp ütüleyip günd egerekirse 5 defa değişicem artık. Havalar ısındıkça insan terliyor pişiyor ve anlamıyor mikrop olduğunu sanırım peçetede filan..
bitsin artık şu temizliiiiiik.
daha yeni başladım ama çok sıkıldım ve yoruldum ben temizlikten. hiç sevmem zaten.
10 çeşit yemek yapayım temizlik yapmayayım o derece yani. ama işin içine girince de titizliğim tutuyo duramıyorum anacım :)
banyo tuvalet temizliğimi yaptım bugün bi güzel boydan boya. yarın da kadın gelecek duvar, cam, kapı halledilcek. bi mutfak kalıyo ona da Allah kerim :)
ay temiz olsun da bi haftam böyle geçsin napim, evi af edersini m.k götürüyo
ben yatayım erkenden gelir yardımcım. herkese iyi geceler
Bende yardımcı bekliyorum diğer işleri toparlamıştım geçen hafta kadın aradı çocuğu hastalanmışşimdi 1 hafta daha bekle dur puff birde badana yaptırmak istiyorum yaa... Ev mis gibi olsun napıcam bakalım..
düğünden geldim ,bide güzel oynadımhafif nazar değer gibi oldu ayağım takıldı bıraktım...ya bende daha ayak şişmesi başlamadı ama yemekten sonra midem acayip şişiyo nerdeyse 6-7 aylık olcam ...yarında kontrolüm var inşallah su toplama falan olmamıştır biliyosunuz şu 5.hastalıktan dolayı takipte olcam bi süre daha
Elem tere fiş, kem gözlere şiş maşallah sana diyelim, az biraz olannazarda uçsun gitsin bari :) Yemekten sonra eğer kabızlığında varsa karnın acır şişer canım bendede olmuştu çok huzursuz edici oluyor hem açım hem yemek yiyemiyorum bide o şişlikten..
günaydın hanzadeeee....bizimde bugün şeker yüklelelmiz ve kontrolümüz var...aslında çarşamba gitmiştim ama 2 doktor olunca böyl...bu sefer seçeceğim hangisine devam edeceğime:)) aslında ikiside sinmiyor içime kısmet.....bir yandan da baby mozart dinliyoruz oğlumla sevdi galiba:))
Çalışanlar bile işe gelmemiş, neyse bari bugün kapıları camları ben açayım, günaydın haftasonunun uykulu anneleri ve dün kontrolden gelip hala yazmamış olanlarrrr sizede inceden bir günaydın :)) Artık bu günkülerle beraber bir hayli kalabalık bir kontrol grubumuz olcak sanırım em hadi züleyha tanıdık diye erkenden giricektin gelirsin az sonra en erken seni bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?