günaydıııııın anneler. Geçmişi okudum, geldiim.
Dün ayrıntılıya girdim ama 10-15 dk bişey sürdü. Zaten radyolog çok suratsız bişeydi. Sorduğum sorulara bi lütfen ya cevap verdi ya vermedi. hep organlarını inceledi. Midesi, safra kesesi, kalbi şunu bunu. Baktım ama ben bişi anlamadım tabi. Bi ara yüzünü gösterdi ama çok kısa sadece burnu gözüme çarptı. Ellerini gördüm, saydım tam 5 parmağı vardı. Ayak uzunluğu, bacak uzunluğu falan bakıldı. Tam görüntüyü göstermicek misiniz dedim. "Bizim öyle bir amacımız yok " dedi. Yılışarak "Ama benim vaaar dedim." Tınlamadı
Ben bebek hareketlerini çok aşağıda hissediyorum ,bebek aşağıda mı dedim. Midemin oraya kadar cihazı çıkarıp, "buraya kadar çıkabiliyor,aşağıda değil dedi"Niye hareketleri orada hissediyorum sorum, cevapsız kaldı. Uyuz oldum.
Sonuçları druma verdim. Herşey normalmiş şükür.
Kiloma baktı.1 ayda 3 kilo almış olmamın iyi olmadığını söyledi ama kızmadı. Kocam yoğurt yemediğimi isbitledi. O da tam ilaç yazacaktı."tamam tamam her gün 1 kase yiyeyim de ilaç yazmayın" dedim. Güldü, yazmadı.
Ayyy ne çok yazdım. Neyse bizden haberler bu kadarrr. Bugün kontrolü olan fatoş, eda ve denizimin dehayırlı haberlerle gelmesini nasip etsin Allah. Çok öpüldünüz..
Kızlar hani size geçn gün tis babtım filan diyordum ya o tis değilmiş, beyaz süt gibi bir şeymiş... Birde dün akşam mutfaktan meyve tabağı ile çıkarken mesanemde çok şiddetli baskı hissettim, aklım çıktı o anda tabağı fırlatmamak için zor tuttum kendimi... Bu son 3 gündede, 4 defa tis sandığım durum olunca doktoru aradım, sabah gel bakalım ne akıntısı dedi, akıntı değli idrar olan yer dedim. Hayır idrar değildir o dedi. Sonra inceledim hakikaten değil. Bu defada akşam acaba suyummu geliyor, bu sıvı ne diye kendimi yedim durdum...
Neyse bugün öğleden sonra ancak gidebildim işim yüzündengittim hemen alttan sıvı aldı, sonra alttan ultrasonla rahim ağzına baktı.. Sonra karnımdan bebeğe baktı, ben bebeğin çok aşağıda olup olmadığını sordum, değilmiş.. birde sıvının idrar yolumdan geldiğine emin olduğumu söyledim tamam ordan geliyor olabilir ama idrar değil mantar dedi yine kafam karıştı... Neyse bana GYNO-LOMEXIN 600 MG Ovül verdi 2 adet fitil var içinde. Hiç istemesemde bu gece ve yarın gece koyucam, plesantaya gitmez korkma rahat kullan dedi. Doktoruma güveniyorum, dediğini yapıcam ama başka kullanan oldumu? Rumuz muydu kullanan emin değilim...
Neyse Birde ferro sanol duodenal ve Magvital verdi.. Elevitede devam .. Yanlız kan hapı olan ferro ile eleviti bir gün arayla al dedi, yani bir gün birini diğer gün birini al dedi sanırım.. Yoksa magnezyumla elevitimi dedi?
Deniz senmiydin iki ilacı farklı günelrde alan? Ne şekilde alıyorsunuz bu ilaçları alan varmı içinizde?
Ben geldiiiiiiimmm
Bebişimle buluştuk güzel yavrumla herşeyi iyi Allahıma çok şükür boyu 28 cm kilosu da (ayh pardon gramı) 550 ye yakın. Benim utangaç yavrum renkli dopplerde yüzünü dönmedi bana profilden çok az gösterdi o bile yetti bana yirim ben onuu teyzeleri yaaa. Bir de Emel'in kızı gibi uzun bacaklı olacakmış doktorumuz öyle dedi. Tatil mevzusunu sordum Kayseri'ye ancak uçakla gidersem izin verdiAy Leyla gibi oldum aklıma geldikçe yazıyım yine
Ay güya ders çalışacaktım yalan oldu Leyla gibiyimCD sini izledim 3 kere yirim yavrumuu ben yaa şimdiden böyle seviyorsam ileride ne olur bilmiyorum Şu kalan 4 ay çabuk geçsiiiin :2:
Rumuz senin bebeğin de iyiymiş çok sevindiim ben de haftaya Cuma günü giriyorum detaylıya çok heyecanlıyım. Ben de bebeğimi aşağıda hissediyorum bazen ama kıpır kıpır onlar ayak nerede kol nerede belli değil o yüzden öyle hissediyor olabilirizAy bu arada eşim bebeğin tipini kayınvalideme benzetti illa Kayseri ye memleketime götürücem diyor :26:
bebişinin iyi olmasına çok sevindim canım. ama radyoloğuna kızdım hakkatten hem uyuz hemde vicdansızmış nevarki azcık gösteriverseama böyle güzel haberler aldıkça içim rahatlıyor doğrusu. birde parmaklarını sayabilmen çok güzelll, nasıl bir mucize değilmi içimizde yeni bir yaşam var, kımıldıyor, büyüyor uffff düşünmesi bile çok güsel Allah evlatlarımıız bize ve sevdiklerimize bağışlasın. Ekim ayında sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah
maşallah bebişin iyi olmasına sevindimgünaydıııııın anneler. Geçmişi okudum, geldiim.
Dün ayrıntılıya girdim ama 10-15 dk bişey sürdü. Zaten radyolog çok suratsız bişeydi. Sorduğum sorulara bi lütfen ya cevap verdi ya vermedi. hep organlarını inceledi. Midesi, safra kesesi, kalbi şunu bunu. Baktım ama ben bişi anlamadım tabi. Bi ara yüzünü gösterdi ama çok kısa sadece burnu gözüme çarptı. Ellerini gördüm, saydım tam 5 parmağı vardı. Ayak uzunluğu, bacak uzunluğu falan bakıldı. Tam görüntüyü göstermicek misiniz dedim. "Bizim öyle bir amacımız yok " dedi. Yılışarak "Ama benim vaaar dedim." Tınlamadı
Ben bebek hareketlerini çok aşağıda hissediyorum ,bebek aşağıda mı dedim. Midemin oraya kadar cihazı çıkarıp, "buraya kadar çıkabiliyor,aşağıda değil dedi"Niye hareketleri orada hissediyorum sorum, cevapsız kaldı. Uyuz oldum.
Kiloma baktı.1 ayda 3 kilo almış olmamın iyi olmadığını söyledi ama kızmadı. Kocam yoğurt yemediğimi isbitledi. O da tam ilaç yazacaktı."tamam tamam her gün 1 kase yiyeyim de ilaç yazmayın" dedim. Güldü, yazmadı.
Ayyy ne çok yazdım. Neyse bizden haberler bu kadarrr. Bugün kontrolü olan fatoş, eda ve denizimin dehayırlı haberlerle gelmesini nasip etsin Allah. Çok öpüldünüz..
Ben geldiiiiiiimmm
Bebişimle buluştuk güzel yavrumla herşeyi iyi Allahıma çok şükür boyu 28 cm kilosu da (ayh pardon gramı) 550 ye yakın. Benim utangaç yavrum renkli dopplerde yüzünü dönmedi bana profilden çok az gösterdi o bile yetti bana yirim ben onuu teyzeleri yaaa. Bir de Emel'in kızı gibi uzun bacaklı olacakmış doktorumuz öyle dedi. Tatil mevzusunu sordum Kayseri'ye ancak uçakla gidersem izin verdiAy Leyla gibi oldum aklıma geldikçe yazıyım yine
ya kızlar meraktan ölcez bende kızım da..dun gece masterr cheff fınalı cok gec yayınlndı...kım 1.olmus haberınız varmı....:26:
aman maşallahBen geldiiiiiiimmm
benim ayrıntılı ultrasonum 2 kez oldu aynı gün içinde 20 şer dakkadan 40-45 dakika süğrmüştür..ama bende bebgim rahatsız olacak diye korktum sonuçta ses dalgası gönderiyolar, kısa olsa da düzgünce baktıysa takma kafana...günaydıııııın anneler. Geçmişi okudum, geldiim.
cok cici , iyi günlerde hastalıksız agrısız sızısız yatsın içinde meleğin.Bu beşiği yatak odası için aldım mini mini çok hoşuma gittiküçük bir sorun var için de yatağı yok buna uygun yatak da bulamadım:44:sizce yün yatak yaptırsam bebek için uygun olur mu
Yukleresim.com[/URL]
cok cici , iyi günlerde hastalıksız agrısız sızısız yatsın içinde meleğin.
ama ben hep ortpetik yatak öneriyolar diye okudum sagda solda....ama biz yün yatakta büyümüşüz hiç de bi problemim yoook.. sen bilirsin tabii
ayy bacı nerdeeee bu akşama kaldı finall bende çok bekledim ama vermedilerr
Bu beşiği yatak odası için aldım mini mini çok hoşuma gittiküçük bir sorun var için de yatağı yok buna uygun yatak da bulamadım:44:sizce yün yatak yaptırsam bebek için uygun olur mu
Yukleresim.com[/URL]
çok şirin beşik ama ona göre yatak vardır canımbeşiğe uygun boyutlarda ortopedik yatak bulamadım,yün yatak terletir diye tedirgin oluyorum
guzum verdıler vermeye de 23:30 da basladı..ben 01:30 a kadar baktım..ama fınalı ızleyemedım..sinir ya hergun aksam 5 te verıyolarda bolumlerı ne alaka gece yarısı...netım engellıyor cok sıteyı ızleyemıyorum fınanlı netten ..
günaydın kızlar.bebeğimin boynuna kordon dolanmıştı...dün birsürü sitede araştırma yaptım.kendimi üzmenin sizlerinde söylediği gibi bebeği üzmekten başka bi getirisi yok.daha sakin olmaya çalışacağım.benim kızdığım radyoloğun ''bebek kendini kurtarırsa'' falan gibi içimi yakan cümleleri oldu.kendi doktorum beni rahatlatmak için baya konuştu.dün gecemde bu düşünceyle geçti.sürekli uyandım.sol tafarım uyuşmuştu.sabah sol kolumu kıpırdatamıyordum.psikolojik olarak kendimi sürekli uayndırdım gece boyu.sola dönüp yattım.meğerse ne kadar alışmışım kızıma.bu kadar üzüleceğimi tahmin edemezdim.Rabbim herkesin evladını kendine bağışlasın.randevu için bir ay sonrasına kadar beklemek zorundayım.sonraki randevumuz bana bin yıl gibi uzak görünüyor....
günaydın kızlar.bebeğimin boynuna kordon dolanmıştı...dün birsürü sitede araştırma yaptım.kendimi üzmenin sizlerinde söylediği gibi bebeği üzmekten başka bi getirisi yok.daha sakin olmaya çalışacağım.benim kızdığım radyoloğun ''bebek kendini kurtarırsa'' falan gibi içimi yakan cümleleri oldu.kendi doktorum beni rahatlatmak için baya konuştu.dün gecemde bu düşünceyle geçti.sürekli uyandım.sol tafarım uyuşmuştu.sabah sol kolumu kıpırdatamıyordum.psikolojik olarak kendimi sürekli uayndırdım gece boyu.sola dönüp yattım.meğerse ne kadar alışmışım kızıma.bu kadar üzüleceğimi tahmin edemezdim.Rabbim herkesin evladını kendine bağışlasın.randevu için bir ay sonrasına kadar beklemek zorundayım.sonraki randevumuz bana bin yıl gibi uzak görünüyor....
beşiğe uygun boyutlarda ortopedik yatak bulamadım,yün yatak terletir diye tedirgin oluyorum
Bu beşiği yatak odası için aldım mini mini çok hoşuma gittiküçük bir sorun var için de yatağı yok buna uygun yatak da bulamadım:44:sizce yün yatak yaptırsam bebek için uygun olur mu
Yukleresim.com[/URL]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?