2011 Ekim Anneleri

bebişinin iyi olmasına çok sevindim canım. ama radyoloğuna kızdım hakkatten hem uyuz hemde vicdansızmış nevarki azcık gösteriverse ama böyle güzel haberler aldıkça içim rahatlıyor doğrusu. birde parmaklarını sayabilmen çok güzelll, nasıl bir mucize değilmi içimizde yeni bir yaşam var, kımıldıyor, büyüyor uffff düşünmesi bile çok güsel Allah evlatlarımıız bize ve sevdiklerimize bağışlasın. Ekim ayında sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah

Hanzadeee geçmiş olsun canım ya. Bende 5 gün fitil kullandım. Şükür geçti. Ama benim kullandığım fitil sana verilenden değildi. Önce Donaxyl denilen hafif fitil verdi geçmeyince COLPOSEPTİL mi ne adını tam hatırlayamadım onu verdi. O geçirdi.

maaşaallah canım nerdeyse 30 cm olmuş miniğin... birde annesi gram deme yarım kilodan bile fazla baksana ayyy yaa çok tatlı oldular şimdiden kimbilir doğunca nasıl olucaklar, minicik tatlımı tatlı, süt kokulu olurlar hatta buruşuk olanlarıda var ooo yerim onları ben yerimmmmmmm

Sağol canım. Ay bu kocalar hep böyle, bizimki de bebikimi görümceme benzetti. Valla ben bişey çıkaramadım ama görümcem çok güzeldir. Çekerse de itirazım olmaz.
Bu arada senin bıdışın değerlerine maşallah diyelim. Totonu kaşı annesii

Sağol fatoşcum. Hayırlı haberlerle gel sende. Dün bende hiç iş yapamadım. Ama beklediğim gibi bıdışımla hasret gideremedik. Vicdansız radyolog amcası yüzünden. Ha bu arada bıdığım 390 gr mış.Yanında +- 50 gr yazıyordu. Boyu da 25 cm imiş.

Son düzenleme:
günaydıııııııııııııııııııııınnn biz ogluşumla bi kahvaltı yapalım geliyoruzzzz
ogluşuma günlük yazıyorum ben sizlerde yazıyomusunuzzz

maşallah bebişin iyi olmasına sevindim anacım ne uyuz insanlar var yaaaa bende sinir oldumm

ohh ohhh maşallahhh yarım kilodan fazla olmuş minik tosbagan
eeee artık drlar tehlikeli olur diye uçakla izin veriyo kızzz 28. haftadan sonra uçaga almıyolar bildireyim didim

ya kızlar meraktan ölcez bende kızım da..dun gece masterr cheff fınalı cok gec yayınlndı...kım 1.olmus haberınız varmı....:26:

Bu beşiği yatak odası için aldım mini mini çok hoşuma gittiküçük bir sorun var için de yatağı yok buna uygun yatak da bulamadım:44:sizce yün yatak yaptırsam bebek için uygun olur mu

Yukleresim.com[/URL]

Son düzenleme:
aman maşallah uzun olacak boyu ama belli hakkaten.
kayseri kaç saat te bulundugun ileuçağa izin verdi dr.un sadece?

benim ayrıntılı ultrasonum 2 kez oldu aynı gün içinde 20 şer dakkadan 40-45 dakika süğrmüştür..ama bende bebgim rahatsız olacak diye korktum sonuçta ses dalgası gönderiyolar, kısa olsa da düzgünce baktıysa takma kafana...
bebgin aşagıda hereket etmesini bende sordum, bi kavanoz düşün içine balık attın ağagıda yada yukarıda yüzmesinin bi farkı var mı sence dedi, yani bizim balıklar dipte yüzmeyi seviyolar anlasılan :) takma kafana benim oğlan da hep aşağıda, galiba ayakları oraya denkgeliyor başı yukardadır illa ki di mi, erkek bebekler genelde asgıda oluyomuş ööle diyo büüykler...

cok cici , iyi günlerde hastalıksız agrısız sızısız yatsın içinde meleğin.
ama ben hep ortpetik yatak öneriyolar diye okudum sagda solda....ama biz yün yatakta büyümüşüz hiç de bi problemim yoook.. sen bilirsin tabii

günaydın kızlar.bebeğimin boynuna kordon dolanmıştı...dün birsürü sitede araştırma yaptım.kendimi üzmenin sizlerinde söylediği gibi bebeği üzmekten başka bi getirisi yok.daha sakin olmaya çalışacağım.benim kızdığım radyoloğun ''bebek kendini kurtarırsa'' falan gibi içimi yakan cümleleri oldu.kendi doktorum beni rahatlatmak için baya konuştu.dün gecemde bu düşünceyle geçti.sürekli uyandım.sol tafarım uyuşmuştu.sabah sol kolumu kıpırdatamıyordum.psikolojik olarak kendimi sürekli uayndırdım gece boyu.sola dönüp yattım.meğerse ne kadar alışmışım kızıma.bu kadar üzüleceğimi tahmin edemezdim.Rabbim herkesin evladını kendine bağışlasın.randevu için bir ay sonrasına kadar beklemek zorundayım.sonraki randevumuz bana bin yıl gibi uzak görünüyor....

beşiğe uygun boyutlarda ortopedik yatak bulamadım,yün yatak terletir diye tedirgin oluyorum

ayy bacı nerdeeee bu akşama kaldı finall bende çok bekledim ama vermedilerr

guzum verdıler vermeye de 23:30 da basladı..ben 01:30 a kadar baktım..ama fınalı ızleyemedım..sinir ya hergun aksam 5 te verıyolarda bolumlerı ne alaka gece yarısı...netım engellıyor cok sıteyı ızleyemıyorum fınanlı netten ..

beşiğe uygun boyutlarda ortopedik yatak bulamadım,yün yatak terletir diye tedirgin oluyorum
çok şirin beşik ama ona göre yatak vardır canım

yok kızz verdilerrr ama bu akşam survivordan sonra kimin kazandıgını açıklayacaklarmışşşş

Hiç stres yapma bol bol dua et,ablam sekiz sene tedavi sonucunda hamile kalabildi bebek yaklaşık altı aylık iken kordonu boynuna dolanmıştı doktor;bebek küçük hareket alanı fazla kordondan kurtarır kendini demişti öyle de oldu 10 gün sonra kontrole gitti kordon artık boynun da değildi.

Alışılmaz mı turkuaz, kıpırtılarını hiseettikten sonra müptelası oldum ben bebeigmin,
bol dua et sen de, bende ederim inş. aklıma geldikçe, unutma ki biizm sağlıklı görünen bebgimiz yaradan istemezse bi aksilik cıkacak ve doğamayacak, senin kordon dolanan bebeginde hiç bi sağlık problemi olmadan doğacak, hersey 1 anllık biliyorsun, o yüzdenkendinide bebginide üzme, ya alışacak o kordonlar yaşamaya ya da kurtulacak kordondan emin ol..sıkma canını lütfen

canım yün yatak yaptırma sakın çünkü olurda sezeryanla doğum yapmak zorunda kalırsan bebekleri çoğunda alerjik astım oluyormuş belli bir süre. Yünede alerji olacağından geceleri fenalaşabiliyormuş bazı bebekler. bunu bana yorgan yaptırmak için gittiğim adam söyledi. birde ilk 6 ay ortopedik yatak kullanmamak gerekirmiş. bebeğinin doğru dürüst bir ağırlığı olmadığı için önemli olan yumuşak bir zeminde yatmasıymış ilk 6 ay. yani ya, yatağın boyuna uygun bir sünger kestir koy yada yatak yapan imalathanelerden o boyda visco kestir koy ama bir çok anne gördüğüm kadarıyla ilk altı ay elyaf yada silikon bir yorganı katlayıp koyuyor beşiğe, üstünede çarşafı geçiriyor ve 6. ayından sonra beşiği için ortopedik yatak alıyor. istersen sende öyle yap ama sakın şimdi ortopedik yatağa yatırma ve bebğin doğmadan alerjisi olup olmadığından emin olmadan yün yatakta yaptırma. yorgancıya elyaf döşek yaptırsanda katlanmış elyaf yorgandan farkı olmaz masraf yapma bence direk katla koyy hem yumuşacık olur hem terletmez hemde alerji yapmıyormuş:))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…