2011 Ekim Anneleri

canım çok şirinmiş beşik ALLAH sağsalim yatırmayı nasip etsin yorgancıda beşiğin ölçülerine uygun pamuk yada elyaf yatak diktirebilirsin..

gecen gece eşimden sonra yattım yataga kapıyı aralık bırakmıştım
döne döne uyuyamadım baktım eşim horul horul uyuyoo
kapıyı kapatayım dedim elimle yavaşça ittim tık diye kapandı
eşim yataktan ne olduu iyimisin diye sıçradı
megersem yataktan düştüm sanmış
bütün gece ben uyuyana kadar kolumu tutarak yattı
bu gecede duvar tarafına yatırdı beni düşersem diye
ayyy kocacım bizi çok seviyomuş beeeeeeeeeeeeeeeeeee

Allah muhabbetinizi arttırsın canom.......

ya kızlar denizin randevusu sabah 09:30 da değilmiydi.. Acaba hala eve dönmedilermi belki kızı için birşeyler bakıyordur eşiyle :)) Ama randevusu nasıl geçti diye çok merak ediyorum gelsin artık ve herşey iyi geçmiş olsunnnnn.....

Günaydın.
yahu sen yatıp dinlensen hafta sonunun keyfini çıkarsan.Acelen neydi biz çalışanlardan önce çıkmışsın yataktan:96:

Ah ben çıkarken yazmışsın sanırım görmedim canım, evetttt acelem neyse her hafta aynı terhane :) Yoksa benim kızım uyumayan bir bebekmi olucak diyorum ama beni kaldıran o değil aksine ben onu kaldırıyorum sanırım :) Hafta içide bu kadar erken kalkabilsem ne güzel olurdu :)

Maşallah canım kızına ne güzel sağlıklı haberleriyle gelmişsin.. Şimdi otur rahat rahat çalış :)

Soruna ben cevap vereyim dün doktoruma sormuştum aynı şeyi :) rahim artık karpuz kadar olmuş ve bebekler yan sağa sola aşağı yukarı heryere rahatlıkla hareket edebiliyormuş. Yerleri henüz geniş olduğundan. Bazen ayakta dikiliyorlarmış başları miğde tarafına ayaklarınıda kasık tarafımız dikiyorlarmış çok aşağıda ve hassas hissettiğimiz anlarda pozisyonun bu olma ihtimali yüksekmiş 1 ay sonra ne yaptığını ne şekilde durduğunu tam olarak anlayabilirmişiz, birde doğum sandığımız kadar basit değilmiş, yani o orda daha şiddetli daha can yakıcı hareketler yapıcak plesantası o kadar ince değil korkmayın dedi :)) Bu arada maşallah bebeğinin sağlıklı haberini öğrendin ya en güzeli bu olsa gerek yine görürsün :)

Tamam o zaman yumuşacık bir yorgan diktireyim en iyisi

kızlar sizde benim kadar hızlı kilo aldınızmı ben 24 haftada 10 kilo aldım sizde durum nasıl?

canım biraz cok gibi ama panik olma kiminde de son aylarda kilo alımı duruyomus sen yine de dikkat et derim.bebişler saglıklı olsun da 20 kilo alsak nolur :)

ya birde kızlar bende 21 + 1 deyim bugün ama hala net bir hareket hisstmedim. nasıl birsey yani birseyler hissediyorum da o mu yoksa mide bagırsak hareketi mi ayırt edemiyorum ..

Son düzenleme:

bazı hastaneler tam vaktinde almıyolar biraz beklemişlerdir anca eve gelip kahvaltı yapıyolardır güzel haberlerle gelecekler

inşallah dediğin gibi olur canım bu hafta net hissetmeye başlarsın ben 22de net hissetmiştim

hani daha önce demiştim ya bir arkadaşım hamileymiş diye
düşük yapmış allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin

günaydın kızlar güne burun kanamasıyla başladım (( ben bu haftayı niye böyle kötü geçirdim yaaaa ne güzel sorunsuz ilerliyordum....
neyse zehracım ve rumuzcum kntrollrinizin iyi geçmesine çok sevindim canlarım aferin size iyi bakıyosunuz meleklerinize bunlarda kızımdan arkadaşlarına

evet canım haklısın benim bir arkadaşımda 4 kilo vermiş ve 5. ayına kadar hiç almamış ama son dört ayda 20 kilo almış :)) tamamen şans ve bünye meselesi galiba sağlıklı olsunlarda uzun bi süre diyet yaparız artık.
Hissettiklerin muhtemelen bebeğin canım. zaten bir hafta içinde sende farkedersin. mesela döndüğünü, tekmelediğini, elini vurduğunu hissediyorsun o ayrı birde içinde balon patlamış gibi oluyor ozaman nasıl hareket ediyor işte onu bilemiyorum. buarada gündüz anne hareket halindeyken suyun içinde devamlı sallandığından genellikle uyurmuş bebekler nezamanki anne yatar ve belli bir süre hareket etmezse ozaman uyanırmış. doğduklarında sallanarak uyumayı sevmeleride bundanmış birde mesela elektrikli süpürge gibi sesleri duyunca hemen uyur yeni doğanlar oda içerdeyken organlarımızın çıkardığı güürltülü ortama olan alışkınlıklarındanmış :))
benim kızım sabah 5 yada 6 gibi kıpır kıpır oluyor hiç durmuyor aslında biz uyurken onlar nasıl hareketler yapıyor kimbilir.birde ben acıktığımda beni çok tekmeliyor yemek yeyincede hareketleri duruyor :)) ve dondurmayı çok sever mutlaka yarım saat içinde uzandıysam hissederim. eminim sende 1 hafta içeriisnde hepsini tek tek ayırt edip hissedebiliceksin annesi :))))

günaydın canım bu haftalarda burun kanamaları olabilirmiş damarlarımız genişliyor ya o yüzden bendede olmuştu şimdi sadece hapşurdugum zamanlarda çokk az kanıyo 1 damla falan

ben bazen ayakta iş yaparken başlıyor minik börülcem otur artık anne der gibi önceleri yatarken hissediyordum şimdi totomu ne zaman koltuga koysam tepinmeye başlıyormaşallahhh bebişlerimizeeee

Hımm tamam canım bende kullandım hiç tereddüt etmedim neticede doktorum en ince detaya kadar takip ediyor, gerek görmese vermezdi ama çok yaktı beni fitil sabah tm kukucuğum yanıyordu birde kaşıntı başladı. Bende karbontlı su yaptım pet şişeye koydum wc ye onunla yıkancam sürekli, iyi geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…