netten baktın mı arkadaşım? vardır kesin ya, o yatagı üreten yatagını üretmiştirbi yerlerde illaki..kaça kaç ölçüleri?
canım çok şirinmiş beşik ALLAH sağsalim yatırmayı nasip etsin yorgancıda beşiğin ölçülerine uygun pamuk yada elyaf yatak diktirebilirsin..Bu beşiği yatak odası için aldım mini mini çok hoşuma gittiküçük bir sorun var için de yatağı yok buna uygun yatak da bulamadım:44:sizce yün yatak yaptırsam bebek için uygun olur mu
Yukleresim.com[/URL]
gecen gece eşimden sonra yattım yataga kapıyı aralık bırakmıştım
döne döne uyuyamadım baktım eşim horul horul uyuyoo
kapıyı kapatayım dedim elimle yavaşça ittim tık diye kapandı
eşim yataktan ne olduu iyimisin diye sıçradı
megersem yataktan düştüm sanmış
bütün gece ben uyuyana kadar kolumu tutarak yattı
bu gecede duvar tarafına yatırdı beni düşersem diye
ayyy kocacım bizi çok seviyomuş beeeeeeeeeeeeeeeeeee
Aldığımız yere sorduk beşik alan müşterileri battaniye yorgan veriyoruz altına yatak niyetine dedi.Battaniyeyle olmaz ki:26:
Günaydın.
yahu sen yatıp dinlensen hafta sonunun keyfini çıkarsan.Acelen neydi biz çalışanlardan önce çıkmışsın yataktan:96:
Ben geldiiiiiiimmm
Bebişimle buluştuk güzel yavrumla herşeyi iyi Allahıma çok şükür boyu 28 cm kilosu da (ayh pardon gramı) 550 ye yakın. Benim utangaç yavrum renkli dopplerde yüzünü dönmedi bana profilden çok az gösterdi o bile yetti bana yirim ben onuu teyzeleri yaaa. Bir de Emel'in kızı gibi uzun bacaklı olacakmış doktorumuz öyle dedi. Tatil mevzusunu sordum Kayseri'ye ancak uçakla gidersem izin verdiAy Leyla gibi oldum aklıma geldikçe yazıyım yine
günaydıııııın anneler. Geçmişi okudum, geldiim.
Dün ayrıntılıya girdim ama 10-15 dk bişey sürdü. Zaten radyolog çok suratsız bişeydi. Sorduğum sorulara bi lütfen ya cevap verdi ya vermedi. hep organlarını inceledi. Midesi, safra kesesi, kalbi şunu bunu. Baktım ama ben bişi anlamadım tabi. Bi ara yüzünü gösterdi ama çok kısa sadece burnu gözüme çarptı. Ellerini gördüm, saydım tam 5 parmağı vardı. Ayak uzunluğu, bacak uzunluğu falan bakıldı. Tam görüntüyü göstermicek misiniz dedim. "Bizim öyle bir amacımız yok " dedi. Yılışarak "Ama benim vaaar dedim." Tınlamadı
Ben bebek hareketlerini çok aşağıda hissediyorum ,bebek aşağıda mı dedim. Midemin oraya kadar cihazı çıkarıp, "buraya kadar çıkabiliyor,aşağıda değil dedi"Niye hareketleri orada hissediyorum sorum, cevapsız kaldı. Uyuz oldum.
Sonuçları druma verdim. Herşey normalmiş şükür.
Kiloma baktı.1 ayda 3 kilo almış olmamın iyi olmadığını söyledi ama kızmadı. Kocam yoğurt yemediğimi isbitledi. O da tam ilaç yazacaktı."tamam tamam her gün 1 kase yiyeyim de ilaç yazmayın" dedim. Güldü, yazmadı.
Ayyy ne çok yazdım. Neyse bizden haberler bu kadarrr. Bugün kontrolü olan fatoş, eda ve denizimin dehayırlı haberlerle gelmesini nasip etsin Allah. Çok öpüldünüz..
canım yün yatak yaptırma sakın çünkü olurda sezeryanla doğum yapmak zorunda kalırsan bebekleri çoğunda alerjik astım oluyormuş belli bir süre. Yünede alerji olacağından geceleri fenalaşabiliyormuş bazı bebekler. bunu bana yorgan yaptırmak için gittiğim adam söyledi. birde ilk 6 ay ortopedik yatak kullanmamak gerekirmiş. bebeğinin doğru dürüst bir ağırlığı olmadığı için önemli olan yumuşak bir zeminde yatmasıymış ilk 6 ay. yani ya, yatağın boyuna uygun bir sünger kestir koy yada yatak yapan imalathanelerden o boyda visco kestir koy ama bir çok anne gördüğüm kadarıyla ilk altı ay elyaf yada silikon bir yorganı katlayıp koyuyor beşiğe, üstünede çarşafı geçiriyor ve 6. ayından sonra beşiği için ortopedik yatak alıyor. istersen sende öyle yap ama sakın şimdi ortopedik yatağa yatırma ve bebğin doğmadan alerjisi olup olmadığından emin olmadan yün yatakta yaptırma. yorgancıya elyaf döşek yaptırsanda katlanmış elyaf yorgandan farkı olmaz masraf yapma bence direk katla koyy hem yumuşacık olur hem terletmez hemde alerji yapmıyormuş:))))
kızlar sizde benim kadar hızlı kilo aldınızmı ben 24 haftada 10 kilo aldım sizde durum nasıl?
ya kızlar denizin randevusu sabah 09:30 da değilmiydi.. Acaba hala eve dönmedilermi belki kızı için birşeyler bakıyordur eşiyle :)) Ama randevusu nasıl geçti diye çok merak ediyorum gelsin artık ve herşey iyi geçmiş olsunnnnn.....
inşallah dediğin gibi olur canım bu hafta net hissetmeye başlarsın ben 22de net hissetmiştimcanım biraz cok gibi ama panik olma kiminde de son aylarda kilo alımı duruyomus sen yine de dikkat et derim.bebişler saglıklı olsun da 20 kilo alsak nolur :)
ya birde kızlar bende 21 + 1 deyim bugün ama hala net bir hareket hisstmedim.nasıl birsey yani birseyler hissediyorum da o mu yoksa mide bagırsak hareketi mi ayırt edemiyorum ..
hani daha önce demiştim ya bir arkadaşım hamileymiş diye
düşük yapmışallahım sağlıklı evlatlar nasip etsin
canım biraz cok gibi ama panik olma kiminde de son aylarda kilo alımı duruyomus sen yine de dikkat et derim.bebişler saglıklı olsun da 20 kilo alsak nolur :)
ya birde kızlar bende 21 + 1 deyim bugün ama hala net bir hareket hisstmedim.nasıl birsey yani birseyler hissediyorum da o mu yoksa mide bagırsak hareketi mi ayırt edemiyorum ..
günaydın kızlar güne burun kanamasıyla başladım(( ben bu haftayı niye böyle kötü geçirdim yaaaa ne güzel sorunsuz ilerliyordum....
neyse zehracım ve rumuzcum kntrollrinizin iyi geçmesine çok sevindim canlarım aferin size iyi bakıyosunuz meleklerinize bunlarda kızımdan arkadaşlarına
evet canım haklısın benim bir arkadaşımda 4 kilo vermiş ve 5. ayına kadar hiç almamış ama son dört ayda 20 kilo almış :)) tamamen şans ve bünye meselesi galiba sağlıklı olsunlarda uzun bi süre diyet yaparız artık.
Hissettiklerin muhtemelen bebeğin canım. zaten bir hafta içinde sende farkedersin. mesela döndüğünü, tekmelediğini, elini vurduğunu hissediyorsun o ayrı birde içinde balon patlamış gibi oluyor ozaman nasıl hareket ediyor işte onu bilemiyorum. buarada gündüz anne hareket halindeyken suyun içinde devamlı sallandığından genellikle uyurmuş bebekler nezamanki anne yatar ve belli bir süre hareket etmezse ozaman uyanırmış. doğduklarında sallanarak uyumayı sevmeleride bundanmış birde mesela elektrikli süpürge gibi sesleri duyunca hemen uyur yeni doğanlar oda içerdeyken organlarımızın çıkardığı güürltülü ortama olan alışkınlıklarındanmış :))
benim kızım sabah 5 yada 6 gibi kıpır kıpır oluyor hiç durmuyor aslında biz uyurken onlar nasıl hareketler yapıyor kimbilir.birde ben acıktığımda beni çok tekmeliyor yemek yeyincede hareketleri duruyor :)) ve dondurmayı çok sever mutlaka yarım saat içinde uzandıysam hissederim. eminim sende 1 hafta içeriisnde hepsini tek tek ayırt edip hissedebiliceksin annesi :))))
allah arkadasına sabır versin cnm çok geçmiş olsun((
Hanzadeee geçmiş olsun canım ya. Bende 5 gün fitil kullandım. Şükür geçti. Ama benim kullandığım fitil sana verilenden değildi. Önce Donaxyl denilen hafif fitil verdi geçmeyince COLPOSEPTİL mi ne adını tam hatırlayamadım onu verdi. O geçirdi.
Bu beşiği yatak odası için aldım mini mini çok hoşuma gittiküçük bir sorun var için de yatağı yok buna uygun yatak da bulamadım:44:sizce yün yatak yaptırsam bebek için uygun olur mu
Yün kesinlikle kullanma sezeryan yada normal farketmez yeni doğan bebekler için doktorlarda yün kullanılaması gerektiği fikrinde, bencede o ölçülerde bir yerden sünger kestir üzerinede elyaf yumoş bir yorgan diktir misler gibi uyusun kızın.. beşik çok güzel ablamın vardı buna benzer, çok kullanışlı inşallah hayırla sağlıkla kullanmayı nasip etsin rabbim :)
ya kızlar denizin randevusu sabah 09:30 da değilmiydi.. Acaba hala eve dönmedilermi belki kızı için birşeyler bakıyordur eşiyle :)) Ama randevusu nasıl geçti diye çok merak ediyorum gelsin artık ve herşey iyi geçmiş olsunnnnn.....
Mutluluktan Uçuyolardır canım şu an tahminimce kızlarını görmenin mutluluğundan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?