inşallah dediğin gibi olur canım bu hafta net hissetmeye başlarsın ben 22de net hissetmiştim
canım senındemı kızın olucak kız çok kilo aldırıyomuş neyse inşallah doğumdan sonra verırız hemen10 kilo alanalr var canım aramızda, birazcık daha dikakt ediver ama paniklicek bişi yok ben 6 aldım ama henüz 20 haftamdayım sanırım 24 te bende 10 kilo olurum :))
günaydın kızlar güne burun kanamasıyla başladım(( ben bu haftayı niye böyle kötü geçirdim yaaaa ne güzel sorunsuz ilerliyordum....
neyse zehracım ve rumuzcum kntrollrinizin iyi geçmesine çok sevindim canlarım aferin size iyi bakıyosunuz meleklerinize bunlarda kızımdan arkadaşlarına
canım senındemı kızın olucak kız çok kilo aldırıyomuş neyse inşallah doğumdan sonra verırız hemen
nebiliyim çevremdeki herkez ben söylemeden kızınmı olucak demeye başlayınca merak edip sordum kız çok hızlı kilo aldırırmış nekadar doğrudur bilemem kendimi teselli ediyorum işteElif burun kanaması bendede oluyor az az bu haftalar normalmiş kan basıncı yükseliyormuş daha fazla kan pompalıyormuşuz bebeğimizin kalp kasları güçlendiği için. :) Normal şeyler bunlar tedirgin olma.. :)
Evet allah nasip ederse kızım olucak canım, ama kızla erkekle ilgisi yok kilonun çevremde bir çok kiş erkek doğum yaptı ve hepsi kilolu oldular :) Yani bünye ile alakalı ben birde dün doktoruma dedimki yemiyorum ekmek neredeyse sadece kahvaltıda yiyorum ama kilo alıyorum dedim, eski yediğim yemeğin yanında şimdi yediğim yemekten değil atıştırmadan sayılır :)) Oda normal bu hamilesin kilo almadan hamilelik olmaz dedi.. İyi dedim bende :))
kızlar denizin kontrolu çok iyi geçmiş pamuk kızımız 350 gr olmuş annesi o kadar iyi bakıyormuş ki kızına bir hafta önden geliyormuş denizin keyfine diyecek yok yanikocişiyle geziyolarmış...
edanında 14.30 daymış oda sabırsızlıkla saatleri sayıyo:18::18::18:
Elif burun kanaması bendede oluyor az az bu haftalar normalmiş kan basıncı yükseliyormuş daha fazla kan pompalıyormuşuz bebeğimizin kalp kasları güçlendiği için. :) Normal şeyler bunlar tedirgin olma.. :)
Evet allah nasip ederse kızım olucak canım, ama kızla erkekle ilgisi yok kilonun çevremde bir çok kiş erkek doğum yaptı ve hepsi kilolu oldular :) Yani bünye ile alakalı ben birde dün doktoruma dedimki yemiyorum ekmek neredeyse sadece kahvaltıda yiyorum ama kilo alıyorum dedim, eski yediğim yemeğin yanında şimdi yediğim yemekten değil atıştırmadan sayılır :)) Oda normal bu hamilesin kilo almadan hamilelik olmaz dedi.. İyi dedim bende :))
hani daha önce demiştim ya bir arkadaşım hamileymiş diye
düşük yapmışallahım sağlıklı evlatlar nasip etsin
nebiliyim çevremdeki herkez ben söylemeden kızınmı olucak demeye başlayınca merak edip sordum kız çok hızlı kilo aldırırmış nekadar doğrudur bilemem kendimi teselli ediyorum işte
kızlar denizin kontrolu çok iyi geçmiş pamuk kızımız 350 gr olmuş annesi o kadar iyi bakıyormuş ki kızına bir hafta önden geliyormuş denizin keyfine diyecek yok yanikocişiyle geziyolarmış...
edanında 14.30 daymış oda sabırsızlıkla saatleri sayıyo:18::18::18:
:97::97::97::97::97::97::97::97:
aynen canım yaa zaten bir düşünsek bu haftalarda bebişler ortalama 450-500 gr, bir okadarda plesentaları var buna birde bukadar ağırlığı içinde tutup rahatlıkla dönmelerini sağlıyacak kadar suyu ekle. zaten bu haliyle nerden baksan 4-5 kilo arası olması lazım. birde hergün 3 lt su içiyoruz hepsi anında atılmıyor vücuttan kalan suyun ağırlığını koy,birde nekadar yok desekte gaz birikiyor hepsini toplayınca aldığınız kilonun nerde olduğu belli. zaten henüz herkez göbüşüm çıktı yazıyor. ben hiç gıdım çıktı, kollarım şişmanladı yazanlarını okumadım. hee birde iki katı büyüyen göğüslerimiiz ekleyince kilo almamak saçma geliyor bana. Tabiki abartmayalım bebişlerimizi yağ içindede bırakmayalım ama bu kilolarda mecbur alınacak. hem sürekli yatmak zorunda olan arkadaşlar var onlar ne yapsın yazık.. 3-5 e bakmayın arkadaşlar bi doğuralım sonra kilo vermek için hep beraber çabalarız. önemli olan bol su içip sağlıklı beslenmek şimdilik bunu yapalım kilo alırsakta Allah kerim.....
aynen canım yaa zaten bir düşünsek bu haftalarda bebişler ortalama 450-500 gr, bir okadarda plesentaları var buna birde bukadar ağırlığı içinde tutup rahatlıkla dönmelerini sağlıyacak kadar suyu ekle. zaten bu haliyle nerden baksan 4-5 kilo arası olması lazım. birde hergün 3 lt su içiyoruz hepsi anında atılmıyor vücuttan kalan suyun ağırlığını koy,birde nekadar yok desekte gaz birikiyor hepsini toplayınca aldığınız kilonun nerde olduğu belli. zaten henüz herkez göbüşüm çıktı yazıyor. ben hiç gıdım çıktı, kollarım şişmanladı yazanlarını okumadım. hee birde iki katı büyüyen göğüslerimiiz ekleyince kilo almamak saçma geliyor bana. Tabiki abartmayalım bebişlerimizi yağ içindede bırakmayalım ama bu kilolarda mecbur alınacak. hem sürekli yatmak zorunda olan arkadaşlar var onlar ne yapsın yazık.. 3-5 e bakmayın arkadaşlar bi doğuralım sonra kilo vermek için hep beraber çabalarız. önemli olan bol su içip sağlıklı beslenmek şimdilik bunu yapalım kilo alırsakta Allah kerim.....
yaşasınnn çok sevindimmmm :)))))))) maşaallah denizin tombiş kızına, benimde randevum 14:30 da edayla aynı dakikalarda minnoşlarımıza bakıyor olucazzzzz.......
kız ben senin parmaklarını yerim sen ne güzel şeyler yazıyosun öyle
ben bebişler doğduktan sonra bu kadar sık takip edemesekte birbirimizi genede kopmayacağımızı düşünüyorum o zamanda gene destek oluruz birbirimize
hayırdır canom ne düşünüyorsun öyle bakimmm ?
ALLAH ALLAh.. battaniye yorgan ha, iyi kıvırmış adam yok diyememişteAldığımız yere sorduk beşik alan müşterileri battaniye yorgan veriyoruz altına yatak niyetine dedi.Battaniyeyle olmaz ki:26:
gecen gece eşimden sonra yattım yataga kapıyı aralık bırakmıştım
döne döne uyuyamadım baktım eşim horul horul uyuyoo
kapıyı kapatayım dedim elimle yavaşça ittim tık diye kapandı
eşim yataktan ne olduu iyimisin diye sıçradı
megersem yataktan düştüm sanmış
bütün gece ben uyuyana kadar kolumu tutarak yattı
bu gecede duvar tarafına yatırdı beni düşersem diye
ayyy kocacım bizi çok seviyomuş beeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben 7--8 kilo aldım, benim bebğim erkek bide düşün yani :44:kızlar sizde benim kadar hızlı kilo aldınızmı ben 24 haftada 10 kilo aldım sizde durum nasıl?
ben 20.de hissettmiştim juju, ama erkek bebek cabuk hareketlenir derler ya, snein ki kız mı acaba?canım biraz cok gibi ama panik olma kiminde de son aylarda kilo alımı duruyomus sen yine de dikkat et derim.bebişler saglıklı olsun da 20 kilo alsak nolur :)
ya birde kızlar bende 21 + 1 deyim bugün ama hala net bir hareket hisstmedim.nasıl birsey yani birseyler hissediyorum da o mu yoksa mide bagırsak hareketi mi ayırt edemiyorum ..
ben ilk 3-4 ay cok hızlı kilo aldım, basen ve bacaklardan ama, belimde genişlediydi ama göbek yoktu, herkes kız dedi, bi babası erkek olacak diyodu :) hakkaten de erkek cıktı yavrum, ama demem o ki bünyeyle ilgili bişey benimki erkek ama bende iyi kilo aldım 8 aldım heralde..nebiliyim çevremdeki herkez ben söylemeden kızınmı olucak demeye başlayınca merak edip sordum kız çok hızlı kilo aldırırmış nekadar doğrudur bilemem kendimi teselli ediyorum işte
iviiitt..benim de ama herkese inat pipisi var benim meleğimin :)Allah hayırlı evlatlar nasip etsin, çok geçmiş olsun inş birdaha olur sağlıkla alır kucağına..
Erkekteki kilo karında bacaklarda filan toplanıyor, kızda ise karında belde totoda yaygın oluyor o yüzden daha çok almış gibi duruyoruz :)) Banada, kim görse kız bu dedi... annem, kayınvalidem, arkadaşlarım erkek diyen olmadı hiç :)
kız ben senin parmaklarını yerim sen ne güzel şeyler yazıyosun öyle
ben bebişler doğduktan sonra bu kadar sık takip edemesekte birbirimizi genede kopmayacağımızı düşünüyorum o zamanda gene destek oluruz birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?