- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
bebişleriniz için neler aldınız ben dayanamayıp hastane çıkısı banyo havlusu badi ve penye battanıye aldım insan kalıtesız bırseyde almak istemiyor epey para ödeyip çıktım ama olsun dımı değer mucızelerımız için
bebişleriniz için neler aldınız ben dayanamayıp hastane çıkısı banyo havlusu badi ve penye battanıye aldım insan kalıtesız bırseyde almak istemiyor epey para ödeyip çıktım ama olsun dımı değer mucızelerımız için
aaa söylemeyi unuttm ben size kızıma evkurdan bi tane yastık yorgan takımı aldım antialerjik ter yapmıyo bambudan yapılmış falan nakit 40 lira kızlar 1 2 yere baktım tacın normal bebek yorganı sadece 55 lira falan
resimlerini ekeleyebilirmisin bakalım bizdeaaa söylemeyi unuttm ben size kızıma evkurdan bi tane yastık yorgan takımı aldım antialerjik ter yapmıyo bambudan yapılmış falan nakit 40 lira kızlar 1 2 yere baktım tacın normal bebek yorganı sadece 55 lira falan
Bende hastane çıkışı, 2 tulum, bir alt ayaklı, bir uzun kollu çıtçıtlı badi, bir de battaniye aldım:) Geçen hafta aldım bunları, bakıp bakıp seviyorum :) haftaya temizlik ürünlerini bakım kremlerini filan alıcam... Her hafta bri parça bri şey alırım am aliste yapmak lazım aynı şeylerden fazla almamak adına bence...
İyiymiş fiyatı antialerjik olmasıda güzel kızlar birde bebeklere gece yastığı oluyor yan yatırmak için kesinlikl şart bence almak lazım..
evet cnm hadi sizde güzel haberlerle gelin gelir gelmez hemen yaz olurmu merakta bırakmayın bizi:18::18::18:
resimlerini ekeleyebilirmisin bakalım bizde
ohh ohhh yesin teyzesi onun cicilerini hani resimmmm yoksa yükledinde benmi göremedim
ya hakikatten hanzade haklı şimdi magazaya girince kendimizi kaybedip herşeyden fazla fazla almaktansa bir liste hazırlayalım hem ihtiyacımız kadar alırız hemde boşa para harcamayız
gecen gece eşimden sonra yattım yataga kapıyı aralık bırakmıştım
döne döne uyuyamadım baktım eşim horul horul uyuyoo
kapıyı kapatayım dedim elimle yavaşça ittim tık diye kapandı
eşim yataktan ne olduu iyimisin diye sıçradı
megersem yataktan düştüm sanmış
bütün gece ben uyuyana kadar kolumu tutarak yattı
bu gecede duvar tarafına yatırdı beni düşersem diye
ayyy kocacım bizi çok seviyomuş beeeeeeeeeeeeeeeeeee
günaydın kızlar güne burun kanamasıyla başladım(( ben bu haftayı niye böyle kötü geçirdim yaaaa ne güzel sorunsuz ilerliyordum....
neyse zehracım ve rumuzcum kntrollrinizin iyi geçmesine çok sevindim canlarım aferin size iyi bakıyosunuz meleklerinize bunlarda kızımdan arkadaşlarına
canım sıkılıyo 2 gündür bugun ne yapsamda canımın sıkıntısı geçse diye düşünüyorum
Maşallah kocana Canom. Bak tüm arkadaşlarım diyor ki "Hamileliğin tadını çıkar, bebik doğunca anında çapan düşüyorsun. Hazır ilgi üstündeyken iyice şımar." diyorlar. Tadını çıkaralım bisdeee
Teşekkürler elifciiim. Bu arada Denizin haberini vermen iyi oldu. Meraklanıyorduk. Darısı fatoş ve edacımın başına.
İyiymiş fiyatı antialerjik olmasıda güzel kızlar birde bebeklere gece yastığı oluyor yan yatırmak için kesinlikl şart bence almak lazım..
hmm internetin sınırlı değil ise nette istediğin bir filmi seyret, gaze okuyabilirsin, nette oyun oynayabilirsin, yürüyüş yapabilirisn, keyfin yerindeyse eşine ve bebişine yemek pişir yada tatlı bişiler yap bunların hepsi vakti çabuk geçirir bence hemde oyalanmış oılursun taklım. en olmadı duş al saçlarını yap, kaşlarını al, tırnaklarını kesip törpüle kendinle ilgilen oda iyi bir tedaviiiii
aslında canımın sıkıntısı dışarı çıkamadıgım için yasaklıyım ya çıkıp eminönüne gitmek istiyorum eşim izin vermiyo
kızlar sizde benim kadar hızlı kilo aldınızmı ben 24 haftada 10 kilo aldım sizde durum nasıl?
güzel günlerrrr ekim annleriiii:)
hoşgeldin nasılsın uzun zamandır görünmüyordun bebişin nasıl sağlıgınız nasılll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?