2011 Ekim Anneleri

bende dayanamadım hastane çıkışı aldım bir tanede ayrıca battaniye aldım ama haftaya birkaç bişey almayı planlıyorumm

Bende hastane çıkışı, 2 tulum, bir alt ayaklı, bir uzun kollu çıtçıtlı badi, bir de battaniye aldım:) Geçen hafta aldım bunları, bakıp bakıp seviyorum :) haftaya temizlik ürünlerini bakım kremlerini filan alıcam... Her hafta bri parça bri şey alırım am aliste yapmak lazım aynı şeylerden fazla almamak adına bence...

İyiymiş fiyatı antialerjik olmasıda güzel kızlar birde bebeklere gece yastığı oluyor yan yatırmak için kesinlikl şart bence almak lazım..

resimlerini ekeleyebilirmisin bakalım bizde

ohh ohhh yesin teyzesi onun cicilerini hani resimmmm yoksa yükledinde benmi göremedim

ya hakikatten hanzade haklı şimdi magazaya girince kendimizi kaybedip herşeyden fazla fazla almaktansa bir liste hazırlayalım hem ihtiyacımız kadar alırız hemde boşa para harcamayız

evet cnm hadi sizde güzel haberlerle gelin gelir gelmez hemen yaz olurmu merakta bırakmayın bizi:18::18::18:

inşaallah tatlım yaa ama ben akşam 6-7 gibi yazabilicem ancak. dün aldığım pijamanın sabahlığı hiç yakışmadı bana ( giyince küçük kadın gibi oldum oyüzden onu değiştiricem eşim seçsin bu sefer....

ekliyim cnm foto çekeyim önce

Maşallah kocana Canom. Bak tüm arkadaşlarım diyor ki "Hamileliğin tadını çıkar, bebik doğunca anında çapan düşüyorsun. Hazır ilgi üstündeyken iyice şımar." diyorlar. Tadını çıkaralım bisdeee

Teşekkürler elifciiim. Bu arada Denizin haberini vermen iyi oldu. Meraklanıyorduk. Darısı fatoş ve edacımın başına.

canım sıkılıyo 2 gündür bugun ne yapsamda canımın sıkıntısı geçse diye düşünüyorum

hmm internetin sınırlı değil ise nette istediğin bir filmi seyret, gaze okuyabilirsin, nette oyun oynayabilirsin, yürüyüş yapabilirisn, keyfin yerindeyse eşine ve bebişine yemek pişir yada tatlı bişiler yap bunların hepsi vakti çabuk geçirir bence hemde oyalanmış oılursun taklım. en olmadı duş al saçlarını yap, kaşlarını al, tırnaklarını kesip törpüle kendinle ilgilen oda iyi bir tedaviiiii

valla haklısın bacı dün akşam sıkıldım eşimde izinliydi dedim çıkalım dondurma yiyelim ben çıkmak istemiyorum dedi

böyle bakıp azcıkta dudak bükünce zafer benim oldu
şımarıyom valla

aslında canımın sıkıntısı dışarı çıkamadıgım için yasaklıyım ya çıkıp eminönüne gitmek istiyorum eşim izin vermiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…