- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
Ah ahhh biri de beni eve zincirlese evin yolunu unuttum
çok şükür bebegimde bende iyiyiz. ameliyatlı oldugum için 4aydır falan yoktum.sende durumlar nasıl
bugün renkli ultrasona girdik.bebeğimin boyun çevresine kordon dolanmış.ağlamaktan bir hal oldum.kendi doktorum rahatlatmaya çalıştı beni ama hala aklımda bi dolu
soru işareti var .öncelikle herkese selam arkadaşlar kordon dolanması konusunu okuyunca aklıma geldi hamileyken sırt üstü yatmak iyi değilmiiş bebeğe kordon dolanıyomuş diyolar sağa veya sola yatıcaz zaten başka bi alternatifimiz yok canım sen nasıl yatıyosun en çok doğruluk payı varmı acaba doktoru böle söyleyen varmı?
Benim doktorum söylemişti... Sırt üstü yatmayı önermiyoruz, ani bebek ölümlerine yol açabiliyor demişti... Daha çok sola yatmamı tavsiye etmişti...
beşiğe uygun boyutlarda ortopedik yatak bulamadım,yün yatak terletir diye tedirgin oluyorum
Boyutlarına göre yaptırabilirsin belki de siparişle... Güzel günlerde kullanın...
Merhabalar arkadaşlar, bugün yağmurlu ve kapalı bir hava var Adana'da, ben de çarşıya ineyim diyordum eşim "pazartesi beraber gider alırız elbiseni yorulma bugün" dedi... ben de ev işlerini yapıp yakındaki markete giderim hava biraz düzelsin de... eşim de arabamızın bakımını yaptırıp evin tadilatı için bir kaç yerle görüşecek... Güzel haberler gelmiş kontrole giden arkadaşlardan...Ben de salı günü gideceğim doktora...
işte kızımın cicileri
kızlar kontrolüm için son 1 saat yirmi dakika kaldı çok heyecanlıyım. ben yavaş yavaş çıkayım artık. kızım için dua edin teyzoşları hepinizi öptüm bye byeeeee
ayyyy çok güzellerrrrrrrrrrrrrrrrr allahım giydirmeyi nasip etsinnçok güzeller hele yandan çıtçıtlılara bayıldımmm
yeme kız yeme sonra 6-7 aylık olursun maazallah
maşallahhhhhçok sevindim iyi olmanızaa allahım nazarlardan korusun biz çok iyiyiz allaha şükür sen hep yat sakın iş falan yapma olurmu
bizim oglumuz olacak cinsiyet bellimi sizdee
galiba olcam bu gidişleee....
bende kontrole gittim ama beni soran yok tabi( 14:
galiba olcam bu gidişleee....
bende kontrole gittim ama beni soran yok tabi( 14:
bizim kızımız olcak allah nasip ederse:)annem bana iş bırakmıyor sagolsun
sağlokla kucagına almayı nasip etsin Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?