2011 Ekim Anneleri

aman maşallah uzun olacak boyu ama belli hakkaten.
kayseri kaç saat te bulundugun ileuçağa izin verdi dr.un sadece?

Teşekkürlerr canım İstanbul'da oturuyorum ben 7-8 saat falan sürüyor sanırım daha önce hiç İstanbuldan gitmedim gerçi ama

Fatoscum inşallah harika geçer kontrolün git gel haberlerini bekliyoruz

hoşbulduk, nasılsınız hanımlar
dün aşımızı olduk, çok şükür bi sıkıntımız ağrımız olmadı. inş bu saatten sonra da olmaz.. hem hiç acımadi kiii geçmişe dalmadan size ciclerimizi eklicektim ama resimlerin boyutları büyük geldi heralde, biraz uğraşıyım... Bu arada araya araya wenicede ki siparişlerimizi de getirttik.. ay küçük adamıma ne güzel ciciler almışız fiyatına göre gayet iyi oldu valla, artık bi iki bişey alsam yeter, doğunca boyuna bosuna göre ilerleyen zamnalrda bakarız birazda:87:

çok geçmiş olsun cnm yatıyorsun değilmi hiç bişey senden ve bebeğinden önemli değil çünkü allah yardımcın olsun inş. sağlıkla sıhatle alırsın kucağına

son 1 aydır ayaktayım bu zamana kadar yatıyordum hep.kan pıhtılaşmasın die hareket edıyorum artık doktorumun sözunden çıkmadan.hepımız saglıklı sıhhatli alırız inşşşş

tşk ederim canım. rahimagzına dikiş atıldı.bebegın düşmemesi için.şimdi durumumuz iyi.

geçmiş olsun tuğbacım.. aman dikkat et özellikle stres yapma emi.. tabi sen biliyorsundur da.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin meleğini.. sen ne hissedersen bebek onu yaşıyor, evham yapma sakın.. bol bol dinlen

bizde dün gidip baktık 8 takım bir arada satılıyor 40 lira tek çıtçıtlı fiyatları 7 liradan başlıyor aslında çok güzellerdi renkleri cıvıl cıvıl ama babamız pek alma taraftarı değildi erken diyor 18 hafta kaldı diyorum ama yok anacım kredi kartını araklayıp alcam galiba

Elif bebişinin cicileri çok güzel sahiden ben de bir şeyler ördürmek istiyorum kızçeme anneannesi ile babaannesinde pek iş yok :86:

-Erkekler kurabiye gibidir; şekilleri farklı hamurları aynı...

kızııma bütün enerjimi gönderıyorum dikkat edıyorum herzaman.mutlulugumuz bebgımızle tamamlanıcak inşşş. onu dört gözle beklıyoruzz:)

anlat bakalımm bıdıgını gördünmüü nasıl geçti kaç gramcıkmışşşş

kıyamam sana yaaa asma yüzünü k. bakma tatlım bebişlere daldık ama geçmişe bakarsan isim olarak yazmasakda konustuk hastaneye gidenleri nasılmış senin kuzu bi sıkıntı yok dimi

sizi kızımın manevi teyzeleri ilan ettim canom ,ealtinn:13::13::13:
diğer teyzelerininde alcğı olsun:)))
bıdığım çok iyi maşşallah ,hafta içi ayrıntılı kontrolde 478 çıkmıştı şimdi 460 gördüm annesi büyüdükçe zayıflıyomu benim kız nedir 20+4 için bence normal olan 5.5 kilo alışıma doktorum,dikkat et dedi
bu arada balık yiyemediğimi söyledim oda bana bitane balık kapsülü önerdi onuda almaya başlıcam me et yiyebilmeme çok sevindi genel olarak çok iyidi yani görüşmem ,bi sonraki kontrolümde doğum günümde 11 temmuz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…