tuğba geçmiş olsun cnm ne ameliyatı oldun sen şimdi nasılsın ????
aman maşallahuzun olacak boyu ama belli hakkaten.
kayseri kaç saat te bulundugun ileuçağa izin verdi dr.un sadece?
bebis 3 gundur kipir kipir cinsiyetini bilmiyorum daha :44: ALLAH mi soyletiyor surekli kizim diyip duruyorum:82:
tşk ederim canım. rahimagzına dikiş atıldı.bebegın düşmemesi için.şimdi durumumuz iyi.
hep sorcam unutuyorum cnm ya sen niye öğrenemedin daha cinsiyetini göstermiyomu senin afacan ???
çok geçmiş olsun cnm yatıyorsun değilmi hiç bişey senden ve bebeğinden önemli değil çünkü allah yardımcın olsun inş. sağlıkla sıhatle alırsın kucağına
tşk ederim canım. rahimagzına dikiş atıldı.bebegın düşmemesi için.şimdi durumumuz iyi.
hoşbulduk, nasılsınız hanımlar
dün aşımızı olduk, çok şükür bi sıkıntımız ağrımız olmadı. inş bu saatten sonra da olmaz.. hem hiç acımadi kiiigeçmişe dalmadan size ciclerimizi eklicektim ama resimlerin boyutları büyük geldi heralde, biraz uğraşıyım... Bu arada araya araya wenicede ki siparişlerimizi de getirttik.. ay küçük adamıma ne güzel ciciler almışız fiyatına göre gayet iyi oldu valla, artık bi iki bişey alsam yeter, doğunca boyuna bosuna göre ilerleyen zamnalrda bakarız birazda:87:
nabey sekeyley ah uleyn erkekler
Erkekler kahve gibidir…
Iyisi seni bütün gece uyutmaz.
-Erkekler çikolata gibidir…
Tatlidir, keyif verir ama sonuçta gelir popona yapisir.
-Erkekler kalem gibidir.kibar ve nazik ama ham maddesi odundur.
geçmiş olsun tuğbacım.. aman dikkat et özellikle stres yapma emi.. tabi sen biliyorsundur da.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin meleğini.. sen ne hissedersen bebek onu yaşıyor, evham yapma sakın.. bol bol dinlen
anlat bakalımm bıdıgını gördünmüü nasıl geçti kaç gramcıkmışşşş
kıyamam sana yaaa asma yüzünü k. bakma tatlım bebişlere daldık ama geçmişe bakarsan isim olarak yazmasakda konustuk hastaneye gidenleri nasılmış senin kuzu bi sıkıntı yok dimi
gecmis olsun ALLAH yardimcin olsun aman kendine dikkat et hic kalkma yerinden
Teşekkürlerrcanım İstanbul'da oturuyorum ben 7-8 saat falan sürüyor sanırım daha önce hiç İstanbuldan gitmedim gerçi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?