2011 Ekim Anneleri

bende daha bi tüy bile almadım kızıma ,velim saolsun biktane yorgan yaptırmış ,1-2 taneside yelek ötüyo ,dün akşam eşimle konuştuk bizde bu mevzuyu ,7,5 -8 . aylarda düşünüyoruz hepsini gidip e-bebek gibi biyerden alcaz.o değilde kızlar bebek arabalarına baktım ,şu çok fonksiyonlu olanlardan ,hani hem anakucağı ,hem otokoltuğu hem arabaya takılanlardan ,fiyatları 2.500 e kadar çıkıyo bune yaaaaa??? eşim değimez falan deyince e bitane daha yaparız dedim ...keyfi yerine geldi hatta 3 mü olsa ,3 normalmidir falan diyede bi konuşme geçti:92:

Elif bebişinin cicileri çok güzel sahiden ben de bir şeyler ördürmek istiyorum kızçeme anneannesi ile babaannesinde pek iş yok :86:

zehracım dert etme henüz bizde de bi icraat yok, annanemizin boyunda ve ellerinde rahatsızlığı var.. babaannede yeni ameliyat oldu, toparlanamadı ama pek bişey çıkacağını sanmıyorum ben bi tane yelek ördüm, birinide bitirmek üzereyim tembellik etmezsem.. bi tane battaniye örmek istiyorum, bi iki yelek de örsem yeter.. yani bakalım, kısmet

son 1 aydır ayaktayım bu zamana kadar yatıyordum hep.kan pıhtılaşmasın die hareket edıyorum artık doktorumun sözunden çıkmadan.hepımız saglıklı sıhhatli alırız inşşşş
geçmiş olsun canım ,hiç yorma kendini ,kan pıhtılaşmaması için çocuk aspirini falan veremiyolarmıymış ,gerçi buda tehlikeli olabilir senin için...dualarımız seninle...inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

aspirin kullanıyorum iğnem var onu yapıyorum.ilaçla yaşıyoruz.cnmm

Elif, aldıkların çok güzelll... İyi günlerde giysin prensesin...
çok sağol cnm benim
doguma kadar 3 kez ultrasyona girme hakkim oldugu icin mecburen bekliyecem temmuzun 12 ogrenicez insallah
hımmm sen yurt dışındamı yaşıyosun cnm ?
Elif bebişinin cicileri çok güzel sahiden ben de bir şeyler ördürmek istiyorum kızçeme anneannesi ile babaannesinde pek iş yok :86:
mersi tatlım ara ara hanzadem diye biri geliyo buraya onunla bi görüş istersen yada ben geçen pazarda görmüştüm bebiş kıyafeti satan yerlerde oluyo örgüler onlara bakabilirsin cnm
ooo en güzel hediyen kesinleşmiş oldu yani ne güzel hem bak kızın şimdiden formuna dikkat etmeye başlamış :))şaka bi yana boy ve kilo hesabını tam yapamıyolar cnm benim onun için takılma ona
eliiiff prensesim cicilerini sağlıkla giysin inş.. ay pek güzelmiş hepside, özendim
sağol cnm benim minik olunca herşey güzel oluyo niyeyse ben dışarı çıktıkça görürsem alıyorum bişeyler hem böyle masraf olmamış oluyo öbür türlü hepsini birden alamam alırsamda zorlanırım yavaş yavaş alcaz artık bakalım

aynen cnm ya üstüne azcık daha koysak şöyle bi serçe falan alırız kuzulara

[QUOTE= hımmm sen yurt dışındamı yaşıyosun cnm ?

evet belcikadayim bebisi dogru durust gostermiyorlar uyuzlar:82

Son düzenleme:
vee dün akşam 6 da bızımde detaylı usg vardıı

kızım hareketlıydı önce sonra uykuya daldı ellerı kafasının yanında serılmıs yatıyordu kızçemmm

yüz hatları da daha da belırgınlesmıstı çok sevımlıydı ayaklarını ılk defa net gördüm annesı kurban olsun onaaa dudakları bıraz kalın gıbı geldı bana radyolojı uzmanıda evet bıraz kalın dedı
küçük halası gıbı zencı dudaklı olcak sanırım
çok huzurlu keyfı yerınde dedı

279 gr ve 21 cm mıss kızoşşummmm

hersey normal gayet ıyı sağlıklı dedıı )

çok mutlu oldumm

çok heyecanlanmıstımm
yalnız suyu fazla şeker cıkabılır sende dedı çok mu meyve yıyosun dedı
evet dedım bıraz azalttım kac gundur ama dedımhamur işi dedı yok yemıyorum çok nadır dedım kı zaten öle şeker testını erkene alabılırız dedı
işteee böleee kızlarrrr usg bakılırken bır sağa bır sola döndum basım döndu bıraz onun dısında gayet ıyıydıkkk babası gelemedı büyük halayla gıttık bızdee o da çok sevındı

sağolsun görümcem bende şimdi ütü yapıyordur çamasırları topluyordur durmaz o iş yapar sağolsunn inşallah ne muradı varsa versın rabbım onunda

bakırköy ultramed de yaptırdık deyatlımızı 180 tl radyolojı uzmanı yaptıı çok beğendım yarım saat 45 dak inceledı heryerını maşallah sorunumuz yok inşallah ta olmaz

maşallah prensesineee

maşallah cnm prensesine allah sağlıkla sıhatle aldırsın kucağına

Kocaman bi maşallah o zaman sizeee darısı bize inş.. ayy halaya bak ne güzel ya Allah razı olsun, ondan bi tane de burda olsa keşke.. benimde sıradağ olacak nerdeyse ütülenecekler:97:

kızlar eda ve rüzgarda iyi kontrolleri iyi geçmiş ayrıntıları akşam kendisi yazacak....
bu sefer ben rüzgarın rafting falan yapmış olduğunu düşünüyorum ama bakalım annesi anlatacak gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…