- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
bizde dün gidip baktık 8 takım bir arada satılıyor 40 lira tek çıtçıtlı fiyatları 7 liradan başlıyor aslında çok güzellerdi renkleri cıvıl cıvıl ama babamız pek alma taraftarı değildi erken diyor 18 hafta kaldı diyorum ama yok anacım kredi kartını araklayıp alcam galiba
burada yagmur yagıyooo
Elif bebişinin cicileri çok güzel sahiden ben de bir şeyler ördürmek istiyorum kızçeme anneannesi ile babaannesinde pek iş yok :86:
berekettir ne guzel dünde burada yagdı,dolu fırtına yagmur. dört mevsım yaşıyoruzz ne guzel
geçmiş olsun canım ,hiç yorma kendini ,kan pıhtılaşmaması için çocuk aspirini falan veremiyolarmıymış ,gerçi buda tehlikeli olabilir senin için...dualarımız seninle...inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
son 1 aydır ayaktayım bu zamana kadar yatıyordum hep.kan pıhtılaşmasın die hareket edıyorum artık doktorumun sözunden çıkmadan.hepımız saglıklı sıhhatli alırız inşşşş
iyi hoşta böyle havalar zırt pırt değişince çok çabuk hastalanıyoruz
iyi hoşta böyle havalar zırt pırt değişince çok çabuk hastalanıyoruz
geçmiş olsun canım ,hiç yorma kendini ,kan pıhtılaşmaması için çocuk aspirini falan veremiyolarmıymış ,gerçi buda tehlikeli olabilir senin için...dualarımız seninle...inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
çok şükür hiç hastalanmadımmm:)
çok sağol cnm benimElif, aldıkların çok güzelll... İyi günlerde giysin prensesin...
hımmm sen yurt dışındamı yaşıyosun cnm ?doguma kadar 3 kez ultrasyona girme hakkim oldugu icin mecburen bekliyecem temmuzun 12 ogrenicez insallah
mersi tatlım ara ara hanzadem diye biri geliyo buraya onunla bi görüş istersen yada ben geçen pazarda görmüştüm bebiş kıyafeti satan yerlerde oluyo örgüler onlara bakabilirsin cnmElif bebişinin cicileri çok güzel sahiden ben de bir şeyler ördürmek istiyorum kızçeme anneannesi ile babaannesinde pek iş yok :86:
ooo en güzel hediyen kesinleşmiş oldu yani ne güzel hem bak kızın şimdiden formuna dikkat etmeye başlamış :))şaka bi yana boy ve kilo hesabını tam yapamıyolar cnm benim onun için takılma onasizi kızımın manevi teyzeleri ilan ettim canom ,ealtinn:13::13::13:
diğer teyzelerininde alcğı olsun:)))
bıdığım çok iyi maşşallah ,hafta içi ayrıntılı kontrolde 478 çıkmıştı şimdi 460 gördüm annesi büyüdükçe zayıflıyomu benim kız nedir20+4 için bence normal olan 5.5 kilo alışıma doktorum,dikkat et dedi
bu arada balık yiyemediğimi söyledim oda bana bitane balık kapsülü önerdi onuda almaya başlıcam me et yiyebilmeme çok sevindigenel olarak çok iyidi yani görüşmem ,bi sonraki kontrolümde doğum günümde 11 temmuz
sağol cnm benim minik olunca herşey güzel oluyo niyeyse ben dışarı çıktıkça görürsem alıyorum bişeyler hem böyle masraf olmamış oluyo öbür türlü hepsini birden alamam alırsamda zorlanırım yavaş yavaş alcaz artık bakalımeliiiff prensesim cicilerini sağlıkla giysin inş.. ay pek güzelmiş hepside, özendim
bende daha bi tüy bile almadım kızıma ,velim saolsun biktane yorgan yaptırmış ,1-2 taneside yelek ötüyo ,dün akşam eşimle konuştuk bizde bu mevzuyu ,7,5 -8 . aylarda düşünüyoruz hepsini gidip e-bebek gibi biyerden alcaz.o değilde kızlar bebek arabalarına baktım ,şu çok fonksiyonlu olanlardan ,hani hem anakucağı ,hem otokoltuğu hem arabaya takılanlardan ,fiyatları 2.500 e kadar çıkıyo bune yaaaaa??? eşim değimez falan deyince e bitane daha yaparız dedim ...keyfi yerine geldi hatta 3 mü olsa ,3 normalmidir falan diyede bi konuşme geçti:92:
aman maşallah diyelimde nazar degmesin
ben çabuk hastalanıyorum hahahahah güneş çıktıı
vee dün akşam 6 da bızımde detaylı usg vardıı
kızım hareketlıydı önce sonra uykuya daldı ellerı kafasının yanında serılmıs yatıyordu kızçemmm
yüz hatları da daha da belırgınlesmıstı çok sevımlıydı ayaklarını ılk defa net gördüm annesı kurban olsun onaaa dudakları bıraz kalın gıbı geldı bana radyolojı uzmanıda evet bıraz kalın dedı
küçük halası gıbı zencı dudaklı olcak sanırım
çok huzurlu keyfı yerınde dedı
279 gr ve 21 cm mıss kızoşşummmm
hersey normal gayet ıyı sağlıklı dedıı )
çok mutlu oldumm
çok heyecanlanmıstımm
yalnız suyu fazla şeker cıkabılır sende dedı çok mu meyve yıyosun dedı
evet dedım bıraz azalttım kac gundur ama dedımhamur işi dedı yok yemıyorum çok nadır dedım kı zaten öle şeker testını erkene alabılırız dedı
işteee böleee kızlarrrr usg bakılırken bır sağa bır sola döndum basım döndu bıraz onun dısında gayet ıyıydıkkk babası gelemedı büyük halayla gıttık bızdee o da çok sevındı
sağolsun görümcem bende şimdi ütü yapıyordur çamasırları topluyordur durmaz o iş yapar sağolsunn inşallah ne muradı varsa versın rabbım onunda
bakırköy ultramed de yaptırdık deyatlımızı 180 tl radyolojı uzmanı yaptıı çok beğendım yarım saat 45 dak inceledı heryerını maşallah sorunumuz yok inşallah ta olmaz
kızım hareketlıydı önce sonra uykuya daldı ellerı kafasının yanında serılmıs yatıyordu kızçemmm
yüz hatları da daha da belırgınlesmıstı çok sevımlıydı ayaklarını ılk defa net gördüm annesı kurban olsun onaaa dudakları bıraz kalın gıbı geldı bana radyolojı uzmanıda evet bıraz kalın dedı
çok mutlu oldumm
çok heyecanlanmıstımm
evet dedım bıraz azalttım kac gundur ama dedımhamur işi dedı yok yemıyorum çok nadır dedım kı zaten öle şeker testını erkene alabılırız dedı
işteee böleee kızlarrrr usg bakılırken bır sağa bır sola döndum basım döndu bıraz onun dısında gayet ıyıydıkkk babası gelemedı büyük halayla gıttık bızdee o da çok sevındı
sağolsun görümcem bende şimdi ütü yapıyordur çamasırları topluyordur durmaz o iş yapar sağolsunn inşallah ne muradı varsa versın rabbım onunda
bakırköy ultramed de yaptırdık deyatlımızı 180 tl radyolojı uzmanı yaptıı çok beğendım yarım saat 45 dak inceledı heryerını maşallah sorunumuz yok inşallah ta olmaz
vee iştee Yusuf Kerem' in ilk cicileriiii
cnm benim ya tam minik adam olacak desene çok güzeller cnm güle güle giydir
çok mutlu oldumm
çok heyecanlanmıstımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?