2011 Ekim Anneleri

doguma kadar 3 kez ultrasyona girme hakkim oldugu icin mecburen bekliyecem temmuzun 12 ogrenicez insallah
yurtdısında mı yazıyorsun Fastma, o yüzden mi 3 kez hakkın var?başka bi sorun yok di mi?
hani zararlıymış ya fazla ultrason bebege?
balık yiyemiyorsan günde 2-3 tane ceviz ye demişti abna doktorum aklımda bulunsun sanse

oyyy maşallah..bide erkek cocukların kıyafetleri kızlar kadar sevimli olmaz derler, ne güzel seyler almışsın, sağlıklı günlerde giysin hepsini inş.

bugün kontroller o kadar çokki herkes hastaneye taşındı sanki ama çok şükür gelen haberlerin hepsi çok olumlu anneler iyi bakıyo bebiklerine hepsi mutlu ve kocaman olmuslar :))))

maşallah prensesineee
tşkkklerrr canımm çok sağol sızede maşallahhh
oyy maşallahh yusuf kereme sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallahhh
maşallah cnm prensesine allah sağlıkla sıhatle aldırsın kucağına
aminnn hepimizinnnnnn
Kocaman bi maşallah o zaman sizeee darısı bize inş.. ayy halaya bak ne güzel ya Allah razı olsun, ondan bi tane de burda olsa keşke.. benimde sıradağ olacak nerdeyse ütülenecekler:97:

amınn darısı herkesın başına RABBIM kımseyı evladıyla sınamasın herkese evlatlar naip etsın hayırlısıyla sağlıklaa

Canım özellikle yeşil patikli Tuluma bayıldım Yusuf'lara hep yakıştırırım zaten ben yeşili Giyip resmini çekip bize yollayacağın günler de gelecek inşallah az kaldı

MiniEtek maşallah size kilo olayına hiç takılma bence ben de 5 kilo almışım ama doktor gayet normal gidiyorsun dedi hatta ben göbeğim niye böyle büyük doktorrrr diye sordum arkadaşların gazı varmış gibi dedim çokkk normalsiiin dedi rahatla boşver şeker çok yüksek çıkmazsa problem yok Bu arada görümcenden 1 adet de bana yollar mısın maşallah ikinize de

teşekkür ederiz teyzeleriii amin inş..
valla oğlan kıyafetleri de al beni diyorda, kızlarınkini görünce hemen arkasına bide kız mı yapsak diye geçiriyorum içimden

ben balığıda cevizide gayet rahat yiyorum çok şükür, ama alabalık seviyorum o kokmuyor

kızlar eda ve rüzgarda iyi kontrolleri iyi geçmiş ayrıntıları akşam kendisi yazacak....
bu sefer ben rüzgarın rafting falan yapmış olduğunu düşünüyorum ama bakalım annesi anlatacak gelince

Eda gel de yaz hemen amma gezdin. Yahu bu Eda Rüzgar'ın halinden hiç anlamıyor Rüzgaaaar tepikle oğlum annişinin göbüşünüü

ardına bi kız, süper olaaar.. biz istiyoz RABBİM verirse 1-2 sonra hemen, bunu zor bulduk da korkuyozda o yüzden ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inş. :97:

evet alabalık ve cipura kokmuyor ve hafif, bende tavsiye ederim ızgarası daha sağlıklı,

ayy utandık... sağol canım, inş hep beraber giydirip görürüz burda o beğendiğin tulumu aslında biz evlendiğimiz sene bi akramız için hediye almıştık, ama ben sonra vazgeçtim çok beğendiğimden, kaldırıyım dedim... meğer bizim kuzuya nasipmiş

Hayrılı olsun canım sizin yavruda.. pek denk gelmiyoruz galiba, hoşgeldin demişmiydim:44:
demediysem hoşgeldin canım aslında Allah nasib ederse güzel olur tabi.. nasib inş..

evet ızgara daha sağlıklı amaben sevmiyorum nedense.. hafif yağda çeviriveriyorum..

yurtdısında mı yazıyorsun Fatma, o yüzden mi 3 kez hakkın var?başka bi sorun yok di mi?
hani zararlıymış ya fazla ultrason bebege?

ALLAHa sukur sorun yok evet zararli diye fazla bakmiyorlar 1.12 hafta 2. 24 haftada birde doguma yakin bir zamanda ultrasyonda bakiyorlar baskasindan randevu almayi denedim ama yok annecim 24cu hafta diyor oda:90::90:

Son düzenleme:
Yaaa teyzoşlar benim kızımın ultrason görüntüsünde burnuşu hokka gibiydi doktorda beğenmişti resimde büyük çıkmış ama yoksa benim canım yavrum patates burun mu olacak yoksa bana ultrasonda kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş durumu mu olduuu

İşte benim Beyza'm teyzoşlar

Son derece rahatsız benim minik utangaç ceylanım doktor tarafından görüntülenmekten Zaten sürekli yüzünü kapadı magazin muhabiri gören ünlüler gibi

maşallh beyzama, okuda nazar etmeyelim bende tam eklicektim bak tevafuk oldu zehracım, hazır ekleyimde senin kuzuyla tanıştıralım

edepli olacak yavru baksana daha şimdiden herkese görünmüyor, ben beyzaya talip olmadım dimi

Yok canım bizimkine Nejla talip idi Ama önce Eda nın oğlu Rüzgar ile tanıştıracaktık damat adayını onun okeylemesi lazımmış Ay yalnız amortisman bakayım diye girdim neler neler yaptım

ayyy yavrum kıyamam ben ona yaaa cnm benim yerim ben o fındık burnu sensin patates burunlu beyzamın burnu çok güzelmiş bi kere.....
hangi hastaneye gittin sen cnm bide cd almıssın galiba ben cd alamadım ya içime dert oldu sırf şu cd için gidicem bi dra yaaaa

Yok canım bizimkine Nejla talip idi Ama önce Eda nın oğlu Rüzgar ile tanıştıracaktık damat adayını onun okeylemesi lazımmış Ay yalnız amortisman bakayım diye girdim neler neler yaptım

onlarda burda olaydı canım aaa artık biz karşılaştırdık dur geliyor yavrumun gül cemali:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…