2011 Ekim Anneleri

hoşbuldum aheste, ben gündüz işyerinde oldugum için gelemiyorum topiğe, akşam eşim evdeyken giremiyorum anca işte ben evde ve eşim işteyken ugrayabiliyroum, ondan denkgelememişsizdir..bende memnun oldum teşekkür ederim

hangi wenice kız bu..yani hangi şehir semt ,istanbulsa bnede bakıyım ,genel bi indirimmi varmış??

hangi wenice kız bu..yani hangi şehir semt ,istanbulsa bnede bakıyım ,genel bi indirimmi varmış??

canımcım bu yılda bi kere ve bir gün olan bi indirimmiş.. mayıs31di galiba aldığımız gün.. anca bugün geldi işte.. bizde son dk aldık zaten netten.. ama takib edersen inrimleri oluyor, şimdide var galiba.

çok şirinler cnm güle güle giydir hepsini fiyat gerçekten çok uygunmuş

aman aman yarabbim ya bunları şimdiden böyle seviyoruz doğunca ne yapıcaz kim bilir maşallah oğluşuna cnm

Tatlım ben Hisar a gittim orada veriyorlar hep fakat Erdem de renkli ultrason bile yok İstersen dünyanın en çirkini olsun doğsun da bebeğim çok seviyorum onu

CD olayı çok güzel oluyor gerçekten Elif ben ders çalışamadım 1 saat CD izlemekten Eğer hastanede böyle bir imkan varsa mutlaka iste

çok şirinler cnm güle güle giydir hepsini fiyat gerçekten çok uygunmuş

aman aman yarabbim ya bunları şimdiden böyle seviyoruz doğunca ne yapıcaz kim bilir maşallah oğluşuna cnm

sağol canımcım ay içime sokasım geliyor dicem ama zaten orda yavru

evet gayet uygun oldu, zaten doldu birden artık pek bişey almam heralde.. çıt çıtlılardan alırım kolsuz olanlardan, sonra bi iki takım yeter bence.. daha bilmiyoz kaç kilo doğacak, sonra ona göre alırız

Buraya yazıyorum renkli gözlü olacak bu Yusuf içime doğdu

anasının gözleri yeşil zaten babamızınki de kararsız bi bal rengi bi ela nasip artık.. geçenlerde büyük halamız renkli gözlü beyaz tenli sarışın bi oğlan sipariş ediyordu

bende ilk gördüğümde babasına benzettim, ama alnı filan yüzünün genişliği aynı benn:)

Son düzenleme:
selam hamınlar.geçmişi bitirdim ve geldim.
bu gün vakithiçgeçmiyor akşam olsada kocacığıma kavuşsam.

maaşallah gelinime ben onu çok öpüyorum.
rumuzcum senin bıdışınada maaşaalah herşey yolundaymış şükür.
maaşşaallah minik prensese.
edepli olacak yavru baksana daha şimdiden herkese görünmüyor, ben beyzaya talip olmadım dimi

hanım hanım ben ona çoktan talip oldum annesiyle konuştuk bile.hem ikinci annesi edaylada anlaştık sayılır
Yok canım bizimkine Nejla talip idi Ama önce Eda nın oğlu Rüzgar ile tanıştıracaktık damat adayını onun okeylemesi lazımmış Ay yalnız amortisman bakayım diye girdim neler neler yaptım
bak dünürüm ne güzel yazmış
gel seni öpeyim canım zehracım.
onlarda burda olaydı canım aaa artık biz karşılaştırdık dur geliyor yavrumun gül cemali:82:

ben burdayım burda huhuuu

denizin ve edanında güzel haberleri gelmiş ama kendileri yok.amanda kuzularına maaşaallah diyelim.
inş fatoşunda ayrıntılısı güzel geçer.
ayyyy ne güzel bir gün

Ooo neclam gelmiş celalelnme kuzum ilk fotoyu gösteren biz olduk, artık çocuklara kalmış:82:
demek vuslat bugün, hadi bakalım Allah kavuştursun... Valla bizim pc mi yavaş site mi bilemedim, sayfalar geç açıldığı için ben okuyamadım geçmişi:97:

evet canım ben geldim.canım fotoyu gösterdin ama ben çoktan kızı hem zehradan hemde edadan istedim.bilmem artık.sen adanadan gelene kadar ben kocaeliden geçer beyzamıza görücü giderim
aminnnnn.evet canım şükür bugün geliyor şuan uçakta evimin direği.
senin pc yavaş sanırım bende sorun yok.

ayyy ayyyyy maşallahhhhhh çok şirinnnnnnnn
nazar degemsinn tütütütüüüüü

güle güle giyinsinnnn maşallahhçokta yakışıklıymışşş

gerçekten mii...inşallah benim kzımda kuratarır kendinin.çek sevindirici bir haber bu canım.teşekkürler

hımm kısmet artık:82:
zor olmuştur ama hasrette güzel oluyor, Rabbim hayırlı kavuşmalar versin:82: pcden olabilir, birazdan beni atacak zaten, kendini resetlemeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…