2011 Ekim Anneleri

inşallah canım...dua edin neolur

ayyy ayyyyy maşallahhhhhh çok şirinnnnnnnn

nazar degemsinn tütütütüüüüü

güle güle giyinsinnnn maşallahhçokta yakışıklıymışşş

canomm ne zamandır koyacaktım ben resimleride fırsat olmamıştı, bugün pcmiz yavaştı deli etti beni ama bakıp bakıp seviyoruz işte

inşallah canım...dua edin neolur

canım yeni gördüm ben mesajlar güncellenince, denizin dediği gibi Rabbim Kerim, o dilemedikten sonra bişeycik olmaz.. unutma dua her şerin önünde mutlak bir engel olur.. samimi şekilde Rabbe yönelmenin muhakak mükafatı vardır.. İnş sağlıkla kavuşmayı nasib eder Rabbim hem sana, hem bizlere...

canomm ne zamandır koyacaktım ben resimleride fırsat olmamıştı, bugün pcmiz yavaştı deli etti beni ama bakıp bakıp seviyoruz işte

ya gördükçe gidip alasım geliyo çok tatlılarrrr bende weniceden bakınmıştım ama seninkileri görünce ordaki 8 li takımı almaya karar verdim içim gitti resmennn

ya gördükçe gidip alasım geliyo çok tatlılarrrr bende weniceden bakınmıştım ama seninkileri görünce ordaki 8 li takımı almaya karar verdim içim gitti resmennn

dert etme canım benim, benim eşimde ilk başlarda erken diyordu.. ama malum bütçe meselesi şimdi fiyatlarını uygun görünce, gidip mağazayada bi bakalım eksik varsa diyor Allah onları başımızdan eksik etmesin, napcan beraber karar veriyorsun sonuçta..

kızlarr benim kolum hiç ağrımadı maşşalh şimdiye kadar, bunda sonrada ağrımaz dimiii ayy pek korkmuştum valla.. biraz başım ağrıyordu ama onuda cicilerle uğraşıp buraya gelince unutuverdim

bütçemiz kısıtlı değil Allaha şükür adam alışveriş konusunda isteksiz duruyo hatta dün şey dedim hiç bişi almayalım yaprak kullanırız dedim yok yok üryan gezsin rahat rahat dedi bu gidişle ben kıyafetlerini tek başıma alıcam

hadi canlar ben kaçar acıktım bişiler atıştırıyım da sonrada yemek yapıyım koçişde acıkmıştır...
gelcem inş, görüşürüzzz:80::82:

kızlarr benim kolum hiç ağrımadı maşşalh şimdiye kadar, bunda sonrada ağrımaz dimiii ayy pek korkmuştum valla.. biraz başım ağrıyordu ama onuda cicilerle uğraşıp buraya gelince unutuverdim

heralde bu aşının ben kadar skıntısını ceken olmadı..hala sol kolumun üstüne yattıgımda aşı yerı sızlıyor..esım ıkıncı aşının zamanı geldı hala agrıyor senın kolun dıyo..nıye bu kadar uzun surdu anlamadım..1 haftayı gozden cıkarmıstım ama 20 gun oldu ell insaff..

kontrole gittiğin zaman sor doktoruna canım

bugün ne çok kontrole giden varmış.topikçe ayrıntılı günü galiba.güzel haberler gelmiş daha da geliyormuş.tek tek alıntılayamadım ama okudum.bebişlerin hepsine maaşallah.Allah hepsini korusun

Yukleresim.com[/URL]

yan yatış için bu yastığı almayı düşünüyorum:97:

Uşşş bayıldım ben buna, bende alacağım zaman bakayım buna :)

işte kızımın cicileri

Maşallah güle güle giydir kuzuna cicilerini çok güzeller :)

Ütüm bitti ama bende bayrağı çektim resmen öyle çok birikmiş ki, sırtım feci ağrıyor.. Neyseki bitti.. Yarında geri kalanları yapıcam çok hamlamışım çokk..

eline sağlık çok yormasaydın kendini hanzade ütü normalde bile ağrıtıyo insanın sırtını şşu bebek yan yastığı nerde satılıyomuş.benim de çok hoşuma gitti.görmemiştim

benim hastanemdede yok cnm sen drun adını muayene ücretini falanda bi yaz cnm bende bi gideyim oraya
elifcim ve ahestecim cicileriniz çok güzel Allahım giydirmeyi nasipetsin inş.
teşekkür ederiz nejla teyzemiz

slm kızlar

Dün tetanoz aşısı oldum başta problem yoktu. akşam yemeğimi dahi yaptım. Akşam misafirlliğe gittik eşimle. Orda kolum ağrımaya başladı. git gide arttı arttı ağrsıı ve dayanılmaz oldu. Acıdan gözlerimen yaşlar gelmeye başladı korumu hareket ettiremedim. Eşim Dr götüreyim dedi saçma geldi. Ağrı kesicide içmek istemedim. hem iğne vurunup hem ağrı kesici içmek. Eşim nettten araştırdı buz iyi geliyormuş baya bi buz koydum sonra uyuştu biraz 3 e doğru uyumuşum. ve defalarca uyandım tabi acısına. Sabaha karşı tekrar ağrı artınca yine buz koydum.

Bu günde ağrısı var ama düne göre binlerce kez daha hafif. Ateş kızarıklık yapmadı ama öldürdü ben ilk ağrısı yaa.

İkinci dozu ne yapıcam bilmiyorum :84: Allah yardımcımız olsun. Meğer anne olmak nede zormuş :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…