Alışılmaz mı turkuaz, kıpırtılarını hiseettikten sonra müptelası oldum ben bebeigmin,
bol dua et sen de, bende ederim inş. aklıma geldikçe, unutma ki biizm sağlıklı görünen bebgimiz yaradan istemezse bi aksilik cıkacak ve doğamayacak, senin kordon dolanan bebeginde hiç bi sağlık problemi olmadan doğacak, hersey 1 anllık biliyorsun, o yüzdenkendinide bebginide üzme, ya alışacak o kordonlar yaşamaya ya da kurtulacak kordondan emin ol..sıkma canını lütfen
ayyy ayyyyy maşallahhhhhh çok şirinnnnnnnn
nazar degemsinn tütütütüüüüü
güle güle giyinsinnnn maşallahhçokta yakışıklıymışşş
inşallah canım...dua edin neolur
canommne zamandır koyacaktım ben resimleride fırsat olmamıştı, bugün pcmiz yavaştı deli etti beni ama bakıp bakıp seviyoruz işte
ya gördükçe gidip alasım geliyo çok tatlılarrrr bende weniceden bakınmıştım ama seninkileri görünce ordaki 8 li takımı almaya karar verdim içim gitti resmennn
dert etme canım benim, benim eşimde ilk başlarda erken diyordu.. ama malum bütçe meselesişimdi fiyatlarını uygun görünce, gidip mağazayada bi bakalım eksik varsa diyor Allah onları başımızdan eksik etmesin, napcan beraber karar veriyorsun sonuçta..
kızlarr benim kolum hiç ağrımadı maşşalh şimdiye kadar, bunda sonrada ağrımaz dimiiiayy pek korkmuştum valla.. biraz başım ağrıyordu ama onuda cicilerle uğraşıp buraya gelince unutuverdim
heralde bu aşının ben kadar skıntısını ceken olmadı..hala sol kolumun üstüne yattıgımda aşı yerı sızlıyor..esım ıkıncı aşının zamanı geldı hala agrıyor senın kolun dıyo..nıye bu kadar uzun surdu anlamadım..1 haftayı gozden cıkarmıstım ama 20 gun oldu ell insaff..
kontrole gittiğin zaman sor doktoruna canım
işte kızımın cicileri
vee iştee Yusuf Kerem' in ilk cicileriiii
http://yukleresim.com
Sağlıkla huzurla giymek nasip olur inşallah yusufumuza, çok güzeller annesi :)
Yaaa teyzoşlar benim kızımın ultrason görüntüsünde burnuşu hokka gibiydi doktorda beğenmişti resimde büyük çıkmış ama yoksa benim canım yavrum patates burun mu olacak yoksa bana ultrasonda kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş durumu mu olduuu
İşte benim Beyza'm teyzoşlar
Burnunu yesinler onun yaa :) Ahh bir doğsalar artık alsak koynumuza koklasak koklasak koklasaaak :)
geçmiş olsun tuğba.inşallah sağlıkla kucağına alırsıntşk ederim canım. rahimagzına dikiş atıldı.bebegın düşmemesi için.şimdi durumumuz iyi.
Ütüm bitti ama bende bayrağı çektim resmen öyle çok birikmiş ki, sırtım feci ağrıyor.. Neyseki bitti.. Yarında geri kalanları yapıcam çok hamlamışım çokk..
benim hastanemdede yok cnm sen drun adını muayene ücretini falanda bi yaz cnm bende bi gideyim orayaTatlım ben Hisar a gittim orada veriyorlar hep fakat Erdem de renkli ultrason bile yokİstersen dünyanın en çirkini olsun doğsun da bebeğim çok seviyorum onu
CD olayı çok güzel oluyor gerçekten Elif ben ders çalışamadım 1 saat CD izlemektenEğer hastanede böyle bir imkan varsa mutlaka iste
teşekkür ederiz nejla teyzemizelifcim ve ahestecim cicileriniz çok güzel Allahım giydirmeyi nasipetsin inş.
Uşşş bayıldım ben buna, bende alacağım zaman bakayım buna :)
Maşallah güle güle giydir kuzuna cicilerini çok güzeller :)
vee iştee Yusuf Kerem' in ilk cicileriiii
http://yukleresim.com
Sağlıkla huzurla giymek nasip olur inşallah yusufumuza, çok güzeller annesi :)
Yaaa teyzoşlar benim kızımın ultrason görüntüsünde burnuşu hokka gibiydi doktorda beğenmişti resimde büyük çıkmış ama yoksa benim canım yavrum patates burun mu olacak yoksa bana ultrasonda kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş durumu mu olduuu
İşte benim Beyza'm teyzoşlar
Burnunu yesinler onun yaa :) Ahh bir doğsalar artık alsak koynumuza koklasak koklasak koklasaaak :)
çok sağol tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?