- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
slm kızlar
Dün tetanoz aşısı oldum başta problem yoktu. akşam yemeğimi dahi yaptım. Akşam misafirlliğe gittik eşimle. Orda kolum ağrımaya başladı. git gide arttı arttı ağrsıı ve dayanılmaz oldu. Acıdan gözlerimen yaşlar gelmeye başladı korumu hareket ettiremedim. Eşim Dr götüreyim dedi saçma geldi. Ağrı kesicide içmek istemedim. hem iğne vurunup hem ağrı kesici içmek. Eşim nettten araştırdı buz iyi geliyormuş baya bi buz koydum sonra uyuştu biraz 3 e doğru uyumuşum. ve defalarca uyandım tabi acısına. Sabaha karşı tekrar ağrı artınca yine buz koydum.
Bu günde ağrısı var ama düne göre binlerce kez daha hafif. Ateş kızarıklık yapmadı ama öldürdü ben ilk ağrısı yaa.
İkinci dozu ne yapıcam bilmiyorum :84: Allah yardımcımız olsun. Meğer anne olmak nede zormuş :26:
geçmiş olsun....en kısa zamanda gecer inşallah
geçmiş olsun.inşallah 2.si o kadar ağrıtmazslm kızlar
Dün tetanoz aşısı oldum başta problem yoktu. akşam yemeğimi dahi yaptım. Akşam misafirlliğe gittik eşimle. Orda kolum ağrımaya başladı. git gide arttı arttı ağrsıı ve dayanılmaz oldu. Acıdan gözlerimen yaşlar gelmeye başladı korumu hareket ettiremedim. Eşim Dr götüreyim dedi saçma geldi. Ağrı kesicide içmek istemedim. hem iğne vurunup hem ağrı kesici içmek. Eşim nettten araştırdı buz iyi geliyormuş baya bi buz koydum sonra uyuştu biraz 3 e doğru uyumuşum. ve defalarca uyandım tabi acısına. Sabaha karşı tekrar ağrı artınca yine buz koydum.
Bu günde ağrısı var ama düne göre binlerce kez daha hafif. Ateş kızarıklık yapmadı ama öldürdü ben ilk ağrısı yaa.
İkinci dozu ne yapıcam bilmiyorum :84: Allah yardımcımız olsun. Meğer anne olmak nede zormuş :26:
geçmiş olsun.inşallah 2.si o kadar ağrıtmaz
kızlarss biz geldik
bebiş bize süpriz yaptııı
oğluşum paşam derken meğerse bebiş bir prenses mişşşşş :=))))))
sağlığımız yerinde çok şükür.
reyhan hanımında bugün iyi tarafına denk geldik sanırım baya iyi geçti ayrıntılı, inceledi heryerine baktı bi cd verdi bize.
evet canım ben geldim.canım fotoyu gösterdin ama ben çoktan kızı hem zehradan hemde edadan istedim.bilmem artık.sen adanadan gelene kadar ben kocaeliden geçer beyzamıza görücü giderim
aminnnnn.evet canım şükür bugün geliyor şuan uçakta evimin direği.
senin pc yavaş sanırım bende sorun yok.
benim hastanemdede yok cnm sen drun adını muayene ücretini falanda bi yaz cnm bende bi gideyim oraya
kızlarss biz geldik
reyhan hanımında bugün iyi tarafına denk geldik sanırım baya iyi geçti ayrıntılı, inceledi heryerine baktı bi cd verdi bize.
ya kızlar bişi sorcam. Biz şimdi 6. ayımızdayız.
siz nasıl hesaplıyorsunuz 4 hafta bitirince 1 aylıkmı hamileyim diyrsunuz. mesela 22 hafta tam dolunca 5.5 aylıkmı diyorsunuz e o zaman 10. ayda doğuruyoruz. Yoksa haftalara bakmadan. ben ay başında hamile kalmıştım şimdi bu ayın 15 gelince 5.5 olcak diyorum. Doğru olanda bu değilmi? offf bu olay çok karışık valla. :44:
Ütüm bitti ama bende bayrağı çektim resmen öyle çok birikmiş ki, sırtım feci ağrıyor.. Neyseki bitti.. Yarında geri kalanları yapıcam çok hamlamışım çokk..
eneeeeemmm :)) hayırlısı olsun inş.
alışveriş yapmışmıydın hehehebende hep böyle bişey olurmu die her dr gittiğimde soruyorum eşimde hala emin değilsin diyor. ya pipi değilde kordonsa gördükleri hehehehe
kızlarss biz geldik
yapmıştık alışveriş bikaç tulumu var mavi ama olsun, biçok hediyeside var onlarda unisex renkler zaten.
ama hala şaşkınlık içindeyiz, eşim durup durup sordu kız dimi eminsiniz diye :) o kadar şartlamıştıkki kendimizi erkeğe, ama çok sevindim şimdi kızışımla aynı model giyinip çıkarız sokağa , aynı taçları tokaları takar gezeriz :))
bu arada dktoruma tatil işinide sordum, 10 saat araç yolculuğu yapıcam dedim, sık sık dinlenmek kaydıyla onay verdi , havuza girmeni önermiyorum, öğlen sıcağındada denize girme dedi.
tetanoz aşımıda yaptırıcam bu hafta sağlık ocağında.
demir hapımı içemiyorum diyede lşurubundan yazdı.
hanzade dikkat et kendine fazla yorma hem kendini hem miniğimizi.bir daha olmasın böyle
mihrimah geçmiş olsun canım.
Valla canım o hesabı ben de bir türlü algılayamıyorum mantıken 24.hafta bitince 6 aylık olmak gerekir yani sanırımBen ay soranlara ayını bilmiyorum 22 hafta diyorum ne diyim
yapmıştık alışveriş bikaç tulumu var mavi ama olsun, biçok hediyeside var onlarda unisex renkler zaten.
ama hala şaşkınlık içindeyiz, eşim durup durup sordu kız dimi eminsiniz diye :) o kadar şartlamıştıkki kendimizi erkeğe, ama çok sevindim şimdi kızışımla aynı model giyinip çıkarız sokağa , aynı taçları tokaları takar gezeriz :))
bu arada dktoruma tatil işinide sordum, 10 saat araç yolculuğu yapıcam dedim, sık sık dinlenmek kaydıyla onay verdi , havuza girmeni önermiyorum, öğlen sıcağındada denize girme dedi.
tetanoz aşımıda yaptırıcam bu hafta sağlık ocağında.
demir hapımı içemiyorum diyede lşurubundan yazdı.
Tatlım bana da gölgede otur dedi ve ıslak mayoyla sakın oturma yanında hep kuru bir 2.mayo olsun dedi mecbur bir mayo daha alıcam ben de dönüşümlü giyerim ve yüksek faktörlü güneş kremi kullanmalıymışızBizim de yol 10 saat 2 saatte bir mola+yürüyüş dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?