2011 Ekim Anneleri

geçmiş olsun....en kısa zamanda gecer inşallah

geçmiş olsun.inşallah 2.si o kadar ağrıtmaz

kızlarss biz geldik
bebiş bize süpriz yaptııı
oğluşum paşam derken meğerse bebiş bir prenses mişşşşş :=))))))

sağlığımız yerinde çok şükür.
reyhan hanımında bugün iyi tarafına denk geldik sanırım baya iyi geçti ayrıntılı, inceledi heryerine baktı bi cd verdi bize.

ya kızlar bişi sorcam. Biz şimdi 6. ayımızdayız.

siz nasıl hesaplıyorsunuz 4 hafta bitirince 1 aylıkmı hamileyim diyrsunuz. mesela 22 hafta tam dolunca 5.5 aylıkmı diyorsunuz e o zaman 10. ayda doğuruyoruz. Yoksa haftalara bakmadan. ben ay başında hamile kalmıştım şimdi bu ayın 15 gelince 5.5 olcak diyorum. Doğru olanda bu değilmi? offf bu olay çok karışık valla. :44:

eneeeeemmm :)) hayırlısı olsun inş.

alışveriş yapmışmıydın hehehe bende hep böyle bişey olurmu die her dr gittiğimde soruyorum eşimde hala emin değilsin diyor. ya pipi değilde kordonsa gördükleri hehehehe

Kızımın taliplerine bakele (Kayseri'ye gidicem ya kendimi şiveye alıştırayım) Ben bilmem Beyzam bilir kızım kimi severse oo

benim hastanemdede yok cnm sen drun adını muayene ücretini falanda bi yaz cnm bende bi gideyim oraya

Canım DR. İrem Cansever Hisar Hastanesi çoook tatlı ve ilgili bir bayan tavsiye ederim Ben 26 TL veriyorum ama özel sağlık sigortan yoksa 130 TL muayenesi

kızlar ben çıkıyorum hepiniz bebişlerinizden 1 tane tepik yiyin benden olsunöpüldünüzzzzzzzz

maşallahhh prensesimizeeeeeeee

Valla canım o hesabı ben de bir türlü algılayamıyorum mantıken 24.hafta bitince 6 aylık olmak gerekir yani sanırım Ben ay soranlara ayını bilmiyorum 22 hafta diyorum ne diyim

Ütüm bitti ama bende bayrağı çektim resmen öyle çok birikmiş ki, sırtım feci ağrıyor.. Neyseki bitti.. Yarında geri kalanları yapıcam çok hamlamışım çokk..

nie kendini bu kadar yoruyorsun kuzum. Benimde o kadar çok varki bu kolla hayatta yapamam zati.

iyice tembel teneke oldum ben yauu

yapmıştık alışveriş bikaç tulumu var mavi ama olsun, biçok hediyeside var onlarda unisex renkler zaten.
ama hala şaşkınlık içindeyiz, eşim durup durup sordu kız dimi eminsiniz diye :) o kadar şartlamıştıkki kendimizi erkeğe, ama çok sevindim şimdi kızışımla aynı model giyinip çıkarız sokağa , aynı taçları tokaları takar gezeriz :))

bu arada dktoruma tatil işinide sordum, 10 saat araç yolculuğu yapıcam dedim, sık sık dinlenmek kaydıyla onay verdi , havuza girmeni önermiyorum, öğlen sıcağındada denize girme dedi.
tetanoz aşımıda yaptırıcam bu hafta sağlık ocağında.
demir hapımı içemiyorum diyede lşurubundan yazdı.

Canım çok büyük süpriz olmuş ama çok çok tatlı bir süpriz Bişiler almış mıydın hiç bebeğine ?

Tatlım bana da gölgede otur dedi ve ıslak mayoyla sakın oturma yanında hep kuru bir 2.mayo olsun dedi mecbur bir mayo daha alıcam ben de dönüşümlü giyerim ve yüksek faktörlü güneş kremi kullanmalıymışız Bizim de yol 10 saat 2 saatte bir mola+yürüyüş dedi doktor

hanzade dikkat et kendine fazla yorma hem kendini hem miniğimizi.bir daha olmasın böyle
mihrimah geçmiş olsun canım.

çok teş. ederim

Valla canım o hesabı ben de bir türlü algılayamıyorum mantıken 24.hafta bitince 6 aylık olmak gerekir yani sanırım Ben ay soranlara ayını bilmiyorum 22 hafta diyorum ne diyim

bende çözemedim bu olayı. Artık aylara göre gidiyorum ben ayın 15 ne geldim buçuk ay başı tam hahahaha

bende hep ara şeyler aldım şu ana kadar ama ayrıntılıdada biz demeden Dr erkek didi. bende gerçektenmi dedim eşim hala neden sürekli soruyorsun diyor. yaa alış veriş yapcaz kazaya kurban gitmeyelim diyorum. yoksa kız erkek fark etmez hayırlı evlat olsunlar inş.

ohh kızınla tatlı tatlı giyinirsiniz inş.

hiç unutamıyorum bir anneler gününde eşimle kahvaltıya gittik dışarı. Bir tane geç kadn ve 1 yaşlarında kızı aynı şeyleri giymiş ve çoooookkkk şeker olmuşlarıd giydiklerini bile unutamıyorum. Sanırım babab anneler günü hediyesi almıştı. beyaz pantolon üstünde beyaz tişört önündede pembe çok tatlı çiçek resmi vardı. anneli kızlı aynıydılar ve çok şirindiler.

çok özenmiştimm yıllar sonrada olsa artık benimde bebeikim olcak. Bizde gezmeye inş. üçümüz çıkıcaz

benim eski bikinilerime girerim diye düşünüyorum çünkü hiç kilo almadım sadece göbeğim çıktı.
ama bir mayo almayı düşünüyorum bende
normalde sadece bronzlaştırıcı yağ kullanırdım ama 30 faktörlük krem aldım bu kez, hamilelikte güneş lekesi olabiliyormuş ve kalıcı oluyormuş

yoldada özellikle arka koltukda yan yatar pozisyonda gidersen daha iyi olur dedi
ve artık bundan sonra hiç sırt üstü yatmamalıymışım, hep sola yatmalıymışım ama ben yan yatınca hiç rahat edemiyorumki sırt üstü rahat ediyodummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…