yapmıştık alışveriş bikaç tulumu var mavi ama olsun, biçok hediyeside var onlarda unisex renkler zaten.
ama hala şaşkınlık içindeyiz, eşim durup durup sordu kız dimi eminsiniz diye :) o kadar şartlamıştıkki kendimizi erkeğe, ama çok sevindim şimdi kızışımla aynı model giyinip çıkarız sokağa , aynı taçları tokaları takar gezeriz :))
bu arada dktoruma tatil işinide sordum, 10 saat araç yolculuğu yapıcam dedim, sık sık dinlenmek kaydıyla onay verdi , havuza girmeni önermiyorum, öğlen sıcağındada denize girme dedi.
tetanoz aşımıda yaptırıcam bu hafta sağlık ocağında.
demir hapımı içemiyorum diyede lşurubundan yazdı.
Kendi arabanız varsa. bir iki saatte bir durup yürüycekmişsin. Birde
tampon kullanırmısınız bilemiyorum ama hamileer için iyi bişey denize bile girecek olsan.
eczaneden alabilirsiniz. Eşimin bu seneki izni ramazana denk geliyor biz bu sene tatile gidemiycez sanırım
bu arada kızlar doktorumla doğumuda konuştum, şu an erken tabiki ama ben epidural normal istediğim için biraz anlattım çekincelerimi korkularımı,
birincsi saat kaç olursa olsun kendi doktorum gelecek, epiduralde yapılıyor anestesi uzmanları tarafından.. ancak gece yarısı nöbetçilerden 2 tanesi epidural yapamıyormuş, hasbel kader onlara denk gelirsem yandım.. evinden anestezistide çağıramıyolarmış, dışardan da getiremiyomuşsun, çatır çatır normal doğurman lazım yani, bu iş beni tırstırmadı değil, çünkü doğum yapmak bana çok korkunç geliyor, ben kan bile aldıramam normalde...
bu arada kızlar doktorumla doğumuda konuştum, şu an erken tabiki ama ben epidural normal istediğim için biraz anlattım çekincelerimi korkularımı,
birincsi saat kaç olursa olsun kendi doktorum gelecek, epiduralde yapılıyor anestesi uzmanları tarafından.. ancak gece yarısı nöbetçilerden 2 tanesi epidural yapamıyormuş, hasbel kader onlara denk gelirsem yandım.. evinden anestezistide çağıramıyolarmış, dışardan da getiremiyomuşsun, çatır çatır normal doğurman lazım yani, bu iş beni tırstırmadı değil, çünkü doğum yapmak bana çok korkunç geliyor, ben kan bile aldıramam normalde...
aynen 2 saatte bir mola,, tamponda hiç demedi doktor, bende hiç kullanmadım açıkcası bilemiyorum..
Ben çıkıyorum iyi akşamlar :79:
Birazdan eşim gelir o gelmeden hazırlanayım annemlere gidicekmişiz :79:
çokk tatlı bende bundan alim diyordummm ama hala kesın karar vermedımBu beşiği yatak odası için aldım mini mini çok hoşuma gittiküçük bir sorun var için de yatağı yok buna uygun yatak da bulamadım:44:sizce yün yatak yaptırsam bebek için uygun olur mu
Yukleresim.com[/URL]
canım o kendı çıkar ordan merak etme bak ınternette hep anne karnında kordonla bebek kendıne zarar vermez yazıooo bi oku için rahatlasıngünaydın kızlar.bebeğimin boynuna kordon dolanmıştı...dün birsürü sitede araştırma yaptım.kendimi üzmenin sizlerinde söylediği gibi bebeği üzmekten başka bi getirisi yok.daha sakin olmaya çalışacağım.benim kızdığım radyoloğun ''bebek kendini kurtarırsa'' falan gibi içimi yakan cümleleri oldu.kendi doktorum beni rahatlatmak için baya konuştu.dün gecemde bu düşünceyle geçti.sürekli uyandım.sol tafarım uyuşmuştu.sabah sol kolumu kıpırdatamıyordum.psikolojik olarak kendimi sürekli uayndırdım gece boyu.sola dönüp yattım.meğerse ne kadar alışmışım kızıma.bu kadar üzüleceğimi tahmin edemezdim.Rabbim herkesin evladını kendine bağışlasın.randevu için bir ay sonrasına kadar beklemek zorundayım.sonraki randevumuz bana bin yıl gibi uzak görünüyor....
hepsine katılıyorum yorganda yatakta sentetık olcakmıs uzerıne çok kalıtelı pamuklu çarşaflar gecırın tamamdırcanım yün yatak yaptırma sakın çünkü olurda sezeryanla doğum yapmak zorunda kalırsan bebekleri çoğunda alerjik astım oluyormuş belli bir süre. Yünede alerji olacağından geceleri fenalaşabiliyormuş bazı bebekler. bunu bana yorgan yaptırmak için gittiğim adam söyledi. birde ilk 6 ay ortopedik yatak kullanmamak gerekirmiş. bebeğinin doğru dürüst bir ağırlığı olmadığı için önemli olan yumuşak bir zeminde yatmasıymış ilk 6 ay. yani ya, yatağın boyuna uygun bir sünger kestir koy yada yatak yapan imalathanelerden o boyda visco kestir koy ama bir çok anne gördüğüm kadarıyla ilk altı ay elyaf yada silikon bir yorganı katlayıp koyuyor beşiğe, üstünede çarşafı geçiriyor ve 6. ayından sonra beşiği için ortopedik yatak alıyor. istersen sende öyle yap ama sakın şimdi ortopedik yatağa yatırma ve bebğin doğmadan alerjisi olup olmadığından emin olmadan yün yatakta yaptırma. yorgancıya elyaf döşek yaptırsanda katlanmış elyaf yorgandan farkı olmaz masraf yapma bence direk katla koyy hem yumuşacık olur hem terletmez hemde alerji yapmıyormuş:))))
kız maşallah ne güzel şeyler almışsın güle güle kullansın bebeişin canımişte kızımın cicileri
bende 5 kılo aldım bebeğime faydalı seyler yıyorum hep ama tek derdım yürüyüş yapamamakCanım özellikle yeşil patikli Tuluma bayıldım Yusuf'lara hep yakıştırırım zaten ben yeşiliGiyip resmini çekip bize yollayacağın günler de gelecek inşallah az kaldı
züleyha oğluşunun cıcılerı çokk tatlı hayırlısıyla sağlıkla eskıtmeyı nasip etsın inşallah
MiniEtek maşallah size kilo olayına hiç takılma bence ben de 5 kilo almışım ama doktor gayet normal gidiyorsun dedi hatta ben göbeğim niye böyle büyük doktorrrr diye sordum arkadaşların gazı varmış gibi dedim çokkk normalsiiin dedi rahatla boşver şeker çok yüksek çıkmazsa problem yokBu arada görümcenden 1 adet de bana yollar mısın maşallah ikinize de
kız o beyzanın güzel burnuna kurban olsunlarrrr maşallahhhhh adıyla yasasın hayırlı sağlıklı evlat olsunnnn inşallahh maşlallahYaaa teyzoşlar benim kızımın ultrason görüntüsünde burnuşu hokka gibiydi doktorda beğenmişti resimde büyük çıkmış ama yoksa benim canım yavrum patates burun mu olacak yoksa bana ultrasonda kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş durumu mu olduuu
İşte benim Beyza'm teyzoşlar
Eki Görüntüle 208430
çok ıyı yapmıssın çok güzel seyler almıssın güle güle kullansın bebişin maşallahbunlarda kuzunun bugün wenice den gelenler.. sıcağı sıcağına ekleyim dedim.. ay pek güzeller minnak minnakpenyeleride oldukça iyi geldi fiyatına göre, açıkcası ben pek umutlu değildim:) hepsi normalde toplam 122tl filanken yarı fiyatına almış olduk 56 tl yani
http://yukleresim.com http://yukleresim.com http://yukleresim.com
http://yukleresim.com http://yukleresim.com http://yukleresim.com http://yukleresim.com
bır yakışıklı gördüm sankıııı :)))
oyy çok tatttlıııııııııı ellere bakkkkkkk maşallahhhh
Bende çarşamba günü yaptırdım ama hiç bişey anlamadım ne yaptırırken nede sonrasında çok şükür hiç ağrı felan çekmedimslm kızlar
Dün tetanoz aşısı oldum başta problem yoktu. akşam yemeğimi dahi yaptım. Akşam misafirlliğe gittik eşimle. Orda kolum ağrımaya başladı. git gide arttı arttı ağrsıı ve dayanılmaz oldu. Acıdan gözlerimen yaşlar gelmeye başladı korumu hareket ettiremedim. Eşim Dr götüreyim dedi saçma geldi. Ağrı kesicide içmek istemedim. hem iğne vurunup hem ağrı kesici içmek. Eşim nettten araştırdı buz iyi geliyormuş baya bi buz koydum sonra uyuştu biraz 3 e doğru uyumuşum. ve defalarca uyandım tabi acısına. Sabaha karşı tekrar ağrı artınca yine buz koydum.
Bu günde ağrısı var ama düne göre binlerce kez daha hafif. Ateş kızarıklık yapmadı ama öldürdü ben ilk ağrısı yaa.
İkinci dozu ne yapıcam bilmiyorum :84: Allah yardımcımız olsun. Meğer anne olmak nede zormuş :26:
Prenses geliyo desenekızlarss biz geldik
bebiş bize süpriz yaptııı
oğluşum paşam derken meğerse bebiş bir prenses mişşşşş :=))))))
sağlığımız yerinde çok şükür.
reyhan hanımında bugün iyi tarafına denk geldik sanırım baya iyi geçti ayrıntılı, inceledi heryerine baktı bi cd verdi bize.
o nasıl işyaaaa belkı sezaryenle uygun olcak doğum gece hangı hastane bu
nisa hastanesi canım
bahsettiğim epidural içini genel anestesizstleri vardır herhalde
Valla canım o hesabı ben de bir türlü algılayamıyorum mantıken 24.hafta bitince 6 aylık olmak gerekir yani sanırımBen ay soranlara ayını bilmiyorum 22 hafta diyorum ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?