2011 Ekim Anneleri

Kendi arabanız varsa. bir iki saatte bir durup yürüycekmişsin. Birde tampon kullanırmısınız bilemiyorum ama hamileer için iyi bişey denize bile girecek olsan.

eczaneden alabilirsiniz. Eşimin bu seneki izni ramazana denk geliyor biz bu sene tatile gidemiycez sanırım

bu arada kızlar doktorumla doğumuda konuştum, şu an erken tabiki ama ben epidural normal istediğim için biraz anlattım çekincelerimi korkularımı,
birincsi saat kaç olursa olsun kendi doktorum gelecek, epiduralde yapılıyor anestesi uzmanları tarafından.. ancak gece yarısı nöbetçilerden 2 tanesi epidural yapamıyormuş, hasbel kader onlara denk gelirsem yandım.. evinden anestezistide çağıramıyolarmış, dışardan da getiremiyomuşsun, çatır çatır normal doğurman lazım yani, bu iş beni tırstırmadı değil, çünkü doğum yapmak bana çok korkunç geliyor, ben kan bile aldıramam normalde...

aynen 2 saatte bir mola,, tamponda hiç demedi doktor, bende hiç kullanmadım açıkcası bilemiyorum..

canım allah o anda oyle bı guven verıyo kı sana anlatavam.. bende yapamam normal dıye dusunuyodum ama catır catır epıduralsız norval dogum yaptım.. hemde sunı sancıyla.. en fazla 3-4 saat sancı cekıyosun ama dogunca oyle bı rahatlık oluyo kı o sancı falan herseyı unutuyosun zaten.. o yuzden hıc korkma:)

Ayy inanırmısınız doğumdanda ağrısındanda bilmem neyindende hiç kormuyorum. Sadece bebeğim doğum anında sağlıklı olsun, bende sağlıklı olayım onun için dua ediyorum. açıkcası sezeryan beni çok korkutuyor ve hiiiçmi hiç istemiyorum

benim tüp bebek olduğu için Büyük ihtimal sezeryan. Ama Dr sordum normal olabilir dedi. inş. hepimiz bir nefeste kurtuluruz Amin..

Ben çıkıyorum iyi akşamlar :79:

Birazdan eşim gelir o gelmeden hazırlanayım annemlere gidicekmişiz :79:

çokk tatlı bende bundan alim diyordummm ama hala kesın karar vermedım

canım o kendı çıkar ordan merak etme bak ınternette hep anne karnında kordonla bebek kendıne zarar vermez yazıooo bi oku için rahatlasın
hepsine katılıyorum yorganda yatakta sentetık olcakmıs uzerıne çok kalıtelı pamuklu çarşaflar gecırın tamamdır
işte kızımın cicileri
kız maşallah ne güzel şeyler almışsın güle güle kullansın bebeişin canım
bende 5 kılo aldım bebeğime faydalı seyler yıyorum hep ama tek derdım yürüyüş yapamamak
o 5 kıloda sadece 290gr ı kızçemmm
görümcemden allah razı olsun allah herkese yardım edecek bırını yollasın ınsallahh ben bugunde çalışıyorum19,45 e kadar hıc bır seyımı yetıstıremıyorum
kız o beyzanın güzel burnuna kurban olsunlarrrr maşallahhhhh adıyla yasasın hayırlı sağlıklı evlat olsunnnn inşallahh maşlallah
çok ıyı yapmıssın çok güzel seyler almıssın güle güle kullansın bebişin maşallah
bır yakışıklı gördüm sankıııı :)))

maşallahhhh eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat olsun ınsallahh
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

melegım..
oyy çok tatttlıııııııııı ellere bakkkkkkk maşallahhhh

o nasıl işyaaaa belkı sezaryenle uygun olcak doğum gece hangı hastane bu

Son düzenleme:
Bende çarşamba günü yaptırdım ama hiç bişey anlamadım ne yaptırırken nede sonrasında çok şükür hiç ağrı felan çekmedim
Prenses geliyo desene Maşallah

Benim doktorumda hamileliğini takip ettiği hastalarının doğumu gece olursa geliyomuş sırf bu yüzden başlamıştım zaten ama iyikide başlamışım çok memnunum doktorumdan

Saat 5 buçuk oldu ben hala ne yemek yapsam diye düşünüyorum
ooooffffffff canımda bişey istemiyo Kalkıp namazımı kılıyım bari ondan sonrada mutfağa bi giriyim adamın erken geliceği tutsa evde yemek yok

Edacım gelince rüzgarın boyunu kilosunuda yazmayı unutma
Listeye ekliyorum hanımlar bebiş kilolarını haftalarıyla birlikte

nisa hastanesi canım
bahsettiğim epidural içini genel anestesizstleri vardır herhalde

hım anlamamısım tam canım neyse sağlık için problem olmucak sezaryen oluyo normalde oluyo ınşallahh senın ıcın en hayırlısı hangısıyse o olsun

ben çok korkuyorummmm hepsındendeee

Valla canım o hesabı ben de bir türlü algılayamıyorum mantıken 24.hafta bitince 6 aylık olmak gerekir yani sanırım Ben ay soranlara ayını bilmiyorum 22 hafta diyorum ne diyim

bende öyle sanıyordum 24 haftam bitti 6 aylık oldum derken bugün kağan kocatepenin videosunda 7.ay diyordu.birde başka bir sitede 7.aya girdiz artık yazıyordu kafam çok karıştı :):111::111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…