2011 Ekim Anneleri

aboooww !!! deminden beri yaprak sarıyorum belim ikiye ayrıldı resmen

Eleni markete çıkabilseydim bene bugün yaprak ve biber alıcaktım bir kaç çeşit zeytinyağlı dolma bir kaç çeşitte yemek yapıcaktım ama yarına kaldı çok yoruldum. Birde markete gidip gelip yemeğe girişirsem ipral olucam. Dünküler yeter bu günlük yarına artık ama bende yaprak sarıcam, kaç gündür aklımda :) Afiyet olsun sizede..

:13:

benimde bayadır aklımdaydı canım yapim dedim öyle buyur sende valla çok zorlanmamak şartıyla temizlik falan herşeyi yapıyorum hantallaşıcam yoksa

benimde bayadır aklımdaydı canım yapim dedim öyle buyur sende valla çok zorlanmamak şartıyla temizlik falan herşeyi yapıyorum hantallaşıcam yoksa

Eleni valla komşumdan yaprak aldım geldim şimdi mutfağa geçicem içini hazırlamaya, hazır otururken yapayım yarın oyalamasın başka işlerimi yaparım dedim, eşimde gecikicekmiş aradı bir sürü yağladı balladı bizi kızımla, amcasına kardeşine filan uğrayacakmış... iyi dedim tamam :). ben tabureye oturcam az yüksek bir masam var onda sarıcam eğilmeyi düşünmüyorum sırtım ağrıyo zaten gidimde içini hazırlayım gelirim az sonra :))

Son düzenleme:

tamam canım şimdiden afiyet bal şeker olsun

Sanseciim, Valla bebek kapıya geldiği zaman illada çıkıcam ben burdan diye tutturuncaaaaaa... sen korkuyorum diyene kadar doğurursun zaten o sancıyla o yüzden şimdiden düşünme bunları o gelir doğar çıkar Allahın izniyle oralardan :)

Son düzenleme:
ohh ohh yaprak sarmaları falannn
ben 2 gün önce gece 10 da kalkıp sardım 12 de tabagım önümdeydi
sarmak 2 saatt yemek 10 dakikakeske sarmak 10 dakika yemesi 2 saat olsa

bakın kızlar bişey anlatim size benim ablam doğumuna bir kaç gün kala bizde kalmıştı gece saat 1 den sabah 7 e kadar korkudan sıktı kendini ben şüphelendim sancısı olduğundan ama o ısrarla yok dedi sabah 7 de suyu geldi koştuk hastaneye ablam doğum masasında korkudan yırtınıyo çocuk çıktı çıkacak ablam çocuğu alın istemiyorum diye çığlık atıyo çocuk tam çıkacak ablam doğruluyo neyse dr kızdı doğrulma çocuğun özürlü mü doğsun istiyosun boynunu kıracaksın çocuğun dedi korktu ablam bu sefer çıtı çıkmadı hemşirelerin ellerini yoldu kan içinde bıraktı çocuk çıktı ablam bayıldı

sok onu yerine arap bacııııı misali

aman sağlıkla dogmuş şükür maşallah
sendemi doguma girdinnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…