sen niye 2 ye bölüp 2 günde bitirmiyosunnnn benim yegenimide yoruyosun bakimm[/QUOTE
Bu gün sadece ütü yaptım, iki makina çamaşır yıkadım yatak odamı toparladım. Başka bir şey yapmadım. Ama ütü tam tabiri ile dağ gibi olmuş :) Yormadım kuzum birazını oturarak yaptım. Sonra kalktım, sonra bidaha oturdum ama ütünün buharı sıcağı beni mahfetti yandım kavruldum :)
eline sağlık çok yormasaydın kendini hanzade ütü normalde bile ağrıtıyo insanın sırtını şşu bebek yan yastığı nerde satılıyomuş.benim de çok hoşuma gitti.görmemiştim
Çok uzun zamandır duruyordu vahide, bitsin dedim ama yaz ayı günlük çıkar at yapıyoruzda her çamaşırda ütülerim artık biriktirmem bu kadar... Evet canım endloslovee sormamk lazım, ay adınıda bilmiyorum nicki uzun geliyor yazarken umarım doğrudur. Netten görsellere bak bebek yastığı diye ordanda çıkar belki bende çok beğendim :)
slm kızlar
Dün tetanoz aşısı oldum başta problem yoktu. akşam yemeğimi dahi yaptım. Akşam misafirlliğe gittik eşimle. Orda kolum ağrımaya başladı. git gide arttı arttı ağrsıı ve dayanılmaz oldu. Acıdan gözlerimen yaşlar gelmeye başladı korumu hareket ettiremedim. Eşim Dr götüreyim dedi saçma geldi. Ağrı kesicide içmek istemedim. hem iğne vurunup hem ağrı kesici içmek. Eşim nettten araştırdı buz iyi geliyormuş baya bi buz koydum sonra uyuştu biraz 3 e doğru uyumuşum. ve defalarca uyandım tabi acısına. Sabaha karşı tekrar ağrı artınca yine buz koydum.
Bu günde ağrısı var ama düne göre binlerce kez daha hafif. Ateş kızarıklık yapmadı ama öldürdü ben ilk ağrısı yaa.
Yarın geçicek canım akşama doğru, ilk vurduğunda anlamıyorsun zaten benimde vurulduğum sabah hiç bir şeyim yoktu ama gece ve ertesi gün oynattı beni ağrısı acısı bie çok kaşındı.. Bende ikincisinden çekiniyordum ama doğumdan sonra 3 doz daha varmışonu duyunca düşünmekten vazgeçltim başa gelen çekilir napalım en azından 2 günde geçiyor...
kızlarss biz geldik
bebiş bize süpriz yaptııı
oğluşum paşam derken meğerse bebiş bir prenses mişşşşş :=))))))
sağlığımız yerinde çok şükür.
reyhan hanımında bugün iyi tarafına denk geldik sanırım baya iyi geçti ayrıntılı, inceledi heryerine baktı bi cd verdi bize.
çok şaşırdım ama detaylıda değişebiliyor, yani erkeklerden tarafımıza bir kız annesi transfer ettik demek :) Sağlıklı olsunda hayırlısı olsun canım :)
hanzade dikkat et kendine fazla yorma hem kendini hem miniğimizi.bir daha olmasın böyle
Ahh neclacım bana ütü mütü vız gelirdi bir günde sadece ütü yapcak kadın değildim fırıldak gibi erkenden işlerimi bitirip kendimi gezmeye atardım. Kızım ütü yaparken karnımda toplanınca hemen oturdum sonra bidaha kalktım, onunla konuşa konuşa az kaldı kızım diye diye bitirdim. Sonra onu muz ve çikulatalı kekle ödüllendirdim :) Alışsın ufak ufak, sonra bu kız çok tembel nasıl alıştırmış annesi demesinler arkamızdan erkek anneleri teyzesi
Valla canım o hesabı ben de bir türlü algılayamıyorum mantıken 24.hafta bitince 6 aylık olmak gerekir yani sanırımBen ay soranlara ayını bilmiyorum 22 hafta diyorum ne diyim
Zehra sat'ını baz al mesela 1 ocakmı sat'ın 1 şubattata 1 aylıksın, 1 marttta 2 aylıksın o zaman basit oluyor..
nie kendini bu kadar yoruyorsun kuzum. Benimde o kadar çok varki bu kolla hayatta yapamam zati.iyice tembel teneke oldum ben yauu
Eşime lazım oluyo canım ya her akşam ütü yapmaktansa bitireyimde çıksın aradan dedim çünkü yığılıyor malum yaz ayı günlük değişiyoruz kıyafetleri... Bidaha bu kadar yığdırmam ama akıllandım:)
Tatlım bana da gölgede otur dedi ve ıslak mayoyla sakın oturma yanında hep kuru bir 2.mayo olsun dedi mecbur bir mayo daha alıcam ben de dönüşümlü giyerim ve yüksek faktörlü güneş kremi kullanmalıymışızBizim de yol 10 saat 2 saatte bir mola+yürüyüş dedi doktor
Islak mayoyla sakın oturma canım doğru söylemiş hemen mantar olursun özellikle hamileyken, gerçi normaldede ıslak mayoyla oturmak iyi değil mikrop kapma riski mantar üreme riski yüksek ama hamileyken daha çok eğer durumun varsa 3 tane mayo- bikini götür yıkayıp kurutamassın belki hemen kurumaz filan tatil yerleri nemlide olabiliyor... Tampon ben sürekli kullanırım ama hamileyken kullanılmalımı bilmiyorum tabi doktora sormak lazım belki içeriğindeki kimyasallar zarar verir filan...
Allahım yarabbim bugün beyzalar yusuflar bebişler dökülmüş ortaya bir anda kalabalıklaştık sanki :)) Maşşallah annesi rabbim kucağındada göstersin kızını inşallah :)