sok onu yerine arap bacııııı misali
aman sağlıkla dogmuş şükür maşallah
sendemi doguma girdinnn
kızlarrr biz geldikkkk..... Kontrolümüz çok güzel geçtii herşey çok iyi şükür. minnoşum 460 gr ve 26 cm miş teyzoşları. önce yarım saat kadar iç organlarını falan inceledi doktor daha sonra 4 boyutluda cd çekmek istedi ama bizim plesentamız karın ön duvarında sol yandaymış. bu yüzden 4 boyutluda yukarıdan görüntüleyemiyoruz sadece bu bakış açısını kullanmalıyız dedi ama minnoşum pek ahlaklıydı. dizlerini kıvırmış poposunuda iki eliyle örtmüş dü doktor ara verelim tebiraz hareketlensin öyle cd ye çekelim dedi. ( Buarada plesentamın ön duvarda oluşunun hiç bir zararı yok sadece arka duvarda olsa daha koılay poz alırmışız okadar) yarım saat sonra tekrar girdik.. doktor aa bakın sonunda ellerinden birini yukarı kaldırmış dedi miniğim elini yumruk yapmış hepsini birden ağzına sokmaya çalışıyordu. sonra bakalım öbür eli nerdeymiş dedi bide baktık kukusunu sıkı sıkı tutmuş hatta elini bacak arasına sokmuştu. Doktor bir kahkaha patlatıp ben böyle namuslu bebek görmedim dedi. neyse biraz daha yüzüne bakalım dedik bide ne görelim bizim kız bildiğiniz ağzı kulasklarında gülüyor çok şaşırdık. doktorumuz keyife bak memnun bebek dedi ama baktıki o memnun dedikçe kahkaha atar gibi gülüyor bizimki çok komikti sonunda doktor kendini tutamadı ve gülmeye başladı ve sürekli neşeli neşeli deyip durdu. buarada son gittiğimizdede ayakları kapalıydı bizi bi cinsiyet kaygısı aldı ama ikinci yarım saatin ardından doktor eveeettt bu büyük mücadelenin sonundaaa annesi,babası siz bir kız adı bulun dedi :))))) ama renkli resmini alamdık makinada problem varmış renkli çıktı vermiyormuş bidahaki sefere dediz pozunu birde renkli cd mizi aldık. yaa o kahkaları gözümün önünden gitmiyor yaramazın hele eliyle kukusunu kapatışı oooo yerim ben onu.... darısı tüm annişlerin başına inşallah çok mutluyum çokk havalarda uçuyorum resmen. ama tuz,turşu,patates kızartması, çikolata hepsi herşey yasak
ayaklarımda hafif ödem oluyordu bugün çok olacağı tuttu uuuu doktorcuk herşeyi kibarca yasakladı. bide karaciğerimdeki bi değer azcık yükselmiş tedbir olsun diye tatlılarıda yasakladı hep meyve diye başka bişi demiyor ama olsun napalım başa gelen çekilirrr....
kızlarrrrr benım kızım acayıp tepıklıyo ya..ne manyak bıseymıs bole...afallıyorum her seferınde..
bu arada bende acayıp tırsıyorum dogumdan aklım cıkıyoooooo....o gun hem gelsın hem gelmesın dıyorum..:26:
kızlar sizlerinde göbeklerinizde kırmızı kırmızı noktalar çıktımıı çogalmış bende acaba sıcaktanmıı çıktılar birde göbek deliğim patlayacakmış gibi oluyorum benn:26::26::26:
kızlar sizlerinde göbeklerinizde kırmızı kırmızı noktalar çıktımıı çogalmış bende acaba sıcaktanmıı çıktılar birde göbek deliğim patlayacakmış gibi oluyorum benn:26::26::26:
Erkek olursa eşim koyucaktı kız olursa ben kızım olucağına göre bi isim bulmam lazım şimdi Benimde aklımda hep bi isim vardı Ecrin ama geçen sene teyzemin gelini doğum yaptığında aradım bide ne duysam iyi bebeğin adını ecrin sena koymuşlar Hüsrana uğradım resmenbende daha bulamadım sadece şimdilik AZRA var aklımda..
Bizim babamızda isim söylerim ama söylersem o ismi koyucaksın yoksa söylemem dedi şimdi çok merak ediyorum acaba aklındaki isim neybabası koydu kızıma aylar once ısmını...
bakın kızlar bişey anlatim size benim ablam doğumuna bir kaç gün kala bizde kalmıştı gece saat 1 den sabah 7 e kadar korkudan sıktı kendini ben şüphelendim sancısı olduğundan ama o ısrarla yok dedisabah 7 de suyu geldi koştuk hastaneye ablam doğum masasında korkudan yırtınıyo çocuk çıktı çıkacak ablam çocuğu alın istemiyorum diye çığlık atıyo çocuk tam çıkacak ablam doğruluyo neyse dr kızdı doğrulma çocuğun özürlü mü doğsun istiyosun boynunu kıracaksın çocuğun dedi korktu ablam bu sefer çıtı çıkmadı hemşirelerin ellerini yoldu kan içinde bıraktı çocuk çıktı ablam bayıldı
ayy çok güldüm yaa..yawrum benim ,sanırım benimde akıbetim bu olcakbakın kızlar bişey anlatim size benim ablam doğumuna bir kaç gün kala bizde kalmıştı gece saat 1 den sabah 7 e kadar korkudan sıktı kendini ben şüphelendim sancısı olduğundan ama o ısrarla yok dedisabah 7 de suyu geldi koştuk hastaneye ablam doğum masasında korkudan yırtınıyo çocuk çıktı çıkacak ablam çocuğu alın istemiyorum diye çığlık atıyo çocuk tam çıkacak ablam doğruluyo neyse dr kızdı doğrulma çocuğun özürlü mü doğsun istiyosun boynunu kıracaksın çocuğun dedi korktu ablam bu sefer çıtı çıkmadı hemşirelerin ellerini yoldu kan içinde bıraktı çocuk çıktı ablam bayıldı
Eki Görüntüle 208462 Eki Görüntüle 208461 kızlar bakın HANZADEM teyzemiz bunları kızıma ördü çok güzel olmuşlar
Erkek olursa eşim koyucaktı kız olursa ben kızım olucağına göre bi isim bulmam lazım şimdi Benimde aklımda hep bi isim vardı Ecrin ama geçen sene teyzemin gelini doğum yaptığında aradım bide ne duysam iyi bebeğin adını ecrin sena koymuşlar Hüsrana uğradım resmen
Bizim babamızda isim söylerim ama söylersem o ismi koyucaksın yoksa söylemem dedi şimdi çok merak ediyorum acaba aklındaki isim ney
benım adım MELTEM GÜL eşim cookkk onceden eger bırgun kızımız olursa sana benzesın sen kadar guzel olsun adıda senın kı gıbı gül olsun derdı..kızımız olacagını ogrendıgımızde kesınlestı..adı GÜLFEM olucak nasıpse..
kızlar eşleriniz doğuma girmek istiyomu????
Eleni sen bunu anlattıktan sonra kesin sansenin korkusu gitmiştir kuzum
ayy çok güldüm yaa..yawrum benim ,sanırım benimde akıbetim bu olcak
hanzadeeemmm bende istiyorumn bunlardannn çok ciciler yaaaEllerine kollarına sağlık ... seninde kızın sağlıkla giysin ,taksın bunları elenicim:)
Eki Görüntüle 208462 Eki Görüntüle 208461 kızlar bakın HANZADEM teyzemiz bunları kızıma ördü çok güzel olmuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?