2011 Ekim Anneleri

esım aynı tarıhlerdekı kızkardesının düğününe gıtmekten bıle vazgectı dogumda yanımda olup ellerımı tutabılmek ıcın..canım kocam benım kımsem yok senden baska..
Ne mutlu sana ve bana o zaman Ben daha hamile değildim doğuma giricem bende diyodu şimdide planlar yapıyo elini tutarım öyle yaparım böyle yaparım Yaparsın aşkım diyorum bende

ayyy kesin gitmiştir bende korkuyorum ama gülü seven dikenine katlanır hesabı sonunda yaşayacağımız o mutluluğu düşününce cesaretleniyorum valla..
Ben önceden daha çok korkardım Ne zaman kızımın tekmelerini hissetmeye başladım korkum geçti Şimdi sezeryandan korkuyorum inşallah bi aksilik olmaz sezeryan olmak zorunda kalmam ve kalmayız
Çok zor bişey olsa zaten kimse ikinciyi doğurmazdı

Onun kukusunu yesinler, eliyle tutar bir yandanda gülermiş ay ne hoş bir tablo oluşmuştur o anda maşallah kızına pek bir mutlu bahtiyar içerlerde annesi :) Çok neşeli gülen bir bebek olucak demekki..

HANZADEE tatlım hanzademin yapması ve elime geçmesi bir hafta kargoya verdiği an bana bildirdi ikinci gün sabah elimdeydi takımı 15 ti canım ikisini 30 aldım kargoyla birlikte 35 yani..

Son düzenleme:
kızlar napıyosunuz bugün herkes doktora gitmiş sanki..bizde özledik bebeğimizi he bu arada oğlumun ismi büyük ihtimal YASİR EREN olucak listeye ekleyin

aynen canım benimde baştaki korkularım yok şuan hakkımızda hayırlısı olsun inş..

benimkide istiyo ama ben istemiyorum ya o perişan halimi görmesini
Çocuk istemeyi biliyolar neler çekiyoruz onuda görsünler
Eşim doğuma istesede sokamam sezeryan olucak, Allah korusun korkudan ölür şok olur kocacım :))) Birde normal olsada sokmazdım çok korkar ve bayılır ben bağırırken dayanamaz ki
Ayılıp bayılıyosa sokma zaten
Düşünemiyorum bile normal doğum yapıyosun ağrı sancı çekerken bide pattadanak adam düşüp bayılıyo Ayyyy felaket Bak şimdi doğumdan değilde eşimin bayılıp bayılmıycağından korkmaya başladım

valla ben esımın hususı doguma gırmesını ıstıyorum benı o halde yırtınırken gorsun kı bıda benden coluk cocuk ıstemesın ...ona kalsa ömrumu hamile gecırıcem cunku..yeter bı tene...

valla ben esımın hususı doguma gırmesını ıstıyorum benı o halde yırtınırken gorsun kı bıda benden coluk cocuk ıstemesın ...ona kalsa ömrumu hamile gecırıcem cunku..yeter bı tene...

Olmaz ama annesi bıdığın yalnızmı kalsın bi tanecik kardeşi olsun Ben Allah nasip ederse ikinciyi şimdiden düşünüyorum

Son düzenleme:
Olmaz ama annesi bıdığın yalnızmı kalsın bi tanecik kardeşi daha olsun Ben Allah nasip ederse ikinciyi şimdiden düşünüyorum

ya kızlar aklım cıkıyor dogumdan zaten ..oyle korkuyorum kı esım dıyo vallahı bıllahı allah verseydı bıze oyle bır becerı ben dogururdum senın yerıne..

bılmıyorum ıkıncı ıcın belkı 5 sene sonra falan ...oda belkı yanı..eısmde cıft taraflı varıkosel var zaten olması bıraz zor olucak sanırım 2. nının ..gercı bunuda oyle dusunerek yapmıstım..aney mubarek ılk denemede hamıleyım...

Olmaz ama annesi bıdığın yalnızmı kalsın bi tanecik kardeşi daha olsun Ben Allah nasip ederse ikinciyi şimdiden düşünüyorum

o zaman çevreden gördüğüm tecrübelere dayanarak tavsiyede bulunayım tatlım bebişin emzirme dönemi bittiğinde ikinciyi yap yani bebeğin 2 yada en fazla 3 yaşında olsun allah kısmet ederse ben öyle yapçem

yok kuzum gaz değil göbüş büyüyor ondan heralde alt komşuma indim sordum sıcaktan dedi ohhh rahatladım vallaaaaa
kızlar eşleriniz doğuma girmek istiyomu????

ben çok istiyorum girsin o çabamı acımı görsün ki kıymetimi anlasın
birisi demişti eşin senden tiksinir sokma onu dedi
öyle bir olasılıgım varsa eşim yada annemi istiyorum hem ebelerin bana bagırmasından korkuyorum
hemde o an destege ihtiyacım varr

ne bağıracakmış yaa çak ağzına bi tane otursun yerine:113::113::113:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…