kız tek çocuk günah zor valla yap ikinciyide bi kardeşi olsun yeğenimin
kız ben cocuga oyle tokum kı vallahı kendımı sızle kıyaslıyorum da zerre hevesım yok..4 tane yegenımı buyuttum bı emzormedıgım kaldıo sebeple esımdede varıkosel oldugunu bıldıgım ıcın ömur boyu olmasada sıkıntı duymazdım gıbıme gelıyoır..esım cok ıstedıgı ıcın bebek yapmayı kabul ettım ben bana kalsa 8 10 sene sonra belkı.. sımdılık bunu dogurmaktan ve buyutmekten baska bısey ıstemıyorum allah ıkıncıyı aratmasın dıyelım...belkı eser bı gun yaparım ne bılıyım..
ne bağıracakmış yaa çak ağzına bi tane otursun yerine:113::113::113:
Ne kadar çok istemiş demekki tutturmuş hemenya kızlar aklım cıkıyor dogumdan zaten ..oyle korkuyorum kı esım dıyo vallahı bıllahı allah verseydı bıze oyle bır becerı ben dogururdum senın yerıne..
bılmıyorum ıkıncı ıcın belkı 5 sene sonra falan ...oda belkı yanı..eısmde cıft taraflı varıkosel var zaten olması bıraz zor olucak sanırım 2. nının ..gercı bunuda oyle dusunerek yapmıstım..aney mubarek ılk denemede hamıleyım...
O zamanlarda düşünüyorum zaten Aralarında ne çok yaş farkı olsun nede çok az olsun istemiyorum 2 yaşına geldiğinde tekrar hamile kalsam 3 yaş fark olur iyidir herhaldeo zaman çevreden gördüğüm tecrübelere dayanarak tavsiyede bulunayım tatlım bebişin emzirme dönemi bittiğinde ikinciyi yap yani bebeğin 2 yada en fazla 3 yaşında olsun allah kısmet ederse ben öyle yapçem
ya sız devlet hastanelerınde dogum yapanlardan dınleyın bu meseleyı..sıze neler anlatırlar nelr...bagırdıklarına sukredersınız..mısal annem ablamı doguramamıs 5 kılo oldugu ıcın ablam ..doktor annemın bacaklarına vurmus cocugu öldurceksın kendınımı dusunuyosun ıkın cabuk dıye..annem de ölürse ölsün ben ölüyorum demıs dusunun doktorlar yetısemeyınce ordakı hademeler gelıp bastırmıs annemın karnına hemde dirseklerıyle..annem dıyokı dogumdan sonra karnım tum morluklar ıcınde ydı..bu 25 sene oncekı durum ..sımdı ıse hıc farkı yok..ozel hastanede olmaz sanırım ama devlette bı dövmedıklerı kalıyor..
Ne kadar çok istemiş demekki tutturmuş hemen
O zamanlarda düşünüyorum zaten Aralarında ne çok yaş farkı olsun nede çok az olsun istemiyorum 2 yaşına geldiğinde tekrar hamile kalsam 3 yaş fark olur iyidir herhalde
Bana bakarmısınız birinciyi doğurdum 2 yaşına getirdim ikinciye hamile onuda doğurdum Maşallah valla bana Sana dedim ama sanırım bu gidişle beni kimse tutamıycak boy boy sıralıycam
Eşim doğumda benden tiksinicekse hiç durmasın şimdiden tiksinsinben çok istiyorum girsin o çabamı acımı görsün ki kıymetimi anlasın
birisi demişti eşin senden tiksinir sokma onu dedi
öyle bir olasılıgım varsa eşim yada annemi istiyorum hem ebelerin bana bagırmasından korkuyorum
hemde o an destege ihtiyacım varr
kız iyi çok şükür kötü bişey olmamış ben agresifim kompleksliyim gelemem birinin bana bağırmasına özelde yapıcaz canım benim onlar parayı alıyo mecbur çekicek nazını
Eşim doğumda benden tiksinicekse hiç durmasın şimdiden tiksinsin
kız iyi çok şükür kötü bişey olmamış ben agresifim kompleksliyim gelemem birinin bana bağırmasına özelde yapıcaz canım benim onlar parayı alıyo mecbur çekicek nazını
yok ya sanmam tiksinmez ama adam ömrünün şokunu yaşar o ayrı
ohoooo özel mözel dinlemiyorlar kızzzzz karsı komşum özelde yaptı dogumunu ebeler hep bagırmışlar doguramazsın sen bu çocugu diye söylenip kızı dahada çok korkutmuşlar kız doguracak yumurta kapıya gelmiş bana böyle söylüyolar bagırıyolar dedi
yani adam şeyimizin başında bebegin çıkmasını izlemicekki elimizden tutup destek vercek olay bu neresinden tiksiniyolar bende anlamadım
Sen arkamızda olduktan sonra sırtımız yere gelmez ama yılda 2 sefer yere gelmesi lazım biri çocuk hazırlıklarındasızdekı bu dogurma gayretını ayakta alkıslıyorum arkadaslar..yılmayın arkanızdayım..
Desene biz seninle kim bilir daha kaç topikte karşılaşırızal bendende o kadarher akşam oturuyorum onun hesabını yapıyorum
valla canım ablam gecen sene zekayı tahır burak hastanesınde yaptı dogumunu..devlet hastanesının tum ıgrenclıklerını yasattılar..dogum yapmadan once yattı hastaneye 2 gun ne yemek vermısler ne bı damla su heran dogum yapabılır dıye(42 haftalıktı)tuvalete kacmıs cesmeden su ıcmıs o sırada alttan acılma oldu heraldekı kanaması olmus bır ıkı damla yere damlamıs gecelıkten oraları temızleyen hademe acmıs agzını yummus gozunu sımdı temızledım burayıda falan fılan ablam demedıgını koymamıs kadına..demıs valla canımı sıkma zaten doguramıyom indirir donumu işerım buraya demıs azarlamıs kadını..neyse dogum yaptı sezeryanla ama gebelık zehırlenmesı olmus ve ölümden donndü..ablamı erkek hademeler geldı ustunu degıstı..aklınız alıyomu cırılcıplak kadını oda 8 kısılık herkesın gozunun önunde zaten kıpırdayamıyordu aglamaktan halı kalmamıstı..dogum yapmıs ertesı gun aksama kadar yatagını ustunu degısmemıslerdı yatagı kan göletıydı resmen ..pisliğin içinde yatırmıslar yanı...paran yoksa öl yasama der gıbı..1,5 mılyarda para odedıler..devlet hastanesıne..
Sen arkamızda olduktan sonra sırtımız yere gelmez ama yılda 2 sefer yere gelmesi lazım biri çocuk hazırlıklarındabiride doğumda
Desene biz seninle kim bilir daha kaç topikte karşılaşırız
yazıklar olsun ya yazık günah ablana çok şükür sağ salim doğurmuş..
valla canım ablam gecen sene zekayı tahır burak hastanesınde yaptı dogumunu..devlet hastanesının tum ıgrenclıklerını yasattılar..dogum yapmadan once yattı hastaneye 2 gun ne yemek vermısler ne bı damla su heran dogum yapabılır dıye(42 haftalıktı)tuvalete kacmıs cesmeden su ıcmıs o sırada alttan acılma oldu heraldekı kanaması olmus bır ıkı damla yere damlamıs gecelıkten oraları temızleyen hademe acmıs agzını yummus gozunu sımdı temızledım burayıda falan fılan ablam demedıgını koymamıs kadına..demıs valla canımı sıkma zaten doguramıyom indirir donumu işerım buraya demıs azarlamıs kadını..neyse dogum yaptı sezeryanla ama gebelık zehırlenmesı olmus ve ölümden donndü..ablamı erkek hademeler geldı ustunu degıstı..aklınız alıyomu cırılcıplak kadını oda 8 kısılık herkesın gozunun önunde zaten kıpırdayamıyordu aglamaktan halı kalmamıstı..dogum yapmıs ertesı gun aksama kadar yatagını ustunu degısmemıslerdı yatagı kan göletıydı resmen ..pisliğin içinde yatırmıslar yanı...paran yoksa öl yasama der gıbı..1,5 mılyarda para odedıler..devlet hastanesıne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?