2011 Ekim Anneleri

kız tek çocuk günah zor valla yap ikinciyide bi kardeşi olsun yeğenimin

kız ben cocuga oyle tokum kı vallahı kendımı sızle kıyaslıyorum da zerre hevesım yok..4 tane yegenımı buyuttum bı emzormedıgım kaldıo sebeple esımdede varıkosel oldugunu bıldıgım ıcın ömur boyu olmasada sıkıntı duymazdım gıbıme gelıyoır..esım cok ıstedıgı ıcın bebek yapmayı kabul ettım ben bana kalsa 8 10 sene sonra belkı..sımdılık bunu dogurmaktan ve buyutmekten baska bısey ıstemıyorum allah ıkıncıyı aratmasın dıyelım...belkı eser bı gun yaparım ne bılıyım..

bende yiğenimi büyüttüm ama insan kendi evladı olsun istiyo ben bir buçuk yıl uğraştım bebek için benimde eşimde tek taraflı varikosel vardı ameliyat oldu şükür ki bende 5 ay sonra hamile kaldım

ne bağıracakmış yaa çak ağzına bi tane otursun yerine:113::113::113:

ya sız devlet hastanelerınde dogum yapanlardan dınleyın bu meseleyı..sıze neler anlatırlar nelr...bagırdıklarına sukredersınız..mısal annem ablamı doguramamıs 5 kılo oldugu ıcın ablam ..doktor annemın bacaklarına vurmus cocugu öldurceksın kendınımı dusunuyosun ıkın cabuk dıye..annem de ölürse ölsün ben ölüyorum demıs dusunun doktorlar yetısemeyınce ordakı hademeler gelıp bastırmıs annemın karnına hemde dirseklerıyle..annem dıyokı dogumdan sonra karnım tum morluklar ıcınde ydı..bu 25 sene oncekı durum ..sımdı ıse hıc farkı yok..ozel hastanede olmaz sanırım ama devlette bı dövmedıklerı kalıyor..

Ne kadar çok istemiş demekki tutturmuş hemen
O zamanlarda düşünüyorum zaten Aralarında ne çok yaş farkı olsun nede çok az olsun istemiyorum 2 yaşına geldiğinde tekrar hamile kalsam 3 yaş fark olur iyidir herhalde
Bana bakarmısınız birinciyi doğurdum 2 yaşına getirdim ikinciye hamile onuda doğurdum Maşallah valla bana Sana dedim ama sanırım bu gidişle beni kimse tutamıycak boy boy sıralıycam

kız iyi çok şükür kötü bişey olmamış ben agresifim kompleksliyim gelemem birinin bana bağırmasına özelde yapıcaz canım benim onlar parayı alıyo mecbur çekicek nazını

sızdekı bu dogurma gayretını ayakta alkıslıyorum arkadaslar..yılmayın arkanızdayım..

al bendende o kadar her akşam oturuyorum onun hesabını yapıyorum

Eşim doğumda benden tiksinicekse hiç durmasın şimdiden tiksinsin

kız iyi çok şükür kötü bişey olmamış ben agresifim kompleksliyim gelemem birinin bana bağırmasına özelde yapıcaz canım benim onlar parayı alıyo mecbur çekicek nazını

ohoooo özel mözel dinlemiyorlar kızzzzz karsı komşum özelde yaptı dogumunu ebeler hep bagırmışlar doguramazsın sen bu çocugu diye söylenip kızı dahada çok korkutmuşlar kız doguracak yumurta kapıya gelmiş bana böyle söylüyolar bagırıyolar dedi

Son düzenleme:

valla canım ablam gecen sene zekayı tahır burak hastanesınde yaptı dogumunu..devlet hastanesının tum ıgrenclıklerını yasattılar..dogum yapmadan once yattı hastaneye 2 gun ne yemek vermısler ne bı damla su heran dogum yapabılır dıye(42 haftalıktı)tuvalete kacmıs cesmeden su ıcmıs o sırada alttan acılma oldu heraldekı kanaması olmus bır ıkı damla yere damlamıs gecelıkten oraları temızleyen hademe acmıs agzını yummus gozunu sımdı temızledım burayıda falan fılan ablam demedıgını koymamıs kadına..demıs valla canımı sıkma zaten doguramıyom indirir donumu işerım buraya demıs azarlamıs kadını..neyse dogum yaptı sezeryanla ama gebelık zehırlenmesı olmus ve ölümden donndü..ablamı erkek hademeler geldı ustunu degıstı..aklınız alıyomu cırılcıplak kadını oda 8 kısılık herkesın gozunun önunde zaten kıpırdayamıyordu aglamaktan halı kalmamıstı..dogum yapmıs ertesı gun aksama kadar yatagını ustunu degısmemıslerdı yatagı kan göletıydı resmen ..pisliğin içinde yatırmıslar yanı...paran yoksa öl yasama der gıbı..1,5 mılyarda para odedıler..devlet hastanesıne..

bende ablam gibi yaparım o zaman DOĞURMUYORUM KARDEŞİM ALIN ÇOCUĞU ÇOCUK BENİM DEĞİL Mİ SİZE NE

sızdekı bu dogurma gayretını ayakta alkıslıyorum arkadaslar..yılmayın arkanızdayım..

Sen arkamızda olduktan sonra sırtımız yere gelmez ama yılda 2 sefer yere gelmesi lazım biri çocuk hazırlıklarında biride doğumda
al bendende o kadar her akşam oturuyorum onun hesabını yapıyorum
Desene biz seninle kim bilir daha kaç topikte karşılaşırız

yazıklar olsun ya yazık günah ablana çok şükür sağ salim doğurmuş..

yazıklar olsun ya yazık günah ablana çok şükür sağ salim doğurmuş..

valla canım gozlerımle gordum o halını bebegını bıle henuz dogum yapmamıs bır kadının ayak ucuna bırakmıslardı gıttıgımde hastaneye..yazık kalkıp alamamısta kadın bakmıs gece boyunca cocuga..cok rezıllıktı o gun esımle henuz nısanlı bıle degıldık ..hastanedeyken telde esıme dedım kı n olur bana bunları yasatma ..allahım esırgesın herkesı o hallerden...

ayy benim annemde fatih araştırma hastanesinde dogurmuş beni ama nasıl dogurmak
bagırmadan dogurmuş çatır çatır sonra gelmişler dikmişler kadının rahmini doktor gelmiş
yanlış dikilmiş tekrar dikin demişögrenciler tekrar dikmişler içli dışlı doktor kontrole
gelmiş olmadı bu genne sökülmüş son kez dikmişler annem 10 tane dogum yapardım
gıkım çıkmazdı ama o dikişler öldüm öldüm dirildim der sonra üzerine kanlı pis bir çarşafı örtmüşler
2 gün yemek vermemişler sebep kaşıgı bardagı yok diyeannemde sabah atlamış kahvaltı
getiren hademenin üstüne eline almış peynirini zeytinini öglen de yemek yok diye dellenip
gitmiş gazete kagıdına pilav koyup ekmegi kaşık yapıp yemişben özet geçtim ama annem anlatsa şok olursunuz insanın tüyleri dans ediyo resmen

Yaaa kızlar böyle şeyleri anlatmasanız ben çok normal doğum yanlısıyım ama böyle şeyler çevremde anlatılınca veya burada okuyunca ister istemez bilinçaltıma işliyor. Ayyy kararttınız içimiii

Bu arada ben hayatta istemem kocamın doğuma girmesini zorluk çektiğimi anlaması için illa beni o halde görmesi gerekmez bence Gerçi ben garibimdir dişimi fırçalarken bile görmesini istemem karı koca arasında mahremiyet olmaz derler ama ben yine de utanırım o kapının önünde turlasın doğuma annişim gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…