2011 Ekim Anneleri

Çok gerekli dedi eslemcim, bol bol kalsiyum alacaksın dedi, tamam dedim. Belim için, kemiklerim için söylemiş olabilir haklısın. sütü çok sevdiğim için sıkıntı yaşamadan bol bol içiyorum şimdi. işyerine de getirdim, mini buzdolabımız var orda bir kutu oluyor hafta boyunca içiyorum. Her gittiğimde dişlerimde sorun olup olmadığını soruyor, yok deyince yazacağı ilacı yazmaktan vazgeçiyor sanki. reçete yazarken soruyor çünkü.

selam güzel annişler oğlumla ben geldim.
dün hiç giremedim inş herkesler iyidir geçmişede bakmadım henüz.
bu gün şeker testimin sonucunu aldım doktorum gayet güzel olduğunu söyledi.
bizden bu kadar.

Biz iyiyiz nejla teyzemiz siz de hoş geldiniz. Ohh ne güzel, bizlerin de öyle çıkar inşallah :)
Çok fazla şeker hastamız var bizim, riskim yüksek olabilir benim.

ayy kızlar ben abartıyorumgaliba:) süte bayılıyorum ve hergün en az 4 bardak tüketiyorum:) buna rağmen dişetlerim kanıyorrr

Biz iyiyiz nejla teyzemiz siz de hoş geldiniz. Ohh ne güzel, bizlerin de öyle çıkar inşallah :)
Çok fazla şeker hastamız var bizim, riskim yüksek olabilir benim.

hoş bulduk canım.inş iyi çıkar canım sizinkilerde.bunun genetik özlelliği varmı bilemiyorum ama çıksada önlemini alınca problem olmuyormuş sanırım .

ayy kızlar ben abartıyorumgaliba:) süte bayılıyorum ve hergün en az 4 bardak tüketiyorum:) buna rağmen dişetlerim kanıyorrr

en az 4 bardakmı vauvvvvvv eşim bu topikte yazılanları gömesin beni 1 bardak için zorluyo zaten 4 bardak falan okursa yandım ben hergün 1 lt içirmeye kalkar

birşey sorucam kızlar
arkadaşlık listemde olmayan ama burada sürekli görüştüğüm bir arkadaşım var özel mesaj atıcam ama onu nasıl bulucam bir fikri olan var mıııı?

en az 4 bardakmı vauvvvvvv eşim bu topikte yazılanları gömesin beni 1 bardak için zorluyo zaten 4 bardak falan okursa yandım ben hergün 1 lt içirmeye kalkar

ayy cok güldüm canımsın yaa:) ama ben hamilelikten öncede gece süt içmeden yatmaz, sabahta süt içmeden evden cıkmazdım. içine bal at belki öyle seversin canım. zorla kendını. bebeklerin güçlü kuvvetli olur. kemikleri gelişir. benim alanım spor. ve başarımı süte borçluyum. istemezmısın sende kemikleri saĞLAM COCUKLARIN OLSUN.

ben hergün içemiyorum süt canım istemıyorr

ama kızlar kefır yapmayı öğrendım artık akşamları kefır ıcıcemmm :))

birşey sorucam kızlar
arkadaşlık listemde olmayan ama burada sürekli görüştüğüm bir arkadaşım var özel mesaj atıcam ama onu nasıl bulucam bir fikri olan var mıııı?

Daha önce yazmış olduğu bi mesajı bul ismini tıklayınca altta açılıyo zaten mesaj gönder felan diye
Aradığın kişi bizim topiktemi bende çoğu kişi arkadaş olarak ekli

Son düzenleme:
Daha önce yazmış olduğu bi mesajı bul ismini tıklayınca altta açılıyo zaten mesaj gönder felan diye

duygucum onu da bulamıyorum ki dün randevusu vardı doktorumuz aynı.. haber vermedi çok merek ettim facebooku da açamıyorum
evet present 78 dur bakıyım senin listene

Son düzenleme:
benim adam akşama arkadaşlarıyla takılacakmışşş pehhhh
gene ogluşumla yanlız kalcezzz bizde hürroşu izlerik

isterim isterim ben bebeğin zeki çevik ve ahlaklısını severimmm:)))99

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…