bende çok severdim onları ama görmedim hiç bende pınar süt içiyorum günde 1 bardak
Denizcim yanlış hatırlamıyosam sende bel fıtığı vardı belki sana o açıdan 2 bardak vermiştir benim doktorum 1 bardak süt 1 kase yoğurt verdi bunlar bebeklerden ziyade senin için çok gerekli dedi dişler ve kemikler için
selam güzel annişler oğlumla ben geldim.
dün hiç giremedim inş herkesler iyidir geçmişede bakmadım henüz.
bu gün şeker testimin sonucunu aldım doktorum gayet güzel olduğunu söyledi.
bizden bu kadar.
bende çok severdim onları ama görmedim hiç bende pınar süt içiyorum günde 1 bardak
Denizcim yanlış hatırlamıyosam sende bel fıtığı vardı belki sana o açıdan 2 bardak vermiştir benim doktorum 1 bardak süt 1 kase yoğurt verdi bunlar bebeklerden ziyade senin için çok gerekli dedi dişler ve kemikler için
Bi yerine bişey oldumu????
Mesajın sadece düşüverdim kısmı gözüme çarpınca birden şok oldum Kaç gündür yataktan düşmekten bahsediyodun kesin biyerden düştün dedim neyse düştüğün yer yüksek değilmiş
ayy kızlar ben abartıyorum galiba:) süte bayılıyorum ve hergün en az 4 bardak tüketiyorum:) buna rağmen dişetlerim kanıyorrr
Biz iyiyiz nejla teyzemiz siz de hoş geldiniz. Ohh ne güzel, bizlerin de öyle çıkar inşallah :)
Çok fazla şeker hastamız var bizim, riskim yüksek olabilir benim.
ayy kızlar ben abartıyorumgaliba:) süte bayılıyorum ve hergün en az 4 bardak tüketiyorum:) buna rağmen dişetlerim kanıyorrr
cam şişede sütü çocukluğumdan hatırlıyorum, hala varmı ya:)
nerde satılıyo marketlerde hiç görmedim satılıyo mu?:)
en az 4 bardakmı vauvvvvvv eşim bu topikte yazılanları gömesin beni 1 bardak için zorluyo zaten 4 bardak falan okursa yandım ben hergün 1 lt içirmeye kalkar
ben hergün içemiyorum süt canım istemıyorr
ama kızlar kefır yapmayı öğrendım artık akşamları kefır ıcıcemmm :))
birşey sorucam kızlar
arkadaşlık listemde olmayan ama burada sürekli görüştüğüm bir arkadaşım var özel mesaj atıcam ama onu nasıl bulucam bir fikri olan var mıııı?
var bacım hatta bildiğim kadarıyla sütaşa haber verirsen bakkalına günlük getiiryorlar
Daha önce yazmış olduğu bi mesajı bul ismini tıklayınca altta açılıyo zaten mesaj gönder felan diye
duygucum onu da bulamıyorum ki dün randevusu vardı doktorumuz aynı.. haber vermedi çok merek ettim facebooku da açamıyorum
evet present 78 dur bakıyım senin listene
ayy cok güldüm canımsın yaa:) ama ben hamilelikten öncede gece süt içmeden yatmaz, sabahta süt içmeden evden cıkmazdım. içine bal at belki öyle seversin canım. zorla kendını. bebeklerin güçlü kuvvetli olur. kemikleri gelişir. benim alanım spor. ve başarımı süte borçluyum. istemezmısın sende kemikleri saĞLAM COCUKLARIN OLSUN.
gördüm canım çok sağolpresent78 i arıyosan o zaten şuan burda
benim adam akşama arkadaşlarıyla takılacakmışşş pehhhh
gene ogluşumla yanlız kalcezzz bizde hürroşu izlerik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?