bende tam anlamadım ama ters dedi ama tehlikeli değil tek anneyi yorarmış.nasıl tersmiş anlayamadım canımmm:26:
ben yarın kocamı ikna ettim sayılır beşik bakmaya götürcem gitmişkende bişler aldırırım artık
Ne güzel. Benim eşim hiç bişey almıyor yauu. Ramazandan sonra alcakmışız her şeyini. karnım burnumda nasıl alcaksamm.
temmuzun ilk günleri burda bebek fuarı var oraya gitmeye ikna ettim belki bişiler alırız ordan :)
benim bebek odamı babamlar alcaklar bizde adettir. babamla anneme kalsa ben 3 aylık hamileyken alıcaklardı ama ben istemedim. onuda ramazdandan osnra alaım diye ben dedim. ama annemin hiç eli durmuyor sürekli bişiler alıyor. bebeğecanım annem anne işte yaa ötesi varmı
bebeğin neden tersmiş ben söyleyim annesini bu kadar sinir ettiler ettiler kızdırdılar artık doğunca ters bakışlarını onlara gösterir senin ağrıların da bir an önce geçer inşallah canım :))günaydın canım gözün aydın bebeğin fotoğrafları çekilmedimi eklesene yiğenimizi sevelim :))
outlet benim evime çok yakın cihicco ya uğramadım ama ben pek bir fiyat değişikliği göremiyorum orda ama bu sefer sırf onun için giderim sana
sağol canım ya şu alışverişlere başlasak artık iyi olcak her şey çok pahallı burada.resmini çektiler eşim gelsin yükletim inş.bide leyna bebeğim tersmiş kasık ağrısı ondanmış
dün karnıma kumandayı koymuştum bir vurdu fırladı kuman tabiki bende ağladım sevinçten
ayyy maşallah o kadar hareketlendi demek benimde göbeğim oynuyor bazen ama çok şiddetli değil
bende tam anlamadım ama ters dedi ama tehlikeli değil tek anneyi yorarmış.
Ne güzel. Benim eşim hiç bişey almıyor yauu. Ramazandan sonra alcakmışız her şeyini. karnım burnumda nasıl alcaksamm.
temmuzun ilk günleri burda bebek fuarı var oraya gitmeye ikna ettim belki bişiler alırız ordan :)
benim bebek odamı babamlar alcaklar bizde adettir. babamla anneme kalsa ben 3 aylık hamileyken alıcaklardı ama ben istemedim. onuda ramazdandan osnra alaım diye ben dedim. ama annemin hiç eli durmuyor sürekli bişiler alıyor. bebeğecanım annem anne işte yaa ötesi varmı
öyle yapayım bari. Bu dediğim buzdolabının bir bölümü tupper gibi yaa. onun için alayım diyor. daha yeni çıkmış bu modeli. Ama bende almasını masraf yapmasını istemşyorum. Bebeğimizn sadece Dr masrafı 12 bin lirayı buluyor zaten.
tupper alcaktım eşim alma buzdolabı alcam dedi. onuda ben aldırmadım hehehe ortada dımdızlak kaldım
aynı benim annem bezlerini bile almış oğlumun bir donu bile yok dedik ama bir sürü bezi oldu :))
benimde beşiği şifonyeri annem alıcak bizdede adet :))
heeeeeee anladım tehlike yoksa iyi sen kendini yorma sakın agır iş yapma
valla ne güzel anneleriniz alıyor benim şuan konusu yok sadece benim annem yün yorgan yapıyormuş şuanda gerçi anneme desem alırda..kaynvalidemden ses seda yok ilk torunu değilki kadının alsın önemsesin dimi ama
aynı benim annem bezlerini bile almış oğlumun bir donu bile yok dedik ama bir sürü bezi oldu :))
benimde beşiği şifonyeri annem alıcak bizdede adet :))
merhabalar herkese...
Leyna ve canom çok geçmiş olsun.Dikkat edin kendinize.Allah bi daha yaşatmasın.
benim de ilk defa dün gece kramp girdi bacağıma bağırarak uyandım. eşim ovdu biraz geçti ama çok ağrıdı. magnezyumumu içmedim dün. ondan mı oldu acaba??
bu arada DUYGUcum teşekkür ederim sana. cifle sildim koltuklarımı bembeyaz oldu. dediğin gibi eşime sildirdim o daha güçlü sonuçta.
aklılnızda bulunsun kızlar beyaz deri koltugu olanlar cifle silip durulayın mis gibi oluyo.
bi de asprin diye bi ürün var herkes methedip duruyo. dün sipariş verdim kullnayım sonuçlarını yazarım size.
Gerçi şu aylardan sonra temizlik yapamıcaz pek ama kolay temizliyomuş bu. dök sil temizleniyomuş hemen
canım benim de dolabım bosch son modelinden. şu aralar reklemı dönüyo hatta. dondurucu kısmı altta olan. dolabımın soğutması çok iyi hiç bi şikayetim yok ama benimki de koku yaptı boschlarda koku problemi çok oluyomuş. M serisi varmış boscuhun yurtdışında üretiliyomuş. en iyisi o imiş. aklınızda bulunsun
kızz bende çok düşündüm bez alıp stoklamayıama ya pişik olursa o kadar bez boşa giderse diye cesaret edemedim arkadaşımda söyledi al diye ama ya aldıgım bez popişini mahvederse diye almadım :26:
yok kızz zar zor ikna ediyorum en son erken dogum olabilir dedim de gözleri pörtledi almak lazım eşi aşagıda bizim erken olma olasılıgı var allah göstermesin açıkta kalır yavrum sadece beşik alalımda kıyafetlerini falan ben kendim alırım annemde örüyormuş bişilerrr kıyamam
kayınvaliden kesin gizliden yapıyodur süpriz olsun diyeee benimkindende ses seda çıkmıyodu anneme söylemiş alıyorum bişiler diye bakalım bizimkilerde onun son torunları olacak inşallah özenir biraz
he buarada geçmiş olsun tansiyonun düşmüş bendede oluyor birkere banyo yaparken fenalaştım evdede tektim hemen apar topar banyodan çıktım bayılacaktım kendimi yatağa attım kalbim hızlı hızlı atıyordu sonra uyudum geçti..kayınvalideminde öyle süpriz yapıcağını zannetmiyorum kadın bıkmış torunlardan zaten..
saç değil o gördüğünüz ben sormuştum doktora saça olsada gözükmez demiştioooo maaşaallah canımm çok tatlı görünüyor minik kızınBana saçmış gibi geldi ayy bak şimdi benimkinde saça benzeyen bişey yoktu aaaa benim kızım keltoşmu yoksa :))))
sarma sar iyi geliyomerabalar
dun esım evderdı o yuzden hıc gıremedım bırlıkte vakıt gecırdık bırazx aşımıda oldum ılk bı kac saat bırsey yoktu ama ondan sonra agrımaya basladı halada agrıyo
Güle güle kirlet canım cif stoğu yap bence sen o beyaz koltuklar için bebiş geldikten sonra mama lekeleriyle çok uğraşırsın gibi geliyomerhabalar herkese...
bu arada DUYGUcum teşekkür ederim sana. cifle sildim koltuklarımı bembeyaz oldu. dediğin gibi eşime sildirdim o daha güçlü sonuçta.
aklılnızda bulunsun kızlar beyaz deri koltugu olanlar cifle silip durulayın mis gibi oluyo.
slm kızlar nasılsınız hafta sonundan beri kayınvalidemdeydik yeni döndük evimize umarım herkes iyidir ve keyifler yerindedir leyna canom geçmiş olsun sizlere dikkat edin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?