2011 Ekim Anneleri

yok kızz zar zor ikna ediyorum en son erken dogum olabilir dedim de gözleri pörtledi almak lazım eşi aşagıda bizim erken olma olasılıgı var allah göstermesin açıkta kalır yavrum sadece beşik alalımda kıyafetlerini falan ben kendim alırım annemde örüyormuş bişilerrr kıyamam

aynı benim annem bezlerini bile almış oğlumun bir donu bile yok dedik ama bir sürü bezi oldu :))
benimde beşiği şifonyeri annem alıcak bizdede adet :))

merhabalar herkese...
Leyna ve canom çok geçmiş olsun.Dikkat edin kendinize.Allah bi daha yaşatmasın.
benim de ilk defa dün gece kramp girdi bacağıma bağırarak uyandım. eşim ovdu biraz geçti ama çok ağrıdı. magnezyumumu içmedim dün. ondan mı oldu acaba??

bu arada DUYGUcum teşekkür ederim sana. cifle sildim koltuklarımı bembeyaz oldu. dediğin gibi eşime sildirdim o daha güçlü sonuçta.
aklılnızda bulunsun kızlar beyaz deri koltugu olanlar cifle silip durulayın mis gibi oluyo.
bi de asprin diye bi ürün var herkes methedip duruyo. dün sipariş verdim kullnayım sonuçlarını yazarım size.
Gerçi şu aylardan sonra temizlik yapamıcaz pek ama kolay temizliyomuş bu. dök sil temizleniyomuş hemen

canım benim de dolabım bosch son modelinden. şu aralar reklemı dönüyo hatta. dondurucu kısmı altta olan. dolabımın soğutması çok iyi hiç bi şikayetim yok ama benimki de koku yaptı boschlarda koku problemi çok oluyomuş. M serisi varmış boscuhun yurtdışında üretiliyomuş. en iyisi o imiş. aklınızda bulunsun

aynı benim annem bezlerini bile almış oğlumun bir donu bile yok dedik ama bir sürü bezi oldu :))

kızz bende çok düşündüm bez alıp stoklamayıama ya pişik olursa o kadar bez boşa giderse diye cesaret edemedim arkadaşımda söyledi al diye ama ya aldıgım bez popişini mahvederse diye almadım :26:

valla ne güzel anneleriniz alıyor benim şuan konusu yok sadece benim annem yün yorgan yapıyormuş şuanda gerçi anneme desem alırda..kaynvalidemden ses seda yok ilk torunu değilki kadının alsın önemsesin dimi ama

kayınvaliden kesin gizliden yapıyodur süpriz olsun diyeee benimkindende ses seda çıkmıyodu anneme söylemiş alıyorum bişiler diye bakalım bizimkilerde onun son torunları olacak inşallah özenir biraz

valla kociş bişey almaya korkuyor sonradan üzülmeyelim die. bende sesimi çıkarmıyorum bi yöndende haklı. yıllarca çocuğumuz olmadı. sonra kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim bir gün oda biyokimyasal çıktı işe bakınki. Buda tüp bebek. Eşim en ufak ince ayrıntısına kadar her şeyini alır ve kalite alır biliyorum o yüzden içim rahat sesimi çıkarmıyorum. napalım ama annem havlusundan çorabına, eşofmantakımında türlü çeşit yeleğine, hastane çıkışları, fermuarlı battaniyesine varana kadar aldı. Minnacık lifler örmüş bide. ağzını silmek için tülbent bezi oyalamış birsürü canımın içi anneciğim.

saolun kızlar iiyiki sormuşum. eşim çok ciddi ben izin versem şimdiye almıştı. ne gerek varki o zaman benim dolabımda yeniydi zaten. Sırf o özelliğinden dolayı almak istiyordu :)

kızz bende çok düşündüm bez alıp stoklamayıama ya pişik olursa o kadar bez boşa giderse diye cesaret edemedim arkadaşımda söyledi al diye ama ya aldıgım bez popişini mahvederse diye almadım :26:

bende hiç almam 1 torba alırım. Denerim hangisi daha iyime giderse alırız.

benimde erken doğum riski car yauu. bebeğimin böbrekleri normalden fazla büyümüş demişti ayrıntılıdaki Dr. ve böyle devam ederse erken doğum olabil ir demişti pöffff:97:ama inş. hepimiz zamanında doğururuz Amin

Son düzenleme:
kayınvaliden kesin gizliden yapıyodur süpriz olsun diyeee benimkindende ses seda çıkmıyodu anneme söylemiş alıyorum bişiler diye bakalım bizimkilerde onun son torunları olacak inşallah özenir biraz

he buarada geçmiş olsun tansiyonun düşmüş bendede oluyor birkere banyo yaparken fenalaştım evdede tektim hemen apar topar banyodan çıktım bayılacaktım kendimi yatağa attım kalbim hızlı hızlı atıyordu sonra uyudum geçti..kayınvalideminde öyle süpriz yapıcağını zannetmiyorum kadın bıkmış torunlardan zaten..

şeymacım özele bakarmısın

LEYNA VE CANOM

geçmiş olsun kızlar dikkat edin Leyna cnm keşke alttan muayene yaptırsaydın çünkü ağrı deyince hemen erken doğuma yoruyo doktorlar ama asıl vajinal muayenede tehlike olup olmadığı ortaya çıkıyo çok uzun yürüyüşlerden falan kaçın hareketlerini biraz kısıtla cnm

Canom benimde baş dönmelerim oluyo çok şiddetli değil ama zaman zaman içmiş gibi oluyorum hafif hafif tatlı başdönmeleri oluyo ama bu haftalarda normalmiş

Dİğer arkadaşlar iyi sanırım hepimiz dikkat edelim kendimize artık ağırlaşmaya başlıyoruz sanırım

Bu arada Hanzade çok fazla giremiyo heralde özletti kendini

Leyna Canom
geçmiş olsun kızlar İnşallah bi daha tekrarlamaz
oooo maaşaallah canımm çok tatlı görünüyor minik kızın Bana saçmış gibi geldi ayy bak şimdi benimkinde saça benzeyen bişey yoktu aaaa benim kızım keltoşmu yoksa :))))
saç değil o gördüğünüz ben sormuştum doktora saça olsada gözükmez demişti
merabalar

dun esım evderdı o yuzden hıc gıremedım bırlıkte vakıt gecırdık bırazx aşımıda oldum ılk bı kac saat bırsey yoktu ama ondan sonra agrımaya basladı halada agrıyo
sarma sar iyi geliyo Ben aşı olduğum gün sarma sarmıştım yanlış hatırlamıyosam sansee de aşıdan sonra sarma sarmıştı bizde ağrı olmadı Şaka bi yana sanırım aşıdan sonra kolu hareket ettirmek işe yarıyo
Güle güle kirlet canım cif stoğu yap bence sen o beyaz koltuklar için bebiş geldikten sonra mama lekeleriyle çok uğraşırsın gibi geliyo

kızlar int.baktım amaa şöyle güzel bi ikiz yatak modeli bulamadım acaba sipariş üzerinemi yaptırsam ,nasıl bi model olur hem yer kaplamayacak hem ekonomik olacak napcam bilmiyorum kararsız kaldım

slm kızlar nasılsınız hafta sonundan beri kayınvalidemdeydik yeni döndük evimize umarım herkes iyidir ve keyifler yerindedir leyna canom geçmiş olsun sizlere dikkat edin kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…