- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
eeee sende hergün akşama kadar arkadaşlarınla takılıyosun canoo yani birazcıkta o takılsın dimmmi
canım merhaba. ben de dün olmadığımdan ofisteki işleri anca hallettim. bi geçmişe bakıp geliyim deidm. senin durumunu okudum. sana yazıyodum ben de.çok geçmiş olsun. içim bu tuhaf oldu. umarım iyisindir şimdi. erken doğum falan bizden uzak dursun lütfen. düşünmek bile istmiyorum öyle şeyleri hiçbirimiz için. iyi düşünelim iyi olsun hersey.
ben dün gittik işte. derya hoca baktı baya. ben bi fenalaştım orda. sırt üstü yatmaktan. gözüm karadı, ter boşaldı birden. hemen kaldırdılar. geçti sonra. hamilelerde oluyomuş. kızım gayet iyi. 487 gr. 24 cm. yalnız canıma sıkan bişi oldu. bilmiyorum hiçbiriniz duydunu zmu ben dün ilk kez duydum. amniyotik sıvı içinde 3 cm lik bir amniyotik bant varmış. şimdilik korkulcak bişi yok dedi. ama tabi takip edicez dedi. bülente çıktık sonra. bülent anlattı. şöyle birşeymiş. plesantanın içini bi oda gibi düşün. odanın tepesinde bir ip sarkıyo. sonra zamanla bu ip diğer duvarada ulaşıp bağlanıyo. sen bu ipe uzanır dolanır kalırsa elin, ayağın kolun veya allah korusun boğazın maalesef o organ gelişmiyo. boğaz olur sa da boğuluyo. ama sneinki çok ince ve küçük şimdişlik dedi. neden olduğu bilinmiyo. plesanta oluşurken genişlerken bağ dokuları kopup öyle sallanır. bazıları kopar, bazıları erir gidermiş. ben gelecek ay bunun kaybolacağını düşünüyorum dedi. kalınlığı 3 mm. bebk bunu rahatlıkla da koparabilir dedi. herzamnki gibi beni çok rahatlattı. ama ben durumuyum. geldim hemen araştırdım. hiçç hoş şeyler okumadım. resimler falan gördüm mafoldum. ne kadar bişi olmaz desem de içimde bi sıkıntı oldu. eşim de biliyosun radyoloji çalışıyo. tüm hocalarını seferber etti. akşama bi hocaya gidicez bi deo bakacak. gerci yapılcak bişi yok. hiçbir müdehale yapılamıyo cerrahi ve ilaç olarak.
bilmiyorum işte kübracım.
geri kalan hersey iyi. kiloma da kızmadı. gayet iyi gidiyosun dedi. çok kilo alman beni ilgilendirmezki ben zaten doğurturum seni.ama sıkıntıyı sen çekersin dedi. ama şimdilik iyi gidiyosun deid. temmuzun başında çeşmeye gidicez. tatille ilgili şeyleri sordum. istediğini yap dedi. tetanozu sana kalmış dedi. yatma yönümü sordum. yüzüstü zaten yatamazsın onun dışında nası istiyorsan yat dedi. hamile yastıklarından önermişti. ondan almıştım zaten. bence çok ii bişi. yatamayanlara tavisye ederim. bacaklarıma kramp giriyodu. magnezyum verdi. demir bi kutu daha yazdı. başkkaaaa. bukadar canım.
tabi bi de benim stresten mi bilmiyorum. böyle belimin yan tarafı ağrıyo. gaz sancısına da benziyo. sabahtan beri geçmedi.
öncelikle kızına maşallahhh kocaman olmuşşşçok kötü bişey olsaydı doktorun bu kadar rahat konuşmazdı gönlünü ferah tut canım
di mi? etrafımızda çok doktor var. benim patronum da arkadaşına sormuş hemen. biz eskidne bunları annelere söylemezdik evham yapmazsınlar diye ama artık birşey saklanmıyo demiş. benim doktorum da şimdi sen bunu raporda okuycaksın sonra bakcaksın inetrnete bisüürü şey görceksin kafaya takacaksın en iisi ben anlatayım dedi. kendisi herzaman rahatlatır beni saolsun. işte akşam bi görüş daha alalım bakalım canım.
canım merhaba. ben de dün olmadığımdan ofisteki işleri anca hallettim. bi geçmişe bakıp geliyim deidm. senin durumunu okudum. sana yazıyodum ben de.çok geçmiş olsun. içim bu tuhaf oldu. umarım iyisindir şimdi. erken doğum falan bizden uzak dursun lütfen. düşünmek bile istmiyorum öyle şeyleri hiçbirimiz için. iyi düşünelim iyi olsun hersey.
ben dün gittik işte. derya hoca baktı baya. ben bi fenalaştım orda. sırt üstü yatmaktan. gözüm karadı, ter boşaldı birden. hemen kaldırdılar. geçti sonra. hamilelerde oluyomuş. kızım gayet iyi. 487 gr. 24 cm. yalnız canıma sıkan bişi oldu. bilmiyorum hiçbiriniz duydunu zmu ben dün ilk kez duydum. amniyotik sıvı içinde 3 cm lik bir amniyotik bant varmış. şimdilik korkulcak bişi yok dedi. ama tabi takip edicez dedi. bülente çıktık sonra. bülent anlattı. şöyle birşeymiş. plesantanın içini bi oda gibi düşün. odanın tepesinde bir ip sarkıyo. sonra zamanla bu ip diğer duvarada ulaşıp bağlanıyo. sen bu ipe uzanır dolanır kalırsa elin, ayağın kolun veya allah korusun boğazın maalesef o organ gelişmiyo. boğaz olur sa da boğuluyo. ama sneinki çok ince ve küçük şimdişlik dedi. neden olduğu bilinmiyo. plesanta oluşurken genişlerken bağ dokuları kopup öyle sallanır. bazıları kopar, bazıları erir gidermiş. ben gelecek ay bunun kaybolacağını düşünüyorum dedi. kalınlığı 3 mm. bebk bunu rahatlıkla da koparabilir dedi. herzamnki gibi beni çok rahatlattı. ama ben durumuyum. geldim hemen araştırdım. hiçç hoş şeyler okumadım. resimler falan gördüm mafoldum. ne kadar bişi olmaz desem de içimde bi sıkıntı oldu. eşim de biliyosun radyoloji çalışıyo. tüm hocalarını seferber etti. akşama bi hocaya gidicez bi deo bakacak. gerci yapılcak bişi yok. hiçbir müdehale yapılamıyo cerrahi ve ilaç olarak.
bilmiyorum işte kübracım.
geri kalan hersey iyi. kiloma da kızmadı. gayet iyi gidiyosun dedi. çok kilo alman beni ilgilendirmezki ben zaten doğurturum seni.ama sıkıntıyı sen çekersin dedi. ama şimdilik iyi gidiyosun deid. temmuzun başında çeşmeye gidicez. tatille ilgili şeyleri sordum. istediğini yap dedi. tetanozu sana kalmış dedi. yatma yönümü sordum. yüzüstü zaten yatamazsın onun dışında nası istiyorsan yat dedi. hamile yastıklarından önermişti. ondan almıştım zaten. bence çok ii bişi. yatamayanlara tavisye ederim. bacaklarıma kramp giriyodu. magnezyum verdi. demir bi kutu daha yazdı. başkkaaaa. bukadar canım.
tabi bi de benim stresten mi bilmiyorum. böyle belimin yan tarafı ağrıyo. gaz sancısına da benziyo. sabahtan beri geçmedi.
aa evet ben sana mail atiyim. dün derya hocadan sonra bülent bey bi de ben bakim su banta dedi. derya hocanınkinde ben hiç bişi anlamdım kızımdan. bülent hoca da bi baktım çok daha net. ona da dedim. ya sizinki ne güzlemiş aşağıda hiçbişi anlammaıştım diye. e heralde yani dedi gülerek. senin face deki mailin miydi. başka mailin var mı?
slm güzel annişler doyumsuz muhabbetlerinize pek eşlik edemesemde hergün takip ediyorum formu.öyle güzel anlatıyorsunuzki unutuyorum sıkıntılarımı yaklaşık 5.5 aydır yatıyorum ben hamileligimin en başından bu yana bitmedi sıkıntılar rabbim beterinden esirgesin bu günlerede şükür yinede benim bebegim tüp oldugu için hep dikkat ettik doktor haricinde sokaga çıkmadım hep yattım ben her ne kadar sakınsamda gözümden bebegimi bitip tükenmedi kanamalarım bir türlü yaklaşık 2 haftada bir kanama oluyor koşuyoruz doktora şükür bebegim iyi ancak benim rahim açıklıgı sorunum varmış paşam arkadaşımızın başına gelenlere öyle üzülmüştümki günlerce aglamıştım şimdi aynı durumla karşı karşıyayım 2 hafta önce yine kanama geçirmiştim dr rahim açıklıgı var dedi 3.5 cm olmuş erken dogum ihtimali varmış biraz daha açılırsa rahimi dikecekmiş durum kötü kıpırdamadan yat dedi yatıyordum aslında pazar günü seçim dolayısıyla eşim zorla okula kadar kadar götürdü ve pazartesi sabahı yine başladı kanama günboyu geçmedi ilaçta geri geliyordu en sonunda hastaneye gitmeden proloton depot yaptırdım kanama durdu çok şükür kasıklarıma kramplar giriyor çok korkuyorum artık bebegimi bu kadar taşımışken tam artık anne olacagım derken kaybetme korkusu yakıyor yüregimi oysa ne masum hayallerim vardı çok isterdim sizler gibi rahatça çıkıp dolaşmayı 8 yıl hasretini çektigim evladıma kıyafetler almayı odasını ellerimle hazırlamayı şimdi ise derin bir korku kapladı içimi anne olacagıma dair inancımı kaybetmeye başladım dogum olursa yaşamaz dedi doktorum şimdi dualar ediyorum rabbime bunca yıl sonra tam kavuşacakken alma evladımı elimden diye ben elimden gelen herşeyi yapsamda birtürlü geçmiyor sıkıntılar öyle çaresiz öyle mutsuz hissediyorumki kendimi hiçbirinizi üzmek istemem güzel anneler rabbim hepimize saglıkla evladını kucagına almayı nasip eylesin inşallah ne kadar şanslı oldugunuzu unutmayın lütfen hepinizi çok seviyorum allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?