Kızlarsüt ne içiyorsunuz? ben okuduğum bi yazıda kutu sütlerin hiç bir işe yaramadığını okumuştum. hamileliğimden beri kutu tüketmiyorum.
e peki ne içiyorsun derseniz. Sütaşın günlük cam şişede sütleri var onlardan içiyorum tadıda çok leziz. bazende ekerin sütü var günlük ondan içiyorum.
kızlar int.baktım amaa şöyle güzel bi ikiz yatak modeli bulamadım acaba sipariş üzerinemi yaptırsam ,nasıl bi model olur hem yer kaplamayacak hem ekonomik olacak napcam bilmiyorum kararsız kaldım
ben 2 günde 1 günlük süt alıyorum cam şişede..hergün 1 bardak içiyorum
hoşgeldin bende dün seni soruyodum nerede bu kız diyee
sağol tatlım sen nasıl oldun umarım daha iyisindir şimdi
sağol tatlım sen nasıl oldun umarım daha iyisindir şimdi
1 bardak az değil mi :44: midemin en bulantılı döneminde bile 2 bardak iç demişti bana dr. içemedim o ayrı. ama şimdi iki bardak içiyorum.
Elif teyzemiz, Eslem teyzemiz hoşgeldiniizözledik sizi yahuu. kızım arkadaşlarını özledii, çok gidiyosunuz siz, böyle olmuyo ama.
Size müjdeli haberlerimiz var. Kızım bugün minik minik dürtükledi beni, anne kaallkkk dedi. uyandık birlikte :)
Elif teyzemiz, Eslem teyzemiz hoşgeldiniizözledik sizi yahuu. kızım arkadaşlarını özledii, çok gidiyosunuz siz, böyle olmuyo ama.
Size müjdeli haberlerimiz var. Kızım bugün minik minik dürtükledi beni, anne kaallkkk dedi. uyandık birlikte :)
Pınar'ın 1 litrelik kutu sütlerinden alıyorum ben. iki günde bir kutu içiyorum.
Bir de ülker içim'in ayranını çok seviyorum, yine iki günde bir litre içiyorum.
cam şişede sütü çocukluğumdan hatırlıyorum, hala varmı ya:)
nerde satılıyo marketlerde hiç görmedim satılıyo mu?:)
Bende hiç bi markette denk gelmedim belki büyük marketlerde vardır
eveettt başarmışsınnn...veee odanız çok güzell..sağlıcakla büyüsün miniklerin..
geçmişş olsunn canım çok dikkatt ett allahh korusun yaaa ne çok erkennnngünaydın arkadaşlar
dün alt tarafım ve kasıklarım çok ağrıyor dedikten sonra saat 14:30 civarında acilleştim eşim geldi hemen hastaneye gittik kan ve idrar tahlili yapıldı nts ye bağladılar hiç bir şey çıkmadı bebek de gayet iyiydi ama doktor erken doğum olabileceğini söyledi hastaneye yatırcam dedi ben yatmak istemedim sonra hastaneye yatmak istemediğime dair imzalı kağıt aldılar benden çok korktum bebeğime birşey olmasından sonra eve gidip yattım bu gün ağrı biraz hafiflemiş durumda ama tekrarlarsa hastaneye yatışım kaçınılmaz olacak sanırım
benım buzdolabı bu konuda ıyı kızlar sebze meyvelerım bozulmaz 1 hafta boyuncaa ındesıt markasıaman bazen o doktorlarda çok biliyor pastorize sterilize uht sütler saatler süren bir ısıl işlem değilki saniyeler sürüyor hatta en fazla 2-3 dk da al sana pastorize süt bizim evde yaptığımız ne ben en az 10 dakika kaynatıyorum sütü bakteri mi kalır hohhh rahatladımmm :)))
evet evet benim ki de öyle hatta sebzeler için uzun süre aynı tazeliğinde tutma gibi bir özelliği vardı yok bozmuyormuş yok kokmuyormuş hepsi hikaye canım yaa
bende çok severdim onları ama görmedim hiç bende pınar süt içiyorum günde 1 bardak
Denizcim yanlış hatırlamıyosam sende bel fıtığı vardı belki sana o açıdan 2 bardak vermiştir benim doktorum 1 bardak süt 1 kase yoğurt verdi bunlar bebeklerden ziyade senin için çok gerekli dedi dişler ve kemikler için
cam şişede sütü çocukluğumdan hatırlıyorum, hala varmı ya:)
nerde satılıyo marketlerde hiç görmedim satılıyo mu?:)
Bi yerine bişey oldumu????ay az önce düşüverdim netten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?