2011 Ekim Anneleri

Pınar'ın 1 litrelik kutu sütlerinden alıyorum ben. iki günde bir kutu içiyorum.
Bir de ülker içim'in ayranını çok seviyorum, yine iki günde bir litre içiyorum.

sağol tatlım sen nasıl oldun umarım daha iyisindir şimdi

Elif teyzemiz, Eslem teyzemiz hoşgeldiniiz özledik sizi yahuu. kızım arkadaşlarını özledii, çok gidiyosunuz siz, böyle olmuyo ama.
Size müjdeli haberlerimiz var. Kızım bugün minik minik dürtükledi beni, anne kaallkkk dedi. uyandık birlikte :)

Arkadaşlar, ben bavul hazırlamaya gidiyorum, bir kaç saate yola çıkarız artık; sanırım cumadan önce de giremem foruma; kendinize & bebişlerinize iyi bakın...

evet tatlım benim içinde zor oluyo artık bi gidiyorum bi daha dönemiyorum 9. ayımda falan doğum çantamı yanımda taşımayı düşünüyorum kendi evim haricinde bi yerde doğurucam herhalde ayın nerdeyse yarısını evimden ayrı geçiriyorum neyse doldum ben bu aralar gene fazla uzattım pamuğuna çok sevindim gözün aydın bi tanem artık bunları hissettin ya ardı arkası kesilmeyecek görürsün bunalarda pamuğumuza

1 noluyu beğendim ama sanki bebişler 4 ay sonra kullanamıcakmış gibi bide çıkıp mağazalardan bakayım bari cnm çok saol

hııı gördünmü cnm başlamışlar ufaktan ufaktan demekki senin kızında sabah ya acıkıyo ya susuyo benimkilerde öyle gündüz uyuyolar gece faaliyetteler yandık denizcim sanırım doğuncada böyle olacak

selam güzel annişler oğlumla ben geldim.
dün hiç giremedim inş herkesler iyidir geçmişede bakmadım henüz.
bu gün şeker testimin sonucunu aldım doktorum gayet güzel olduğunu söyledi.
bizden bu kadar.

Bende hiç bi markette denk gelmedim belki büyük marketlerde vardır

bende çok severdim onları ama görmedim hiç bende pınar süt içiyorum günde 1 bardak

Denizcim yanlış hatırlamıyosam sende bel fıtığı vardı belki sana o açıdan 2 bardak vermiştir benim doktorum 1 bardak süt 1 kase yoğurt verdi bunlar bebeklerden ziyade senin için çok gerekli dedi dişler ve kemikler için

geçmişş olsunn canım çok dikkatt ett allahh korusun yaaa ne çok erkennnn
benım buzdolabı bu konuda ıyı kızlar sebze meyvelerım bozulmaz 1 hafta boyuncaa ındesıt markası

kesınlıklee önerırımm modelı de bu kapı acık kaldı uyarısı var buzluğa cam sıse koydunuz dıyelım düğmesıne basıyorsunuz soğuyunca uyarısı varr

ve hangı dolap olursa olsunn fazla açıp kapatmak dolabın soğuklugunu azaltığı için erken bozulur yıyecekler

Bende her akşam bi bardak pınar süt içinede 1 tatlı kaşığı bal ekliyorum 5 dakika sonrada kızımın tekmelerine maruz kalıyorum

cam şişede sütü çocukluğumdan hatırlıyorum, hala varmı ya:)
nerde satılıyo marketlerde hiç görmedim satılıyo mu?:)

Ankara'da Atatürk Orman Çiftliği'nin günlük sütü var, şişede satılıyor. ama ben sevmiyorum. hayvanat bahçesini hatırlatıyor bana. oranın kokusu geliyo burnuma o sütü alınca içemem herhalde. (burdaki hayvanat bahçesinin ismi olduğu için söyledim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…