işte present78 in yani güzel arkadaşımın peri kızı ;Eki Görüntüle 210486 Eki Görüntüle 210487
ayça ben sana söyleyim bu kız çok canlar yakacak güzel peri:)
ayyyyyy canım kızım benimmmm. teşekkürler kübracım. evimin her tarafına , arabamın aynasına güneşliğine, pc arka planına telime heryere koydum. şimdi de görücüye çıktı kızım. cabnım yavrum benim. eline sağlık teyzesi saol.
slm güzel annişler doyumsuz muhabbetlerinize pek eşlik edemesemde hergün takip ediyorum formu.öyle güzel anlatıyorsunuzki unutuyorum sıkıntılarımı yaklaşık 5.5 aydır yatıyorum ben hamileligimin en başından bu yana bitmedi sıkıntılar rabbim beterinden esirgesin bu günlerede şükür yinede benim bebegim tüp oldugu için hep dikkat ettik doktor haricinde sokaga çıkmadım hep yattım ben her ne kadar sakınsamda gözümden bebegimi bitip tükenmedi kanamalarım bir türlü yaklaşık 2 haftada bir kanama oluyor koşuyoruz doktora şükür bebegim iyi ancak benim rahim açıklıgı sorunum varmış paşam arkadaşımızın başına gelenlere öyle üzülmüştümki günlerce aglamıştım şimdi aynı durumla karşı karşıyayım 2 hafta önce yine kanama geçirmiştim dr rahim açıklıgı var dedi 3.5 cm olmuş erken dogum ihtimali varmış biraz daha açılırsa rahimi dikecekmiş durum kötü kıpırdamadan yat dedi yatıyordum aslında pazar günü seçim dolayısıyla eşim zorla okula kadar kadar götürdü ve pazartesi sabahı yine başladı kanama günboyu geçmedi ilaçta geri geliyordu en sonunda hastaneye gitmeden proloton depot yaptırdım kanama durdu çok şükür kasıklarıma kramplar giriyor çok korkuyorum artık bebegimi bu kadar taşımışken tam artık anne olacagım derken kaybetme korkusu yakıyor yüregimi oysa ne masum hayallerim vardı çok isterdim sizler gibi rahatça çıkıp dolaşmayı 8 yıl hasretini çektigim evladıma kıyafetler almayı odasını ellerimle hazırlamayı şimdi ise derin bir korku kapladı içimi anne olacagıma dair inancımı kaybetmeye başladım dogum olursa yaşamaz dedi doktorum şimdi dualar ediyorum rabbime bunca yıl sonra tam kavuşacakken alma evladımı elimden diye ben elimden gelen herşeyi yapsamda birtürlü geçmiyor sıkıntılar öyle çaresiz öyle mutsuz hissediyorumki kendimi hiçbirinizi üzmek istemem güzel anneler rabbim hepimize saglıkla evladını kucagına almayı nasip eylesin inşallah ne kadar şanslı oldugunuzu unutmayın lütfen hepinizi çok seviyorum allaha emanet olun
geçmişi okudum kızlar şükür.
LEYNACIM VE CANOCUM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. leyna dikkat et canım kendine.ağrın devam ederse doktora git tekrar.
canım seninde bebeğini ALLAH sizlere bağışlasın.unutmaki herkesin bu dünyada sınandığı bir sınav var senin sınavında biraz zorlu geçsede sonunda başaracaksın.bol bol dua et.dualarımdasın.
ayça nasıl fenalaştın sıkıldın ondan mı uzun mu sürdü ultrason?
sağol canım bu ara kendimi dinlemeye aldım zaten bebeğim de hiç tekme atmadı bu gün korkuyorum ama kötü bir şey düşünmüyorum her şey yolunda allaha binlerce şükür olsun...
sen nasılsın ?
arkdaşlar, az önce dışardan geldim, ufak bi alışverişten, iç çamaşıırmda su gibi bi akıntı oluş, sanki idrar kaçırma gibi, hiç hissetmedim ama sadece terleme gibi bişey hissettim, hatta bu pantolonumada geçmiş, endişelendim, bu ne akıntısı olabilir başına gelen var mı
arkdaşlar, az önce dışardan geldim, ufak bi alışverişten, iç çamaşıırmda su gibi bi akıntı oluş, sanki idrar kaçırma gibi, hiç hissetmedim ama sadece terleme gibi bişey hissettim, hatta bu pantolonumada geçmiş, endişelendim, bu ne akıntısı olabilir başına gelen var mı
present arkadaşım 3 cmden küçük dediyse doktor geçer kafana takma ama kontrollerinide ihmal etme banada doktor kafasında kist var kromozomları bozuk dedii sonra ben bi profesöre gittim haftaya geçer çok küçğk bu kistler dedi gerçektende haftaya geçtii çok şükürr sende içini ferah tut kendini strese sokmakii bebişşşte etkilenmesi allahın izniyne kopar inşallahhhhhhh
bu arada kız olduğuda nerden bellii çok kibarr duruyoo maşallahhhhh
geçmiş olsun canım aynı şey hanzadenin de başına geldi o da tis baptım diye dolanıyodu buralarda meğer o iltihapmış doktora gitti o devam ederse sen de git doktora...
bu arada sen şeymaya sesini duyurabildin mi?
banada oluyoo hep normalmiş koyu sarı ve yeşile çalarsa ve ağır bi kokusu olursa ancak sorun teşkil edermiş ama o akıntı normal dedi bana doktor cnmmmm hatta ben sabah akşam iç çamaşırı değiştiriyorum alttan çıtçıtlı giydiğimde bile o ıslak oluyo işten eve gidene kadarr
sağol canım bu ara kendimi dinlemeye aldım zaten bebeğim de hiç tekme atmadı bu gün korkuyorum ama kötü bir şey düşünmüyorum her şey yolunda allaha binlerce şükür olsun...
sen nasılsın ?
ay canım yaa oda da karanlıktı bunalmışsındır tabii neyse ki çabuk geçmiş ayşe hemşire de çok tatlı kadın dün onunla konuştum telefonda beni bayağı teselli etti anlattı acil bir durum olduğunda gece de olsa bize gel dedi ebeler nöbetçi oluyormuş hatta bülent beyi bile çağırabiliyorlarmış gecevalla bilmiyorum ki yavaş yavaş gözüm kararmaya başladı. sonra bi sıcaklıktı ,terdii karıncalanmaydı. bayılcak gibi hissettim. yaklaşık bi yarım saat geçmişti yatalı. hemen dedim ben fena oluyorum. kaldırdılar beni hemen. su verdiler. geçti. aslında çok az kalmıştı muayenenin bitmeisne, biraz dayanayım iyice baksın deidm ama inan dayanılcak gibi değildi. doktor da sırt üstü yattığından dedi. olur böyle şeyler korkma dedi.yukarda da ayşe hemşire var ya . ona anlattım. unuturma bana seni nst ye bağlarken sırt üstü yatırmayalım dedi.
yok korkmuyorum biliyorum kuzucum içerde kıpır kıpır akşama dondurma istiyo da annesine naz yapıyo ben eve gidince onu oynatmasını bilirimkorkma sakın. bazen benim de öyle hiç kımıldamadığı oluyo. annelik işte hemen evham yapıyoruz. bırakalım birazcık uyusun dinlensin o da annesi. hep pır pır mı olcak?:)
eheheh, duyurdum şeyma sesimi ama baya zor oldu:) anca bu sabah.
canım akıntı beyaz renkte oluyo zaten ama bunun rengide yok su gibi ondan korktum,
evet ayşe hemşire süper . eşimle de çok iyi geciniyo:)) çok ilgililer ya. hepsini çok seviyorum. bi de meshur müberra ebe varmış. fun sayfasında herkes ondan bahsediyo. ben bi bankodaki ayten hanıma pek ısınamadım laf aramızda:)ay canım yaa oda da karanlıktı bunalmışsındır tabii neyse ki çabuk geçmiş ayşe hemşire de çok tatlı kadın dün onunla konuştum telefonda beni bayağı teselli etti anlattı acil bir durum olduğunda gece de olsa bize gel dedi ebeler nöbetçi oluyormuş hatta bülent beyi bile çağırabiliyorlarmış gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?