2011 Ekim Anneleri

işte present78 in yani güzel arkadaşımın peri kızı ;Eki Görüntüle 210486 Eki Görüntüle 210487
ayça ben sana söyleyim bu kız çok canlar yakacak güzel peri:)

ayyyyyy canım kızım benimmmm. teşekkürler kübracım. evimin her tarafına , arabamın aynasına güneşliğine, pc arka planına telime heryere koydum. şimdi de görücüye çıktı kızım. cabnım yavrum benim. eline sağlık teyzesi saol.

teyzesi yesin onu bol bol oku annenin çok nazarı değer biliyosun allahım esirgesin uzun sağlıklı bir ömür versin minik kızımıza

geçmişi okudum kızlar şükür.
LEYNACIM VE CANOCUM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. leyna dikkat et canım kendine.ağrın devam ederse doktora git tekrar.

canım seninde bebeğini ALLAH sizlere bağışlasın.unutmaki herkesin bu dünyada sınandığı bir sınav var senin sınavında biraz zorlu geçsede sonunda başaracaksın.bol bol dua et.dualarımdasın.

sağol canım bu ara kendimi dinlemeye aldım zaten bebeğim de hiç tekme atmadı bu gün korkuyorum ama kötü bir şey düşünmüyorum her şey yolunda allaha binlerce şükür olsun...
sen nasılsın ?

hu huuuu
nereye gittiniz
kimse konuşmuyor gelmeyen kızlar var bu gün yazıyorum yoklamada yok yazılıyorsunuz ama

ayça nasıl fenalaştın sıkıldın ondan mı uzun mu sürdü ultrason?

valla bilmiyorum ki yavaş yavaş gözüm kararmaya başladı. sonra bi sıcaklıktı ,terdii karıncalanmaydı. bayılcak gibi hissettim. yaklaşık bi yarım saat geçmişti yatalı. hemen dedim ben fena oluyorum. kaldırdılar beni hemen. su verdiler. geçti. aslında çok az kalmıştı muayenenin bitmeisne, biraz dayanayım iyice baksın deidm ama inan dayanılcak gibi değildi. doktor da sırt üstü yattığından dedi. olur böyle şeyler korkma dedi.yukarda da ayşe hemşire var ya . ona anlattım. unuturma bana seni nst ye bağlarken sırt üstü yatırmayalım dedi.

arkdaşlar, az önce dışardan geldim, ufak bi alışverişten, iç çamaşıırmda su gibi bi akıntı oluş, sanki idrar kaçırma gibi, hiç hissetmedim ama sadece terleme gibi bişey hissettim, hatta bu pantolonumada geçmiş, endişelendim, bu ne akıntısı olabilir başına gelen var mı

sağol canım bu ara kendimi dinlemeye aldım zaten bebeğim de hiç tekme atmadı bu gün korkuyorum ama kötü bir şey düşünmüyorum her şey yolunda allaha binlerce şükür olsun...
sen nasılsın ?

korkma sakın. bazen benim de öyle hiç kımıldamadığı oluyo. annelik işte hemen evham yapıyoruz. bırakalım birazcık uyusun dinlensin o da annesi. hep pır pır mı olcak?:)

present arkadaşım 3 cmden küçük dediyse doktor geçer kafana takma ama kontrollerinide ihmal etme banada doktor kafasında kist var kromozomları bozuk dedii sonra ben bi profesöre gittim haftaya geçer çok küçğk bu kistler dedi gerçektende haftaya geçtii çok şükürr sende içini ferah tut kendini strese sokmakii bebişşşte etkilenmesi allahın izniyne kopar inşallahhhhhhh

bu arada kız olduğuda nerden bellii çok kibarr duruyoo maşallahhhhh

aynsıı yaklaşık 1 saat önce de bana oldu. hemen korkup tuvalete gittim. kanama gibi geldi bi an. beyaz bi akıntı. ama normalmiş korkma. bu dönemde özellikle çok akıntı oluyomuş.

geçmiş olsun canım aynı şey hanzadenin de başına geldi o da tis baptım diye dolanıyodu buralarda meğer o iltihapmış doktora gitti o devam ederse sen de git doktora...
bu arada sen şeymaya sesini duyurabildin mi?

banada oluyoo hep normalmiş koyu sarı ve yeşile çalarsa ve ağır bi kokusu olursa ancak sorun teşkil edermiş ama o akıntı normal dedi bana doktor cnmmmm hatta ben sabah akşam iç çamaşırı değiştiriyorum alttan çıtçıtlı giydiğimde bile o ıslak oluyo işten eve gidene kadarr

saol zeynepcim. ah bu evham ah bu pimpirikler. nolcaksak böyle. bi yanım rahat ol diyor. bi yanım ya bişi olursa diyor.
bu arada tesekkürler teyzesi. eh birazcık narin ve kibar gözüküyo kızım:)

eheheh, duyurdum şeyma sesimi ama baya zor oldu:) anca bu sabah.
canım akıntı beyaz renkte oluyo zaten ama bunun rengide yok su gibi ondan korktum,

son kontrolümda bana da aynısını söledi rengiyle ilgili ve kokusu yoksa normal hormonal hamilelikte olur dedi, ama bu seferkinin rengide yok ki, su gibi, ondan korkuyorum. dışardayken olmuş, şu an yok gibi

sen nasılsın ?

evet canım kötü düşünme denizin sloganı mutlu anne mutlu bebek.
bende gayet iyiyim şükür.herşey yolunda.

ay canım yaa oda da karanlıktı bunalmışsındır tabii neyse ki çabuk geçmiş ayşe hemşire de çok tatlı kadın dün onunla konuştum telefonda beni bayağı teselli etti anlattı acil bir durum olduğunda gece de olsa bize gel dedi ebeler nöbetçi oluyormuş hatta bülent beyi bile çağırabiliyorlarmış gece
korkma sakın. bazen benim de öyle hiç kımıldamadığı oluyo. annelik işte hemen evham yapıyoruz. bırakalım birazcık uyusun dinlensin o da annesi. hep pır pır mı olcak?:)
yok korkmuyorum biliyorum kuzucum içerde kıpır kıpır akşama dondurma istiyo da annesine naz yapıyo ben eve gidince onu oynatmasını bilirim
eheheh, duyurdum şeyma sesimi ama baya zor oldu:) anca bu sabah.
canım akıntı beyaz renkte oluyo zaten ama bunun rengide yok su gibi ondan korktum,

ayy çok şükür iyi camını da yaptır bir an önce kurtul bari
hanzadeninki de öyleydi su gibi pantolonu bile ıslanmıştı korkma bence ama ihmal de etme

evet ayşe hemşire süper . eşimle de çok iyi geciniyo:)) çok ilgililer ya. hepsini çok seviyorum. bi de meshur müberra ebe varmış. fun sayfasında herkes ondan bahsediyo. ben bi bankodaki ayten hanıma pek ısınamadım laf aramızda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…