2011 Ekim Anneleri

evet öyleler gerçekten ayten sarı saçlı olan değilmi eğer oysa evet soğuk bir yapısı var onlada alyans tokuşturmadan öteye gidemedik alyanslarımız aynı da
müberra yı ben de çok merak ediyorum biz de tanışırız bir gün nalsıl olsa

Son düzenleme:
napıcan kafesi kuş koymak için mi bu ?
ııhh kuş için değil. zaten hayvan bakımıyla pek aram yok. bu dekorasyon için. kızımın odasına düşünüyorum. odasında dolabında beyaz kuş figürleir var. ona uysun diye. öyle bi konsept yapıca. zara home da kalmamış. paşabahde de hiç güzel değil. birebir aynısı olmasa da benzer bişi arıyorum.

evet ayten o. yani bizde birazcık muahbbet ettik ama bana da soğuk geldi. belki zamanla alışırız.

işte present78 in yani güzel arkadaşımın peri kızı ;Eki Görüntüle 210486 Eki Görüntüle 210487
ayça ben sana söyleyim bu kız çok canlar yakacak güzel peri:)
ayy maşallahhhhh oglumamı istesem
Eki Görüntüle 210513 Eki Görüntüle 210514

bak odası böyle kızımın. tek farkı altın rengi yerine gümüş rengi olcak

çok güzelmişşşşş valla gıskanmaya başladım heee ben şimdilik sadece beşik alıcam ilerde daha buyuk eve geçersek
oglumuza oda yapacakmışız eşim didi

ankara anse alışveriş merkezin de vivero kids ten aldım. biraz tuzlu. ama bize hemen hersey kardeşimden ve yakın arkadaşlarımdan gelcek. alacağım bişi yok gibi. bu konuda biraz şanslıyım. biz de o yüzden alacağımız herseyin yerine bi oda alalım dedik. 4500 e aldık bu odayı. yatağı büyüyo. bebek odasından çok güzel bir genç kız odasına dönüşüyor. boyası , malzemesi vs. biraz fiyatı yükseltiyo. bir de ben birkaç değişiklik yaptırdım. gardroptaki camı kaldırdım falan.

güle güle kullansın büyümeside baya iyimiş güzel seçim...

hepinize iyi akşamlar kızlar yarın hepiniz çok mutlu çok sağlıklı gelin olur mu...

Çok geçmiş olsun leyna vajinal baktılarmı sana? Rahim açıklığına filan? Erken doğum olabileceği kanısına nasıl vardırlar? Hepimiz sancılar çekiyoruz... Dönem dönem şiddetleniyor dönem dönem geçiyor... Kendi doktorunmu söyledi bunu sana merak ettim birde hastaneye yatman gerekirse yat serum takarlar sancılarına iyi gelir rahatlarsın korkma :) Çok geçmiş olsun yine canım...

Fatoşçum çok sağol canım bilgilendirmekle çok iyi yapmışsın bende şu an o sancıları çekiyorum çünkü, işlerimi bitirip hemen eve geldim. Dinleniyorum bende, dün akşam çok ağrım oldu, gecede çok oldu, aynen tarif ettiğin ağrılar..

Günaydın kipra, fatoş ve edut. Nasılsınız?
Ben çok ii değilim. sabah gözümü wc de açtım. Bu aralar yine bulantı ve kusmalarım arttı. Neden acaba:44:

Rumuzcum sanırım öyle, bugün biraz belimde ağrıdı kalçalarım filan erken geldim işlerimi bitirip.. Çok yorgunum uzandım biraz az sonra yemek için bir şeyler yapıcam ve bende iki gündür bulantıyla kalkıyorum..İnşallah kusmaya dönmez bu sıcaklarda

valla gözlerim doldu anlattıklarına ((umarım Allahım meleğini sana bağışlar canım ya.senin için tüm kalbimle dua edeceğim

cam şişede sütü çocukluğumdan hatırlıyorum, hala varmı ya:)
nerde satılıyo marketlerde hiç görmedim satılıyo mu?:)

Bende hiç bi markette denk gelmedim belki büyük marketlerde vardır

Evet kızlar var bi kaç güvenilir markanın hemde. Ben sütaşın 500 ml cam sütlerinden içiyorum. Tadıda müthiş leziz. Kutu sütü ha içmişsin, ha içmemişsin hiç bi faydası yokmuş.

selam kızlar
leyna ve bir arkadaş daha vardı çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize..

tatile gitmek için gün sayıyorum off çok sıkıldım işlerden, ev kadını olup bebiş bakmak istiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…