Eki Görüntüle 210509
kızlar böyle bir kafes arıyorum. nerde nasıl bulurum? ankara- istanbul- izmir dekiler yardımcı olur musunuz?
evet ayşe hemşire süper . eşimle de çok iyi geciniyo:)) çok ilgililer ya. hepsini çok seviyorum. bi de meshur müberra ebe varmış. fun sayfasında herkes ondan bahsediyo. ben bi bankodaki ayten hanıma pek ısınamadım laf aramızda:)
ııhh kuş için değil. zaten hayvan bakımıyla pek aram yok. bu dekorasyon için. kızımın odasına düşünüyorum. odasında dolabında beyaz kuş figürleir var. ona uysun diye. öyle bi konsept yapıca. zara home da kalmamış. paşabahde de hiç güzel değil. birebir aynısı olmasa da benzer bişi arıyorum.napıcan kafesi kuş koymak için mi bu ?
evet ayten o. yani bizde birazcık muahbbet ettik ama bana da soğuk geldi. belki zamanla alışırız.evet öyleler gerçekten ayten sarı saçlı olan değilmi eğer oysa evet soğuk bir yapısı var onlada alyans tokuşturmadan öteye gidemedik alyanslarımız aynı da
müberra yı ben de çok merak ediyorum biz de tanışırız bir gün nalsıl olsa
Eki Görüntüle 210513 Eki Görüntüle 210514
bak odası böyle kızımın. tek farkı altın rengi yerine gümüş rengi olcak
ayy maşallahhhhhişte present78 in yani güzel arkadaşımın peri kızı ;Eki Görüntüle 210486 Eki Görüntüle 210487
ayça ben sana söyleyim bu kız çok canlar yakacak güzel peri:)
ankara anse alışveriş merkezin de vivero kids ten aldım. biraz tuzlu. ama bize hemen hersey kardeşimden ve yakın arkadaşlarımdan gelcek. alacağım bişi yok gibi. bu konuda biraz şanslıyım. biz de o yüzden alacağımız herseyin yerine bi oda alalım dedik. 4500 e aldık bu odayı. yatağı büyüyo. bebek odasından çok güzel bir genç kız odasına dönüşüyor. boyası , malzemesi vs. biraz fiyatı yükseltiyo. bir de ben birkaç değişiklik yaptırdım. gardroptaki camı kaldırdım falan.
günaydın arkadaşlar
dün alt tarafım ve kasıklarım çok ağrıyor dedikten sonra saat 14:30 civarında acilleştim eşim geldi hemen hastaneye gittik kan ve idrar tahlili yapıldı nts ye bağladılar hiç bir şey çıkmadı bebek de gayet iyiydi ama doktor erken doğum olabileceğini söyledi hastaneye yatırcam dedi ben yatmak istemedim sonra hastaneye yatmak istemediğime dair imzalı kağıt aldılar benden çok korktum bebeğime birşey olmasından sonra eve gidip yattım bu gün ağrı biraz hafiflemiş durumda ama tekrarlarsa hastaneye yatışım kaçınılmaz olacak sanırım
günaydınnn kızlarr,
nihayet topiğe girebilidm önümüzdeki 10 gün boyunca biraz yoğunum ve topiğe daha az girebilicemi sanıyorum(. Size bendeki değişikliklerden bahsetmek istiyorum. öncelikle karnım son 3 gün içeriisnde dsaha yuvarlak ve sivri oldu. Mide ile göbeğin alt kısmı ( şuana kadar olan hamileliğimde şişen göbeğim) birleşmeye ve göğüs altından itibaren bir bütün gibi görünmye başladı... Bununla beraber son iki gündür göbek deliğim ve çevresi inanılmaz acıdı ve gerildi öyle bir acı çektimki doktora gidecek kadar ama bunun büyüyen rahmime bağlı olduğu ve normal olduğu rahmimin büyümeye devam etmesiyle birlikte acının azalacağı söylendi ve şuan ağrı ve acımın azaldığını söyleyebilirim. Bumu yaşamayan ama ilerde karşılaşıcak arkadaşlar için tavsiyem bu acı yürürken ve ayakta dururken artıyor ama yan yatıp dinlenilidğinde hafifliyor. Buna ek olarak gün içinde sürekli oturmak,ayakta kalmak yada yorucu diyebileceğimiz yürüyüşler sonrası günün sonunda dizden aşağısında ve ayak bileğimde şişme oluyor. Ayrıca ayak tabanlarım iğnelenir gibi topuklu ayakkabı giyip çok yol yürümüşüm gibi ağrıyor. Bunun içinde işyerimdeki masam kapalı olduğu için tahtakaleden en küçük boy tabure aldım üzerinede minder aldım ve otururken ayaklarımı onun üzerine koyuyorum ayrıca yarım saatte bir mutlaka ayağa kalkıp ofiste biraz dolaşıyorum birde günde en az 15 dk yürüyüş yapıp 2,5-3 lt su içiyorum böylece akşam eve geldiğimde ayaklarımın eskisi kadar şiş olmadığını farkettim. Ayrıca tuzlu, turşu vb. uzak durmaya çalışıyorum fakat yinede sabahları kalktığımda ayak tabanlarımda bir gerginlik ve huzursuzluk olduğunu söylemeliyim. birde akşamları ayaklarımın altına 3 yastık koyup uzanıyorum böylece var olan şişliğim geçiyor. el ve yüzde ani şişlikler olmadığı sürece bahsetmiş olduğum tarzda ki şişliklerin bebeğimiz için bir zararı yok ancak bizim için oldukça rahatsız edici birde doktoruma ödem yada varis çorabını soracağım ödem önlemede oldukça iyi olduklarını duydum. Buarada bu belirtiler5imden önce karnımın altında kasıklarımda kısa süreli ağrı yada minik sancılarım olmuştu doktorum bunun beni doğuma hazırlayacak olan bringston sancısı olduğunu ve dokuzuncu ayıma kadar ara ara bu sancının olabileceğini endişelenmemi sancı varken hareket değişikliği yada dinlenmenin faydalı olabileceğini söylemişti. bunların haricinde iyi olduğumu söyleyebilirim sanırım benim haftalarımda görülmesi muhtemel şikayetler bunlar aynı sorunları yaşayan arkadaşlar en azından benim gibi endişelenmemiş olurlar diye bunları yazıyorum. Buarada umarım herkez çok iyiidr. Leynacım kayınpederin umarım iyileşmiştir geçmiş olsun canım...
Günaydın kipra, fatoş ve edut. Nasılsınız?
Ben çok ii değilim. sabah gözümü wc de açtım. Bu aralar yine bulantı ve kusmalarım arttı. Neden acaba:44:
Hanzadecim geçmiş olsun. Kızı olanın kasığı, oğlu olanın beli ağrırmış derler ya ondan mı acaba? Benim ablamında sürekli kasık ağrısı şikayeti var, benim de bel ağrısı. İkisi de yorulunca ortaya çıkıyor..
işte present78 in yani güzel arkadaşımın peri kızı ;Eki Görüntüle 210486 Eki Görüntüle 210487
ayça ben sana söyleyim bu kız çok canlar yakacak güzel peri:)
slm güzel annişler doyumsuz muhabbetlerinize pek eşlik edemesemde hergün takip ediyorum formu.öyle güzel anlatıyorsunuzki unutuyorum sıkıntılarımı yaklaşık 5.5 aydır yatıyorum ben hamileligimin en başından bu yana bitmedi sıkıntılar rabbim beterinden esirgesin bu günlerede şükür yinede benim bebegim tüp oldugu için hep dikkat ettik doktor haricinde sokaga çıkmadım hep yattım ben her ne kadar sakınsamda gözümden bebegimi bitip tükenmedi kanamalarım bir türlü yaklaşık 2 haftada bir kanama oluyor koşuyoruz doktora şükür bebegim iyi ancak benim rahim açıklıgı sorunum varmış paşam arkadaşımızın başına gelenlere öyle üzülmüştümki günlerce aglamıştım şimdi aynı durumla karşı karşıyayım 2 hafta önce yine kanama geçirmiştim dr rahim açıklıgı var dedi 3.5 cm olmuş erken dogum ihtimali varmış biraz daha açılırsa rahimi dikecekmiş durum kötü kıpırdamadan yat dedi yatıyordum aslında pazar günü seçim dolayısıyla eşim zorla okula kadar kadar götürdü ve pazartesi sabahı yine başladı kanama günboyu geçmedi ilaçta geri geliyordu en sonunda hastaneye gitmeden proloton depot yaptırdım kanama durdu çok şükür kasıklarıma kramplar giriyor çok korkuyorum artık bebegimi bu kadar taşımışken tam artık anne olacagım derken kaybetme korkusu yakıyor yüregimi oysa ne masum hayallerim vardı çok isterdim sizler gibi rahatça çıkıp dolaşmayı 8 yıl hasretini çektigim evladıma kıyafetler almayı odasını ellerimle hazırlamayı şimdi ise derin bir korku kapladı içimi anne olacagıma dair inancımı kaybetmeye başladım dogum olursa yaşamaz dedi doktorum şimdi dualar ediyorum rabbime bunca yıl sonra tam kavuşacakken alma evladımı elimden diye ben elimden gelen herşeyi yapsamda birtürlü geçmiyor sıkıntılar öyle çaresiz öyle mutsuz hissediyorumki kendimi hiçbirinizi üzmek istemem güzel anneler rabbim hepimize saglıkla evladını kucagına almayı nasip eylesin inşallah ne kadar şanslı oldugunuzu unutmayın lütfen hepinizi çok seviyorum allaha emanet olun
cam şişede sütü çocukluğumdan hatırlıyorum, hala varmı ya:)
nerde satılıyo marketlerde hiç görmedim satılıyo mu?:)
Bende hiç bi markette denk gelmedim belki büyük marketlerde vardır
aynsıı yaklaşık 1 saat önce de bana oldu. hemen korkup tuvalete gittim. kanama gibi geldi bi an. beyaz bi akıntı. ama normalmiş korkma. bu dönemde özellikle çok akıntı oluyomuş.
benimde öyle kızlar çok rahatsız edici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?