Ben pamuk koyduğum halde. Her gün değiştiriyorum iç çamaşırım. hatta bazen 3 kere bile değiştirdiğim oluyor. akıntı iyiyimiş ama yapabilecek bişey yok. Gittikçede çoğalıyormuş :97:
dahada çoğalacak mıiyiyse sorun yok ya biraz yoruldum mu kasıklarım ağrıyo az önce kuaföre gittim saçlarımı kestirdim ben bile kendimden sıkılmıştım kocam nasıl sıkılmasın dimi
Kızlar Merhabaaaa;
Ben yokken neler oldu burada birisi özet geçsin lütfen
Çooook şükür sınava girdim fakat ne ÖSS ne de üniversitede final dönemlerinde bir sınav için bu kadar kasıldığımı strese girdiğimi hatırlamıyorum. Sınavdan önceki akşam ağlama krizine girdim, diyordum ya sürmenaj olur muyum diye çıldıracaktım, sanki çalıştığım hiçbir şey aklımda yok gibiydi. Aşırı stresimden bebeğim de etkilendi sanırım kasıklarım ağrıdı hele sınavdan önceki akşam dayanılmaz oldu. Eşim zor sakinleştirdi beni, ne olacak kazanamazsan yarın istifanı ver gel diye. Neyse sınav günü sabah da bir ağlama krizinden sonra sınava girince acayip sakinleştim, beklediğimden çok daha iyi geçti sınavım Allah a şükür.
Yarın da sözlü mülakatım var birim başkanı ve başkan yardımcıları ile umarım o da iyi geçer ve terfimi alır kurtulurum şu sınav maratonundan. Cuma akşamı Kayseri'ye gidicem Allah nasip ederse çok yıprattı şu sınav süreci umarım değişiklik iyi gelir ve rahatlarım.
hadi gözün aydın canım. kurtuldun sonunda. ama ben ayın 18inde sanıyodum sınavını. yanlış kalmış aklımda.
inş. sözlü mülakatın da çok iyi geçer, emeklerin karşılıksız kalmaz. hakkında hayırlısı olur inş.
okula gittim bugün not çizelgelerini imzalamaya. ordan da bi şeyler bakınalım dedik. kızlar ben hiç yürüyemiyorum artık ya((( hemen ayaklarımın altı ağırıyo belime vuruyo. sizde de oluyo mu böyle? sanki erken daha ya. ben mi tembelim yoksa ((
bu arada sabahlık takımı alan var mı arkadaşlar, nasıl bi şey aldınız ekler misiniz fikrim olsun benim de kararsız kaldım çünkü.
Lcw dan hamile eşofmanı baktım sadece grisi kalmıştı medium iyi oldu ama rengi pek sevmedim sanki. kullanan var mı? çok rahat görünüyodu.
bu arada ahestee nerelerde acep ???
hadi gözün aydın canım. kurtuldun sonunda. ama ben ayın 18inde sanıyodum sınavını. yanlış kalmış aklımda.
inş. sözlü mülakatın da çok iyi geçer, emeklerin karşılıksız kalmaz. hakkında hayırlısı olur inş.
kızlarrrrrrrrrrr biz geldık cadı gızımla..kocısle yuruyus yaptık 1 saat kadar..sonra marketlerı gezdık benım ayaklar şişince döndük geldık..sızde ne var ne yok..ben artık hareketlerımın agırlastıgını ve kısıtlandıgımı hıssedıyorum kızlar..ömrum boyunca olmayan gobegıme cok buyuk olmamasına ragmen halıhazırda alısmıs degılım..corabımı gıyerken namaz kılarken falan tıslıyorum bıde ıhıl ıhıl...amannn öyle ıste..gecmez bu 9 ayyy deyım benn sıze helede bu sıcakta..demedı demeyın dogururum ben 1 ay sonra..
bu arada bu sayfa duzenını bu denlı berbat yapan arkadası tebrık ederım..cok ugrasmıs olsa gerek..smıle koyulmuyorrrr.....
Amiin canım bebeğime zarar verdim salak gibi aşırı strese girerek biraz hırslıyımdır iş hayatından başarısızlığa pek tahammülüm yok sanırım ondan bebeğim bu kadar stresi yaşayıp doğunca agresif olmaz umarım
Ay aynı durum bende de var göbeğim zaten acayip büyüdü ama onu geç yürümek işkence benim için ayakta bile çok duramıyorum hemen sandalye arıyor gözlerim
Sabahlık takımını doğum için mi diyorsun? Eşofman değil de rahat bir şort almayı düşünüyorum ben evde rahat olur eşofman terletir beni yazın sıcağında
kızlarrrrrrrrrrr biz geldık cadı gızımla..kocısle yuruyus yaptık 1 saat kadar..sonra marketlerı gezdık benım ayaklar şişince döndük geldık..sızde ne var ne yok..ben artık hareketlerımın agırlastıgını ve kısıtlandıgımı hıssedıyorum kızlar..ömrum boyunca olmayan gobegıme cok buyuk olmamasına ragmen halıhazırda alısmıs degılım..corabımı gıyerken namaz kılarken falan tıslıyorum bıde ıhıl ıhıl...amannn öyle ıste..gecmez bu 9 ayyy deyım benn sıze helede bu sıcakta..demedı demeyın dogururum ben 1 ay sonra..
bu arada bu sayfa duzenını bu denlı berbat yapan arkadası tebrık ederım..cok ugrasmıs olsa gerek..smıle koyulmuyorrrr.....
benim de canım patates çekti iyi miiiiiiiiSana cevap yazarken patateslerimi yaktım iyi mi
hayırlı akşamlar kızlar:97: herkes iyidir inş..
Kızlar Merhabaaaa;
Ben yokken neler oldu burada birisi özet geçsin lütfen
Çooook şükür sınava girdim fakat ne ÖSS ne de üniversitede final dönemlerinde bir sınav için bu kadar kasıldığımı strese girdiğimi hatırlamıyorum. Sınavdan önceki akşam ağlama krizine girdim, diyordum ya sürmenaj olur muyum diye çıldıracaktım, sanki çalıştığım hiçbir şey aklımda yok gibiydi. Aşırı stresimden bebeğim de etkilendi sanırım kasıklarım ağrıdı hele sınavdan önceki akşam dayanılmaz oldu. Eşim zor sakinleştirdi beni, ne olacak kazanamazsan yarın istifanı ver gel diye. Neyse sınav günü sabah da bir ağlama krizinden sonra sınava girince acayip sakinleştim, beklediğimden çok daha iyi geçti sınavım Allah a şükür.
Yarın da sözlü mülakatım var birim başkanı ve başkan yardımcıları ile umarım o da iyi geçer ve terfimi alır kurtulurum şu sınav maratonundan. Cuma akşamı Kayseri'ye gidicem Allah nasip ederse çok yıprattı şu sınav süreci umarım değişiklik iyi gelir ve rahatlarım.
iyi insan bu kar mı gelir pat diye lafının üstüne.
seni andım az önce sultanım
nerelerdesin, necesin ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?