2011 Ekim Anneleri

Ben pamuk koyduğum halde. Her gün değiştiriyorum iç çamaşırım. hatta bazen 3 kere bile değiştirdiğim oluyor. akıntı iyiyimiş ama yapabilecek bişey yok. Gittikçede çoğalıyormuş :97:

dahada çoğalacak mı iyiyse sorun yok ya biraz yoruldum mu kasıklarım ağrıyoaz önce kuaföre gittim saçlarımı kestirdim ben bile kendimden sıkılmıştım kocam nasıl sıkılmasın dimi

dahada çoğalacak mı iyiyse sorun yok ya biraz yoruldum mu kasıklarım ağrıyoaz önce kuaföre gittim saçlarımı kestirdim ben bile kendimden sıkılmıştım kocam nasıl sıkılmasın dimi

saçlarınımı kestirdinnn banada sakın saçlarını kestirme diyolarr bende çok istiyorum kestirmeyi ama
öyle işteee

öfffffffffffffff canım çok sıkılıyooo ben gidiyom yemek yiyeyimmm tıkınayım da can sıkıntım geçsin

Kızlar Merhabaaaa;

Ben yokken neler oldu burada birisi özet geçsin lütfen

Çooook şükür sınava girdim fakat ne ÖSS ne de üniversitede final dönemlerinde bir sınav için bu kadar kasıldığımı strese girdiğimi hatırlamıyorum. Sınavdan önceki akşam ağlama krizine girdim, diyordum ya sürmenaj olur muyum diye çıldıracaktım, sanki çalıştığım hiçbir şey aklımda yok gibiydi. Aşırı stresimden bebeğim de etkilendi sanırım kasıklarım ağrıdı hele sınavdan önceki akşam dayanılmaz oldu. Eşim zor sakinleştirdi beni, ne olacak kazanamazsan yarın istifanı ver gel diye. Neyse sınav günü sabah da bir ağlama krizinden sonra sınava girince acayip sakinleştim, beklediğimden çok daha iyi geçti sınavım Allah a şükür.

Yarın da sözlü mülakatım var birim başkanı ve başkan yardımcıları ile umarım o da iyi geçer ve terfimi alır kurtulurum şu sınav maratonundan. Cuma akşamı Kayseri'ye gidicem Allah nasip ederse çok yıprattı şu sınav süreci umarım değişiklik iyi gelir ve rahatlarım.

hadi gözün aydın canım. kurtuldun sonunda. ama ben ayın 18inde sanıyodum sınavını. yanlış kalmış aklımda.
inş. sözlü mülakatın da çok iyi geçer, emeklerin karşılıksız kalmaz. hakkında hayırlısı olur inş.

okula gittim bugün not çizelgelerini imzalamaya. ordan da bi şeyler bakınalım dedik. kızlar ben hiç yürüyemiyorum artık ya ((( hemen ayaklarımın altı ağırıyo belime vuruyo. sizde de oluyo mu böyle? sanki erken daha ya. ben mi tembelim yoksa ((

bu arada sabahlık takımı alan var mı arkadaşlar, nasıl bi şey aldınız ekler misiniz fikrim olsun benim de kararsız kaldım çünkü.
Lcw dan hamile eşofmanı baktım sadece grisi kalmıştı medium iyi oldu ama rengi pek sevmedim sanki. kullanan var mı? çok rahat görünüyodu.

bu arada ahestee nerelerde acep ???

kızlarrrrrrrrrrr biz geldık cadı gızımla..kocısle yuruyus yaptık 1 saat kadar..sonra marketlerı gezdık benım ayaklar şişince döndük geldık..sızde ne var ne yok..ben artık hareketlerımın agırlastıgını ve kısıtlandıgımı hıssedıyorum kızlar..ömrum boyunca olmayan gobegıme cok buyuk olmamasına ragmen halıhazırda alısmıs degılım..corabımı gıyerken namaz kılarken falan tıslıyorum bıde ıhıl ıhıl...amannn öyle ıste..gecmez bu 9 ayyy deyım benn sıze helede bu sıcakta..demedı demeyın dogururum ben 1 ay sonra..

bu arada bu sayfa duzenını bu denlı berbat yapan arkadası tebrık ederım..cok ugrasmıs olsa gerek..smıle koyulmuyorrrr.....

Amiin canım bebeğime zarar verdim salak gibi aşırı strese girerek biraz hırslıyımdır iş hayatından başarısızlığa pek tahammülüm yok sanırım ondan bebeğim bu kadar stresi yaşayıp doğunca agresif olmaz umarım

Ay aynı durum bende de var göbeğim zaten acayip büyüdü ama onu geç yürümek işkence benim için ayakta bile çok duramıyorum hemen sandalye arıyor gözlerim

Sabahlık takımını doğum için mi diyorsun? Eşofman değil de rahat bir şort almayı düşünüyorum ben evde rahat olur eşofman terletir beni yazın sıcağında

Al benden de o kadar bu göbek şimdiden böyleyse doğuma yakın naparız bilmiyorum Allah tan henüz ayaklarım şişmedi hatırlıyorum annemin fil ayağı gibi olurdu hamileliklerinde

inş. bi zararı olmamıştır. benim bi arkadaş da sırf bebek etkilenmesin diye doğurmuyodu sınav sürecinde. şimdi kadroya geçti çalışmalar başlamış hemen :))
sabahlığı doğum için istiyorum canım baktım bügün fiyatlar 60-100 arası değişiyodu.
benim şortum var bu baktığım çok rahat bi eşofman bi arkadaşım almş çok memnun. ama renkte kararsız kaldım işte.

meltemcim aynı durum bende de var bugğn öldüm resmen. ya benim yengem 6 aylıktı geçen yıl benle bütün düğün alışverişlerini gezerdi. gık bile demezdi. ben niye böyle oldum anlamadım ya (
eşim diyo acıdım valla haline. bi de park problemi var burda. benim okulun bahçesine park ettik yürü de yürü arabaya kavuşmak için.

Sana cevap yazarken patateslerimi yaktım iyi mi
benim de canım patates çekti iyi miiiiiiii

guzum hemen oturdugun yerden 3 4 patatesın kabuklarını soy 3 e bol azcıcık su,azcıcık sıvıyag,azcıcık tuz,azcıcık karabirber ve kırmızıbiber koyup teflon tencerede 15 dakıka kaynatıyorsun sonrada ımmmmmmm afıyetle bebısıne yedırıyorsun ...

teflonda yaparsan ve suyunu cok az koyarsan patateslerın suyu pişerken cekmesını ve boylece vıtamınını kaybetmemesını saglarsın ..

Zehracım sınavının güzel geçmesine sevindim, inş mülakattandanda gülümseyerek çıkarsın.. Rabbim hayırla sonuçlandırsın, emeklerini zayi etmesin..

Flizimde tam beni sormuş:82: diyorum bi etkileşim var bizde

namaza gidiyorum, gelecem ( geçen bi bakkalın camında yazıyodu ) :))

ben hemen gelecem ama tabi eşim uçmazsa bilgisayara

[I[/I][/I][/I]
tatlım çok sevindim senin adına hayırlısıyla yarınıda atlattınmı değmesinler keyfine beyzamda bi rahat etsin artık çocuk içerde gerim gerim gerilmekten bi hal oldu biz o kadar dedik sana sıkma kandini germe sen yaparsın diye ama sakalımız yokki sözümüz dinlensin :)))

iyi insan bu kar mı gelir pat diye lafının üstüne.
seni andım az önce sultanım
nerelerdesin, necesin ???

Sen iyi gördüğün içindir o inş iyi olanlardan oluruz..

üff ne biliyim ya kendi kendime triplerdeyim işte, ne olsun.. Pazartesi eşim evdeydi zaten, biraz mıymıylanıp dışarı çıktık sonrada akşam olmuş zaten pilim bitiyor hemen.. dün ve bugün de güya temizliğe başlıcam ya, şöyle bi önce kanepe içleri, dolap içleri vs bi bakıyım elden geçiriyim dedim.. İnan cam kapı silsem böyle yorulmama, iki kişiyiz gerekli gereksiz derken dünya oluyor.. Bu tertip düzen işleri beni çok sıkıyor. bi yandan ağladım bi yandan yaptım tabi ikide bir dinlemeleri saymıyorum. Çok çabuk yoruluyorum yaa:84: bi de bugün bi acayip rüya gördüm, hayr olsun bütün motivasyonumu bitirdi.. Zar zor bi yemek yaptım, yedikte bi bakıyım kızlar varsa iki laf edip dağıtıyım demiştim:) ay pek uzun oldu ha bi de dün gaz spazmından ölecektim, hiç dokunacak bişeyde yememiştim stres fişan yaptım ondan oldu heralde. bi yandan da o deli etti beni akşam iyice fena oldum, en son gece eşim okudu öyle uyumuşum çok şükür sabaha rahat uyandım. öyle işte, ay yoruldum

İremcim bende senin gibiyim canım, az önce sofrada az yememe rağmen yoruldum.. ne olcak benim bu halim diyordum.

Özellikle namazda dediğin gibi bide yatakda dönerken çok rahatsız oluyorum. ben smailleri kullanbiliyorum, hepsini denemedim ama kullanıyorum yani:)

Filizcim benimde ayaklarımda sorun var, geçen gün altı üstü avm e gittik iki mağaza gezdim hönk diye kaldım... Eve geldiğimde eşime bi daha beni sakın dışarı çıkarma diye yalvarırken buldum kendimi

Bu arada dediğin eşofman altının çok rahat olduğunu söylediler ama bu sıcakta daral gelir onla evde sana. Ben hamile kalmadan evvel, burda bol pantolon tarzı ucuz penyeden dikilmiş çiçikli pijamalar almıştım iş yaparken rahat olur diye. O zaman içinde kayboluyordum şimdi tam oluyor:) penyeside ince, terde tutuyor bu yüzden pek rahat oldu benim için..

bu şişliklerın bu denlı erken baslaması dusunduruyor benı...tuzu nerdeyse kestım..esım bugun yemekte dıyor bısey eksık ama bulamadım dedım o tuz olmasınben hıc yemegıme tuz koymuyorum ama şişiyorum..netten okudugum kadarıyla bol yürüryüş ve su şişligi azaltıyormus..amam bana buda pek akıl ısı gelmedı..

bılmıyorum kısacası nasıl 9 ay gecıcek ınanın bılmıyorum temmuz 2 ye ucak bıletımızı almıstık esım sureklı ıstersen onceden gonderıyım senı ankaraya dayanamıyorsun sıcaklara diyor..

Allah yardımcımız olsun kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…