Zehracım sınavının güzel geçmesine sevindim, inş mülakattandanda gülümseyerek çıkarsın.. Rabbim hayırla sonuçlandırsın, emeklerini zayi etmesin..
Flizimde tam beni sormuş:82: diyorum bi etkileşim var bizde
[I[/I][/I][/I]
tatlım çok sevindim senin adına hayırlısıyla yarınıda atlattınmı değmesinler keyfine beyzamda bi rahat etsin artık çocuk içerde gerim gerim gerilmekten bi hal oldu biz o kadar dedik sana sıkma kandini germe sen yaparsın diye ama sakalımız yokki sözümüz dinlensin :)))
zehracım geçmişolsun inş mülakatınıda başarıyla atlatırsın.
okula gittim bugün not çizelgelerini imzalamaya. ordan da bi şeyler bakınalım dedik. kızlar ben hiç yürüyemiyorum artık ya((( hemen ayaklarımın altı ağırıyo belime vuruyo. sizde de oluyo mu böyle? sanki erken daha ya. ben mi tembelim yoksa ((
bu arada sabahlık takımı alan var mı arkadaşlar, nasıl bi şey aldınız ekler misiniz fikrim olsun benim de kararsız kaldım çünkü.
Lcw dan hamile eşofmanı baktım sadece grisi kalmıştı medium iyi oldu ama rengi pek sevmedim sanki. kullanan var mı? çok rahat görünüyodu.
bu arada ahestee nerelerde acep ???
taze göbek geldi hanımmmmmmmlarrrr
20+4 biz
ben hergün içemiyorum süt canım istemıyorr
ama kızlar kefır yapmayı öğrendım artık akşamları kefır ıcıcemmm :))
41 kere
bua arada sehpadaki oyuncak bebekte çok şirinmiş edacım.
20+4 biz[/QUOTE
yslzytn karnın büyümüş epey :))
bu arada benim için maceralı bi gündü.doktor kontrolüm vardı.bebişimize ayrıntılı ultrason yaptı doktor teyzesi.600 gramcık olmuş.bu arada ben iki gündür diş ağrısı ekiyordum.akşam üstü iyice ağır hale geldim.doktoruma zor attım kendimi, aldı dişin sinirini.az önce de uyuşukluk geçti.iyiyim Allah'a şükür...Ama kafayı yiyecektim nerdeyse.bu arada doktor amoklavin antibiotik verdi.kadın doğumcum kullanabilirsin dedi.sizler kullanmış mıydınız
20+4 biz[/QUOTE
yslzytn karnın büyümüş epey :))
bu arada benim için maceralı bi gündü.doktor kontrolüm vardı.bebişimize ayrıntılı ultrason yaptı doktor teyzesi.600 gramcık olmuş.bu arada ben iki gündür diş ağrısı ekiyordum.akşam üstü iyice ağır hale geldim.doktoruma zor attım kendimi, aldı dişin sinirini.az önce de uyuşukluk geçti.iyiyim Allah'a şükür...Ama kafayı yiyecektim nerdeyse.bu arada doktor amoklavin antibiotik verdi.kadın doğumcum kullanabilirsin dedi.sizler kullanmış mıydınız
büyütüyoruz paşayı çok şükür zeytinim limonum :)
çokgeçmiş olsun sizede
büyütüyoruz paşayı çok şükür zeytinim limonum :)
çokgeçmiş olsun sizede
teşekkür ederim...
20+4 biz
kuzuuuu ne tatlı olmuşsunuz siz öyle :))
Zehracım sınavının güzel geçmesine sevindim, inş mülakattandanda gülümseyerek çıkarsın.. Rabbim hayırla sonuçlandırsın, emeklerini zayi etmesin..
Flizimde tam beni sormuş:82: diyorum bi etkileşim var bizde
Sen iyi gördüğün içindir oinş iyi olanlardan oluruz..
üff ne biliyim ya kendi kendime triplerdeyim işte, ne olsun.. Pazartesi eşim evdeydi zaten, biraz mıymıylanıp dışarı çıktık sonrada akşam olmuş zaten pilim bitiyor hemen.. dün ve bugün de güya temizliğe başlıcam ya, şöyle bi önce kanepe içleri, dolap içleri vs bi bakıyım elden geçiriyim dedim.. İnan cam kapı silsem böyle yorulmama, iki kişiyiz gerekli gereksiz derken dünya oluyor.. Bu tertip düzen işleri beni çok sıkıyor. bi yandan ağladım bi yandan yaptım tabi ikide bir dinlemeleri saymıyorum. Çok çabuk yoruluyorum yaa:84: bi de bugün bi acayip rüya gördüm, hayr olsun bütün motivasyonumu bitirdi.. Zar zor bi yemek yaptım, yedikte bi bakıyım kızlar varsa iki laf edip dağıtıyım demiştim:) ay pek uzun olduha bi de dün gaz spazmından ölecektim, hiç dokunacak bişeyde yememiştim stres fişan yaptım ondan oldu heralde. bi yandan da o deli etti beni akşam iyice fena oldum, en son gece eşim okudu öyle uyumuşum çok şükür sabaha rahat uyandım. öyle işte, ay yoruldum
İremcim bende senin gibiyim canım, az önce sofrada az yememe rağmen yoruldum.. ne olcak benim bu halim diyordum.
Özellikle namazda dediğin gibi bide yatakda dönerken çok rahatsız oluyorum. ben smailleri kullanbiliyorum, hepsini denemedim ama kullanıyorum yani:)
Filizcim benimde ayaklarımda sorun var, geçen gün altı üstü avm e gittik iki mağaza gezdim hönk diye kaldım... Eve geldiğimde eşime bi daha beni sakın dışarı çıkarma diye yalvarırken buldum kendimi
Bu arada dediğin eşofman altının çok rahat olduğunu söylediler ama bu sıcakta daral gelir onla evde sana. Ben hamile kalmadan evvel, burda bol pantolon tarzı ucuz penyeden dikilmiş çiçikli pijamalar almıştım iş yaparken rahat olur diye. O zaman içinde kayboluyordum şimdi tam oluyor:) penyeside ince, terde tutuyor bu yüzden pek rahat oldu benim için..
şuan o eşofman üzerimde hemide grisi salak komşum yüzünden xl almıştımama çok rahat karnımı hiçççç sıkmıyorr sadece biraz fazla uzun
oyy oyyy maşallahtaze göbek geldi hanımmmmmmmlarrrr
20+4 biz
xl mi :))) kız sen zayıfsın düşer o üstünden. ben m sini denedim bugün güzel oldu ki galiba aynı senle kilomuz hemen hemen (62 kgcik) gerçi popom çok pörtledi arkadan ama evde giycem nolcak ki.
inanılmaz rahattı. benim gri eşofmanım çok lacivertini buldum az önce lcw nin sitesinden herhalde onu alırım.
uzunluğu da iyiydi. hatta eşime dedim ilk defa bi eşofmanı kestirmeden giyecem :))) tabi sen xl olduğu için uzun geliyodur canomcumm
maaşallah Edacım çok tatlı görünüyosunuz senle Rüzgar. Allah nazarlardan saklasın
slm güzel annişler doyumsuz muhabbetlerinize pek eşlik edemesemde hergün takip ediyorum formu.öyle güzel anlatıyorsunuzki unutuyorum sıkıntılarımı yaklaşık 5.5 aydır yatıyorum ben hamileligimin en başından bu yana bitmedi sıkıntılar rabbim beterinden esirgesin bu günlerede şükür yinede benim bebegim tüp oldugu için hep dikkat ettik doktor haricinde sokaga çıkmadım hep yattım ben her ne kadar sakınsamda gözümden bebegimi bitip tükenmedi kanamalarım bir türlü yaklaşık 2 haftada bir kanama oluyor koşuyoruz doktora şükür bebegim iyi ancak benim rahim açıklıgı sorunum varmış paşam arkadaşımızın başına gelenlere öyle üzülmüştümki günlerce aglamıştım şimdi aynı durumla karşı karşıyayım 2 hafta önce yine kanama geçirmiştim dr rahim açıklıgı var dedi 3.5 cm olmuş erken dogum ihtimali varmış biraz daha açılırsa rahimi dikecekmiş durum kötü kıpırdamadan yat dedi yatıyordum aslında pazar günü seçim dolayısıyla eşim zorla okula kadar kadar götürdü ve pazartesi sabahı yine başladı kanama günboyu geçmedi ilaçta geri geliyordu en sonunda hastaneye gitmeden proloton depot yaptırdım kanama durdu çok şükür kasıklarıma kramplar giriyor çok korkuyorum artık bebegimi bu kadar taşımışken tam artık anne olacagım derken kaybetme korkusu yakıyor yüregimi oysa ne masum hayallerim vardı çok isterdim sizler gibi rahatça çıkıp dolaşmayı 8 yıl hasretini çektigim evladıma kıyafetler almayı odasını ellerimle hazırlamayı şimdi ise derin bir korku kapladı içimi anne olacagıma dair inancımı kaybetmeye başladım dogum olursa yaşamaz dedi doktorum şimdi dualar ediyorum rabbime bunca yıl sonra tam kavuşacakken alma evladımı elimden diye ben elimden gelen herşeyi yapsamda birtürlü geçmiyor sıkıntılar öyle çaresiz öyle mutsuz hissediyorumki kendimi hiçbirinizi üzmek istemem güzel anneler rabbim hepimize saglıkla evladını kucagına almayı nasip eylesin inşallah ne kadar şanslı oldugunuzu unutmayın lütfen hepinizi çok seviyorum allaha emanet olun
Eki Görüntüle 210513 Eki Görüntüle 210514
bak odası böyle kızımın. tek farkı altın rengi yerine gümüş rengi olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?