2011 Ekim Anneleri

yine uçmuş herkes:) bende koçişimin yanına gidiyim o zaman, dilim damağım kurudu çayımda demlenmiştir.. hadi öptüm siziii

Amiin tatlım umarım o da geçer ve atlatırım şu sınav işlerini, 3 ay kitap okumam zannedersem bitince

valla Elifcim Beyza nın hakkına mı girdik ne yaptık acaba tepikliyip durdu sınavda da

zehracım geçmişolsun inş mülakatınıda başarıyla atlatırsın.

Sağol dünürüm dua et bana olur muuuu

şuan o eşofman üzerimde hemide grisi salak komşum yüzünden xl almıştım ama çok rahat karnımı hiçççç sıkmıyorr sadece biraz fazla uzun

taze göbek geldi hanımmmmmmmlarrrr

20+4 biz

Eklentiler

• $100_3640.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 45
  • $100_3641.webp
    16 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba kızlar... Bayadır giremiyorum, bir yandan sakatlanmış kocişe bakıyorum, bir yandan ablamın kızı geldi İstanbul'dan onunla vakit geçiriyorum. Umarım yaramaz birşey yoktur. Geçmişi okumam çok zor, çok birikmiş. Yinede şöyle bir göz atayım...

Gözüm arıyo canım seni inan görmeyince. kalp kalbe karşı demek

hepimiz aynı durumdayız sanırım. ben de dedim bu son bi daha beni çıkarma dışarı dedim.adamcağız da çok üzüldü halime ama ayaklarım çok zorluyo aheste beni sanki artık hiç bir ayakkabım da olmuyor gibi.
ya zaten ev işlerinin zor kısmı düzen olayı ince işler bence.
ben oda oda yaptım canım sanki daha kolay. mesela az önce eşimle yedekleri falan koyduğumuz bi odamız var. ( benim bekarlık bazam eşimin kitaplığı yataklar falan) onu düzenledik. gerçi kocacım beni oturttu o yaptı sağ olsun. ben sadece talimat verdim.
dün ben de kanepe içlerini boşalttım sildim bi saatlik işti ama inan pestilim çıktı. gerçekten eski halimize binlerce kez şükürler olsun.

canım biliyorum o dediğin pijamaları vardı benim de bekarken ondan ama kız kardeşime bıraktım. geçen pazarda gördüm etekli pantolon tarzında siyah pijamalar vardı. geniş geniş. senin dediğin gibi penyesi de ince onu da almayı düşünüyorum.

şuan o eşofman üzerimde hemide grisi salak komşum yüzünden xl almıştım ama çok rahat karnımı hiçççç sıkmıyorr sadece biraz fazla uzun

xl mi :))) kız sen zayıfsın düşer o üstünden. ben m sini denedim bugün güzel oldu ki galiba aynı senle kilomuz hemen hemen (62 kgcik) gerçi popom çok pörtledi arkadan ama evde giycem nolcak ki.
inanılmaz rahattı. benim gri eşofmanım çok lacivertini buldum az önce lcw nin sitesinden herhalde onu alırım.
uzunluğu da iyiydi. hatta eşime dedim ilk defa bi eşofmanı kestirmeden giyecem :))) tabi sen xl olduğu için uzun geliyodur canomcumm

maaşallah Edacım çok tatlı görünüyosunuz senle Rüzgar. Allah nazarlardan saklasın

20+4 biz
oyy oyyy maşallah göbek deliğini gördümmmmm

yaaa evettt uyuz komşumun zoruyla aldım yok k.çın büyüyecek dedi almayacaktım zorla aldı manyakşimdi zar zor duruyoo bidaha töbe onunla çıkmam bi yere kendi gibi şişko sanıyo herkesiii

Canım Allah şifa versin, kanamaların biran önce bitsin inşallah. Bende 4 ay yattım, seni çok iyi anlıyorum, çok zor. Şimdide gayet kısıtlı hareketlerim ama bunada şükürler olsun. İnsana yatmak zor gelmiyorda, o korku varya insanı bitiriyor. Olumlu düşünmeye çalış ve asla ümidini kaybetme. Bak bu zamanlara kadar gelinmiş. Allah tamamına erdirir inşallah. Dualarım seninle arkadaşım...

Eki Görüntüle 210513 Eki Görüntüle 210514

bak odası böyle kızımın. tek farkı altın rengi yerine gümüş rengi olcak

günaydın,

odanız çok güzel. sağlıkla güzel günlerde kullansın minik kız. buna çok benzer ama iki kapaklı dolaplısına baktım bende kızım için. tarz bizimde bu şekilde olacak. 3,500 ile 5,000 tl arasında değişen fiyatlar verdiler.. boyası, kalitesi derken fiyatlar bunlar.. bende heryeri bembeyaz istiyorum. belki duvar kağıdı ve perdesinde soft farklı renkler olabilir..

detaylı ultrasonum var yarın, o da hayırlısı ile geçsinde sonra ufak ufak bakıp almaya başlıcaz..

sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…