2011 Ekim Anneleri

merhaba canım özlettin kendini gözlerim arıyor seni :)
vajinal baktırmadım o yüzden rahmimin açılmış olabileceğini düşünüp alttan muayene istedi ama ben korktum çünkü kendi doktorum değildi benim yaşlarımda bir kızcağızdı doktor bir daha gelirsen kurtuluşun yok bakıcam dedi:)
şimdilik sancım yok ufak ufak gelip gidiyor ama önemli bir şey olursa kendi doktoruma giderim o ne derse onu yaparım herhalde...

hepinize günaydın kızlar umarım dün akşamki dileğim olmuştur herkes mutlu ve sağlıklıdır bu gün benim trajikomik bir halim var bu gün dün akşam evden evin anahtalarını almadan çıktık kayınvalideme gittik oturmaya tabi geç vakitte kalkınca anahtarın olmadığını farkettik benim annemde yedek vardı onlara gidelim dedik(benim evimden 45 dk mesafede)neyse gittik ve anladık ki o anahtar kilidini değiştirmişiz yani kaldık ortada allahtan eşofmalarla gitmemiştim sabah annemlerden geldim işe altta hamile pantolonu ayakta spor ayakkabı üstte daracık bir bluz ne çanta var ne bir şey allahtan telefonum vardı elimi kolumu sallayarak geldim işe

Günaydın....dün sabah itibari ile bebeğim iki veya üç kere kıpırdadaı çok endişeliyim biraz sonra doktora gideceğim umarım bir sorun yoktur

Günaydın....dün sabah itibari ile bebeğim iki veya üç kere kıpırdadaı çok endişeliyim biraz sonra doktora gideceğim umarım bir sorun yoktur

korkma canım
benimde kıpırdamıyor dünden beri hissedemiyorum ama bu haftalarda normalmiş sen yine de git doktor ne diyecek bakalım gelince bizlere de söyle olurmu umarım bir şey yoktur

Son düzenleme:
Günaydın annelerrrrr ve bıdışlarr.
Dün çok stresliydi benim için. İşler birbirine girdi, iş telefonum akşam 21:00 a kadar susmak bilmedi. İş yerinde herkese çattım. Hatta bi ara ağzımı bile bozdum.(tabi içimden ettim tüm küfürleri) Kociş aradı akşama doğru, annemlere gidelim mi diye. Ona da saydırdım, ben geberiyorum yorgunluktan sen gezmeye gidelim diyosun diye. Tek isteğim eve gidip bir an evvel yatmaktı ama tabi babamız beni hem haşladı hem de dediğini yaptırdı. Neymiş bu hormonların hali, artık benden korkuyormuş, melek karısı gitmiş cadı bişi gelmiş. Tabi lafları yiyince ne derse tamam demek zorunda kaldım. Yine gece 12 yi geçiyordu yattığımda Bugün sakinim ama Hem internetten baktık, dün ay tutulması varmış bu da insanları gergin yapmış. Ondandır ondan.

flaşın azizliğine uğradık canom

Geçmişi okuyup bitirdim. Şirinem Allah yar ve yardımcın olsun canım. Rabbim ömür verdiyse ne olursa olsun onu kucağına alırsın. İyi düşünelim, iyi olsun. Kendine çok dikkate et. Dualarımdasınız.

selam kızlar
leyna ve bir arkadaş daha vardı çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize..

tatile gitmek için gün sayıyorum off çok sıkıldım işlerden, ev kadını olup bebiş bakmak istiyorummm

Bende bendeeee Bebikimi kucağıma alıp, sabah onun gülücükleri ile uyanmak, onu emzirmek, yaptığı hareketlere gülmek ve onu koklamak istiyorum. Bunları yaparken aman yarın işte şunu unutmayım, bunu unutmayım demek istemiyorum.

Züleyhaaa maşallah sana. Darısı mülakatına inşallah çok güzel sonuçlarla gelirsin de bıdığında sende kurtulursun.

günaydın biz geldik oğlumla
rüzgarrrrrrrrrrrrrr nereyeeeeeeeeeeeee götür beniiiiiii orayaaaaaaaaaaaa

Geldinmi rüzgar anası
arada kaynamasın diye sen yokken yazmadım severim ben senin göbüşünü içindeki bebişini kırkbin kere maşallah ikiniz de çok güzelsiniz

geldik leyna teyzesi teşekkür ederiz
dün bende sana yazdım kaynadı sayfa altına denk geldik gene 2894 te

tatlım kıpırdamış ya sen ona baksana her yaptığı hareketi malesefki hissetmiyoruz biz 1 snden uzun ve biraz daha şiddetli olanları hissediyoruz için rahat edecekse git ama bence evham yapıyorsun germe kendini
herkeze günaydın.
uyandığımdan beri burnum kanıyor.bu aylarda normalmiş.burnu kanayan varmı arkadaşlar.

cnm seninle 1 gün var aramızda geçen hafta bende böyle olmuştum uyandığımda burnum kanıyordu normalmiş olabilirmiş

benim meleğimde tüp bebek o açıdan tüp bebekle anne olanlara daha yakın hissediyorm daha doğrusu derdi olunca içim daha bir içim sızlıyor....benimde ilk 3 ay hep kanamam oldu, arada da olmaya devam ediyor....hamdolsun ben kalktım artık...ama kaybetme ihtimali hala aklımın bir yerinde korkuyla duruyor..ama galiba her anne yaşıyor bunu...ben sana söyle diyeyim daha elimdeki ilaçları birine vermeye cesaret edemedim....bacım kardeşim oğlun seninle kalacak ben eminim sen azcık daha dayanacaksın sadece, 8 yıl dayanmısın o kadar tedavi olmuşsun, o kadar stres yaşadın o kadar göz yaşı döktün 3,5 aymı dayanamayacaksın....ben her gece dua ediyorum, ben işe yaradığına çok inandım yasin oku mubin dualı hem sana ii gelir hem için rahatlar, 41 gün okudum ben....seni ne rahatlatıyorsa onu oku, onu yap...bebeğin seninle kalacak ben eminim....

Son düzenleme:
Günaydınlar geçmişi fırsat buldukça yarım yamalak okuyup buraya geldim, herkese ayrı ayrı yazamıyorum ama çok şükür herkesin sağlığı yerinde, hamilelik belirtileri sıkıntıları dışında negatif bir durum yok hamdolsun :) Edacım odan çok şekermiş göbüşünde artık istikrar sağlamış gibi görünüyor maşallah:))

Benim son durumlarım şöyle:

Bu son 1 haftadır gerek iş, gerek hamilelik, gerek havaların sıcaklığından dolayı hep yorgun, halsiz, mecalsizdim... Birde 21. haftanın içine girdiğimde
kasıklarımda iki taraflı iğne batması kasılma acıma yanma şeklinde sızılar oldu beni çok rahatsız etti, hala ufaktan devam ediyor. Magnezyum biraz rahatlatıyor ama etkisi geçince yine oluyor... (Bu ağrıları kağan kocatepenin sitesinde okudum, bu haftada olması gereken ağrılarmış tamda tarif ettiği gibi iki taraflı bıcak saplanma iğne batma şeklinde... Gidip gidip geliyor haftasonu dinlenicem umarım daha iyi olurum..

Birde dünden beri, kalçalarımda yan değilde arkamda totomun üstlerinde ve belimdede ağrım var, geceleri sağımdan soluma, solumdan sağıam dönerken iki kasığımdada acıma var, ( ileriki aylarda daha şiddetli olucağını bebeğin kemiklerinin geliştikçe batıcağını söylüyor çevremdekiler)otururken huzursuz ve rahatsızım kasıklaırmda ve karnımda doluluk hissediyorum artık. Geceleri 2 defa üzerimi değiştiriyorum çok fazla terlemeye başladım bu son haftada, elleirmde şişlik hissediyorum, ayaklarımda sürekli oturduğumda yada ayakta kaldığımda şişkinlik oluyor dinlendiğimde yok...

Mantar şikayetim azaldı gibi, dün son fitilimi kulandım ilk başlardaki yoğun akıntı azaldı gibi ama tamamen geçmedi doktora danışıp gerekirse 1 kutu daha kullanacağım tamamen bitsin istiyorum. Tekrarlamasından çekiniyorum... Birde karnımda ufak ufak kaşınmalar oluyor ama çok şiddetli değil çok minik. Bu sabahta miğde bulantısı ile kalktım iki gündür iştahımda azalma var yine. Benden bu kadar son durumlarım bunlar kızlar... Pek iç açıcı değil ama bu halime şükürler olsun diyorum... Bebeğim iyi olsunda, bu sıkıntılar gellip geçici ve sonunda çok büyük bir mükafatımız olucak inşallah :) Sizler nasılsınız? Sizlerinde şikayetlerinde belirgin artışlar varmı? En son ealtini hatırlıyorum onunda bu haftası sıkıntılı geçti sanırım.. Umarım daha iyidir şimdi..

Son düzenleme:
herkese günaydın. dün akşam gittik doktora. amniyotik bant için. korkulcak bişi yok, bebeklealakası olmayan bi yerde, plesentanın duruşundan bant gibi gözüküyo ama tam olarak bant da sayılmaz dedi. eşim de ben de çok rahatladık. çok şükür allahıma. yalnız iki sorunum var şimdiide. 1: amniyotik sıvım üst sınıra yakınmış. su anda bişi yok endişe edilcek ama gebelik şekeir olabilri dedi. şeker yüklemesi yaptır zamanı gelince dedi. bir de dün sabahtan beri sağ böbrek tarafım ağrıyodu. bende o soğuk jellerden saatlerce göbek açıkta durmaktan gazıd r, üşütmüşümdür dedim. ama meğerse böbreğim büyümüş. bebk büyüdğü için olabilrimiş o da. doktorun kontrol altında tutsun dedi. buyrun burdan yakın şimdi de bu başımda. aman neyse olan bana olsun. bebişime bişi olmasında.

günaydın kızlarrr bugün çok şükür karneleri veriyorum ve sesonum bitiriyorum ,hemde inşallah 1 yıllığına,kızım gelince hemen izin alıcam ve 1 sene gitmicem okula tatilide ayarladık çok şükür kuşadasına gidicezz ..inşallah bi aksilik olmazz ...
kızlr yaaa akşamları sizinde karnınız kocaman oluyomuu:26: yaa çok sıkıştırıyo beni ,oturamıyorum ,helede yemek güzel olmuşsa ve 1 tabağı geçtiysem
bide bişi sorcam tatile gidecek olan varsa araştırmıştır belki ,gerçi bu yaz hapimize lazım ....güneşkremii??? sizce böyle bize özel bi rünü var chicconun ondanmı yoksa 50+ yada 30 faktörlü gene bildik markalı bi ürünmü almalı??bide güneş sütüyle güneş kremi arasındaki fark nedirkiii???:82:

geçmiş olsun canım ,inşallah sanada bebeğinede bişeycikler olmaz ,tabi vücut alışkın olmadığı durumlarda tuhaf tepkiler veriyo 9 ay dişimizi sıkıcaz artık ,bu arada hemen hemen şeker yükleme zamanımız geldi gibi ,doktorum bi sonraki kontrolde istedi benden ,temmuz 11 de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…