Çok geçmiş olsun leyna vajinal baktılarmı sana? Rahim açıklığına filan? Erken doğum olabileceği kanısına nasıl vardırlar? Hepimiz sancılar çekiyoruz... Dönem dönem şiddetleniyor dönem dönem geçiyor... Kendi doktorunmu söyledi bunu sana merak ettim birde hastaneye yatman gerekirse yat serum takarlar sancılarına iyi gelir rahatlarsın korkma :) Çok geçmiş olsun yine canım...
Günaydın....dün sabah itibari ile bebeğim iki veya üç kere kıpırdadaı çok endişeliyim biraz sonra doktora gideceğim umarım bir sorun yoktur
merhaba canım özlettin kendini gözlerim arıyor seni :)
vajinal baktırmadım o yüzden rahmimin açılmış olabileceğini düşünüp alttan muayene istedi ama ben korktum çünkü kendi doktorum değildi benim yaşlarımda bir kızcağızdı doktor bir daha gelirsen kurtuluşun yok bakıcam dedi:)
şimdilik sancım yok ufak ufak gelip gidiyor ama önemli bir şey olursa kendi doktoruma giderim o ne derse onu yaparım herhalde...
Keyifsiz bir hafta geçirdim bende leynacım pc' lerin iki gün olmaması mahfetti beni, işlerimi bitirip kaçabildiğim kadar erken kaçtım işten, çok fazla kasık ağrısı çektim şu son 2-3 gün aynı senin gibi, işten eve gelip attım kendimi kanepeye ne tadım ne tuzum yoktu... Yorgunluk ve halsizliğim hat safhada Seninde erken doğum riski olduğunu filan düşünmüyorum. Vajinal bakılmamış en nihayetinde :) Bu ağrılar çatı ağrıları sanırım, genişleme ve bebeğin büyüme ağrıları diye düşünüyorum artık kilo alıyorlar bebekler yarım kilo oldular neredeyse, Hala tatsız tussuzum, bu hafta gerçekten en zor çalıştığım hafta oldu galibaTek iyi tarafı trafik biraz daha rahattı yollar hemen hemen boşalmış gibi..
Günaydın....dün sabah itibari ile bebeğim iki veya üç kere kıpırdadaı çok endişeliyim biraz sonra doktora gideceğim umarım bir sorun yoktur
Canım korkma bebeğin iyidir, sen hareketlerini hissetmediğin için stres yapıyosun ya o stresten dolayı bebekte stres oluyor oynamıyor hissedemiyorsun aynısı defalarca başıma geldi, umursamadığım oynamasını beklemediğim zamanlar normale döndü yoksa bekle babam bekle vallahi el kadarlar dört döndürüyorlar bizleri hayırlısıyla doğursak bi :)
herkeze günaydın.
uyandığımdan beri burnum kanıyor.bu aylarda normalmiş.burnu kanayan varmı arkadaşlar.
oyy oyyy maşallahgöbek deliğini gördümmmmm
yaaa evettt uyuz komşumun zoruyla aldım yok k.çın büyüyecek dedi almayacaktım zorla aldı manyakşimdi zar zor duruyoo bidaha töbe onunla çıkmam bi yere kendi gibi şişko sanıyo herkesiii
slm güzel annişler doyumsuz muhabbetlerinize pek eşlik edemesemde hergün takip ediyorum formu.öyle güzel anlatıyorsunuzki unutuyorum sıkıntılarımı yaklaşık 5.5 aydır yatıyorum ben hamileligimin en başından bu yana bitmedi sıkıntılar rabbim beterinden esirgesin bu günlerede şükür yinede benim bebegim tüp oldugu için hep dikkat ettik doktor haricinde sokaga çıkmadım hep yattım ben her ne kadar sakınsamda gözümden bebegimi bitip tükenmedi kanamalarım bir türlü yaklaşık 2 haftada bir kanama oluyor koşuyoruz doktora şükür bebegim iyi ancak benim rahim açıklıgı sorunum varmış paşam arkadaşımızın başına gelenlere öyle üzülmüştümki günlerce aglamıştım şimdi aynı durumla karşı karşıyayım 2 hafta önce yine kanama geçirmiştim dr rahim açıklıgı var dedi 3.5 cm olmuş erken dogum ihtimali varmış biraz daha açılırsa rahimi dikecekmiş durum kötü kıpırdamadan yat dedi yatıyordum aslında pazar günü seçim dolayısıyla eşim zorla okula kadar kadar götürdü ve pazartesi sabahı yine başladı kanama günboyu geçmedi ilaçta geri geliyordu en sonunda hastaneye gitmeden proloton depot yaptırdım kanama durdu çok şükür kasıklarıma kramplar giriyor çok korkuyorum artık bebegimi bu kadar taşımışken tam artık anne olacagım derken kaybetme korkusu yakıyor yüregimi oysa ne masum hayallerim vardı çok isterdim sizler gibi rahatça çıkıp dolaşmayı 8 yıl hasretini çektigim evladıma kıyafetler almayı odasını ellerimle hazırlamayı şimdi ise derin bir korku kapladı içimi anne olacagıma dair inancımı kaybetmeye başladım dogum olursa yaşamaz dedi doktorum şimdi dualar ediyorum rabbime bunca yıl sonra tam kavuşacakken alma evladımı elimden diye ben elimden gelen herşeyi yapsamda birtürlü geçmiyor sıkıntılar öyle çaresiz öyle mutsuz hissediyorumki kendimi hiçbirinizi üzmek istemem güzel anneler rabbim hepimize saglıkla evladını kucagına almayı nasip eylesin inşallah ne kadar şanslı oldugunuzu unutmayın lütfen hepinizi çok seviyorum allaha emanet olun
selam kızlar
leyna ve bir arkadaş daha vardı çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize..
tatile gitmek için gün sayıyorum off çok sıkıldım işlerden, ev kadını olup bebiş bakmak istiyorummm
Kızlar Merhabaaaa;
Ben yokken neler oldu burada birisi özet geçsin lütfen
Çooook şükür sınava girdim fakat ne ÖSS ne de üniversitede final dönemlerinde bir sınav için bu kadar kasıldığımı strese girdiğimi hatırlamıyorum. Sınavdan önceki akşam ağlama krizine girdim, diyordum ya sürmenaj olur muyum diye çıldıracaktım, sanki çalıştığım hiçbir şey aklımda yok gibiydi. Aşırı stresimden bebeğim de etkilendi sanırım kasıklarım ağrıdı hele sınavdan önceki akşam dayanılmaz oldu. Eşim zor sakinleştirdi beni, ne olacak kazanamazsan yarın istifanı ver gel diye. Neyse sınav günü sabah da bir ağlama krizinden sonra sınava girince acayip sakinleştim, beklediğimden çok daha iyi geçti sınavım Allah a şükür.
Yarın da sözlü mülakatım var birim başkanı ve başkan yardımcıları ile umarım o da iyi geçer ve terfimi alır kurtulurum şu sınav maratonundan. Cuma akşamı Kayseri'ye gidicem Allah nasip ederse çok yıprattı şu sınav süreci umarım değişiklik iyi gelir ve rahatlarım.
flaşın azizliğine uğradık canom
merhaba canım özlettin kendini gözlerim arıyor seni :)
vajinal baktırmadım o yüzden rahmimin açılmış olabileceğini düşünüp alttan muayene istedi ama ben korktum çünkü kendi doktorum değildi benim yaşlarımda bir kızcağızdı doktor bir daha gelirsen kurtuluşun yok bakıcam dedi:)
şimdilik sancım yok ufak ufak gelip gidiyor ama önemli bir şey olursa kendi doktoruma giderim o ne derse onu yaparım herhalde...
Keyifsiz bir hafta geçirdim bende leynacım pc' lerin iki gün olmaması mahfetti beni, işlerimi bitirip kaçabildiğim kadar erken kaçtım işten, çok fazla kasık ağrısı çektim şu son 2-3 gün aynı senin gibi, işten eve gelip attım kendimi kanepeye ne tadım ne tuzum yoktu... Yorgunluk ve halsizliğim hat safhada Seninde erken doğum riski olduğunu filan düşünmüyorum. Vajinal bakılmamış en nihayetinde :) Bu ağrılar çatı ağrıları sanırım, genişleme ve bebeğin büyüme ağrıları diye düşünüyorum artık kilo alıyorlar bebekler yarım kilo oldular neredeyse, Hala tatsız tussuzum, bu hafta gerçekten en zor çalıştığım hafta oldu galibaTek iyi tarafı trafik biraz daha rahattı yollar hemen hemen boşalmış gibi..
Canım korkma bebeğin iyidir, sen hareketlerini hissetmediğin için stres yapıyosun ya o stresten dolayı bebekte stres oluyor oynamıyor hissedemiyorsun aynısı defalarca başıma geldi, umursamadığım oynamasını beklemediğim zamanlar normale döndü yoksa bekle babam bekle vallahi el kadarlar dört döndürüyorlar bizleri hayırlısıyla doğursak bi :)
canım hepimiz neredeyse aynı şeyleri yaşıyoruz ama napalım yavrumuza kavuşucaz sonunda onu düşünüp iyi olmak lazım...
bende erken doğum olacağını düşünmüyorum çünkü şu an iyiyim öyle olsa sancılanırım sürekli allah korusun ...
Geldinmi rüzgar anası
arada kaynamasın diye sen yokken yazmadım severim ben senin göbüşünü içindeki bebişini kırkbin kere maşallah ikiniz de çok güzelsiniz
tatlım kıpırdamış ya sen ona baksana her yaptığı hareketi malesefki hissetmiyoruz biz 1 snden uzun ve biraz daha şiddetli olanları hissediyoruz için rahat edecekse git ama bence evham yapıyorsun germe kendiniGünaydın....dün sabah itibari ile bebeğim iki veya üç kere kıpırdadaı çok endişeliyim biraz sonra doktora gideceğim umarım bir sorun yoktur
herkeze günaydın.
uyandığımdan beri burnum kanıyor.bu aylarda normalmiş.burnu kanayan varmı arkadaşlar.
slm güzel annişler doyumsuz muhabbetlerinize pek eşlik edemesemde hergün takip ediyorum formu.öyle güzel anlatıyorsunuzki unutuyorum sıkıntılarımı yaklaşık 5.5 aydır yatıyorum ben hamileligimin en başından bu yana bitmedi sıkıntılar rabbim beterinden esirgesin bu günlerede şükür yinede benim bebegim tüp oldugu için hep dikkat ettik doktor haricinde sokaga çıkmadım hep yattım ben her ne kadar sakınsamda gözümden bebegimi bitip tükenmedi kanamalarım bir türlü yaklaşık 2 haftada bir kanama oluyor koşuyoruz doktora şükür bebegim iyi ancak benim rahim açıklıgı sorunum varmış paşam arkadaşımızın başına gelenlere öyle üzülmüştümki günlerce aglamıştım şimdi aynı durumla karşı karşıyayım 2 hafta önce yine kanama geçirmiştim dr rahim açıklıgı var dedi 3.5 cm olmuş erken dogum ihtimali varmış biraz daha açılırsa rahimi dikecekmiş durum kötü kıpırdamadan yat dedi yatıyordum aslında pazar günü seçim dolayısıyla eşim zorla okula kadar kadar götürdü ve pazartesi sabahı yine başladı kanama günboyu geçmedi ilaçta geri geliyordu en sonunda hastaneye gitmeden proloton depot yaptırdım kanama durdu çok şükür kasıklarıma kramplar giriyor çok korkuyorum artık bebegimi bu kadar taşımışken tam artık anne olacagım derken kaybetme korkusu yakıyor yüregimi oysa ne masum hayallerim vardı çok isterdim sizler gibi rahatça çıkıp dolaşmayı 8 yıl hasretini çektigim evladıma kıyafetler almayı odasını ellerimle hazırlamayı şimdi ise derin bir korku kapladı içimi anne olacagıma dair inancımı kaybetmeye başladım dogum olursa yaşamaz dedi doktorum şimdi dualar ediyorum rabbime bunca yıl sonra tam kavuşacakken alma evladımı elimden diye ben elimden gelen herşeyi yapsamda birtürlü geçmiyor sıkıntılar öyle çaresiz öyle mutsuz hissediyorumki kendimi hiçbirinizi üzmek istemem güzel anneler rabbim hepimize saglıkla evladını kucagına almayı nasip eylesin inşallah ne kadar şanslı oldugunuzu unutmayın lütfen hepinizi çok seviyorum allaha emanet olun
herkese günaydın. dün akşam gittik doktora. amniyotik bant için. korkulcak bişi yok, bebeklealakası olmayan bi yerde, plesentanın duruşundan bant gibi gözüküyo ama tam olarak bant da sayılmaz dedi. eşim de ben de çok rahatladık. çok şükür allahıma. yalnız iki sorunum var şimdiide. 1: amniyotik sıvım üst sınıra yakınmış. su anda bişi yok endişe edilcek ama gebelik şekeir olabilri dedi. şeker yüklemesi yaptır zamanı gelince dedi. bir de dün sabahtan beri sağ böbrek tarafım ağrıyodu. bende o soğuk jellerden saatlerce göbek açıkta durmaktan gazıd r, üşütmüşümdür dedim. ama meğerse böbreğim büyümüş. bebk büyüdğü için olabilrimiş o da. doktorun kontrol altında tutsun dedi. buyrun burdan yakın şimdi de bu başımda. aman neyse olan bana olsun. bebişime bişi olmasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?