2011 Ekim Anneleri

ayyy canım senin sinirlerin iyi bozulmuş iyi bir ağlasaydın rahatlardın valla ben öyle zamanda ağlamasam daha asabi sinirli oluyorum ağladıktan sonra içim boşalıyor kuş gibi hafif oluyorum
leynam canım benim çok çok geçmiş olsun, Allah yaşatmasın bir daha zamanında sağlıkla gelsin inşallah yakışıklı oğlun

canım evet dün atlamışım çok teşekkür ederim inşalah hepimiz sağlıkla kavuşalım kuzularımıza

Güneş sütü bronzlaştıktan sonra gerilen etini gevşetip seni rahatlatmak için sansee, sakın onunla güneşe çıkayım deme haşlanırsın canım, güneş kremi bronzlaşmak için ama faktörlüsünü kullan yani koruma etkisi yüksek olan +50 gibi..

ne amniyotikmiş seninkide pehhh yok sıvısı yok bandı
onların hepsi geçer içini ferah tut sen stres yapma çok meyve yeme bari şekeri çok yükseltirmiş toktur bana yasakladı günde yarım karpuz yiyordum nerdeyse çeyreğe düşürdüm :) böbrek konusunu da önce de duymuştum o da geçiyormuş zamanla ikinizde iyi olun sen iyi olmazsan o da olmaz zaten nasıl onun canı acıdığında senin için yanar o nasıl rahat olsun değilmi ama

teşekkür ederim hanzadeeee....öptüm seniiii:92:

sağol cnm fiziksel olarak bu hafta biraz daha iyiyim bacak ağrılarım devam ediyo hafif kasık kıramplarım oluyo dişetlerim zaten herzaman kanıyo haftaya kontrolüm var onun için aramadım dru allahtan iyiyim dedim kötü halimi düşünemiyorum benim bu haftaki asıl sorunum psikolojik oldu ara ara ağlama krizleri falan amaaaan neyse buda geçer :))

hanzade esasında orası benim yatak odam oğluma oda yaparken yatak odam oturma odası gibi oldu eşyaları serpiştirdim odalar arası camın önüne karşılıklı 2 tekli koydum ortayada sehbayı yatmadan önce oturup karşılıklı sohbet ediyoruzz kocamla allahtan oda büyükte sırıtmadı, teşekkür ederim beyenmene sevindim herbişimizi :)

çalışma arkadaşım geldiğinden beri pek okuyamıyorum geçmişi ama bu ara sanırım aynı durum sende de söz konusu sanırım hepimiz için zor olucak temmuz ağustos Allah yardımcımız olsun...özledim seni

sebamed in 50 faktörlük güneş kremini kullanmanı tavsiye ederim ben şimdiye kadar hep avon kullandım ama artık ne alırsam sebamed alıcam bebeğime de kendime de

Günaydın arkadaşlar
Benim de sizlerinkine benzer şikayetlerim var. Sabahları suratım turşu satıyor, keyifsiz uyanıyorum. Gergin başlıyorum güne. Gözünün üstünde kaşın var diyene çatasım geliyor. Melek gibi olan kayınvalideme bile çıkmıyorum birkaç gündür akşamları. Kimseyi görmek, kimseyle görüşmek istemiyorum. Bi tek kocamı çok özlüyorum. İşe bile gitmesini istemiyorum, ben de gitmeyim ikimiz hep evde kalalım, dışarı çıkmayalım, kimse gelmesin istiyorum. Offf sapıtıyorum... Belim çok ağrıyor. Ayaklarımda henüz aşırı bir şişlik yok ama ellerim ve yüzüm, gözlerim altı çok şişiyor. Tuzu çok yiyorum, ondan sanırım. Sıcak hava çok rahatsız ediyor beni. neyse ki dört gündür eşim bırakıyor işe, rahat geliyorum. Benim yüzümden geç kalıyor hep, önümüzdeki hafta normale dönerim inşallah. İşyerinde yoğun, gergin günler yaşadım, yaşıyorum. Ben de erken emeklilik isteyenlerdenim. Bir an önce ağustos gelsin, izne ayrılayım istiyorum çok keyifsiz gelip gidiyorum işe.
Sabah endokrin doktoruma gittik. görüştüm, kan verdim geldim. yarın sonuç öğrenicem. haftasonu ctesi de detaylıya giricez. bizde durumlar böyle.

Hanzadecim sen göbüş için krem kullanmıyomusun? Kaşıntı çatlamadan ileri gelir çünküü.
Bizim buralar daha çok sıcak değil, hele akşamları bildiğin soğuk oluyor. Sen ter deyince aklıma geçen ağustos geldi. Ne felaketti öyle. Hamile değilken bile o sıcak ve ter beni sıkıntıya sokuyordu. Gelecek zamanlarda napıcaksam:18:

Edacım göbeğin çok hoş gözüküyor canım maşallah sana da Rüzgar'ımıza da. Ne çok yakıştınız birbirinize :) Allah nazardan korusun, hep iyi olun inşallah.

Günaydın güzel anneler ve minnoşşarı...
Hanzade geçmiş olsun canım. biraz dinlenmeye çalış azalır belki şikayetlerin.
present böbrek büyüyebiliyo muymuş yani bebekle beraber ilk kez duydum. inş. ciddi bi sıkıntı yaşatmaz sana
endleeslove paniklemişsin ama bence iyidir kızçen sakin olmaya dene diyecem ama biliyorum elde değil. inş. panik yaptıgınla kalırsın gelince güzel haberlerini okuruz burda.

biz de oğlumla geceleri çok zorlanıyoruz. bende de deniz gibi huzursuz bacak sendromu var mahvediyor ya dönüp duruyorum gece. uykularım çok huzursuz artık.

Neyse yine de şükür detaylımız iyi çıksın bebeğim iyi olsun bunlara razıym.
şimdi biz kahvaltıya gidiyoruz. evdeyim bugün sık sık gelirim inş.
öptüm herkesi...

Günaydın kızlarr :79:

çok geçmişi okuyamadım ama herkez iyi maş.

bişey sorucam yaa. Benim burnum azda olsa 1-2 haftadır kanıyor minik minik afedersiniz az önce hapşuurunca burnumu sildim. Peçete kanlıydı. neden oluyor acaba :44:. Sizdede oluyormu? pazartesi Dr gidersem inş. sorucam

gunaydın kızlar...bugunn sabah 7 gıbı kıvranarak uyandım karın agrısından..tuvalete gıttım gecmedı..su ıctım yok...agla agla ıcım dısıma cıktı..Allaha yalvarmaktan takatım kalmadı gecsın dıye kı mıdem karnım sankı delinecek gıbıydı..burda hastane 9 da acıldıgı ıcın dişimi sıkıp aglaya aglaya 2 saatı gecırdım..esımı kaldırdım hemen aradık doktoru ama aksam ıcın randevu verebıldı ancak..detyalı ultrasona da gırıyorum bugun..bı noktada sevındım cunku aksam kımse olmadıgı ıcın daha ınce bakıyor gunduz alelaceleymıs gıbı gelıyor..telı kapadım ama aksama kadar nasıl beklıcegımı dusunurken kocam kalkıp bıseyler hazırladı bana soylene soylene..yemıyosun ıcmıyosun acıktıgının bıle farkına varmıyosun aclıktan agrıyor dıye..(ben mıde hastası oldugumdan acıktıgımı ancak sekerım dustugunde anlıyorum )bıseyler atıstırdım hamdolsun sakinledı bıraz..aklıma bın turlu sey geldı...düşük mü yapıyorum acaba dedm..korkunc bır agrıydı..bugun aksam 5 gıbı randevum gelınce detayları yazarım ınsaallah..

Heheehh Denizim rujum bende çatlaklaştım iyiceee. Hormonlardan mı yoksa ay tutulmasından mı bilemem ama var biraz değişim. Cadı olmuşum ben de kociş ööle diyor.

sebamed in 50 faktörlük güneş kremini kullanmanı tavsiye ederim ben şimdiye kadar hep avon kullandım ama artık ne alırsam sebamed alıcam bebeğime de kendime de

aynen katılıyorum leynaya. sebamed 50 faktör aldım bende. üstelik ben de güneş alerjisi var. gecen senede onu kullandım. sapa sağlam gittim geldim. kızarmadım bile. dermatoloji doktoruna da sordum ben. şampuanımı vücut sampuanımı kremimi sabunumu aklına gelen ne varsa sebamedin bebek serisini aldım. hepsi de mükemmel. doktorda dedi. bebek ürünleri kullan bu dönemde özellikle diye. hatta internetten alışveriş yapıyosan sana bi site adresi vereyim ben ordan %35 indirimli aldım.60 tl üzeri kargo parası da yok. zaten güneş kremi piyasada 45 tl falan. ertesi gün de elimdeydi. ki ecza deposunda müdür olan arkadaşım var ondan alcaktım hepsini o bile %28 iskonto yapabildi . artık kızımla aynı şeyleri kullancaz. kardeşim de hep sebamed ürünleri kullanıyo yeğenime çok memnun.

Eczane mizde.com | Eczane , Gzellik , Salk ve Kozmetik rnler

Edacım göbeğin çok hoş gözüküyor canım maşallah sana da Rüzgar'ımıza da. Ne çok yakıştınız birbirinize :) Allah nazardan korusun, hep iyi olun inşallah.

denizim güzel arkadaşım benim teşekkür ederiz oğlumla ne kadar iyi hissediyorum senin (sizin) yazdıklarınızla bilemessin
prensesi ve seni özledim sende koysanda gözümüz gönlümüz açılsa

heralde ben de 14 temmuzda yükleirm şekeri:)) saol canım. hamilelik hem çok zevkli hem de çok meşakkatli bir şeymiş. hepimiz iyi olalım, hepimizin nurtopu gibi bebişleri olsun inşallahhhhhh

geçmiş olsun açlıktan olmuş işte hafif bir şeyler ye aç kalamamaya çalış bende akşam aç yattığımda sabah mide krampıyla kalkıyorum hele bizim gibi mide hastaları daha çok dikkat etmeli
detaylından da iyi sonuçlarla gelirsin inşallah ben anca yarın okuyabilirim ...

Bende eşime sataşıp durdum alakasız şeylerden ama bana; "uzun zamandır tartışmadık, sanırım kavgaya aşeriyosun sen ama ben çok yorgunum dedi ve dumur oldum kaldım. ufak bi cevap verse oturup zırıl zırıl ağlayacaktım sonra kızım üzülür diye oturdum tıka basa karpuz yedim ve rahatladım :))))
Demek ay tutulmasından olmuşşş :)

Geçmiş olsun canım inş geçer düzelir bu çok sık olan bir şeymiş, hatta bi ara benimde böbreklerim çok ağrıdı baktırayım bende :)

Son düzenleme:

doğru söylüyosun valla ne amniyotiğim varmış mübarek. neyseki içim biraz rahatladı. ben de tatlıyı çok severim. dün sanki bana şekerin olabilri diyen bi doktor olmamış gibi nerdeyse yarım kilo dondurmayı indirdim mideye. napim dayanamıyorum attalıya. ne yasaksa canım onu istiyoooo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…