Günaydın kızlarr :79:
çok geçmişi okuyamadım ama herkez iyi maş.
bişey sorucam yaa. Benim burnum azda olsa 1-2 haftadır kanıyor minik minik afedersiniz az önce hapşuurunca burnumu sildim. Peçete kanlıydı. neden oluyor acaba :44:. Sizdede oluyormu? pazartesi Dr gidersem inş. sorucam
doğru söylüyosun valla ne amniyotiğim varmış mübarek. neyseki içim biraz rahatladı. ben de tatlıyı çok severim. dün sanki bana şekerin olabilri diyen bi doktor olmamış gibi nerdeyse yarım kilo dondurmayı indirdim mideye. napim dayanamıyorum attalıya. ne yasaksa canım onu istiyoooo..
gunaydın kızlar...bugunn sabah 7 gıbı kıvranarak uyandım karın agrısından..tuvalete gıttım gecmedı..su ıctım yok...agla agla ıcım dısıma cıktı..Allaha yalvarmaktan takatım kalmadı gecsın dıye kı mıdem karnım sankı delinecek gıbıydı..burda hastane 9 da acıldıgı ıcın dişimi sıkıp aglaya aglaya 2 saatı gecırdım..esımı kaldırdım hemen aradık doktoru ama aksam ıcın randevu verebıldı ancak..detyalı ultrasona da gırıyorum bugun..bı noktada sevındım cunku aksam kımse olmadıgı ıcın daha ınce bakıyor gunduz alelaceleymıs gıbı gelıyor..telı kapadım ama aksama kadar nasıl beklıcegımı dusunurken kocam kalkıp bıseyler hazırladı bana soylene soylene..yemıyosun ıcmıyosun acıktıgının bıle farkına varmıyosun aclıktan agrıyor dıye..(ben mıde hastası oldugumdan acıktıgımı ancak sekerım dustugunde anlıyorum )bıseyler atıstırdım hamdolsun sakinledı bıraz..aklıma bın turlu sey geldı...düşük mü yapıyorum acaba dedm..korkunc bır agrıydı..bugun aksam 5 gıbı randevum gelınce detayları yazarım ınsaallah..
günaydın mihrimah..
sabah bir arkadaş ta yazmıştı ismini aklımda tutamadım burun kanaması şu dönemde bir çoğumuzda var yani öyle sürekli bir kanama değil ama kesik kesik hatta burnu bile tıkıyor bazen.. geçici bir durumdur sıcaklardan da kaynaklanıyor olabilir burnumu sildiğimde bendede oluyor
Heheehh Denizim rujum bende çatlaklaştım iyiceee. Hormonlardan mı yoksa ay tutulmasından mı bilemem ama var biraz değişim. Cadı olmuşum ben de kociş ööle diyor.
herkese günaydın. dün akşam gittik doktora. amniyotik bant için. korkulcak bişi yok, bebeklealakası olmayan bi yerde, plesentanın duruşundan bant gibi gözüküyo ama tam olarak bant da sayılmaz dedi. eşim de ben de çok rahatladık. çok şükür allahıma. yalnız iki sorunum var şimdiide. 1: amniyotik sıvım üst sınıra yakınmış. su anda bişi yok endişe edilcek ama gebelik şekeir olabilri dedi. şeker yüklemesi yaptır zamanı gelince dedi. bir de dün sabahtan beri sağ böbrek tarafım ağrıyodu. bende o soğuk jellerden saatlerce göbek açıkta durmaktan gazıd r, üşütmüşümdür dedim. ama meğerse böbreğim büyümüş. bebk büyüdğü için olabilrimiş o da. doktorun kontrol altında tutsun dedi. buyrun burdan yakın şimdi de bu başımda. aman neyse olan bana olsun. bebişime bişi olmasında.
Bende eşime sataşıp durdum alakasız şeylerden ama bana; "uzun zamandır tartışmadık, sanırım kavgaya aşeriyosun sen ama ben çok yorgunum dedi ve dumur oldum kaldım. ufak bi cevap verse oturup zırıl zırıl ağlayacaktım sonra kızım üzülür diye oturdum tıka basa karpuz yedim ve rahatladım :))))
Demek ay tutulmasından olmuşşş :)
Geçmiş olsun canım inş geçer düzelir bu çok sık olan bir şeymiş, hatta bi ara benimde böbreklerim çok ağrıdı baktırayım bende :)
doğru söylüyosun valla ne amniyotiğim varmış mübarek. neyseki içim biraz rahatladı. ben de tatlıyı çok severim. dün sanki bana şekerin olabilri diyen bi doktor olmamış gibi nerdeyse yarım kilo dondurmayı indirdim mideye. napim dayanamıyorum attalıya. ne yasaksa canım onu istiyoooo..
Bende de var canım. Ayten'in tabiriyle hamileliğin bize verdiği yetkiye dayanarak bu hakkımızı kullanalım canım nolcak.
Geçmişi okurken ay tutulması olmuş bitmiş haberim yoktu senden öğrendim, gezegenler, enerji, çekim alanları vs vs gerginlik yaratabilir diye düşünerek eşimi aradım. "hayatım keyifsizliğinin, huysuzluğunun sebebini öğrendim, ay tutulmuş. neyse ki olup bitmiş. artık tehlike geçti rahatlayabilirsin." dedimYavuz hırsız ev sahibini bastırırmış, bendeki pişkinlik de kimsede yok ohh neyse ki sebebini öğrendik diyor eşim de ne desin yavrum benim.
Bugünden sonra rahatlarız inşallah rumuzum.
Bende de var canım. Ayten'in tabiriyle hamileliğin bize verdiği yetkiye dayanarak bu hakkımızı kullanalım canım nolcak.
Geçmişi okurken ay tutulması olmuş bitmiş haberim yoktu senden öğrendim, gezegenler, enerji, çekim alanları vs vs gerginlik yaratabilir diye düşünerek eşimi aradım. "hayatım keyifsizliğinin, huysuzluğunun sebebini öğrendim, ay tutulmuş. neyse ki olup bitmiş. artık tehlike geçti rahatlayabilirsin." dedimYavuz hırsız ev sahibini bastırırmış, bendeki pişkinlik de kimsede yok ohh neyse ki sebebini öğrendik diyor eşim de ne desin yavrum benim.
Bugünden sonra rahatlarız inşallah rumuzum.
ohh en iyisin yapmışın ağla ağla gözlerin de temizlenir gözyaşıyla ben ağladıktan sonraki gözlerimi çok beğenirim buğulu buğulu sonra aynanın karşısına geçip kendimi severim :))))Ay çok güldüm. Bir an seni öyle hayal ettim de... Vıdı vıdı konuşan kadın, iplemeyip dinlemeyen koca ve kocca karpuzu kesip kesip yiyen bir hamiş. Çok şirin göründü gözümee.Bu arada Senin bu ağlama isteklerin de hep içinde kalıyor, ağlayamadın gitti be hanzadem.
Leynacımmm ben kimse yokken ağlarım. Bu hafta 2 kere kocişi yatırıp zırıl zırıl ağladımSebep de yok. Aklıma ne gelirse düşünüp ağladım. Sonra da oh beea rahatladım diyip mutlu mesut yattım Ne garip yaaa, normalde böle bişi yapsam psikoloğa giderdim heralde, ama şimdi utanmadan bide size yazıyom.
aksam yemegını aksam 5 6 gıbı yemıs oluyoruzz..ee halıyle 11 gıbıde yenıden acıkmaya baslıyorum ama bısey yemeden yatıyorum,cunku ınanılmaz rahatsız oluyorum o saatte yedıgımde..bır kac gundur boyle...halen karnım ve mıdem agrıyor suan bıle nerdeyse yatar durumdayım zaten ..aclıktan oldugunu sanmıyorum mıdemde safra bırıkıyor agzımın içi zehir gıbı sankı..bagırsaklarımda bozulmus..yolunda gıtmeyen bıseyler var anlıcaz bakalım bugun...
gunaydin anneler ve bebisler nasilsiniz :80:
denizim güzel arkadaşım benim teşekkür ederiz oğlumla ne kadar iyi hissediyorum senin (sizin) yazdıklarınızla bilemessin
prensesi ve seni özledim sende koysanda gözümüz gönlümüz açılsa
Ay ne düşüğü canım yaa. Ağzını hayra açç. Açlıktan bebkte içerde sefil kalmış annesi. Valla siz böyle iştahsızım dedikçe kendime bi bakıyorum. Benim boğaz insan boğazı değil İst. boğazı gibi yauu ister istemezde güzel kilo alıyorumben nie bu kadar oburum yaaa :84:
benim kanayıp akmadı ama ne zaman silsem kanlı dediğin gibi doğru sıcaklardan minik kılcal damarlar kanıyor olabilir. saol leynacım :)
aksam yemegını aksam 5 6 gıbı yemıs oluyoruzz..ee halıyle 11 gıbıde yenıden acıkmaya baslıyorum ama bısey yemeden yatıyorum,cunku ınanılmaz rahatsız oluyorum o saatte yedıgımde..bır kac gundur boyle...halen karnım ve mıdem agrıyor suan bıle nerdeyse yatar durumdayım zaten ..aclıktan oldugunu sanmıyorum mıdemde safra bırıkıyor agzımın içi zehir gıbı sankı..bagırsaklarımda bozulmus..yolunda gıtmeyen bıseyler var anlıcaz bakalım bugun...
cnm nbr nasılsın işe başladım bayagıdır giremiyordum topige aklıma geldin bakayım dedim buldum seni burda:) nasıl gidiyor hamişlik cinsiyet belli olmustur .
iyiyiz diyelim iyi olalım fatmacım sen nasılsın bebek nasıl ?
iyi hissediyorsanız ne mutlu bize canım, hepimiz iyi olalım hep.
biz de sizi görmeyi seviyoruz. foto koyim en kısa zamanda, tamam canım. gözünüz gönlünüz açılır mıı,kapanır mı orasına garanti veremiyorum şuan :)
vücudumuzdaki kan miktarı çok arttı. kalbimiz de çok hızlı çalışıyor. damarlarımızda her zamankinden daha fazla miktarda ve daha yüksek basınçlı kan dolaşmaya başladı. damarlar aynı kalınlıkta. bu yükü her zaman kaldıramıyor ve ince yerlerde çatlaklar olabiliyor. benim burnum şırıl şırıl kanadı bir sabah. hatta genzimden akıp mideme akmış sabah kan çıkmıştı midemden bir sürü. hemen dr aradım, bu şekilde anlattı bana. burunda kanama devam ederse damarın ucunun yakılması gerekiyormuş. geçmiş olsun yoğun miktarda olmaz inşallah.
keşke biz de 5-6 gibi yiyebilsek de rahat uyuyabilsem. 8 de bitiyor yemek faslı, meyve, tatlı, çay vs derken 10'a kadar yeme halindeyiz. ama çoğunlukla meyve yiyorum ben, tatlı zaten sevmem yemem. meyve de acaip şişkinlik yapıyor ve davul misali yatıyorum rahatsız oluyorum.
bugün bir doktora git bakalım iremcim kötü bir şey çıkmaz inşallah. açlıktan olabilir eşin haklı olabilir. mide hastalarının azar azar sık sık yemesi lazım.
Selam canım hoşgeldin. ben iyiyim sağol, bebeğim de iyi. gayet iyi gidiyoruz her şey yolunda çok şükür
evet teyzesi belli oldu cinsiyetimiz, kızımız olacak Allahın izniylesen nasılsın neler yapıyorsun? senin nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?