2011 Ekim Anneleri

saol canım..daha dun ne rahat bır hamılelık gecırdıgımı soylenıyordum kı sabahtan bu ana cektıgım acı dılımı ısırttı bana...

günaydın mihrimah..
sabah bir arkadaş ta yazmıştı ismini aklımda tutamadım burun kanaması şu dönemde bir çoğumuzda var yani öyle sürekli bir kanama değil ama kesik kesik hatta burnu bile tıkıyor bazen.. geçici bir durumdur sıcaklardan da kaynaklanıyor olabilir burnumu sildiğimde bendede oluyor

ohh afiyet olsun abartmadan yemek lazım ama yani napalım hamileyiz biz istemesek bebek ister
ha bir de önceden yemek yemiyorsun vitamin almıyorsun diye bana elleriyle yemek yediren kocam şimdilerde yemekleri önümden kaçırıyor heheheh

Son düzenleme:

Ay ne düşüğü canım yaa. Ağzını hayra açç. Açlıktan bebkte içerde sefil kalmış annesi. Valla siz böyle iştahsızım dedikçe kendime bi bakıyorum. Benim boğaz insan boğazı değil İst. boğazı gibi yauu ister istemezde güzel kilo alıyorum ben nie bu kadar oburum yaaa :84:

benim kanayıp akmadı ama ne zaman silsem kanlı dediğin gibi doğru sıcaklardan minik kılcal damarlar kanıyor olabilir. saol leynacım :)

Heheehh Denizim rujum bende çatlaklaştım iyiceee. Hormonlardan mı yoksa ay tutulmasından mı bilemem ama var biraz değişim. Cadı olmuşum ben de kociş ööle diyor.

Bende de var canım. Ayten'in tabiriyle hamileliğin bize verdiği yetkiye dayanarak bu hakkımızı kullanalım canım nolcak.
Geçmişi okurken ay tutulması olmuş bitmiş haberim yoktu senden öğrendim, gezegenler, enerji, çekim alanları vs vs gerginlik yaratabilir diye düşünerek eşimi aradım. "hayatım keyifsizliğinin, huysuzluğunun sebebini öğrendim, ay tutulmuş. neyse ki olup bitmiş. artık tehlike geçti rahatlayabilirsin." dedim Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış, bendeki pişkinlik de kimsede yok ohh neyse ki sebebini öğrendik diyor eşim de ne desin yavrum benim.
Bugünden sonra rahatlarız inşallah rumuzum.

Geçmiş olsun canım.

Benimde bebeğimin böbrekleri normalinden fazla büyümüştü ayrıntılda gördü Dr. illa bişeyler çıkıyor işte her şey dört dörtlük olmayabiliyor.

sabırla pazartesi yi bekliyorum inş. daha fazla büyümemiştir. Yoksa asıl benim işim zor. erkendoğum bile olabilir dedi. oysan bebeğin anne karnında 40. haftasını bile tamamlaması çok önemliymiş. Hayırlısı inş. dua ediyorum iyileşsin die:26:

Ay çok güldüm. Bir an seni öyle hayal ettim de... Vıdı vıdı konuşan kadın, iplemeyip dinlemeyen koca ve kocca karpuzu kesip kesip yiyen bir hamiş. Çok şirin göründü gözümee. Bu arada Senin bu ağlama isteklerin de hep içinde kalıyor, ağlayamadın gitti be hanzadem.
Leynacımmm ben kimse yokken ağlarım. Bu hafta 2 kere kocişi yatırıp zırıl zırıl ağladım Sebep de yok. Aklıma ne gelirse düşünüp ağladım. Sonra da oh beea rahatladım diyip mutlu mesut yattım Ne garip yaaa, normalde böle bişi yapsam psikoloğa giderdim heralde, ama şimdi utanmadan bide size yazıyom.

aksam yemegını aksam 5 6 gıbı yemıs oluyoruzz..ee halıyle 11 gıbıde yenıden acıkmaya baslıyorum ama bısey yemeden yatıyorum,cunku ınanılmaz rahatsız oluyorum o saatte yedıgımde..bır kac gundur boyle...halen karnım ve mıdem agrıyor suan bıle nerdeyse yatar durumdayım zaten ..aclıktan oldugunu sanmıyorum mıdemde safra bırıkıyor agzımın içi zehir gıbı sankı..bagırsaklarımda bozulmus..yolunda gıtmeyen bıseyler var anlıcaz bakalım bugun...

ayy bende dondurmayı çok seviyorum yaa. Yemeye doyamıyorum.

ama en masum tatlıda dondurma değilmi. valla ravaklı tatlı matlı yemiyorum ama dondurmada sınır yok banane yaa

cnm nbr nasılsın işe başladım bayagıdır giremiyordum topige aklıma geldin bakayım dedim buldum seni burda:) nasıl gidiyor hamişlik cinsiyet belli olmustur .

KUZUUUUUUUUUU DEMEK SEBEBİNİ ÇÖZDÜM DİYE ENİŞTEMİ ARADIN HE MÜLAYİM ADAM BENİM ENİŞTEM MAŞALLAH SİZE

Son düzenleme:
ohh en iyisin yapmışın ağla ağla gözlerin de temizlenir gözyaşıyla ben ağladıktan sonraki gözlerimi çok beğenirim buğulu buğulu sonra aynanın karşısına geçip kendimi severim :))))

biz hamilelerin midesi en son yediğimiz bir lokma şeyi bile 4 saat sonra eritirmiş doktorumun bana önerisi yemeğimi 19:30 da bitirip en erken 23:30 da yatmamdı ondan bir dakika önce bile yapmayacaksın dedi anca hazmedersin ama ne mümkünnnn sen de yemek saatini biraz daha geç vakte al hem çok acıkmazsın sabaha hem de şişlik olmaz...

Gününüz aydın olsun bayanlar.

Şikayetler yavaştan yavaştan artmaya başladı 8. 9. ayda düşünemiyorum bu sayfaları Bende 2 gündür diş etlerimden çekiyorum paramparça oldular tuzlu su + antiseptik gargaralarla hafifletmeye çalışıyorum. Benim göbek artık rahat vermemeye başladı çoğu hareketim kısıtlandı aşırı büyüme yok ama oğlum hoşuna gitmeyen duruşum olduğunda kasılma yapıp toplanıyor bir tarafa. Anlıyacağınız çok rahatına düşkün bişi olucak. Bunlara artı olarak halsizlik dışında çok şükür bir sıkıntım yok.

Ay tutulması bir bende ters etki yaptı galiba. Dün pek bir sakin, pek bir pozitif ve pek bir sevgi pıtırcığı olmuştum. Eşim bile şaştı kaldı dediği tek şey hasta olman canının acımasına dayanamıyorum ama uzun zaman sonra pek bir sevimli birşey oldun. İyimi kötümü anlamadım ama son 3 aydaki sinirli, agrasif ve herşeyi yanlış anladığımı düşünürsek acıdım eşime

denizim güzel arkadaşım benim teşekkür ederiz oğlumla ne kadar iyi hissediyorum senin (sizin) yazdıklarınızla bilemessin
prensesi ve seni özledim sende koysanda gözümüz gönlümüz açılsa

iyi hissediyorsanız ne mutlu bize canım, hepimiz iyi olalım hep.
biz de sizi görmeyi seviyoruz. foto koyim en kısa zamanda, tamam canım. gözünüz gönlünüz açılır mıı,kapanır mı orasına garanti veremiyorum şuan :)

vücudumuzdaki kan miktarı çok arttı. kalbimiz de çok hızlı çalışıyor. damarlarımızda her zamankinden daha fazla miktarda ve daha yüksek basınçlı kan dolaşmaya başladı. damarlar aynı kalınlıkta. bu yükü her zaman kaldıramıyor ve ince yerlerde çatlaklar olabiliyor. benim burnum şırıl şırıl kanadı bir sabah. hatta genzimden akıp mideme akmış sabah kan çıkmıştı midemden bir sürü. hemen dr aradım, bu şekilde anlattı bana. burunda kanama devam ederse damarın ucunun yakılması gerekiyormuş. geçmiş olsun yoğun miktarda olmaz inşallah.

keşke biz de 5-6 gibi yiyebilsek de rahat uyuyabilsem. 8 de bitiyor yemek faslı, meyve, tatlı, çay vs derken 10'a kadar yeme halindeyiz. ama çoğunlukla meyve yiyorum ben, tatlı zaten sevmem yemem. meyve de acaip şişkinlik yapıyor ve davul misali yatıyorum rahatsız oluyorum.
bugün bir doktora git bakalım iremcim kötü bir şey çıkmaz inşallah. açlıktan olabilir eşin haklı olabilir. mide hastalarının azar azar sık sık yemesi lazım.

cnm nbr nasılsın işe başladım bayagıdır giremiyordum topige aklıma geldin bakayım dedim buldum seni burda:) nasıl gidiyor hamişlik cinsiyet belli olmustur .

Selam canım hoşgeldin. ben iyiyim sağol, bebeğim de iyi. gayet iyi gidiyoruz her şey yolunda çok şükür
evet teyzesi belli oldu cinsiyetimiz, kızımız olacak Allahın izniyle sen nasılsın neler yapıyorsun? senin nasıl gidiyor?

günaydın anneler ve bebişler
ben artık öyle sık giremiyorum topige, işlerim çok yoğun.. Duygu beni neden sildin birinci sayfa listeden, giremiyorum diyemi :26: giremesemde ben hala hamileyim çok şükür, üzüldüm listeden silinmeme

Selam canım hoşgeldin. ben iyiyim sağol, bebeğim de iyi. gayet iyi gidiyoruz her şey yolunda çok şükür
evet teyzesi belli oldu cinsiyetimiz, kızımız olacak Allahın izniyle sen nasılsın neler yapıyorsun? senin nasıl gidiyor?[/QUOTE]

oyy maşallah teyzesinin prensesi desene :))) darısı başıma ii bende işe başladım işte daha dogrusu değişiklik diyelim. yogun oldugum için giremyiordum. bende reglim hep 3-4 gün gecikiyodu önceden hep 28 de br oldugu için hep bi umutla hamişim herhalde dedim megersem geç yumurtluyomusum dr.gittim hormon tahlili yaptırdım herşey ii cıktı.şimdi 25.gün gitcem yani 25 hazirana denk geliyor yumurtlamaya bakılcak çalışmaya devam 11.gün başladık gün aşırı deniyoz 21.güne kdar denicez önceden hep 13-14-15 te deniyoduk ama ben 19-20.günlerde yumurtuyomusum. bu ayda kalmassam ovulasyon testi alcam öle işte hayırlısı olsun bakalım.

Ayy canım Dr gibi ne güzel yazmışsın öyle Çok teş. ederim cidden. Neyse bundan sonra burnum kanayınca korkmam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…