2011 Ekim Anneleri

slm cnm nbr nasıl gidiyor hamilelik bayagıdır göreüşemedik bende henüz bişey yok denise de yazdıgım gibi geç yumurtluyomusum bu ay öğrendim denemeye devam hayırlısı olsun bakalım...

arada da olsa uğra sesini duyur
duygu seni silmemiştir belki bir karışıklık vardır duygunun kimseyi topiğe gelmiyor diye sileceğini sanmıyorum ama o en kısa sürede görüp sana cevap verecektir...
sen nasılsın bebiş nasıl?

Ben çıkıyorum kızlar. Kızkardeşim geldibirlikte kahvaltı yaptık. Mutfağımı bi güzel toplamış, makinamın içini boşaltmış. Şimdide evimi süpürcek silcek. Bende toz alırım. Sonrada yürüyüşe gidicez. Yolumuzun üstündede civil var orayıda gezeriz.

Size iyi sohbetler.:79:

sonra yine geliriz oğluşumla :81:

Leyna ya katılıyorum canım. Duygu kimseyi silmez, yanlışlık olmuştur. Ve bütün sayfaları tek tek okuduğu için yazını mutlaka görür ve bu hatayı düzeltir :81:

Haklısın geçer elbet :)

Aaa ne güzel yatak odan varmış senin öyle keyfinizi yesinler sizin :)) Bizim ki döt kadar desem kaba olur mu ki dedim gitti, yinede şükür :) Bende özledim canım sizi yaa, dediğin gibi temmuz ağustos çok sıkı geçeceğe benziyor... Ben sıkıldığım çok bunaldığım yerde rapor alıp gelmicem karar verdim çünkü cidden zor geliyorum

Ya bide simgeleri kullanamıyoruuuuum...

Hepimiz aynıyız anlaşılan bu hafta, umarım düzeliriz önümüzdeki hafta bende bazı telefonalra cevap vermiyorum Deniz konuşmak istemiyorum çünkü

Kullanıyorum rumuzcum vücudum kuru değil, ben iğne yapıyorum ya göbüş delik deşik, birde terleyince sanırım oralar yanıyor tuzdan isilik gibi ondan ufak ufak kaşınıyo sanırım altlarım değil göbüşün yanları çünkü... Ağustosada ne kaldı şurda rumuz? Duştan çıkamıcaz heralde, he kızlar aklıam gelmişken duşta en fazla 15 dakika kalın diyor doktor, helede bu sıcaklarda sık girin ama en fazla 15 dk. kalınve ılığa yakın suyla duş alın... Forum açık ama işe bakıyorum bi yandan o yüzden cevaplar geç geliyo özür :)

KUZUUUUUUUUUU DEMEK SEBEBİNİ ÇÖZDÜM DİYE ENİŞTEMİ ARADIN HE MÜLAYİM ADAM BENİM ENİŞTEM MAŞALLAH SİZE

Evet kuzum ama karşı tarafa yükledim huysuzluğu :) Huzursuzluğum ondan kaynaklanıyormuş gibi kendimi aklamaya çalıştım, kabul etti canım benim :) Maşallah bize, hepimize :)

KIZLAR merhaba herkes iyimi hoşmu......

2 gündür makatıma va ön kısma baskı hissediyorum ve sürekli wcye gitme isteği duyuyorum gidiyorum bazen hiçbişey yok tamam çok su tüketiyorum ama korkmaya başladım sanki büyük bi taş varmış gibi bi baskı sizdede oluyomu

Canım korkma bende de oluyor o deneyimli arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla bebeğin mesanenin üzerine denk gelmesinden oluyormuş.

herkese günaydınlar olsun..

bugün kayınvalidemler yemeğe gelcekler kayınpederim piyaz çok sever ama yaz günü abes olurmu sizce?

ahh olmazmıı onadan da var ne ararsan var sürekli tuvalete gidesim var ahhh ah geçecek bu günlerdeee

benim oğlum kesin paşa olacak ya....bebek arabası bakıyorum...babası stokke beğenmişti dergide ona bakıyorum bir tekmeliyor bu olsun diye:))) 2200 alamaıyız annem dedim ama hiç oralı değil:))) babasına çekcek bu kesinnn

herkese günaydınlar olsun..

bugün kayınvalidemler yemeğe gelcekler kayınpederim piyaz çok sever ama yaz günü abes olurmu sizce?

hhahah bu oğlanlar hep mi böyle şimdi bir arkadaşım geldi yanıma çok güzel bir kızdır onu gördüğüm andan beri benimki bir tekmelemeye başladı gülfidan da hissetti evli olamasaydın alırdım oğluma didim tipik erkek anasıyım işte

oyy maşallah teyzesinin prensesi desene :))) darısı başıma ii bende işe başladım işte daha dogrusu değişiklik diyelim. yogun oldugum için giremyiordum. bende reglim hep 3-4 gün gecikiyodu önceden hep 28 de br oldugu için hep bi umutla hamişim herhalde dedim megersem geç yumurtluyomusum dr.gittim hormon tahlili yaptırdım herşey ii cıktı.şimdi 25.gün gitcem yani 25 hazirana denk geliyor yumurtlamaya bakılcak çalışmaya devam 11.gün başladık gün aşırı deniyoz 21.güne kdar denicez önceden hep 13-14-15 te deniyoduk ama ben 19-20.günlerde yumurtuyomusum. bu ayda kalmassam ovulasyon testi alcam öle işte hayırlısı olsun bakalım.[/QUOTE]

Ahh güzelim benim. Keşke daha önce tespiti yapılabilseymiş ama olsun canım en azından bunun tanısı konmuş ve ne yapılabileceğini biliyorsunuz şuan. Bu çok güzel bir gelişme. Benim tavsiyem yumurtlama gününü beklemeden adetin bittikten sonra gün aşırı, yumurtalama günlerinde her gün, yumurtlama sonrasında adet olana kadar yine gün aşırı ilişki. yani sadece 13-14-15 değil. kocalarımız seks kölesi gibi oluyorlar ama olsun, madem istiyoruz olacak artık o kadar :) denenmiş, kabul görmüş bir deneyimdir kendisi Allah kolaylık versin ve size de hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım. Ben burdayım her gün, görüşürüz istersen. Kendine iyi bak öpüyorum.

Merhaba eslemcim hoşgeldin. Bende henüz olmuyor ama zamanla olacaktır. Bizim taşıdığımızdan daha ağır senin bebişlerin. e büyüdüler de annesi. haliyle kemiklerine, mesanene, organlarına binen yük miktarı artıyor ağrıması bence normal. izne ayrıldığında sıkça istirahat edeceğin için geçecektir.

Son düzenleme:
meraba kızlarrrr,

geçmişi okudum biraz herkez iyi sanırım. küçük sorunlar varmış galiba halledilebilir sorunlardır diye düşünüyorum. neyse şimdide öğle yemeğine çıkıcam bu ara aklım hep sizde ama bitürlü giremiyorum ki (

ERKEKLERE BAK SEN edut ve leyna yandınız çapkınlık savurganlık lükse düşkünlük herşey var yaa gıcık oldum iifade kullanamıyorum yaaaaaaaaa aaa delircem

Ahh güzelim benim. Keşke daha önce tespiti yapılabilseymiş ama olsun canım en azından bunun tanısı konmuş ve ne yapılabileceğini biliyorsunuz şuan. Bu çok güzel bir gelişme. Benim tavsiyem yumurtlama gününü beklemeden adetin bittikten sonra gün aşırı, yumurtalama günlerinde her gün, yumurtlama sonrasında adet olana kadar yine gün aşırı ilişki. yani sadece 13-14-15 değil. kocalarımız seks kölesi gibi oluyorlar ama olsun, madem istiyoruz olacak artık o kadar :) denenmiş, kabul görmüş bir deneyimdir kendisi Allah kolaylık versin ve size de hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım. Ben burdayım her gün, görüşürüz istersen. Kendine iyi bak öpüyorum.

Merhaba eslemcim hoşgeldin. Bende henüz olmuyor ama zamanla olacaktır. Bizim taşıdığımızdan daha ağır senin bebişlerin. e büyüdüler de annesi. haliyle kemiklerine, mesanene, organlarına binen yük miktarı artıyor ağrıması bence normal. izne ayrıldığında sıkça istirahat edeceğin için geçecektir.[/QUOTE]

evet cnm pazartesi senelik iznimi kullanıcam 2 hafta bol bol dinlenirim inşallah

sorunlarımız olsa da iyiyiz güçlüyüz biz anne olcaz olsun o kadar yemekten dönüşte konuşuruz özletme kendini:))
ERKEKLERE BAK SEN edut ve leyna yandınız çapkınlık savurganlık lükse düşkünlük herşey var yaa gıcık oldum iifade kullanamıyorum yaaaaaaaaa aaa delircem

yaa eslemcimm sen iki duyguyu da yaşayacaksın her duyguyu hepimizin iki katı yaşayacaksın nazar değmesin maşallah
ifadeleri kullanamıyosan kendin yap mauseyi ifadenin üzerine getir çıkan noktalama işaretini aynen yazının sonuna ekle o şekilde kullanabilirsin

bak sayfayı kapadım hiç tekme felan yok...valla bu benden orta okulda araba ister

günaydınlar annişler
geçmişe bi göz attımda şikayetler artmış galiba.benim de gece uykuları kabusum oldu.gece olsun istemiyorum.ama çok şükür şişliklerim yok. geçenlerde bir sitede okudum.tuzun kullanılabileceğinden bahsetmiş doktor.hani şu kocatepe varya onun sitesinde yazıyordu.bide sola yatma konusu aklımı karıştırıyor.bi doktorun dediği diğerini tutmuyo.tuzu severim bi de sağıma dönük yatarım ben genelde.keşke tam olarak bilsekte ben de rahat rahat yeyip tuzumu sağa yatsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…