günaydın annelerve bebişler
ben artık öyle sık giremiyorum topige, işlerim çok yoğun.. Duygu beni neden sildin birinci sayfa listeden, giremiyorum diyemi :26: giremesemde ben hala hamileyim çok şükür,üzüldüm listeden silinmeme
ben artık öyle sık giremiyorum topige, işlerim çok yoğun.. Duygu beni neden sildin birinci sayfa listeden, giremiyorum diyemi :26: giremesemde ben hala hamileyim çok şükür,üzüldüm listeden silinmeme
arada da olsa uğra sesini duyur
duygu seni silmemiştir belki bir karışıklık vardır duygunun kimseyi topiğe gelmiyor diye sileceğini sanmıyorum ama o en kısa sürede görüp sana cevap verecektir...
sen nasılsın bebiş nasıl?
sağol cnm fiziksel olarak bu hafta biraz daha iyiyim bacak ağrılarım devam ediyo hafif kasık kıramplarım oluyo dişetlerim zaten herzaman kanıyo haftaya kontrolüm var onun için aramadım dru allahtan iyiyim dedim kötü halimi düşünemiyorumbenim bu haftaki asıl sorunum psikolojik oldu ara ara ağlama krizleri falan amaaaan neyse buda geçer :))
hanzade esasında orası benim yatak odam oğluma oda yaparken yatak odam oturma odası gibi oldu eşyaları serpiştirdim odalar arasıcamın önüne karşılıklı 2 tekli koydum ortayada sehbayı yatmadan önce oturup karşılıklı sohbet ediyoruzz kocamla allahtan oda büyükte sırıtmadı, teşekkür ederim beyenmene sevindim herbişimizi :)
alışma arkadaşım geldiğinden beri pek okuyamıyorum geçmişi ama bu ara sanırım aynı durum sende de söz konusu sanırım hepimiz için zor olucak temmuz ağustos Allah yardımcımız olsun...özledim seni
Günaydın arkadaşlar
Benim de sizlerinkine benzer şikayetlerim var. Sabahları suratım turşu satıyor, keyifsiz uyanıyorum. Gergin başlıyorum güne. Gözünün üstünde kaşın var diyene çatasım geliyor. Melek gibi olan kayınvalideme bile çıkmıyorum birkaç gündür akşamları. Kimseyi görmek, kimseyle görüşmek istemiyorum. Bi tek kocamı çok özlüyorum. İşe bile gitmesini istemiyorum, ben de gitmeyim ikimiz hep evde kalalım, dışarı çıkmayalım, kimse gelmesin istiyorum. Offf sapıtıyorum... Belim çok ağrıyor. Ayaklarımda henüz aşırı bir şişlik yok ama ellerim ve yüzüm, gözlerim altı çok şişiyor. Tuzu çok yiyorum, ondan sanırım. Sıcak hava çok rahatsız ediyor beni. neyse ki dört gündür eşim bırakıyor işe, rahat geliyorum. Benim yüzümden geç kalıyor hep, önümüzdeki hafta normale dönerim inşallah. İşyerinde yoğun, gergin günler yaşadım, yaşıyorum. Ben de erken emeklilik isteyenlerdenim. Bir an önce ağustos gelsin, izne ayrılayım istiyorum çok keyifsiz gelip gidiyorum işe.
Sabah endokrin doktoruma gittik. görüştüm, kan verdim geldim. yarın sonuç öğrenicem. haftasonu ctesi de detaylıya giricez. bizde durumlar böyle.
Hanzadecim sen göbüş için krem kullanmıyomusun? Kaşıntı çatlamadan ileri gelir çünküü.
Bizim buralar daha çok sıcak değil, hele akşamları bildiğin soğuk oluyor. Sen ter deyince aklıma geçen ağustos geldi. Ne felaketti öyle. Hamile değilken bile o sıcak ve ter beni sıkıntıya sokuyordu. Gelecek zamanlarda napıcaksam:18:
KUZUUUUUUUUUUDEMEK SEBEBİNİ ÇÖZDÜM DİYE ENİŞTEMİ ARADIN HE MÜLAYİM ADAM BENİM ENİŞTEM MAŞALLAH SİZE
KIZLAR merhaba herkes iyimi hoşmu......
2 gündür makatıma va ön kısma baskı hissediyorum ve sürekli wcye gitme isteği duyuyorum gidiyorum bazen hiçbişey yok tamam çok su tüketiyorum ama korkmaya başladım sanki büyük bi taş varmış gibi bi baskı sizdede oluyomu
2 gündür makatıma va ön kısma baskı hissediyorum ve sürekli wcye gitme isteği duyuyorum gidiyorum bazen hiçbişey yok tamam çok su tüketiyorum ama korkmaya başladım sanki büyük bi taş varmış gibi bi baskı sizdede oluyomu
canım korkma bende de oluyor o deneyimli arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla bebeğin mesanenin üzerine denk gelmesinden oluyormuş.
herkese günaydınlar olsun..
bugün kayınvalidemler yemeğe gelcekler kayınpederim piyaz çok sever ama yaz günü abes olurmu sizce?
benim oğlum kesin paşa olacak ya....bebek arabası bakıyorum...babası stokke beğenmişti dergide ona bakıyorum bir tekmeliyor bu olsun diye:))) 2200 alamaıyız annem dedim ama hiç oralı değil:))) babasına çekcek bu kesinnn
Selam canım hoşgeldin. ben iyiyim sağol, bebeğim de iyi. gayet iyi gidiyoruz her şey yolunda çok şükür
evet teyzesi belli oldu cinsiyetimiz, kızımız olacak Allahın izniylesen nasılsın neler yapıyorsun? senin nasıl gidiyor?
oyy maşallah teyzesinin prensesi desene :))) darısı başıma ii bende işe başladım işte daha dogrusu değişiklik diyelim. yogun oldugum için giremyiordum. bende reglim hep 3-4 gün gecikiyodu önceden hep 28 de br oldugu için hep bi umutla hamişim herhalde dedim megersem geç yumurtluyomusum dr.gittim hormon tahlili yaptırdım herşey ii cıktı.şimdi 25.gün gitcem yani 25 hazirana denk geliyor yumurtlamaya bakılcak çalışmaya devam 11.gün başladık gün aşırı deniyoz 21.güne kdar denicez önceden hep 13-14-15 te deniyoduk ama ben 19-20.günlerde yumurtuyomusum. bu ayda kalmassam ovulasyon testi alcam öle işte hayırlısı olsun bakalım.
sorunlarımız olsa da iyiyiz güçlüyüz biz anne olcaz olsun o kadar yemekten dönüşte konuşuruz özletme kendini:))meraba kızlarrrr,
geçmişi okudum biraz herkez iyi sanırım. küçük sorunlar varmış galiba halledilebilir sorunlardır diye düşünüyorum. neyse şimdide öğle yemeğine çıkıcam bu ara aklım hep sizde ama bitürlü giremiyorum ki(
ERKEKLERE BAK SEN edut ve leyna yandınız çapkınlık savurganlık lükse düşkünlük herşey var yaa gıcık oldum iifade kullanamıyorum yaaaaaaaaa aaa delircem
ERKEKLERE BAK SEN edut ve leyna yandınız çapkınlık savurganlık lükse düşkünlük herşey var yaa gıcık oldum iifade kullanamıyorum yaaaaaaaaa aaa delircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?