Bende de var canım. Ayten'in tabiriyle hamileliğin bize verdiği yetkiye dayanarak bu hakkımızı kullanalım canım nolcak.
Geçmişi okurken ay tutulması olmuş bitmiş haberim yoktu senden öğrendim, gezegenler, enerji, çekim alanları vs vs gerginlik yaratabilir diye düşünerek eşimi aradım. "hayatım keyifsizliğinin, huysuzluğunun sebebini öğrendim, ay tutulmuş. neyse ki olup bitmiş. artık tehlike geçti rahatlayabilirsin." dedimYavuz hırsız ev sahibini bastırırmış, bendeki pişkinlik de kimsede yok ohh neyse ki sebebini öğrendik diyor eşim de ne desin yavrum benim.
Bugünden sonra rahatlarız inşallah rumuzum.
Ay çok güldüm. Bir an seni öyle hayal ettim de... Vıdı vıdı konuşan kadın, iplemeyip dinlemeyen koca ve kocca karpuzu kesip kesip yiyen bir hamiş. Çok şirin göründü gözümee.Bu arada Senin bu ağlama isteklerin de hep içinde kalıyor, ağlayamadın gitti be hanzadem.
Leynacımmm ben kimse yokken ağlarım. Bu hafta 2 kere kocişi yatırıp zırıl zırıl ağladımSebep de yok. Aklıma ne gelirse düşünüp ağladım. Sonra da oh beea rahatladım diyip mutlu mesut yattım Ne garip yaaa, normalde böle bişi yapsam psikoloğa giderdim heralde, ama şimdi utanmadan bide size yazıyom.
aaaa süperrr bir oda buuuuuuEki Görüntüle 210513 Eki Görüntüle 210514
bak odası böyle kızımın. tek farkı altın rengi yerine gümüş rengi olcak
nedenn bana diş doktorum da tanıdıgım çocuk dr da önerdi canım yaacanım hamilelere kefir önermiyorlar pek...
korkma canım
benimde kıpırdamıyor dünden beri hissedemiyorum ama bu haftalarda normalmiş sen yine de git doktor ne diyecek bakalım gelince bizlere de söyle olurmu umarım bir şey yoktur
bende hissetmıyordum kızlar ıkı gündürrr sağlık ocağına gıttım bebişimin kalbını dınledım ıcım rahatladıı geldımmmGünaydın....dün sabah itibari ile bebeğim iki veya üç kere kıpırdadaı çok endişeliyim biraz sonra doktora gideceğim umarım bir sorun yoktur
gunaydın kızlar...bugunn sabah 7 gıbı kıvranarak uyandım karın agrısından..tuvalete gıttım gecmedı..su ıctım yok...agla agla ıcım dısıma cıktı..Allaha yalvarmaktan takatım kalmadı gecsın dıye kı mıdem karnım sankı delinecek gıbıydı..burda hastane 9 da acıldıgı ıcın dişimi sıkıp aglaya aglaya 2 saatı gecırdım..esımı kaldırdım hemen aradık doktoru ama aksam ıcın randevu verebıldı ancak..detyalı ultrasona da gırıyorum bugun..bı noktada sevındım cunku aksam kımse olmadıgı ıcın daha ınce bakıyor gunduz alelaceleymıs gıbı gelıyor..telı kapadım ama aksama kadar nasıl beklıcegımı dusunurken kocam kalkıp bıseyler hazırladı bana soylene soylene..yemıyosun ıcmıyosun acıktıgının bıle farkına varmıyosun aclıktan agrıyor dıye..(ben mıde hastası oldugumdan acıktıgımı ancak sekerım dustugunde anlıyorum )bıseyler atıstırdım hamdolsun sakinledı bıraz..aklıma bın turlu sey geldı...düşük mü yapıyorum acaba dedm..korkunc bır agrıydı..bugun aksam 5 gıbı randevum gelınce detayları yazarım ınsaallah..
saçlarınımı kestirdinnn banada sakın saçlarını kestirme diyolarr bende çok istiyorum kestirmeyi ama
öyle işteee
öfffffffffffffff canım çok sıkılıyooo ben gidiyom yemek yiyeyimmm tıkınayım da can sıkıntım geçsin
Günaydın güzel anneler ve minnoşşarı...
Hanzade geçmiş olsun canım. biraz dinlenmeye çalış azalır belki şikayetlerin.
present böbrek büyüyebiliyo muymuş yani bebekle beraber ilk kez duydum. inş. ciddi bi sıkıntı yaşatmaz sana
endleeslove paniklemişsin ama bence iyidir kızçen sakin olmaya dene diyecem ama biliyorum elde değil. inş. panik yaptıgınla kalırsın gelince güzel haberlerini okuruz burda.
biz de oğlumla geceleri çok zorlanıyoruz. bende de deniz gibi huzursuz bacak sendromu var mahvediyor ya dönüp duruyorum gece. uykularım çok huzursuz artık.
Öğlen oldu öğlen 21+1 olmuşuz :) Maşllah suphanallah allah 38+1 leride göstersin inşallah :)
gunaydın kızlar...bugunn sabah 7 gıbı kıvranarak uyandım karın agrısından..tuvalete gıttım gecmedı..su ıctım yok...agla agla ıcım dısıma cıktı..Allaha yalvarmaktan takatım kalmadı gecsın dıye kı mıdem karnım sankı delinecek gıbıydı..burda hastane 9 da acıldıgı ıcın dişimi sıkıp aglaya aglaya 2 saatı gecırdım..esımı kaldırdım hemen aradık doktoru ama aksam ıcın randevu verebıldı ancak..detyalı ultrasona da gırıyorum bugun..bı noktada sevındım cunku aksam kımse olmadıgı ıcın daha ınce bakıyor gunduz alelaceleymıs gıbı gelıyor..telı kapadım ama aksama kadar nasıl beklıcegımı dusunurken kocam kalkıp bıseyler hazırladı bana soylene soylene..yemıyosun ıcmıyosun acıktıgının bıle farkına varmıyosun aclıktan agrıyor dıye..(ben mıde hastası oldugumdan acıktıgımı ancak sekerım dustugunde anlıyorum )bıseyler atıstırdım hamdolsun sakinledı bıraz..aklıma bın turlu sey geldı...düşük mü yapıyorum acaba dedm..korkunc bır agrıydı..bugun aksam 5 gıbı randevum gelınce detayları yazarım ınsaallah..
Miğde spazmı geçirmiş olabilirsin iren yada gıda zehirlenmesi, bağırsaklaırnda bozulmuş sonradan, keşke acile filan gitseydiniz ne kadar mahrumiyet bölesi bulunduğun yer ya...
KIZLAR merhaba herkes iyimi hoşmu......
2 gündür makatıma va ön kısma baskı hissediyorum ve sürekli wcye gitme isteği duyuyorum gidiyorum bazen hiçbişey yok tamam çok su tüketiyorum ama korkmaya başladım sanki büyük bi taş varmış gibi bi baskı sizdede oluyomu
Bunu yazmayı unutmuşum bende aynısını hissediyorum makatımda ve önümde değil ama eslemcim kasıklarımda idrar kesemin üstünde... bana doktor rahim açıklığı muayenesi yaparken sormuştu tuvalete çıkma ihtiyacı gibi baskı hisediyomusun makatta diye, hayır demiştim.. Panikleme ama bence bunu doktoruna sor Eslem, sen ikiz bebek taşıyorsun bizden daha ağır hissedebilirsin baskıları, yinede ikizlerde erken doğum ihtimali dah ayüksek olduğu için gerekirse git bir muayene ol canım rahime baksınlar .. Geçmiş olsun ama ihmal etme ara sor bence...
:2::2:
herkese günaydınlar olsun..
bugün kayınvalidemler yemeğe gelcekler kayınpederim piyaz çok sever ama yaz günü abes olurmu sizce?
inşallah öyledir cnm 2 gündür pek bi baskı yapıyor
Günaydın annelerrrrr ve bıdışlarr.
Dün çok stresliydi benim için. İşler birbirine girdi, iş telefonum akşam 21:00 a kadar susmak bilmedi. İş yerinde herkese çattım. Hatta bi ara ağzımı bile bozdum.(tabi içimden ettim tüm küfürleri) Kociş aradı akşama doğru, annemlere gidelim mi diye. Ona da saydırdım, ben geberiyorum yorgunluktan sen gezmeye gidelim diyosun diye. Tek isteğim eve gidip bir an evvel yatmaktı ama tabi babamız beni hem haşladı hem de dediğini yaptırdı.Neymiş bu hormonların hali, artık benden korkuyormuş, melek karısı gitmiş cadı bişi gelmiş. Tabi lafları yiyince ne derse tamam demek zorunda kaldım. Yine gece 12 yi geçiyordu yattığımda Bugün sakinim ama Hem internetten baktık, dün ay tutulması varmış bu da insanları gergin yapmış. Ondandır ondan.
slm cnm nbr nasıl gidiyor hamilelik bayagıdır göreüşemedik bende henüz bişey yok denise de yazdıgım gibi geç yumurtluyomusum bu ay öğrendim denemeye devam hayırlısı olsun bakalım...
arada da olsa uğra sesini duyur
duygu seni silmemiştir belki bir karışıklık vardır duygunun kimseyi topiğe gelmiyor diye sileceğini sanmıyorum ama o en kısa sürede görüp sana cevap verecektir...
sen nasılsın bebiş nasıl?
Leyna ya katılıyorum canım. Duygu kimseyi silmez, yanlışlık olmuştur. Ve bütün sayfaları tek tek okuduğu için yazını mutlaka görür ve bu hatayı düzeltir :81:
canım teşekkür ederim ilgin için, eminim silmemiştir ama adımı göremeyince üzüldüm, dedim heralde giremiyorum diye sildi.. öyle düşündüm ama dediğiniz gibidir kesinçok şükür bende bebişde iyiyiz, sizlerde iyisiniz maşallah, hep güzellik olsun inşallah bu hafta sonu dr var, şeker yüklemesi yapılacak, biaksilik çıkmaz inşallah, erkeğimiz iyi, tonguçum benim maşallah hızlı büyüyo gibi, 23+2 deyim sanırım 700 gr civarı olmuştur, öğrenince sizinle paylaşırım
kızlarrrr dayanamaıyorumm ben bunu alıyorumm artıkkkkkkkkkkkkk
çokkk güzell yaaa
PEMBE-PATİK AHŞAP GÜRGEN BEŞİK BEYAZ İNCİ SUNAR GittiGidiyor.com'da #40840049
kızlarrrr dayanamaıyorumm ben bunu alıyorumm artıkkkkkkkkkkkkk
çokkk güzell yaaa
PEMBE-PATİK AHŞAP GÜRGEN BEŞİK BEYAZ İNCİ SUNAR GittiGidiyor.com'da #40840049
teşekkür ederim nejlam
o bebik kumbara biliyomusun hemde açmak için tek yok kırmakonun için içinde kuruş yok
tonguç mu olacak adı maşallah allah nazarlardan saklasın neredeyse 1 kilo ya yaklaşmış yakışıklı oğlun biz hala 400 gr lardayız iyi sonuçlarla gelirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?