2011 Ekim Anneleri

Hahaha ay bu duruma pek gülünmez ama tek değilmişiz demekki gerçekten germiş bizi bu tutulma rumuzumda gerilmiş ama üste çıkamamış eşi aynı ben bu kızın aynı beenn :))))

:))) Aynı anda hamile olmak ne kadar güzel bişi ya, ben ağlayınca bebeğim üzülüyor diye ağlayamıyorum ağlasam bide ona ağlıcam rumuz :)) Ama bu gün yarın açarım muslukları doldum patlıcam :)

Eki Görüntüle 210513 Eki Görüntüle 210514

bak odası böyle kızımın. tek farkı altın rengi yerine gümüş rengi olcak
aaaa süperrr bir oda buuuuuu
canım hamilelere kefir önermiyorlar pek...
nedenn bana diş doktorum da tanıdıgım çocuk dr da önerdi canım yaa
korkma canım
benimde kıpırdamıyor dünden beri hissedemiyorum ama bu haftalarda normalmiş sen yine de git doktor ne diyecek bakalım gelince bizlere de söyle olurmu umarım bir şey yoktur

Günaydın....dün sabah itibari ile bebeğim iki veya üç kere kıpırdadaı çok endişeliyim biraz sonra doktora gideceğim umarım bir sorun yoktur
bende hissetmıyordum kızlar ıkı gündürrr sağlık ocağına gıttım bebişimin kalbını dınledım ıcım rahatladıı geldımmm

geçmiş olsunn canımmmm aman dikkat ett

allah aşkına hangi çağda yaşıyoruz ya banada bi kişi söyledi aptalca buldum mesela bak esra erol da hamile ve diyo ki ben en başından beri hep saçlarımı kestiriyorum boyatamıyorum diyo..bu kadar da her söylenene takılmayın benim saçlarım çabuk uzuyo belime kadar uzamıştı o saçla bu sıcakta mahfolur insan..

Son düzenleme:

hadi ya bende dün çok stresliydim eşim eve 2 saat geç geldi diye etmediğimi bırakmadım üstelik saatlerce sinirden ağladım hala küsüm ona

slm cnm nbr nasıl gidiyor hamilelik bayagıdır göreüşemedik bende henüz bişey yok denise de yazdıgım gibi geç yumurtluyomusum bu ay öğrendim denemeye devam hayırlısı olsun bakalım...

canım olsun geç olsun güç olmasın, Allah sanada ve tüm isteyenlerede hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar verir inşallah, bizim erkek maşallah iyi, bi gün çok kıpırdıyo, bi gün hiç uyandıramıyorum, çok şükür iyi, 23+2 deyiz bu hafta sonu dr var, şeker yüklemesi yapılacak, inşallah hayırlı haberlerle görüşürüz hepimiz

canım teşekkür ederim ilgin için, eminim silmemiştir ama adımı göremeyince üzüldüm, dedim heralde giremiyorum diye sildi.. öyle düşündüm ama dediğiniz gibidir kesin çok şükür bende bebişde iyiyiz, sizlerde iyisiniz maşallah, hep güzellik olsun inşallah bu hafta sonu dr var, şeker yüklemesi yapılacak, biaksilik çıkmaz inşallah, erkeğimiz iyi, tonguçum benim maşallah hızlı büyüyo gibi, 23+2 deyim sanırım 700 gr civarı olmuştur, öğrenince sizinle paylaşırım

Leyna ya katılıyorum canım. Duygu kimseyi silmez, yanlışlık olmuştur. Ve bütün sayfaları tek tek okuduğu için yazını mutlaka görür ve bu hatayı düzeltir :81:

teşekkürler mihrimah, ilgin için sağol canım, bende artık bi yanlışlık olduğunu düşünüyorum kendimi üzmüştüm yersiz oldu

tonguç mu olacak adı maşallah allah nazarlardan saklasın neredeyse 1 kilo ya yaklaşmış yakışıklı oğlun biz hala 400 gr lardayız iyi sonuçlarla gelirsin inşallah

teşekkür ederim nejlam
o bebik kumbara biliyomusun hemde açmak için tek yok kırmak onun için içinde kuruş yok

canım dün akşam sızmışımda şimdi gördüm.
olsun sende dekor amaçlı kulan çok tatlı biraz çılgın bir bebeğe benziyor

selam kızlar geçmişe göz attımda şükür bir sıkıntı yok.
irem rahatsızmış biraz umarım kötü bişey değildir.hadi öptüm ben gelirim yine

tonguç mu olacak adı maşallah allah nazarlardan saklasın neredeyse 1 kilo ya yaklaşmış yakışıklı oğlun biz hala 400 gr lardayız iyi sonuçlarla gelirsin inşallah

yok canımmmm adı tonguç değil, biz öyle hitap ediyoruz, takma adı oldu tonguç, Allah nasip ederse adını Ömer Yusuf koyacağız.. Yusuf yüzlü Ömerim sizede maşallah canım haftana göre çok iyi 400 gr, ben aşırı yoğur, dondurma tüketiyorum sanırım biraz fazla yarıyo kemiklerine sizlerde bol bol yiyin, ligh ürünleride tercih edebilirsiniz, dr bana önerdi, yağı az olduğu için fazla kilo yapmaz diyo :44:

bu arada duygu topige gelince yazar umarım bilgilerimi duygucuummmm.. Yer İstanbul, Yaş 27, 50 Kilo ile hamile kaldım, SAT 4 Ocak 2011, Bebek Erkek, Adı ÖMER YUSUF ,,, DUYGU öptüm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…