2011 Ekim Anneleri

ömer yusuf muu evet işte budur çoook güzel adıyla yaşasın inşallah yakışıklı ömer yusufumuz...
21 hafta 3 günlükken 421 gr 23 cm di şimdi belki biraz daha gelişmiştir amann olsun cılız da olsa tombişte olsa canımdan bir can inanamıyorum bazen ben şu an 2 can taşıyorum yaşasınnnnn içimde hayat varrrr

ankara belki de tarihinde ilk defa böyle dolu görüyor belkide aman allahım sen koru çok fena çokkkk

istanbulda hava bulutlu yapmur hafiften gösterdi gitt, az önce yemek yedik arkadaşa diyordum ki tam uyuma havası dimi ne güzel, oda bir hayli güldü nedense ne var sanki bu dediğimde.. :d

Devemlı uyku hali ve uyuma isteğimizden olabilirmi hanzadem

canım bu ürünlerden hangilerini aldın. bebek için neler lazım. ben hiç bilmiyorum ki ((

yaaa hanzadee hanım 21+1 olduk büyüdük tabi ne sandın. senin bebiş kaç kilo canım en son kontrolünde ne kadardı?

benimde miğdem bulansın yaa

bende belirtinin b si yok yaaa hamile olmadan önce nasılsam şimdide öyleyim bi adetim gecikti o kadar bulansın söz ben gıkımı çıkarmıycam

korrrkmaaaa ben de bişey yok, keseyi gördükk nasipse kendilerini de bi görsek tamam.herkes ynı değil yaaa

aaa bir de çin takvimi hakkında ne düşünüyorsunuz?? bi arkadasımın dr dogruluk oranı %90 demiş. şaşırtıcı bence. benim erkek çıkıyor. sizlerin???

ayy ne kadar güzel süpriz hep istemişimdir ikiz bebeğim olsun sen seçilmiş özel bir annesin

selam kızlar.
şubat ayında hamile kalmak isteyenler buraya taşınmış :)
hepimiz ekim annesiyiz sanırım.
o zamana kadar herkese çok sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum.

leynaaaa sen de buraya geldin demeek. ben de şubatta bekliyorum seni. soru sordum orda sana.

burda tekrarlayayım. hangi hastane ya da doktora gidiyordun sen?

kızlar size bir sorum olcak???
şimdi ben sat a göre 6+6 yım. dr gıttıgımde 6+2 yken 5+4 dedi. bir de milupa nın sitesinde 5haftalık hamilesiniz diyor. eee hangisi doğru ve neye göre benim aklım karıstı???

günaydın :) seni görünce canım yeşil zeytin istedi valla sanırım aşeriyorum

bakın size geçmişten neler getirdim
öyle güzel oluyor ki ilk telaşlar yok pıt pıt yok hcg kese bulantı derken nerelere geldik ...

hakketten güzek ama söyleyeyim 3-4 ay kullnacaksın

annemde bundan almak istiyor oğluma ama çok küçük ne kadar yatar ki bunda bilgin varmı ? ayrıca çoook güzelmiş alırsan güle güle kullanın canım...

kızlar 4-5 ay yatsınn ne olcakkk inşallah ıkıncı oğlusum olur ona saklarımmmm :)))

olmadı 2 den sonra satarımmmmm ben güzel kullanırım esyalarımı

park yatak kardesım verıcek çokk güzel o daa kırmızılıı

Devemlı uyku hali ve uyuma isteğimizden olabilirmi hanzadem

vay mikrop vay ben öyle tuhaf bakınca daha çok gülmüştü demek ondan kendimi saf gibi hissettim şimdi

hanzadee[/B] hanım 21+1 olduk büyüdük tabi ne sandın. senin bebiş kaç kilo canım en son kontrolünde ne kadardı?

filizcim ben hep tedirgin gittiğim için şaşkın tavuk gibi sormayı unutuyorum, banahaftasıyla uyumlu diyince ohh bi rahatlıyorum başka bişi gelmiyor aklıma :) bende çok merak ediyorum, birdahaki randevumda sorucam kağıda not alıyorum, ben unutursam eşim sorsun artık kaç kg olmuş kızım merak ediyorum bende :)

ayyy canım sen iskenderundamısın ben geçen sene oradaydım çok zor oranın sıcağı hiç çekilmiyor Allah kolaylık versin.
burada da sabah yağmur vardı şimdi güneş açtı

evet canım ya çok sıcak buralar.doğuma kadar ben ne yapacam bilemiyorum.şimdiden 2.bebeğimi kışa getirecem diyorum.ekim ayında bile yanıyor burası.bu arada siz iş icabı mı buradaydınız.

Son düzenleme:

şimdiden eğitime başlayalım teyzeleri olarak, yok öyle pahalı araba almalar filan. çalış kendi paranla al oğlum :)
ayy çok tatlı yaa, canları sağ olsun. ama 2200 tl de olmasın bi zahmet :)

ankara belki de tarihinde ilk defa böyle dolu görüyor belkide aman allahım sen koru çok fena çokkkk

evet leyna yaa bu nasıl hava böyle. yemekten döndük, ofise adım attık ve fırtına başladı.

Leynaa ay bi hoş oldum yaa, en çok Edayı hatırlıyorum miğdem bulanmıyo apğrım sızım yok yoksa hamile dğeilmiyim ben diye söylendi kuzum aylarca maşallah ilk zamanları en rahat o geçirdi hala rahatsız sayılmaz gerçi :)) Maşallah onada :)

kırmızı bir park yatak almak benim de aklımda var.pembeyi çok beğeniyorum aslında ama ya ikincim erkek olursa diyorum.

bakın size geçmişten neler getirdim
öyle güzel oluyor ki ilk telaşlar yok pıt pıt yok hcg kese bulantı derken nerelere geldik ...

YA SEN NE TATLISIN YAA ÇOK DUYGULANDIM BEN ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERE KADAR GELDİK İNŞALLAH ŞUAN YAZDIKLARIMIDA OĞLUM KUCAĞIMDAYKEN OKUR DUYGULANIRIM
BU ARADA BENDE HİÇ DEĞİŞİKLİK OLMAMIŞ GÖBEĞİM DIŞINDA HALA HAMİLE GİBİ DEĞİLİM ÇOK ŞÜKÜR AĞRI SANCI KUSMA HİÇ BİŞİM YOK MAŞALLAH BİZE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…