kızlarrrr dayanamaıyorumm ben bunu alıyorumm artıkkkkkkkkkkkkk
çokkk güzell yaaa
PEMBE-PATİK AHŞAP GÜRGEN BEŞİK BEYAZ İNCİ SUNAR GittiGidiyor.com'da #40840049
yok canımmmm adı tonguç değil, biz öyle hitap ediyoruz, takma adı oldu tonguç, Allah nasip ederse adını Ömer Yusuf koyacağız.. Yusuf yüzlü Ömerim sizede maşallah canım haftana göre çok iyi 400 gr, ben aşırı yoğur, dondurma tüketiyorum sanırım biraz fazla yarıyo kemiklerine sizlerde bol bol yiyin, ligh ürünleride tercih edebilirsiniz, dr bana önerdi, yağı az olduğu için fazla kilo yapmaz diyo :44:
bu arada duygu topige gelince yazar umarım bilgilerimi duygucuummmm.. Yer İstanbul, Yaş 27, 50 Kilo ile hamile kaldım, SAT 4 Ocak 2011, Bebek Erkek, Adı ÖMER YUSUF ,,, DUYGU öptüm seni
ankara belki de tarihinde ilk defa böyle dolu görüyor belkide aman allahım sen koru çok fena çokkkk
ankara belki de tarihinde ilk defa böyle dolu görüyor belkide aman allahım sen koru çok fena çokkkk
istanbulda hava bulutlu yapmur hafiften gösterdi gitt, az önce yemek yedik arkadaşa diyordum ki tam uyuma havası dimi ne güzel, oda bir hayli güldü nedense ne var sanki bu dediğimde.. :d
aynen katılıyorum leynaya. sebamed 50 faktör aldım bende. üstelik ben de güneş alerjisi var. gecen senede onu kullandım. sapa sağlam gittim geldim. kızarmadım bile. dermatoloji doktoruna da sordum ben. şampuanımı vücut sampuanımı kremimi sabunumu aklına gelen ne varsa sebamedin bebek serisini aldım. hepsi de mükemmel. doktorda dedi. bebek ürünleri kullan bu dönemde özellikle diye. hatta internetten alışveriş yapıyosan sana bi site adresi vereyim ben ordan %35 indirimli aldım.60 tl üzeri kargo parası da yok. zaten güneş kremi piyasada 45 tl falan. ertesi gün de elimdeydi. ki ecza deposunda müdür olan arkadaşım var ondan alcaktım hepsini o bile %28 iskonto yapabildi . artık kızımla aynı şeyleri kullancaz. kardeşim de hep sebamed ürünleri kullanıyo yeğenime çok memnun.
Eczane mizde.com | Eczane , Gzellik , Salk ve Kozmetik rnler
benimde miğdem bulansın yaa
bende belirtinin b si yok yaaa hamile olmadan önce nasılsam şimdide öyleyim bi adetim gecikti o kadarbulansın söz ben gıkımı çıkarmıycam
korrrkmaaaa ben de bişey yok, keseyi gördükk nasipse kendilerini de bi görsek tamam.herkes ynı değil yaaa
mihrimah24 doğum günün kutlu olsun canım. nice senelere.hiçbir şey için üzülme yoksa bebişinde üzülür takma kafanı boşver.
midesi bulanan arkadaşlar birde beyaz leblebi yiyin.ben bulanınca bir kaç tane atıyorum ağzıma iyi geliyor.
kabızlık içinde armut iyiymiş.
çok korkuyrum yarın pt pıtları duymaya gitçez ama ya duyamazsak off oooff... mutsuz mutsuz oturuyorum eşimde bu akşam mesai ye kalmış( öyle kös kös oturuyor bin bir türlü şey düşünüyorum inşallah yarın güzel haber veririm ama ne biliyim ya ((
aaa bir de çin takvimi hakkında ne düşünüyorsunuz?? bi arkadasımın dr dogruluk oranı %90 demiş. şaşırtıcı bence. benim erkek çıkıyor. sizlerin???
ayy ne kadar güzel süpriz hep istemişimdir ikiz bebeğim olsun sen seçilmiş özel bir annesin
selam kızlar.
şubat ayında hamile kalmak isteyenler buraya taşınmış :)
hepimiz ekim annesiyiz sanırım.
o zamana kadar herkese çok sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum.
leynaaaa sen de buraya geldin demeek. ben de şubatta bekliyorum seni. soru sordum orda sana.
burda tekrarlayayım. hangi hastane ya da doktora gidiyordun sen?
kızlar size bir sorum olcak???
şimdi ben sat a göre 6+6 yım. dr gıttıgımde 6+2 yken 5+4 dedi. bir de milupa nın sitesinde 5haftalık hamilesiniz diyor. eee hangisi doğru ve neye göre benim aklım karıstı???
günaydın :) seni görünce canım yeşil zeytin istedi valla sanırım aşeriyorum
inandık inandık annesii o sizin aranızda bide nedense oğlun demek geçti oğlanmı olcak acabaaaaaaa ALLAH SÖYLETİİ GALİBAA :) BNEN GİDİNCE DE EŞİM GELEMİEYECEK ONDAN CEP TELEFONUNA KAYDETCEMMM SESİNİİ DOKTTORAAA VERCEM TELEFONUUU SESİNİ ÇEKTİİNN HİÇ DUYAMADI BABASII
hakketten güzek ama söyleyeyim 3-4 ay kullnacaksın
annemde bundan almak istiyor oğluma ama çok küçük ne kadar yatar ki bunda bilgin varmı ? ayrıca çoook güzelmiş alırsan güle güle kullanın canım...
Devemlı uyku hali ve uyuma isteğimizden olabilirmi hanzadem
hanzadee[/B] hanım 21+1 olduk büyüdük tabi ne sandın. senin bebiş kaç kilo canım en son kontrolünde ne kadardı?
biz iskenderunda resmen kavruluyoruz
ayyy canım sen iskenderundamısın ben geçen sene oradaydım çok zor oranın sıcağı hiç çekilmiyor Allah kolaylık versin.
burada da sabah yağmur vardı şimdi güneş açtı
bakın size geçmişten neler getirdim
öyle güzel oluyor ki ilk telaşlar yok pıt pıt yok hcg kese bulantı derken nerelere geldik ...
benim oğlum kesin paşa olacak ya....bebek arabası bakıyorum...babası stokke beğenmişti dergide ona bakıyorum bir tekmeliyor bu olsun diye:))) 2200 alamaıyız annem dedim ama hiç oralı değil:))) babasına çekcek bu kesinnn
kırmızı bir park yatak almak benim de aklımda var.pembeyi çok beğeniyorum aslında ama ya ikincim erkek olursa diyorum.kızlar 4-5 ay yatsınn ne olcakkk inşallah ıkıncı oğlusum olur ona saklarımmmm :)))
olmadı 2 den sonra satarımmmmm ben güzel kullanırım esyalarımı
park yatak kardesım verıcek çokk güzel o daa kırmızılıı
dolumu
bakın size geçmişten neler getirdim
öyle güzel oluyor ki ilk telaşlar yok pıt pıt yok hcg kese bulantı derken nerelere geldik ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?