2011 Ekim Anneleri

bende gittiğimde sorucam doktora.
kızlar siz ağdaya devam ediyormusunuz hala
korkuyorum zarar görecek bişey olacak diye ama yaptırmadanda olmuyoki

endlescim geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebeğine

Canım ben silmedim aksine geçmişi mutlaka okuyorum ki yeni gelen birileri varsa bebişlerle ilgili bilgiler varsa ekliyim diye Bilgilerini yazmışsın aldım ekliycem hemen
kızlar bugün benim DOĞUM GÜNÜMmMmM ama hiç kimse doğum günümü kutlamamış
Canım doğum günün kutlu olsun İyi ki doğdun iyi ki varsın(ız) Bebişinle birlikte nice nice mutlu yıllara

advocade dogum gunun kutlu olsun 3 gun sonrada benım dogum gunum..

bebegım ıcın ıyı dıleklerde bulunan herkesten de Allah razıu olsun

oooohh kuaförümede gittiiiimm..saçımı kestirdiiiimm...hiç ihtiyacım olmamasına rağmen fön bile çektirdim ...dünya varmış ..kadınların stresli olunca neden kuaföre yada alışverişe gittiklerini bi kez daha anladım
yalnız gene smile akleyemiyorum zorla strese sokma insanı KK. helede hamileler forumuna özlel ihtimam istiyorum

güle güle giydir tatlım çok şirin hepside sonunda kocan yola geldi demekki :)))

sağol canımmmmm sabah söylediklerimden sonra acuk yola geldii
selam kızlar
hamilelikte bacak bacak üstüne atmak sakıncalımıymış
ki ben hep öyle otururum
bugün bir arkadaş dedi öyle oturma bebek yumurta kafa olcak diye
şaşırdım bende
aboooo o zaman benim annem de çok bacak bacak üstüne atıp oturmuş demekki kocam hep yumurta kafa der banayamukmuş kafam
bende gittiğimde sorucam doktora.
kızlar siz ağdaya devam ediyormusunuz hala
korkuyorum zarar görecek bişey olacak diye ama yaptırmadanda olmuyoki
valla bacım yoluveriyom carrttt carttt diyeee son ayda halka acacam(kuaföre)

Son düzenleme:
devam ediyoru hemde kendim yapıyorum çatır çatır
tabi son aylarda gitcem ağdacıyaa..yok anacım ben jiletle neyin hiiiç uğraşamam

Bende gidicem ağdacıya ama bacaklar için kukuma cesaret edemem acıdan değil ama bişi filan olur diye korkarım sanırım sadece doğumda bir defa yaptırıcam sonra lazere gidicem...

Bende gidicem ağdacıya ama bacaklar için kukuma cesaret edemem acıdan değil ama bişi filan olur diye korkarım sanırım sadece doğumda bir defa yaptırıcam sonra lazere gidicem...

bende sadece bacaklarım için giderim kuaföre heralde diğer alan küçük diye kendim yapıyorum bacaklarımı hiiiiiççç alamam beceriksizim o konuda

geçmişin tozlu raflarına daldım ve bakın kendimle ilgili neler çıkardım :)))

slm kızlar ilk sayfadaki listeye bende bilgilerimi eklemek istiyorum nasıl yapılıyo o yada onları ayarlayan birimi var???

msj atamadım ben ( yas 25, sat 1ocak 2011, tahmini d.t 8 ekim, kg 58, istanbul kalp atısları duyuldu

slm duygu benide listeye eklersen sevinirim yas 25, sat 1ocak 2011, tahmini d.t 8 ekim, kg 58 şimdiden teşekkürler...

iyi geceler kızlar 2li testte yapılacak olan kan tahlili için hastaneye aç yada tok gitmek fark ediyomu???

amin cnm inş. olumsuz bişey çıkmaz benimki 12 haftalık oldu kocaman oldu artık seninki kaç haftalık umarım rahat geçiriyorsundur

slm cnm bende çizelge istiyorum banada yardımcı olurmusun sat 1 ocak ????

çok teşekkür ederim ederim bayıldım çok şirin oldu ellerine sağlık :))

bayıldım gerçekten şimdi en güzel benimki diycem ama diğer kızlar alınacak :))) şaka valla herkesinkide birbirinden güzel tıpkı bebişlerimiz gibi

slm bocuğumun güzel teyzeleri :)) dr dan geliyoruz 2li test sonuçlarımızı aldık allaha şükür herşey yolunda gidiyo öpüyoruz hepinizi allaha emanet olun....

2 li teste kadar baktım hepsi daha dün gibi nerelerden nerelere gelmişiz okurken bi tuhaf oldum kızlar ya

kızlar bişey sorcam ve acil cevap bekliyorum ben bugun büyük tuvaletimi yaparken bişey farkettim çok zorlamadım ama sanki ön taraftan yapacakmışım gibi hissettim tuvalete çıkamadım korkudan neden olabilirkiiiii:26::26::26:

tatlım bişey diyemeyeceim ama drunu bi arasaydın ona sorsaydın devam ettimi peki tuvalete çıkabildinmi???
kabız falan olduysan belki o zorlamıştır

devam ediyoru hemde kendim yapıyorum çatır çatır
tabi son aylarda gitcem ağdacıyaa..yok anacım ben jiletle neyin hiiiç uğraşamam
Bende bugün denedim ama göbek izin vermedi aslında o kadar büyük değil göbeğim ama eğilince kasığıma sancı giriyo eğilmesem bacağımı yukarı toplasam yine sancı giriyo Herhalde bi çare bulamazsam doktor eldiveniyle alıcam görmeden tuttuğumu çekerim artık

Bende sadece bacaklarım için giderim Biz şu buluşma işini dışarıda kahvaltı olarak değilde birisinin evinde ağda partisi olarakmı yapsak acaba Doğumumuzda inşallah zamanında olur hazırlıksız yakalanmayız yoksa düşünemiyorum bi yandan sancı bi yandan temizlenme derdi Kabussssssss
Arkadaşım evlenmeden önce lazere başlamıştı şimdi ne güzel tertemiz rahat valla Sözde bende gidicektim

Valla canım ne desem yalan olur başıma gelmedi hiç topiktede böyle bişey yaşayan olmadı Tekrar tuvallete gitmedinmi ondan sonra Varsa da gitmen lazım tutmanda iyi değil

tatlım bişey diyemeyeceim ama drunu bi arasaydın ona sorsaydın devam ettimi peki tuvalete çıkabildinmi???
kabız falan olduysan belki o zorlamıştır

doktorumun teli yok bende nisaya başlayacagım 2 hafta içinde
çok sıkıştıgım için zar zor ıkınmadan az yapabildim sonradan
kabız değilim normalde yapabiliyorum ama neden böyle oldu bilmiyorum
bebegin hareketlerinde sorun yok sürekli dinliyorum ama sorayım dedim
belki bilirsiniz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…