ayy ne güzel ayça senin annen yakın yemek yapamasan da onun yaptığından 2 tabaklık alsan ikinize de yeter benim de annem yakımda otursaydı hiiç yemek yapmazdım ahhh ahhh şimdi düşünüp duruyorum ne yapsam akşama diye
tatlım çok teşekkür ederim inşalah canımadvocate seninde doğumgünün kutlu olsun biricik kızınla kutlarsın inşallah seneye
Doğum günün kutlu olsun arkadaşım. Dilerim güzel bir yaş geçirirsin.
ben çıkıyorum hanımlar. çook yoruldum. başım da ağrımaya başladı, hayırlısı. günlerce sürmez inşallah yine.
kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın hepinizi öpüyorum mmuckks :) bay bayy
Ahhh o iğneler totomun üzerine oturamaz hale geliyorum yapıldığı yer morarıyor sertleşiyor ve aylarca geçmiyor bundan böyle daha dikkatli olacağım.
Uğur böcüğüme(eşime)uğur böcekli mutfak önlüğü aldım akşam bulaşıkları yıkarken resmini çekerim yarında eklerimsonra bu resimlerle şantaj yaparım dediğimden çıkarsan face eklerim bunları diye
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar,benim mesai bitti,, Bol bol dinlenelim, öptüm sizi..
kızlar bugün benim DOĞUM GÜNÜMmMmMama hiç kimse doğum günümü kutlamamış
kızlar bişey sorcam evde yoğurt vardı son kullanma tarihi bugün yani 16 haziran yazıyodu bende onunla ayran çorbası yaptım bişey olurmu?
kızlar ben geldımmm...detaylı ultarsonumuzu yaptırdık..40 dk cıvarı surdu...21 hafta 6 gunluk bebegım 400 gram mıs..kalbıne,beynıne,bobreklerıne bakılabılecek ve kesın sonuc veren hemen heryerıne defalarca kere baktı..dudaklarına agzına yavrum balık gıbıydı agzını kapatıp acıyordu sureklı.ılk anlarda oyle guzel bır poz verdıkı aman allahım dedık hepımız bu denlı net olur kası gozu ellerı burnu dudakları..tam o sırada cıhaza resım almak ıcın doktor bastı ve cıhazın kapalı oldugunu farkettık .defalarca denedı daha sonra ama kızm resmen arkasını döndu ve ıkı elıylede yuzunu kapadı..doktor resmen cekmeyın der gıbı arkasını donduu dedı.:))boyumuzu ölcemedı cunku bacakları sureklı kıvrık duruyordu..bıraz mınyon bır bebek olucak dedı..ne annesı ne babası kılolu hantal bır bebek olmıcak dedı...esım bı ara aaaa agzına bakın dedı doktor hanım gulerek o bobreklerı dedı :))cok gulduk..kızım hıc durmadı..cok saglıklı en ufak bır sorunu gorunmuyor hersey yolunda dedı..kızlar ben o kadar sıtres yapmısım kı sedyede yatarken bısey cıkacakmı dıye cunku sureklı döndürüp döndürüp beynıne kalbıne baktı pantolunumu cekerken kalcamın ıslak oldugunu farkettım..stresten resmen ter döktüm..doktor benım neden sureklı aynı seylere bakıyosunuz dıyecegımı tahmın etmıs olmalıkı beyın ve kalp kesın sonuc verıyor o sebeple bakıyorum dedı..
öyle ıste arkadaslar..ha buarada ben detaylı yaptırdım ama bana soylenen 50 ytl lık ucret alınmadı..nıye oldugu konusunda da en ufak bır fıkrım yok..kendımce gırıs yaptırıken normal muayene seklınde randevu aldım dıye yorumluyorum ...neyse ıyıde oldu aksama bebesıme yatırım yapıcam onunla ..
bu arada ısrarla smılle koyamıyorummmmmmmmmmmmmmmmm sayın yetkılıler duyun sesımı duyun feryadımı...
he bıde bugun canomu hıc goremedım merak ıcındeyım..canommmmmmmmmmmmmmmm
[
Olmaz canım son kullanma tarihlerini zaten bir iki gün opsiyonlu yazıyorlar günü geçmemiş henüz Hem kaynatmışsında afiyetle yeyin :)
Maşallah iyiymiş kızın çok şükür irem, ama karın ağrını ve bağırsaklarının ozuk olmasını çektiğin şiddetli sancıyı sormadınöı merak ettim?
canım sordum ama bebekle alakası yok mus..halen de agrım var vc den cıkamadım butun gun..
Allah allah bi tahlil filan isteseydin keşke, yada serum filan taktırsaydın.. Çok şiddetli diyordun sabah çünkü... Muz filan ye bari. Birde hep domates salatalık filan yiyorsun sen bağırsakların bozulur tabi makarna yada pilav türü miğdeni tutacak katı bir şeyler yap... Geçmiş olsun gene hadi bende çıktım Allaha emanet olur hayırlı akşamalr hepinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?