2011 Ekim Anneleri

evet valla sabah kahvaltım hazır oluyo geldiğimde. öğlen soğuk çorbayla , lahmacun yapmış kendi evde ondan verdi.akşama allah kerim:)) ama gecen hafta yemek yapasım tuttu. mutfağa bi giridm. tv de yemekteyizi seyrettim ne görüdysem yaptım. bademli pilavi hünkar beğendi. yaına cacık karpuz. ertesi gün biftek vardı. onu schnitsel yaptım. yanınada terayağlı erişte. bide çoban salata. siz eldeki malzemeleri söyelyin bana. ben menü yapim size. yemek olayına çok meraklıyımdır.3 malzemeyle 3 çeşit yemek yaparım sizeeee

ben çıkıyorum hanımlar. çook yoruldum. başım da ağrımaya başladı, hayırlısı. günlerce sürmez inşallah yine.
kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın hepinizi öpüyorum mmuckks :) bay bayy

Baş ağrısı,diş ağrısı,bel ağrısı bizlere uğramasın.Güle güle denisss:79:

Adam hem bulaşıkları yıkasın hem uğurböcekli önlük taksın hemde şantaj yap bu kadınlardan korkulur hamileyse daha çok korkulur vesselam

CANOMMM misafirin çok tatlı geldi herhalde, giremedin bugün topik'e maşalah Allah muahbebtinizi arttırsın :) Bizede bi selam verseydin sel gider kum kalır bak

kızlar bişey sorcam evde yoğurt vardı son kullanma tarihi bugün yani 16 haziran yazıyodu bende onunla ayran çorbası yaptım bişey olurmu?

kızlar ben geldımmm...detaylı ultarsonumuzu yaptırdık..40 dk cıvarı surdu...21 hafta 6 gunluk bebegım 400 gram mıs..kalbıne,beynıne,bobreklerıne bakılabılecek ve kesın sonuc veren hemen heryerıne defalarca kere baktı..dudaklarına agzına yavrum balık gıbıydı agzını kapatıp acıyordu sureklı.ılk anlarda oyle guzel bır poz verdıkı aman allahım dedık hepımız bu denlı net olur kası gozu ellerı burnu dudakları..tam o sırada cıhaza resım almak ıcın doktor bastı ve cıhazın kapalı oldugunu farkettık .defalarca denedı daha sonra ama kızm resmen arkasını döndu ve ıkı elıylede yuzunu kapadı..doktor resmen cekmeyın der gıbı arkasını donduu dedı.:))boyumuzu ölcemedı cunku bacakları sureklı kıvrık duruyordu..bıraz mınyon bır bebek olucak dedı..ne annesı ne babası kılolu hantal bır bebek olmıcak dedı...esım bı ara aaaa agzına bakın dedı doktor hanım gulerek o bobreklerı dedı :))cok gulduk..kızım hıc durmadı..cok saglıklı en ufak bır sorunu gorunmuyor hersey yolunda dedı..kızlar ben o kadar sıtres yapmısım kı sedyede yatarken bısey cıkacakmı dıye cunku sureklı döndürüp döndürüp beynıne kalbıne baktı pantolunumu cekerken kalcamın ıslak oldugunu farkettım..stresten resmen ter döktüm..doktor benım neden sureklı aynı seylere bakıyosunuz dıyecegımı tahmın etmıs olmalıkı beyın ve kalp kesın sonuc verıyor o sebeple bakıyorum dedı..

öyle ıste arkadaslar..ha buarada ben detaylı yaptırdım ama bana soylenen 50 ytl lık ucret alınmadı..nıye oldugu konusunda da en ufak bır fıkrım yok..kendımce gırıs yaptırıken normal muayene seklınde randevu aldım dıye yorumluyorum ...neyse ıyıde oldu aksama bebesıme yatırım yapıcam onunla ..

bu arada ısrarla smılle koyamıyorummmmmmmmmmmmmmmmm sayın yetkılıler duyun sesımı duyun feryadımı...

he bıde bugun canomu hıc goremedım merak ıcındeyım..canommmmmmmmmmmmmmmm

[
kızlar bişey sorcam evde yoğurt vardı son kullanma tarihi bugün yani 16 haziran yazıyodu bende onunla ayran çorbası yaptım bişey olurmu?

Olmaz canım son kullanma tarihlerini zaten bir iki gün opsiyonlu yazıyorlar günü geçmemiş henüz Hem kaynatmışsında afiyetle yeyin :)

Son düzenleme:

Maşallah iyiymiş kızın çok şükür irem, ama karın ağrını ve bağırsaklarının bozuk olmasını çektiğin şiddetli sancıyı sormadınmı merak ettim? Canomun arkadaşı gelecekti bu gün misafirliğe, simgeleri kullanabilmek için bir defa yazı ile yazman lazım mesela şöyle bunun aynısını yazdıktan sonra kullanabilirsin... düzeliyor ne alaka anlamadım ama böyle işte...

Son düzenleme:
Maşallah iyiymiş kızın çok şükür irem, ama karın ağrını ve bağırsaklarının ozuk olmasını çektiğin şiddetli sancıyı sormadınöı merak ettim?

canım sordum ama bebekle alakası yok mus..halen de agrım var vc den cıkamadım butun gun..

canım sordum ama bebekle alakası yok mus..halen de agrım var vc den cıkamadım butun gun..

Allah allah bi tahlil filan isteseydin keşke, yada serum filan taktırsaydın.. Çok şiddetli diyordun sabah çünkü... Muz filan ye bari. Birde hep domates salatalık filan yiyorsun sen bağırsakların bozulur tabi makarna yada pilav türü miğdeni tutacak katı bir şeyler yap bence... Geçmiş olsun gene hadi bende çıktım Allaha emanet olun hayırlı akşamalar hepinize...

Son düzenleme:

valla doktor gerek gormeyınce bende ses etmedım canım...bu agrı sanırm psıkolojık..daha once yaptırdıgım kolonoskopıde bagırsaklarımın psıkolojımle dogru orantılı calıstıgı soylemıstı..su sıralar bazı seylere canımı sıkıyorum ıster ıstemezzz bu sekıldede etkısını goruyorum ıste..iştahımda yok bugun yınede calısıyorum bıseyler yemeye..tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…