2011 Ekim Anneleri

cnm çok geçmiş olsun biz bilmiyorduk senin kansızlık problemin olduğunu onun için evham yapma demiştik iyi olmuş gittiğin allah beterinden korusun sende biraz daha dikkat et cnm aksatma kan ilaçlarını yediklerinede dikkat et kan yapıcı şeyler tüketmeye çalış çok geçmiş olsun
kızlar bugün benim DOĞUM GÜNÜMmMmM ama hiç kimse doğum günümü kutlamamış

emelcim doğum günün kutlu olsun tatlım nice mutlu sağlıklı seneler geçirmen dileğiyle.....

maşallahhhh bebişineee allah nazarlardan korusunn onuuu
[

olmaz canım son kullanma tarihlerini zaten bir iki gün opsiyonlu yazıyorlar günü geçmemiş henüz hem kaynatmışsında afiyetle yeyin :)
ben yoğurt ve ayranı dert etmıyorum ama süttte önemlı bılıyosunuz ben 1 ay önce falan 1 ay tarıhı gecmıs süt içtimm şükür bırsey olmadı kusturdum kendımı bırde
kan değerlerim düşük çıktı,bebekte oksijeni kandan aldığı için olumsuz etkilenmiş

yaa allah tan kan tahlılı yapmıslar bana kımse yapalım demedıı bende ıstıcem dr dann

slm kızlarrr bugun kocişle gezdik tozdukogluşuma yeni ciciler aldık
azar azar almaya başladık bir tanede beşik begendikkk önümüzdeki ay almayı düşünüyoruzz
bunlarda yeni cicileriiiii

emell dogum gunun kutlu olsun

Son düzenleme:
ayy bacılar geçmişi hiç okuyasım yokk tembelliğim üzerimde bugun
umarım herkeşşler iyidirrr

bugun başımda gaz derdi varkocamda evde kaçacak delik arıyorum duyurmadan rahatlamaya çalışıyorum

selam kızlar
hamilelikte bacak bacak üstüne atmak sakıncalımıymış
ki ben hep öyle otururum
bugün bir arkadaş dedi öyle oturma bebek yumurta kafa olcak diye
şaşırdım bende

selam kızlar
hamilelikte bacak bacak üstüne atmak sakıncalımıymış
ki ben hep öyle otururum
bugün bir arkadaş dedi öyle oturma bebek yumurta kafa olcak diye
şaşırdım bende

yumurta kafamı o ne öyle yaaa ????
ben geçen sağlık ocağına gittiğimde ebem sakıncalı dedi ama o kan dolaşımını etkiliyo dedi varis ve şişlik oluşur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…