cnm çok geçmiş olsun biz bilmiyorduk senin kansızlık problemin olduğunu onun için evham yapma demiştik iyi olmuş gittiğin allah beterinden korusun sende biraz daha dikkat et cnm aksatma kan ilaçlarını yediklerinede dikkat et kan yapıcı şeyler tüketmeye çalış çok geçmiş olsunBen geldim çok şükür bebeğim iyi
aşırı derecede kansızlık varmış dört ünite kan verdiler.Bebek oksijenin büyük bölümünü kandan aldığı için güçsüz düşmüş ayrıntılı ultrason da bebeği basleyen damarların kan akışına bakmışlardı bu gün tekrar baktılar kan akımı iyi diye not düşmüşler bundan sonra düzenli olarak hemoglabin takibi yaptıracağım:94:
kızlar bugün benim DOĞUM GÜNÜMmMmMama hiç kimse doğum günümü kutlamamış
çok sağol fatoşcum güzel dileklerin için inşallah sende yavrucuğunla ve eşinle çok güzel ve upuzun bi ömür geçirirsinyeni yaşın kutlu olsun Emelcim. eşinle ve kızınla mutlu bir ömür geçirmen dileğiyle
nıce yıllara bebeğinle bırlıkte mutlulukla sağlıklaa tabıı kocişinlee dee :)
endslove gecmıs olsunn nasıl anladılar bebeğin oksıjensız oldugunuuu
doğum günün kutlu olsun, sana ve ailene mutlu, huzurlu, sağlıklı nice yıllar diliyorum.. :131:
Nice senelere ekim annelerini tatlı gebişi
tatlım çok teşekkürler amin canım inşallah hep beraberemelcim doğum günün kutlu olsun tatlım nice mutlu sağlıklı seneler geçirmen dileğiyle.....
Kan değerlerim düşük çıktı,bebekte oksijeni kandan aldığı için olumsuz etkilenmiş
canımm çok teşekkür ederim evet ikizler burcu:)advocate85,
canım doğum günün kutlu olsun,nice yaşlara.......
ikizler burcu
maşallahhhh bebişineee allah nazarlardan korusunn onuuu[ı]kızlar ben geldımmm...detaylı ultarsonumuzu yaptırdık..40 dk cıvarı surdu...21 hafta 6 gunluk bebegım 400 gram mıs..kalbıne,beynıne,bobreklerıne bakılabılecek ve kesın sonuc veren hemen heryerıne defalarca kere baktı..dudaklarına agzına yavrum balık gıbıydı agzını kapatıp acıyordu sureklı.ılk anlarda oyle guzel bır poz verdıkı aman allahım dedık hepımız bu denlı net olur kası gozu ellerı burnu dudakları..tam o sırada cıhaza resım almak ıcın doktor bastı ve cıhazın kapalı oldugunu farkettık .defalarca denedı daha sonra ama kızm resmen arkasını döndu ve ıkı elıylede yuzunu kapadı..doktor resmen cekmeyın der gıbı arkasını donduu dedı.:))boyumuzu ölcemedı cunku bacakları sureklı kıvrık duruyordu..bıraz mınyon bır bebek olucak dedı..ne annesı ne babası kılolu hantal bır bebek olmıcak dedı...esım bı ara aaaa agzına bakın dedı doktor hanım gulerek o bobreklerı dedı :))cok gulduk..kızım hıc durmadı..cok saglıklı en ufak bır sorunu gorunmuyor hersey yolunda dedı..kızlar ben o kadar sıtres yapmısım kı sedyede yatarken bısey cıkacakmı dıye cunku sureklı döndürüp döndürüp beynıne kalbıne baktı pantolunumu cekerken kalcamın ıslak oldugunu farkettım..stresten resmen ter döktüm..doktor benım neden sureklı aynı seylere bakıyosunuz dıyecegımı tahmın etmıs olmalıkı beyın ve kalp kesın sonuc verıyor o sebeple bakıyorum dedı..
öyle ıste arkadaslar..ha buarada ben detaylı yaptırdım ama bana soylenen 50 ytl lık ucret alınmadı..nıye oldugu konusunda da en ufak bır fıkrım yok..kendımce gırıs yaptırıken normal muayene seklınde randevu aldım dıye yorumluyorum ...neyse ıyıde oldu aksama bebesıme yatırım yapıcam onunla ..
Bu arada ısrarla smılle koyamıyorummmmmmmmmmmmmmmmm sayın yetkılıler duyun sesımı duyun feryadımı...
He bıde bugun canomu hıc goremedım merak ıcındeyım..canommmmmmmmmmmmmmmm[/ı]
ben yoğurt ve ayranı dert etmıyorum ama süttte önemlı bılıyosunuz ben 1 ay önce falan 1 ay tarıhı gecmıs süt içtimm şükür bırsey olmadı kusturdum kendımı bırde[
olmaz canım son kullanma tarihlerini zaten bir iki gün opsiyonlu yazıyorlar günü geçmemiş henüz hem kaynatmışsında afiyetle yeyin :)
kan değerlerim düşük çıktı,bebekte oksijeni kandan aldığı için olumsuz etkilenmiş
slm kızlarrr bugun kocişle gezdik tozdukogluşuma yeni ciciler aldık
azar azar almaya başladık bir tanede beşik begendikkk önümüzdeki ay almayı düşünüyoruzz
bunlarda yeni cicileriiiii
Eki Görüntüle 211474 Eki Görüntüle 211471
Eki Görüntüle 211472 Eki Görüntüle 211473
güle güle giydir tatlım çok şirin hepside sonunda kocan yola geldi demekki :)))
selam kızlar
hamilelikte bacak bacak üstüne atmak sakıncalımıymış
ki ben hep öyle otururum
bugün bir arkadaş dedi öyle oturma bebek yumurta kafa olcak diye
şaşırdım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?