2011 Ekim Anneleri

endleslove arkadaşım yükleresim.com yazıyor ama bende engelli göremiyorum resimlerini oysa ne çok görmek isterdim

Bu şirketlerin sınırlamalarına sinir oluyorum,senin için abka bir siteden yüklemeyi deneyeceğim

endleslove karnın maşallah kocaman olmuş :) 24. hafatda böyle oluyor demek ki. Çok güzel çıkmışsınız ana kız maşallah canım...

Benim karnım normalden daha büyük yeğenim öğretmeni de hamile aynı haftalarda sayılırız kadın benim karnımı görünce şok olmuştu :)

Bu gün şirkette çok kalabalığız sanırım cuma saatine kadar devam eder bu yoğunluk sonra herkes dağılır :) Bende o saate kadar işelrimi toparlayım sonrada lak lak yaparız :) Hadi bize bay bayyyy :)

kızlar bu ıkı takımı cok begendım almaı dusunuyorum.. yanlız bu cıleklı takımın pembesı mı moru mu olsun karar veremedım... bana yardımcı olurmusunuz.. :):)

Bu şirketlerin sınırlamalarına sinir oluyorum,senin için abka bir siteden yüklemeyi deneyeceğim

internet sitesinden neden yüklüyorsun ki ben mesaj yazarken altta eklenti ekleden ekliyorum masaüstünden alıyorum değişik bir uygulama sanırım sizinki ben bilemedim neyse göremesemde maşallah diyim o zaman göbüşün çok güzelmiş

selam kızlar.....hayırlı cumalar...hormonel demekki bu gerginlik...sabah kocamla kavga edip bir ton ağladım...şimdide birilerini gebertsem rahatlıycammmm

Şeyma ben çileklinin pembesini beğendim, diğerinin başka renkli olanını al varsa.. burdan pembesi daha hoş görünüyor çilekli olanın :)

aslında bende pembesını begendım ama dıgerıde degısıklı olsun dıye mı morunu alsam dıye dusundum.. dıgerını cok begendım onu alıcam dıger renklerı cok hosuma gıtmedı:)

günaydın ballarımmm. Hepinize hayırlı cumalar, bu sabah nasılsınız bakalım ?
Biz minnoşumlan iyiyiz teyzoşları artık iyce yukarılara tırmanmış olsa gerekki mideme yakın sayılabilecek yerlerde ayaklarını sallıyor tatlı kızım
endselowcum çok taklı çıkmışın buarada kaşla göz arasında 24 haftalık oluvermişin ilk doğum yapacaklar listesinde demek sen varsın..
tuğbacım karnındaki acılar rahim yukarı büyüdüğünden oluyor ama midendeki sertliği bencede bir doktoruna danış.
canomun cicileri kaçıncı sayfada ki leyna ben görmedimmmmm (

selam kızlar.....hayırlı cumalar...hormonel demekki bu gerginlik...sabah kocamla kavga edip bir ton ağladım...şimdide birilerini gebertsem rahatlıycammmm

hayırlı cumalar canım...
bence şimdi eşini ara hatalı da olsa durumu düzeltin o zaman daha çok rahatlarsın

aaaaa merve1 seni buralarda görücekmiydik ne alemdesin beni hatırladınmı oğlunmu oluyor?niye girmiyosun bakayım topiğe

şeyma canım seni unuturmuyum hiç işlerimiz yoğun ondan dolayı her zaman vakit bulamıyorum topiğe girmeye, ama herşey yolunda çok şükür Nazar , oğlumuz olacak inşallah, yarın dr var, şeker yüklemesi için, inşallah iyi haberler alırız, sen napıyosun bakim arkidiş, bebiş nasıl Nazar

günaydın balımmm:)))
ben iyiyim bebişim de gayet iyi uyanmadı sanırım hala...
hatırlayamadım canomun cicilerini ama senin için geri gönüp bulabilirim

Hareketlerini kasıklarımda hissediyordum artık göbek deliğimin çevresin de hissediyorum

bendeeee. Bende artık göbek deliğimin çevresinde hissediyorum. Önceden kasık ve direk alttan vuruyordu. DIşarı fırlıcak diye korkuyordum. 1-2 gün pek oynamadı, sonra bi baktım göbek deliğinin oralarda oynuyor. Bıdığım yukarı tırmanmaya çalışıyormuş demek ki didiiiiim.

Bende gidicem ağdacıya ama bacaklar için kukuma cesaret edemem acıdan değil ama bişi filan olur diye korkarım sanırım sadece doğumda bir defa yaptırıcam sonra lazere gidicem...

Şey kızlar bişey sorucam. Ya hani kocandan başkasına göstermek günah diye biliyorum ben. O yüzden çok istememe rağmen lazer falan yaptıramadım. Ağda ile beceremiyorum, makine ile alıyorum ben. Ama saatlerce uğraşıyorum, boynum tutuluyor. Hele göbek büyüdükten sonra, eğilmek tamamen zorlaştı. Daha da büyüyünce hiç göremez olucam. Günah olmasa en olmadı anneme aldırırım, çekinmem ondan ama... Uff napıcam ben?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…