endleslove arkadaşım yükleresim.com yazıyor ama bende engelli göremiyorum resimlerini oysa ne çok görmek isterdim
endleslove karnın maşallah kocaman olmuş :) 24. hafatda böyle oluyor demek ki. Çok güzel çıkmışsınız ana kız maşallah canım...
Benim karnım normalden daha büyük yeğenim öğretmeni de hamile aynı haftalarda sayılırız kadın benim karnımı görünce şok olmuştu :)
Eki Görüntüle 211697 Eki Görüntüle 211698
kızlar bu ıkı takımı cok begendım almaı dusunuyorum.. yanlız bu cıleklı takımın pembesı mı moru mu olsun karar veremedım... bana yardımcı olurmusunuz.. :):)
Bebeğin artık yukarı çıkmış dimi? karnın yuvarlak olmuş, benimki çıkmadı daha aşağıda, ondanda farkediyor sanırım büyüklüğü :)
Bu şirketlerin sınırlamalarına sinir oluyorum,senin için abka bir siteden yüklemeyi deneyeceğim
Şeyma ben çileklinin pembesini beğendim, diğerinin başka renkli olanını al varsa.. burdan pembesi daha hoş görünüyor çilekli olanın :)
Eki Görüntüle 211697 Eki Görüntüle 211698
kızlar bu ıkı takımı cok begendım almaı dusunuyorum.. yanlız bu cıleklı takımın pembesı mı moru mu olsun karar veremedım... bana yardımcı olurmusunuz.. :):)
selam kızlar.....hayırlı cumalar...hormonel demekki bu gerginlik...sabah kocamla kavga edip bir ton ağladım...şimdide birilerini gebertsem rahatlıycammmm
aaaaa merve1 seni buralarda görücekmiydik ne alemdesin beni hatırladınmı oğlunmu oluyor?niye girmiyosun bakayım topiğe
günaydın ballarımmm. Hepinize hayırlı cumalar, bu sabah nasılsınız bakalım ?
Biz minnoşumlan iyiyiz teyzoşları artık iyce yukarılara tırmanmış olsa gerekki mideme yakın sayılabilecek yerlerde ayaklarını sallıyor tatlı kızım
endselowcum çok taklı çıkmışın buarada kaşla göz arasında 24 haftalık oluvermişin ilk doğum yapacaklar listesinde demek sen varsın..
tuğbacım karnındaki acılar rahim yukarı büyüdüğünden oluyor ama midendeki sertliği bencede bir doktoruna danış.
canomun cicileri kaçıncı sayfada ki leyna ben görmedimmmmm(
Hareketlerini kasıklarımda hissediyordum artık göbek deliğimin çevresin de hissediyorum
selam kızlar.....hayırlı cumalar...hormonel demekki bu gerginlik...sabah kocamla kavga edip bir ton ağladım...şimdide birilerini gebertsem rahatlıycammmm
günaydın balımmm:)))
ben iyiyim bebişim de gayet iyi uyanmadı sanırım hala...
hatırlayamadım canomun cicilerini ama senin için geri gönüp bulabilirim
slm kızlarrr bugun kocişle gezdik tozdukogluşuma yeni ciciler aldık
azar azar almaya başladık bir tanede beşik begendikkk önümüzdeki ay almayı düşünüyoruzz
bunlarda yeni cicileriiiii
Eki Görüntüle 211474 Eki Görüntüle 211471
Eki Görüntüle 211472 Eki Görüntüle 211473
Bende gidicem ağdacıya ama bacaklar için kukuma cesaret edemem acıdan değil ama bişi filan olur diye korkarım sanırım sadece doğumda bir defa yaptırıcam sonra lazere gidicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?