bende gidicem ağdacıya ama bacaklar için kukuma cesaret edemem acıdan değil ama bişi filan olur diye korkarım sanırım sadece doğumda bir defa yaptırıcam sonra lazere gidicem...
çıktım sonradan ama pek yapamadım sanki vajinamdan yapıyorum gibi bir his oldu
slm şekercikleerr
iki gündür uğrayamadım yani aslında uğradımda pek kalamadım ve yazamadım geçmiş yine uykumu getirdi yarıda bırakıverdim gari
leyna geçmiş olsuncanım allah birdahasını yaşatmasın canoom senide unutmadım tabiki geçmişler olsun çokçok
bende iki gündür bi garipliktir gidiyooo dün göbek deliğimden vajina bitimine kadar şiş sokulmuş gibi acıçektim saatlerce yürüyemedim birde midemin altındaki sertlik gün geçtikçe batıyoo nefes aldırmıyo ne kadar doğrudur bilmem kız çocuklarının başı midenin altında olurmuş o sertlik için komşum bastırma bebeğin başı dedi fenayım nefesimi zor alıyorum anlıcağınız :93:nasıl geçer bu 4 ay bilemiyorum gözümde büyüdü açıkcası:18:
kızlar bişey sorcam ve acil cevap bekliyorum ben bugun büyük tuvaletimi yaparken bişey farkettim çok zorlamadım ama sanki ön taraftan yapacakmışım gibi hissettim tuvalete çıkamadım korkudan neden olabilirkiiiii:26::26::26:
Midenin altındaki sertlikle ilgili bi doktora gözükseydin keşke Hep aynı yerde duran bi sertlikse bebek değildir biz hepsini hissetmesekde sürekli hareket halindeler çünkü devamlı orda kalması imkansız Benimde kız ama benim sertlik genelde göbek deliğimin hizasında yada az altında oluyo ama günde bi kaç kez hissediyorum sonra dönüyo galiba geçiyo
korkma annesi inşallah bişey yoktur allah korusun aklına öyle şeyler getirme hemolumsuz bişey olsa mutlaka bi şekilde belirti verir ve bu belirti az bişey kanla kalmaz emin ol..allah korusun bak mübarek gecedeyiz güzel düşün güzel şeyler olsun kuzular geliyo kuzulaaaarrrbenimde daha demin büyük tuvaletimi yaparken zorladım herhalde sonra paçeteme az bişey kan sürüldü nerden sürüldüğünüde anlamadım zorladığım için gelmiştir dimi..korktum kanı görünce
kızz ağdaya yapışıp çıkmasındanmı korkuyonnnGüldürdün beni gece gecee
hanzadeciğim bende evlenmeden önce gidiyordum hamamda yaptırıyordum ama evlendiklten sonra eşim izin vermedi günah diye canım da tatlı kendim yapamıyorum artık son iki ay kaçarı yok gidicem...Bende gidicem ağdacıya ama bacaklar için kukuma cesaret edemem acıdan değil ama bişi filan olur diye korkarım sanırım sadece doğumda bir defa yaptırıcam sonra lazere gidicem...
Günümüz aydın olsun hanımlar.. Hayırlı bereketli, şifa ve rahmet dolu bi cuma olsun güzellikler getirsin inş...
nasılsınız ya, ay kaç gündür doğru düzgün giremeyince kendimi yabancı gibi hissettimne var ne yok hiç bilmiyorum. Dün sabah siteye girmemle hain pc min beni atması bir oldu.. Sonrada mide yanmasından yattım biraz, koçiş gelince hadi dışarı çıkalım dedi. Hiç keyfim, tadım yoktu ama iyi geldi. Biraz alışveriş yaptık, bu defa babamız içindi daha çok:) azcıkda bana, sonra güzel bi yemek yedik. Yalnız benim ayaklar isyan etmişti, bende ayakkabılarımı çıkarıp, sandalyede bağdaş kurdum oldukça nezih bi yerdi ama kimse görmemiştir heralde, aman görselerde takmıcaktım dinlenmiştim valla:82: siz nasıl dayanıyorsunuz bütün gün, Allah yardımcınız olsun. Neyse işte biraz daha dolanıp eve geldik ayaklarım cidden şişmişti, ilk defa.. Ama geçen gün ki kadar yorgun hissetmedim kendimi, para harcayınca bütün stresimde geçti ondandı galiba ah biz kadınlar:89: Neyse işte bizden böyle haberler, bu arada bizim ayrıntılıda çarşamba günüymüş ben daha ayın 27sinde sanıyordum yanlış anlamışım demek ki. Geçmişe gidecemde neresinden başlıcamı şaştım valla Kahvaltımızı yaparken göz atıyım azcık bari
Var mı bakalım kuzuyla bizi merak edip soranhadi siz gelince görüşürüüzzz
hanzadeciğim bende evlenmeden önce gidiyordum hamamda yaptırıyordum ama evlendiklten sonra eşim izin vermedi günah diye canım da tatlı kendim yapamıyorum artık son iki ay kaçarı yok gidicem...
Canım evet açmak doğru değil ama mecbur kalınca yapçak bişi yok eşime açamam ben yada bir arkadaşıma filan açamam yani :)) En iyisi bu işi yapan ehli kişiler zaten, bende son ay gidicem... sonra lazere gidicem işte, imkanın varsa doğum sonrası lazere git leyna 3 ayda bir gidiyorsun 4-5 seansta işin bitiyor ... Ama tabi hamilelik ilaç ve hormonlar durumu biraz değiştiriyor.. Yinede iyiki gitmişim yoksa daha içler acısı bir halim olurdu :))) Hamileliğimden beri 1 defa ihtiyaç hissettim 5 ay içinde, 5 ayda ancak çıktı az az bacaklarımı makinayla aldım, kukumu her duşta jiletle.. Koltuk altımda yok zaten bitti ve çıkmadı daha çok şükür.. Şimdi temmuz sonunda ve birde Eylül sonunda yaparım bitti gitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?