2011 Ekim Anneleri

slm şekercikleerr
iki gündür uğrayamadım yani aslında uğradımda pek kalamadım ve yazamadım geçmiş yine uykumu getirdi yarıda bırakıverdim gari
leyna geçmiş olsuncanım allah birdahasını yaşatmasın canoom senide unutmadım tabiki geçmişler olsun çokçok
bende iki gündür bi garipliktir gidiyooo dün göbek deliğimden vajina bitimine kadar şiş sokulmuş gibi acıçektim saatlerce yürüyemedim birde midemin altındaki sertlik gün geçtikçe batıyoo nefes aldırmıyo ne kadar doğrudur bilmem kız çocuklarının başı midenin altında olurmuş o sertlik için komşum bastırma bebeğin başı dedi fenayım nefesimi zor alıyorum anlıcağınız :93:nasıl geçer bu 4 ay bilemiyorum gözümde büyüdü açıkcası:18:

Midenin altındaki sertlikle ilgili bi doktora gözükseydin keşke Hep aynı yerde duran bi sertlikse bebek değildir biz hepsini hissetmesekde sürekli hareket halindeler çünkü devamlı orda kalması imkansız Benimde kız ama benim sertlik genelde göbek deliğimin hizasında yada az altında oluyo ama günde bi kaç kez hissediyorum sonra dönüyo galiba geçiyo

İyi geceler meleklerin anneleri
Gidip biraz uyumaya çalışıyım sırt ağrısı biraz zorluyo bi kaç gündür bide gece kaçta yatarsam yatıyım 6da en geç 8de açıyorum gözlerimi fıldır fıldır bi daha da kapatamıyorum Önceden uyumaktan şikayet ederdim şimdide uyuyamamaktan Ne kadar nankörüm

benimde daha demin büyük tuvaletimi yaparken zorladım herhalde sonra paçeteme az bişey kan sürüldü nerden sürüldüğünüde anlamadım zorladığım için gelmiştir dimi..korktum kanı görünce

kontrol günümde sorucam zaten komşum bu bebeğin başı deyince tecrübesilik işte bende kızımın kafasını yutmuş midem deyip dolanıyorumyani, hep aynı yerde ama 24 saat aynı acıyı yaşamıyorum mesela bugün öğlenden sonra o sertlik acı verdi 1,2 saat orada kaldıı sonra birden
rahatladım yokladım sertlik yok olmuş ama akşam saat 22 30 gibi yine aynı yere geldi o sertlik yani devamlı orda değil inşallah başka bişey yoktuır kaldıramam artık bunca şeyden sonra başka bişeyyi ( oldukça sorunlu bi gebelik geçiriyorumda)

korkma annesi inşallah bişey yoktur allah korusun aklına öyle şeyler getirme hemolumsuz bişey olsa mutlaka bi şekilde belirti verir ve bu belirti az bişey kanla kalmaz emin ol..allah korusun bak mübarek gecedeyiz güzel düşün güzel şeyler olsun kuzular geliyo kuzulaaaarrr

Günümüz aydın olsun hanımlar.. Hayırlı bereketli, şifa ve rahmet dolu bi cuma olsun güzellikler getirsin inş...

nasılsınız ya, ay kaç gündür doğru düzgün giremeyince kendimi yabancı gibi hissettim ne var ne yok hiç bilmiyorum. Dün sabah siteye girmemle hain pc min beni atması bir oldu.. Sonrada mide yanmasından yattım biraz, koçiş gelince hadi dışarı çıkalım dedi. Hiç keyfim, tadım yoktu ama iyi geldi. Biraz alışveriş yaptık, bu defa babamız içindi daha çok:) azcıkda bana, sonra güzel bi yemek yedik. Yalnız benim ayaklar isyan etmişti, bende ayakkabılarımı çıkarıp, sandalyede bağdaş kurdumoldukça nezih bi yerdi ama kimse görmemiştir heralde, aman görselerde takmıcaktım dinlenmiştim valla:82: siz nasıl dayanıyorsunuz bütün gün, Allah yardımcınız olsun. Neyse işte biraz daha dolanıp eve geldik ayaklarım cidden şişmişti, ilk defa.. Ama geçen gün ki kadar yorgun hissetmedim kendimi, para harcayınca bütün stresimde geçti ondandı galiba ah biz kadınlar:89: Neyse işte bizden böyle haberler, bu arada bizim ayrıntılıda çarşamba günüymüş ben daha ayın 27sinde sanıyordum yanlış anlamışım demek ki. Geçmişe gidecemde neresinden başlıcamı şaştım valla Kahvaltımızı yaparken göz atıyım azcık bari

Var mı bakalım kuzuyla bizi merak edip soranhadi siz gelince görüşürüüzzz

günaydınlarr herkesee.....hayırlı cumalarr.rabbim bizlere ve bebeklerimize sağlık ve huzur versin.bebeklerimizi sağlıkla ,huzurla kucağımıza almayı nasip eylesin.dualarda buluşalımm.. benim içinde dua edin olurmuu....

Hayırlı Cumalar :) Cuma günlerini çok seviyorum, hem faziletinden dolay,ı hem haftasonu olmasından dolayı :)) Allah bu günün hürmetine bütün dualarınızı kabul etsin bebişlerimize sağ salim hayırla kavuştursun bizleri inşallah.. Bu mucizeyi yaşamak isteyen bütün kardeşlerimizede tez vakitte nasip etsin inşallah... Şükürler olsun rabbime....

kızz ağdaya yapışıp çıkmasındanmı korkuyonnn Güldürdün beni gece gecee

Hee ağdaya yapışır çıkar diye korkuyom Ne bilim doktor yapma dedi, benim riskliydi diye başlarda :) Bende doğuma yakın yaparım bişi olsada, doğar o esnada diye düşündüm

Bende gidicem ağdacıya ama bacaklar için kukuma cesaret edemem acıdan değil ama bişi filan olur diye korkarım sanırım sadece doğumda bir defa yaptırıcam sonra lazere gidicem...
hanzadeciğim bende evlenmeden önce gidiyordum hamamda yaptırıyordum ama evlendiklten sonra eşim izin vermedi günah diye canım da tatlı kendim yapamıyorum artık son iki ay kaçarı yok gidicem...

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar olsun dualarınız kabul olsun inşallah...
iremcim bebeğinin iyi olmasına çok sevindim gözün aydın canım...
canom cicileriniz çok güzelmiş güzel günlerde giyinsin kuzucuğun...
tubacım midendeki sertlik için mutlaka doktora görün kulaktan dolma bilgilere aldanma bebeğin başının şu an o kadar sert olabileceğine inanmıyorum..
ahesteciğim hoşgeldin gözlerimiz aradı seni de..
başka unuttuğum varmııııı:44:
endleslove arkadaşım yükleresim.com yazıyor ama bende engelli göremiyorum resimlerini oysa ne çok görmek isterdim

Son düzenleme:

Şükürler olsun rabbime iyiyiz biz kızımla aheste teyzesi hele bu cuma günleri güzel dualarınızı duymak bize daha çok pozitif enerji veriyor :) İyi yapmışsın bazen rahatlık daha önemli canım hele bu durumda, bende akşam ayaklarımı duvara diktim yarım saat kadar eşim napıyosun sen diyor dinleniyorum dedim. Yarasamısın sen öyle tersine yatıyosun dedi dedimki henüz değilim ama az daha devam edersen vampire dönüşüp sana saldırabilirim

Herkese günayydıınn :80:
Sabahı şerifleriniz ve cumanız hayırlı olsun hanımlaarrr. hepimize güzel bir gün olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…