anam ne geçmiş mi mübarek, oku oku bitmiyor ne çok çene yapıyonuzçok şükür bitti gibi, mayışmadan az laflayım dedim
endless canım geçmiş olsun, demek ki pimpiriklenmek iyi bi yerde bak dr göründüğün iyi olmuş..
emelll doğum günün kutlu olsun, demek sende bizdensizben zorla kutlattım herkese bak, hatta bi yaş büyük yazmışım kendimi şımarıklığımdan
yavruyla berbaer nice güzel yaşlara eriştirsin mevlam
İrem sana da geçmiş olsun canım. Ay o gün bende öyleydim, ne çektiğini anlayabiliyorum. Gündüz bağırsaklar çoştu ama gece daha bi fenaydım. wc ye giderim bişi yok, olduğum yere yığılacak gibi oldum kaç defa.. En son sen gibi Ya Rabbi şifa dediğimi bide eşimin bana okuduğunu hatırlıyorum.Şükür uyandığımda geçmişti. Bu arada cimcimene maşallh, çarşamba da biz gidiyoruz, bizde sizin gibi güzel haberlerle döneriz inş.
leynaa ekmeğin üstüne şekerli yoğurdu bende çok severdim, ayy canım çekti..
seninle yemek zevklerimiz birbirine benziyor mu neee
hayırlı cumalar canım...
bence şimdi eşini ara hatalı da olsa durumu düzeltin o zaman daha çok rahatlarsın
Bende onu dicektim de bi önceki mesajım pek uzun olmuştuee ne de olsa toprağımız bir, olsun birazcık kıymalı melemende pek iyi olurdu bak şimdi, ama ben yumurtalı severim.. Şimdi bazlamanın üzerine torba yoğurduğu sürüp üzerine biraz şeker serpip yemek vardı ahh
fatoşcum bak buldum alıntı bile yaptım sayfaya kolay git diye 2942. sayfa
gideyimde diyeyim patrona gerginim azcık ...alışveriş yapasım var gidebilrimiym:))) bu arada yarına almam gereken 3 çeyrek altından dolayı zaten alışveriş olayımda yatarYapma be edutuuum. Gebertme kimseyi. Hadi dışarı çık biras, alışveriş yap ya da kuaföre git.
ben kahvaltıya menemen yapayım barıııı:)canım ıstedı ha:)
Aslında benimde akloımdaydıda evde domates kalmamış, hem zaten yufka almıştım dün onu yapıcam.. domateside kocacım getirir gelirken, yarın yaparım melemeni:) bu arada şeymacım bende çileklinin pembesini beğnedim, ama ikiside pembiş olsun ne güzel işte
Şükürler olsun rabbime iyiyiz biz kızımla aheste teyzesi hele bu cuma günleri güzel dualarınızı duymak bize daha çok pozitif enerji veriyor :) İyi yapmışsın bazen rahatlık daha önemli canım hele bu durumda, bende akşam ayaklarımı duvara diktim yarım saat kadar eşim napıyosun sen diyor dinleniyorum dedim. Yarasamısın sen öyle tersine yatıyosun dedidedimki henüz değilim ama az daha devam edersen vampire dönüşüp sana saldırabilirim
gideyimde diyeyim patrona gerginim azcık ...alışveriş yapasım var gidebilrimiym:))) bu arada yarına almam gereken 3 çeyrek altından dolayı zaten alışveriş olayımda yatar(
Şey kızlar bişey sorucam. Ya hani kocandan başkasına göstermek günah diye biliyorum ben. O yüzden çok istememe rağmen lazer falan yaptıramadım. Ağda ile beceremiyorum, makine ile alıyorum ben. Ama saatlerce uğraşıyorum, boynum tutuluyor. Hele göbek büyüdükten sonra, eğilmek tamamen zorlaştı. Daha da büyüyünce hiç göremez olucam. Günah olmasa en olmadı anneme aldırırım, çekinmem ondan ama... Uff napıcam ben?
canım bende pembesını begendım sagol fıkrın ıcın evet ıkısıde pembıs olsun ayy ıcım kıpır kıpır oldu boyle kıyafet falan bakınca tatlım ya allahım ne guzel mutluluk::::::::::::)
bu arada sabah sinirimi bozan 8. kilomda olabilir(( ya ben 20 mi olcam biterken ya..ekmeği çıkardım mennümden..akşamlarıda yürüycem artık...yoksa fil olacam ya
Şey kızlar bişey sorucam. Ya hani kocandan başkasına göstermek günah diye biliyorum ben. O yüzden çok istememe rağmen lazer falan yaptıramadım. Ağda ile beceremiyorum, makine ile alıyorum ben. Ama saatlerce uğraşıyorum, boynum tutuluyor. Hele göbek büyüdükten sonra, eğilmek tamamen zorlaştı. Daha da büyüyünce hiç göremez olucam. Günah olmasa en olmadı anneme aldırırım, çekinmem ondan ama... Uff napıcam ben?
günaydın kızlaaarr..cumamız mübarek olsun inşallahh:))kızlar yaa bugün sabak kalktım bi baktım ellerim nerdeyse babamın elleri kadar kocaman ,ama kemiklerimde ağrıyo nedendirki acaba??
bu aradada bende kızımı ara ara göbeğimin östünde hissediyorum ama sanki tırmanır gibi böyle sert sert sivri sivri sonra geçiyo,ayağını bascak yer bulamayıp düşüyo geri göbeeme galibaa
bu arada zeytin yağıda hakkaten tüye,kıla ,saca baya faydalıymışkii göbeğim bayaa bi tüylendi kızlarr
ayyy makinemiii..kız sen zoru başarmışın ,ağda nekiii??? canım son aylarda yapcaz artık bişeyler ,bütün bu milet nasıl yapıyo dimi?? bazıları sancılar başlayınca duş alıyomuş o ara temizlik yapıp öyle çıkıyolarmış....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?