hayırlı cumalar canımgünaydın kızlaaarr..cumamız mübarek olsun inşallahh:))kızlar yaa bugün sabak kalktım bi baktım ellerim nerdeyse babamın elleri kadar kocaman ,ama kemiklerimde ağrıyo nedendirki acaba??
bu aradada bende kızımı ara ara göbeğimin östünde hissediyorum ama sanki tırmanır gibi böyle sert sert sivri sivri sonra geçiyo,ayağını bascak yer bulamayıp düşüyo geri göbeeme galibaa
bu arada zeytin yağıda hakkaten tüye,kıla ,saca baya faydalıymışkii göbeğim bayaa bi tüylendi kızlarr
ayyy makinemiii..kız sen zoru başarmışın ,ağda nekiii??? canım son aylarda yapcaz artık bişeyler ,bütün bu milet nasıl yapıyo dimi?? bazıları sancılar başlayınca duş alıyomuş o ara temizlik yapıp öyle çıkıyolarmış....
All bendende o kadar valla.
Eşe aldırmak aleniyet oluyorda, hiç tanımaığın kişilere aldırmakda en büyük aleniyet bence.
Tabiki eşimede aldırmıycam. Tüy dökücü krem alıp aynayla felan halletmeyi düşünüyorum napayım
bu arada sabah sinirimi bozan 8. kilomda olabilir(( ya ben 20 mi olcam biterken ya..ekmeği çıkardım mennümden..akşamlarıda yürüycem artık...yoksa fil olacam ya
kızlar günaydın.minik civcivlerime iki kere günaydın
kızlar valla ben yıllarca agda yaptım gecen sene dogumda hep kendım jıletle aldım esım gormesın falan utanırım dıye... ama dıkıslerım oldugu ıcın pansuman yapılması grekıyodu hep esım yaptı pansumanı.. ınsanın en yakını yıne esı.. kendınız halledebılıyosunuz edın edemıyosanız hıc cekınmeyın esınızden derım:)
Bende 10 kg. cık almışım. Eşim aldı tatlıları bilmem neleri geldi bende yidim yidim :84: basküle bi çıktım yuhh eşimi bulsaydım10halletcektim. Bide bana tombiş diyor şimdi.
napalım bundan sonra biraz dikkat edicem. Kilo almamak için bebeğimi beslememezlik yapamammecbur alıcam yani oyy oyyy asıl pazartesi dr gidince dr güzel bir fırça atıcak ben onu düşünüyorum
anaaam seninki iyice mecburiyet olmuş yauu. O zaman yapacak tabii :) kendi bebiğisini taşıyos kolaymı. Geçen bişey için tartışmıştık sonra diyorum ben maddi manevi çekiyorum sende çekiceksin. maddi ne çekiyorsun diyor gülerek dalga geçiyor güyya. bende dedim bacağım belim kopuyor manevi mi çekmiş oluyorum şimdi dedim? hahahaha
Eşi değilmi hep güzel halini görcek değilya :) tam tersi olsa biz yapmıycazmı sanki
hayırlı cumalar canım
ayyyy nasıl güldürdün beni basacak yer bulamayıp düşüyo he
son ana bırakmamak lazım öyle temizlik işlerini hadi acil gitmek zorunda kaldık duşa temizlenmeye vakit kalmadı ayy çok kötü olouurr
yanı hep guzel gorulmesını herkez sever maharet kotu oldugunda sıkılmadan bıkmdan yıne guzel gorebılmek demı hayatım:) cok felsefık oldu ama olsun:)
oyy düşünmek bile istemiyorum valla. Doğumu bırakır resilliğime bağarırım
çok sağol canım benim seni ve bebişini kocaman öpüyorumavukat arkadaşım
sana ve güzel bebişine nice seneler diliyorum
Bende 10 kg. cık almışım. Eşim aldı tatlıları bilmem neleri geldi bende yidim yidim :84: basküle bi çıktım yuhh eşimi bulsaydım10halletcektim. Bide bana tombiş diyor şimdi.
napalım bundan sonra biraz dikkat edicem. Kilo almamak için bebeğimi beslememezlik yapamammecbur alıcam yani oyy oyyy asıl pazartesi dr gidince dr güzel bir fırça atıcak ben onu düşünüyorum
All bendende o kadar valla.
Eşe aldırmak aleniyet oluyorda, hiç tanımaığın kişilere aldırmakda en büyük aleniyet bence.
Tabiki eşimede aldırmıycam. Tüy dökücü krem alıp aynayla felan halletmeyi düşünüyorum napayım
bu sabah itibari ile 60 ıda görmüş oldum hayatımda ilk defa 60 oldum ve dahada büyüyecek bu kilolar.....
neyse kızım iyi olsunda hem fazla kilo aldım diye dert etmeyin kızlar geçen x topiğinde bi kadını okudum kadın haftasıyla orantılı giidiyo 26. 27. haftada toplamda 25 kilo almış üstelik anladığım kadarıyla bi sağlı problemide yokmuş
oyy düşünmek bile istemiyorum valla. Doğumu bırakır resilliğime bağarırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?