2011 Ekim Anneleri

hayırlı cumalar canım
ayyyy nasıl güldürdün beni basacak yer bulamayıp düşüyo he
son ana bırakmamak lazım öyle temizlik işlerini hadi acil gitmek zorunda kaldık duşa temizlenmeye vakit kalmadı ayy çok kötü olouurr

kızlar valla ben yıllarca agda yaptım gecen sene dogumda hep kendım jıletle aldım esım gormesın falan utanırım dıye... ama dıkıslerım oldugu ıcın pansuman yapılması grekıyodu hep esım yaptı pansumanı.. ınsanın en yakını yıne esı.. kendınız halledebılıyosunuz edın edemıyosanız hıc cekınmeyın esınızden derım:)

günaydın kızlar hoşgeldinzi.. elif, espresso

bu arada endloslovecim göbiciğin hayırlı olsun, bu haftayı güle güle kullan.. ay ne güzel her hafta başka başka göbişimiz oluyor maşallh sizeee

bu arada sabah sinirimi bozan 8. kilomda olabilir(( ya ben 20 mi olcam biterken ya..ekmeği çıkardım mennümden..akşamlarıda yürüycem artık...yoksa fil olacam ya

Bende 10 kg. cık almışım. Eşim aldı tatlıları bilmem neleri geldi bende yidim yidim :84: basküle bi çıktım yuhh eşimi bulsaydım 10halletcektim. Bide bana tombiş diyor şimdi.

napalım bundan sonra biraz dikkat edicem. Kilo almamak için bebeğimi beslememezlik yapamam mecbur alıcam yani oyy oyyy asıl pazartesi dr gidince dr güzel bir fırça atıcak ben onu düşünüyorum

Son düzenleme:
Ahh güzelim benim. Keşke daha önce tespiti yapılabilseymiş ama olsun canım en azından bunun tanısı konmuş ve ne yapılabileceğini biliyorsunuz şuan. Bu çok güzel bir gelişme. Benim tavsiyem yumurtlama gününü beklemeden adetin bittikten sonra gün aşırı, yumurtalama günlerinde her gün, yumurtlama sonrasında adet olana kadar yine gün aşırı ilişki. yani sadece 13-14-15 değil. kocalarımız seks kölesi gibi oluyorlar ama olsun, madem istiyoruz olacak artık o kadar :) denenmiş, kabul görmüş bir deneyimdir kendisi Allah kolaylık versin ve size de hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım. Ben burdayım her gün, görüşürüz istersen. Kendine iyi bak öpüyorum.

cnm benim kısmet ,işte bide ben 3 ay üst üste mantar ve idrar yolu enf. olmustum ondan 15.günden sonra 15 gün ara yapamadık zaten enf varken hamile kalmak ii deil diyorlardı düşükle sonuclanabilirmuş. havalar ısındı bende düzeldim işyerinde ayaklarımı üşütünce oluyorudum. bu ay inş. umutluyum bakalım 11.gün başladık günasırı bugun 17.gün geçen ay 20. yumurtlamıstım bugunden itibaren hergünmü yapsam ki dr. nevrada 14-19 haziran arası verdi yumurtlama zamanına 17-18-19 hergünmü yapsam hatta cumartesi pazar sabah yapmayı düşünüyorum riske atmayalım. dediğin gibi seks kölesi oluyolar ama onların canına minnet olan bize oluyor:))) bu ay kalmassam önümüz ay ovulasyon testi alcam. zaten 25inde dr.gitcem kandan yumurtlamaya bakcak b problem yokta günü sapıttı:))) buarada tüm anneleride kutluyorum kızlar banada dua edin hamişlerin duası kabul olur. 3.5 yıl vajinismusla ugrastım 6 ay olacak yeneli en kısa zamanda inş. bebişimiz olur :))) bende tecrübelerinizden faydalanırım :)))

Son düzenleme:

anaaam seninki iyice mecburiyet olmuş yauu. O zaman yapacak tabii :) kendi bebiğisini taşıyos kolaymı. Geçen bişey için tartışmıştık sonra diyorum ben maddi manevi çekiyorum sende çekiceksin. maddi ne çekiyorsun diyor gülerek dalga geçiyor güyya. bende dedim bacağım belim kopuyor manevi mi çekmiş oluyorum şimdi dedim? hahahaha

Eşi değilmi hep güzel halini görcek değilya :) tam tersi olsa biz yapmıycazmı sanki

10 kilomu
benimde senden aşağı kalır yanım yok ben azar işittim bolca yemeklerimde kısıtlandı86:)bakalım sana ne diyecek
eskiden ye ye diye zorlayan eşim şimdilerde önümden yemekleri alıyor

yanı hep guzel gorulmesını herkez sever maharet kotu oldugunda sıkılmadan bıkmdan yıne guzel gorebılmek demı hayatım:) cok felsefık oldu ama olsun:)

oyy düşünmek bile istemiyorum valla. Doğumu bırakır resilliğime bağarırım

bu sabah itibari ile 60 ıda görmüş oldum hayatımda ilk defa 60 oldum ve dahada büyüyecek bu kilolar.....
neyse kızım iyi olsunda hem fazla kilo aldım diye dert etmeyin kızlar geçen x topiğinde bi kadını okudum kadın haftasıyla orantılı giidiyo 26. 27. haftada toplamda 25 kilo almış üstelik anladığım kadarıyla bi sağlı problemide yokmuş

ben 9 dan sonra bişi yemiyorum birde...yesem fil

canım tüy dökücü dediğini gördüm hemen yazayım dedim sakın tüy dökücü kullanma içinde ne kimyasal var bilmioruz bebeğe zarar verebilir sen en iyisi jiletle hallet

ilahi aytenn haftasıyla orantılı gidiyormuş haaaa :))) desene 40 da görücek bu gidişle.... ayyy bende buaya kadar almamıştım ama farkı bu ay kapattım bu 4 haftada 3 kilo aldım. aman canım 23. haftana girmişin 3 kilo almışın çokmu diyenler var ama önemli olan toplamda aldığım değil 4 haftada nasıl olduda 3 kilo birden almayı başardım ki doktorum ayda 1 kiloya kadar izin veriyor şimdilik yani ben 3 e katlamışım ( eğer dikkat etmezsem son üç ayda bende 25 i görürüm gibi geliyor ama dikkatte edemiyorum bile bile yiyorum ufff yaaaa....

oyy düşünmek bile istemiyorum valla. Doğumu bırakır resilliğime bağarırım

Ya benim ablamın doğumu ani oldu. Sabah wc için uyanmış,klozete giderken bi bakmış bacaklarından aşağı sular akıyor. Hatta banyoda kay kay yapa yapa(su kaygan oluyomuş) klozete ulaşmış, tuvaletini yapmış tabi bu arada suyu da akıyormuş. Hemen bacak arasına bişeyler tıkıştırıp, enişteyi uyandırmış. Apar topar hastaneye gitmişlerdi. Daha da 37. haftadaydı. Düşünsene suyun akarken temizlik falan yapmak aklına gelir mi? O yüzden her daim ak pak olmamız gerekiyor. Jiletle bu çok düşük bir ihtimal.
Ha dikkat ederim ama o gün denk gelmez, ak pak olmazsam da kısmet der, gerilmem. Canımdan ve bebeğimden kıymetli değilya.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…